Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2019 00:50 - На слука, Гришо! Писмото на Григор Димитров до дядо Коледа хакнато от Великия Алхимик
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2019 00:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
" Мили дядо Коледа стига каки за подарък. Запознай ме с Анджелина Джоли или Мадона.Тя току що си направи пластична операция, сигурно ще кандидатсвува за балерина в Шоуто на Слави. В краен случай да ме прощава личния ми звездоброец Апростоль може да ме срещнеш и с маман Юлия от блога. Вечно Ваш Глигор"

Но как най-съкровените мечти на действуващия спортист на годината, към датата на изпращане, които не минават в главата на нито един български мъж, освен тинейджърите под седемнадесет годишна възраст и публиката на Шоуто на Слави, което е едно и също нещо де, са станали достояните на Великия Алхимик?
Всеки от завистилите българи би си пожелал я Голям шлем да спичели, я Ферари с  цвят червен да подкара, да удари шестица от тотото или Лили Иванова да го обърка за "Ало измамник" и му хвърли стоте хиляди долара от интервюто на Кеворкян. Поне да се нанесе в кооперациятя на финансовия министър на БГ, щото там не са плащало наем, ще си помечтаят грубите български мъже, които не признават Истанбулската конвенция и начело с премиерът им наличат на бабички, само ако е по служба.

Но не мечтите на Подателят ( Глигор б.а.) извадени на бял свят благодарение на чувствата на Великия Алхимик към баба Алхимица. Веднъж, като я хванал на калъп с братя, славянски не славянски, калъпа си е калъп,  от ревността спасение само гроба. Но на Великия Алхимик, като занимащ се с наука и история , за които жена му и не подозорала, иначе щеше ли да му изневери, веднага ппоявил соята научна дедукция в лабораторията си и преди филма да бъде осветен, ключалката на входната врата щракнала и баба Алхимица се прибрала от коледното парти .
Значи тя никога не би му изневерила с един досетил се Великият Алхимик. Тя с един не би му изневерила, защото той е мъж за двама и ако го замени, както била вече доказала, научно или не, калъпа си е калъп, то пак ще е с братя. А на тая тяхната възраст по добри кандидати от дядо Мраз и дядо Кооледа начуно не намерил.  И хакнал чувала на дядо Коледа. И там писмото на хасковлийчето! Хубава рапта !

Добре, че поне завалийката се е усетил и е проявил интелигентнсот и не си е пожелал баба Меркел, че щеше да седне  на диванчето на Слави да разправя, че го биели защото бил много хубав. И тоя път щеше да е прав.

П.П. Аджелина вече не е налична. Докопала Бекъм. Остават Юлка и Мадона. На слука, Гришо!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850668
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031