Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2009 17:31 - Ето за какво се молят мюсюлманите
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4884 Коментари: 7 Гласове:
1



Молитва на турците срещу християните (1683)

Вечни Боже и създателю на всички неща и ти, о Мохамед, негов свещен и божествен пророк. Умоляваме те, нека да не се ужасяваме от християните, които са толкова презрени и глупави да разчитат на разпънат бог. Със силата на десницата си така заздрави нашата, че да можем да обкръжим тези глупаци отвсякъде и напълно да ги унищожим. Най-сетне осъществи молитвите ни и сложи тези мерзавци в ръцете ни, за да можем да установим трона ти завинаги в Мека и да можем да жертваме всички тези врагове на нашата най-свята религия пред гробницата ти. Духни ни с могъщия си дъх като рояци мухи в техните жилища и нека очите на тези неверници бъдат заслепени от блясъка на нашата луна. Овъгли ги с твоите огнени стрели и ги ослепи с праха, който те сами са вдигнали. Унищожи ги всичките в твоя гняв. Счупи всичките им кости на парчета и изгори плътта и кръвта на тези, които оскверняват приношението ти и овеси свещената светлина на обрязването върху техните кръстове. Отмий ги с порои на много води, които са толкова глупави да служат на богове, които не познават и правят техния Христос син на Бог, който никога не го е направил. Забързай следователно тяхното унищожение, смирено умоляваме те ние, и изтрий името и религията им, в които те толкова тържествуват, от лицето на земята, така че да ги няма вече, те, които осъждат и се подиграват на твоя закон. Амин.



Тагове:   Какво,   МОЛЯТ,   мюсюлманите,


Гласувай:
1



1. анонимен - Ислямът е войнстваща религия,
20.02.2009 17:46
а християнската в противовес е мирна.
Затова се злоупотребява с търпението ни.
Само че, повече не може...
цитирай
2. nkf - Христовата вяра няма нищо общо с ...
20.02.2009 17:49
Христовата вяра няма нищо общо с варварския и агресивен ислям.исляма е в конфронтация с всички религии и култури, с които е в непосредствено съседство.
цитирай
3. merita - Аз си мисля, че ако се върнем векове ...
24.02.2009 08:42
Аз си мисля , че ако се върнем векове назад и си спомним за кръстоносните походи , сигурно ще искаме да се откажем от християнството.Да не говорим за светата инквизиция.Това , че има такива молитви в ислияма , определено е показател за нехуманна религия и показва че това е фалшиво учение.Християнството предполага преди всичко любов, дори и към враговете.Така че нека се освободим от излишната злоба и да сме човеколюбиви.Да оставим възмездието на Бог.Библията ни съветва 36. И така, бъдете милосърдни, както и вашият Отец е милосърден.

37. Отношението към ближния
(Мат. 7:1-5)
Не съдете и няма да бъдете съдени; не осъждайте и няма да бъдете осъждани; прощавайте и ще бъдете простени;

Поздрав
цитирай
4. nkf - Уважаема Мерита, наистина е много ...
24.02.2009 15:22
Уважаема Мерита, наистина е много модно християните да се "самобичуват" заради кръстоносните походи, както и да се самообвиняват за всичко.Естествено това суицидно поведение и говорене не само , че не ни носи абсолютно нищо в положителен план, но и не отговаря на истината.А щом не отговаря нещо на истината , то значи е лъжа,а всички знаем кой е баща на лъжата и на кого е враг.
Кръстоносните походи, уважаема, са били РЕАКЦИЯ на християнска Европа заради избитите християни от нахлулите в Светите земи мюсюлмански орди ; заради разсипаните и разграбени църкви и манастири.Тогавашните Християни са имали доблестта,смелостта и достойнството да защитят ценностите си и вярата си.За съжалени към ден днешен такива признаци почти липсват сред хората зовящи се уж християни.И няма как да е иначе, след като съзнанието е опаковано с една псевдохристинска "опаковка" ,а под нея е грозотата на моралния релативизъм и нравствен нихилизъм.Да, Христовата вяра е любов, но колко от грешниците тъпчещи земята разбраха какво Исус им донесе и какво им каза, и в крайна сметка защо умря на кръста , и възкръсна?Малко бяха тези , които разбраха и приеха Евангелската вест, и те бяха гонени, и избивани като диви зверове.Въпреки това Бог даде на новия Израил (Християните) цялата земя и чрез тях Евангелската вест да стигне до всички крайща на Земята."На сватбата всички бяха поканени" и колко дойдоха?А е казано какви са тези ,които не се отзоваха на поканата и похулива Словото.За тях Исус е казал "Че неможе лошо дърво да дава добри плодове и добро дърво да дава лоши плодове.Това , което дава лоши плодове-отсичат и хвърлят в огъня".Исус дойде да отсее зърното от плявата и да го приведе в Божията житница.Религията ислям е производна на най-старите сатанински култове практикувани от ханаанците, които Бог изтреби.
Не се полъгвай ,че Христос проповядва пасивност и безкритично наблюдение спрямо злото,това не е така.Самата му личност и действия са свидетелсво за точно обратното.Ако незнаем какъв е врагът ни рискуваме много.
цитирай
5. nkf - bogoizbrania, това са доста. . . ...
15.05.2009 12:57
bogoizbrania,това са доста...странни твърдения.Някакви доказателства за това?
цитирай
6. nkf - Това са шокиращи твърдения, при...
15.05.2009 19:43
Това са шокиращи твърдения,признавам,че за пръв път ги чувам и без да искам ни най-малко да те засегна,струват ми се абсурдни.
Все пак трябва да се докажат ,най-малко.
Съгласен съм,че някои исторически фигури се преписва определен етнически произход ,определени качества(или има се отричат качества),но чак пък такива размествания в историческите пластове и събития...
Незнам.Поне за мен това са шокиращи неща и немога да ги приема.Струват ми се недостоверни.
цитирай
7. nkf - Виж сега, аз нищо не твърдя, твър...
15.05.2009 20:53
Виж сега,аз нищо не твърдя,твърденията са твой.
После,незнам защо точно Лутер и Калви непременно е трябвало да говорят за Походите,все едно някой постоянно трябва да говори за тях.
Все едно,докато не се потвърдят и докажат тези,засега абсурдни, твърдения си остават в областта на научната фантастика.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523026
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031