Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2009 12:36 - Падението на Ченгетата от Православната църква
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3295 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 19.05.2017 01:15


                   Всеизвестен е факта,че Православната църква е бастион на комунистически ченгета, агенти и служители на ДС, занимаващи се  със сребролюбива дейност, делящи имоти и доходи от свещоливници. Периодично милиционерите в раса "взривяват" поредния скандал, породен от нисшите им страсти или по нареждане от началството.
                   БПЦ, под ръководството на Патриарх Максим (най-вероятно с чин генерал или поне полковник от ДС) в годините на уж настъпилата демокрация не взе отношение по нито един съществен обществен въпрос; не зае позиция по нито един проблем на българската държава и нация.
                    Разбира се за тази си непричастност  милиционерите от БПЦ получават  съответните облаги от наследниците на тодорживковата номенклатура.
                    Но ето какво "Богоугодно" дело са свършили попчетата и как работят в "полза" на православния български народ, за когото пеят  "многая лета".
                    От  новините научаваме, че другарите милиционери-свещеници  проповядвали в Пловдив и Кърджали на ...турски език. Защо не започнат да проповядват Евангелието и на китайски (в България има и китайци) или на суахили,арабски (има и араби християни ), а защо не и на цигански...
Дали ченгетата от БПЦ са  толкова загрижени за разпространението на Словото Божие или просто изпълняват поредната антибългарска заповед на комунистическите  престъпници и българофоби. Категорично вярно е второто. Всъщност милиционерския клир на БПЦ изобщо не се интересува от Словото Божие, а някои свещенослужители открито си заявяват, че не са и вярващи.
                    Няма как да не направи впечатление последователното и координирано прокарване и постепенно официализране на втори език в България. По всичко личи, че такива са заповедите от Москва и ченгетата от ДС (филиал на КГБ) разклонили се в СДС, БСП, ДСБ, РЗС, БПЦ, ДПС и др. с ленински план и матросовска готовност изпълняват.
  Ето и самата новина :

             Четат Евангелието на български и на турски в Пловдив и в Кърджали

На Второ Възкресение в неделя Пловдивският митрополит Николай ще чете Евангелието и на турски език, транскрипцията на което е осигурил отец Петър Гарена от Кърджали, предаде кореспондентът на БГНЕС.

За първи път пловдивският митрополит Николай се заинтересувал от възможността евангелските текстове да бъдат четени и на турски. Ексцентричният Гарена, който през октомври миналата година нарече премиера Станишев „пич”, е получил покана от владиката лично да чете евангелските текстове на турски език. Той обаче отказал заради ангажиментите си в кърджалийския храм „Св. Георги Победоносец”. Четенето на Евангелието започва след полунощ, когато православните се поздравяват с „Христос возкресе” и се води по принцип на 7 езика. Отец Петър всяка година прави това, а районът около църквата се отцепва, за да бъде осигурено спокойствието на тържествуващите християни. Поп Гарена ще чете текстовете по време на Възкресната литургия и на турски език. Присъствието на кмета-мюсюлманин Хасан Азис вътре в църквата отдавна не впечатлява никого. По традиция на големите християнски празници край храма на чудатия свещеник, както и на други места, се събират и местните мюсюлмани, които се омесват с миряните./БГНЕС

 

Кърджали / България

http://news.v2.bgnes.com/view/729983

Ето ги и кривославните попчета,които НЯМА ДА ЗАПАЗЯТ НИЩО БЪЛГАРСКО.

image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - Николайча Луд Пловдивски ...
20.04.2009 17:04
Николайча Луд Пловдивски ...
цитирай
2. nkf - boristodorov56, да вие делите един ...
20.04.2009 17:27
boristodorov56,да вие делите един град с този милиционер в расо.Ние тук, на Изток сме изложени на неприятното въздействие на сливенския митрополит Йоаникий.Едно изключително бездарно и примитивно ченге.Доста от знаменателните събития от краткия ми живот минаха в негово присъствие.
цитирай
3. boristodorov56 - Те всички са от едно семе и порода. За ...
20.04.2009 22:35
Те всички са от едно семе и порода.
За съжаление...
цитирай
4. loli - В препоръчани...
20.04.2009 23:01
В препоръчани точно над мой постинг, беше подобен постинг на една дама. Беше прочетен над 1200 пъти.,явно ,че това кощунство извиква интерес и недоволството на хората в блога.
цитирай
5. edinstvena - Това е срам и кощунство с вярата. Но ...
21.04.2009 15:44
Това е срам и кощунство с вярата. Но всичко според държавата.
Безмълвие..
цитирай
6. merita - Библията, като книга е издадена на ...
22.04.2009 20:39
Библията , като книга е издадена на повече от 200 езика .Който има желание да я чете , го прави на собствения си език.Тук в България всеки има възможност да чете Евангелията на български и не смятам че се налага да се четат на турски при положение че това население знае български език.
Що се отнася до православните служители на църквата , ще кажа само , че са част от "блудницата Вавилон Велики"
Поздрав
цитирай
7. nkf - merita, както казах и в коментара ...
22.04.2009 21:41
merita,както казах и в коментара късм статията,това няма нищо общо с проповядването на Божието слово идостигането му до повече хора.Това е политически мотивирано поведение,нищо повече.БПЦ е наистина една анти-българска институция(в този си вид и с тези "хора").
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522912
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031