Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2009 14:50 - Ислямо-Комунистически "таланти"!
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 1905 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 29.04.2009 15:08


                  малък щрих от "интелектуалното" обкръжение на  окупационния комунистически режим в България.

                 Вчера,съвсем случайно, се "сблъсках" с новината за смъртта на "българската поетеса" Ваня Петкова.Това име ми напомни за останало лошо впечатление,но смътно.
Слава Богу из вестниците намерих едно интервю с въпросната "българска поетеса",интервю, което достатъчно добре онагледява моралния облик,както на покойната Ваня Петкова,но така и същостта на  псевдоелита,грижливо отглеждан от правешкия диктатор.Ваня Петкова е огледалното отражение на нравственото уродство на комунистическото управление.оглеждайки образа на Ваня Петкова (хатидже садик) можем ,като в калейдоскоп, да видим:Андрей Луканов,станишев,Гоце първанов,Пирински,Борис Велчев,Бойко Борисов...
Говорим за една и съща менталност,една и съща аморалност,в крайна сметка за генезиса на идеологически мотивираното престъпление,следвано от безброй криминални престъпления.Ако се чудите защо в България се случва цялото това безобразие, огледайте се хубаво в образа и делата на "българската"  Ваня Петко(Хатидже Садик).Но нека все пак се спра на това конкретн лице и информацията за нея.

Интервюто с "поетесата" е взето на 9 юли 2008 г. и е публикувано http://www.blitz.bg/article/5890

Аз ще се съсредоточа само върху някои моменти от интервюто,издаващи дълбоката същност на тази персона.


"- Вярно ли е, че си била любимка на Тодор Живков?
- Да, бях. Той не ми позволяваше да го наричам „другарю Живков”, наричах го бай Тошо. Винаги имах възможност да вляза при него, приемаше ме по всяко време. Когато започваше “възродителният процес”, се опитах да предупредя Григор Шопов да не се захващат с турците, че лошо ще стане. Каза ми да не се занимавам с политика, а да си гледам стиховете. После се видяхме пак, наложи му се да признае, че съм била права... Впрочем "

От това откровение става ясно,че другарската Хатиджа или Ваня е от най-вътрешният кръг хора на комунистическият диктатор тодор Живков.Там случайни хора не са били допускани.Става дума за един вид "придворна свита",свита състояща се от верни на диктатора блюдолизци и разбира се комунисти.Значи другарката Ваня/Хатиджа е от близкото обкръжение на тези,които носят пряката отговорност за съсипването на България.Разбира се "поетесата" изобщо не си направила равносметка за тази отговорност, не се е покаяла и не е потърсила прошка.От цялостното интервю става ясно,че тя дори не счита този режим за престъпен,а комунистическата идеология за анти-човешка.Напротив-принадлежността й към "свитата" е повод за гордост.Разказва ни с войнствен патос ,колко велика "поетеса" е и как със зъби и нокти (в буквалния смисъл) се е борила с разни редактори и издателства,та чак е търсила намесата на самия Живков.Някои биха казали" Еснафска дребнавост и егоизъм" и ще бъдат прави.Но до там е бил кръгозора и "духовния свят" на псевдоинтелектуалците на правешкия простак.Дали на Хатиджа й е минавала тревожна мисъл за съдбата на България и Българите?Едва ли!Всичко се е изчерпвало до облагите, поради личен статус.

за Тодор Живков мога да разкажа такива неща, че доста хора ще се притеснят.

Знаеш ли, аз имам таен дневник, в който си записвам всичко. За срещите си с бай Тошо, за ловните си излети с Пенчо Кубадински... И някога ще го издам тоя дневник – ще стане бестселър.

От което става ясно,че съвестите на Хатиджа и подобните й натегачи са не по-малко мръсни  от тези на главните сатрапи и палачи на България.



- Срещала си се с Фидел Кастро?
- Ами да, срещнах го на един плаж - Санта Мария. Слезе от една джипка, аз бях с руснаци. Пък руснаците – с едни черни гащи, които, като се намокрят, прилепват по тялото и става много интересно. Освен гащите и едно друго интересно имаше – до един бяха пияни. Фидел Кастро слезе от джипката – един висок такъв, с кубинки, и пита кой тука говори испански. Само аз говорех испански и като го познах, викам на руснаците – ребята, идите скорее, Фидел пришел! Помня, че Фидел много радостно възкликна, като разбра, че съм от България: ”А, бульгара!” И снимка имам с него. Сега да не я показвам, че Йорданка Христова може и да ми се разсърди. И да изпреваря следващия въпрос: не съм била влюбена в Че Гевара – никога. Просто не е мой тип. Но обичам идеите му.

Няма да се спирам на пошлите детайли,които обаче не подхождат на човек с поетически претенции и талант.Все пак ще взема отношение към финалното откровение на  тази червена мюсюлманка от  татаро-черкезки произход, незнайно защо наричана Българка.
Хатиджа обичала идеите на масовия убиец,наркотрафикант,крадец и терорист Че Гевара.Нужно е да се отбележи,в случая, че въпросният латиноамерикански хашлак е убивал без съд и присъда -ЛИЧНО- хиляди невинни хора в окупираната от комунистите Куба.Той е убивал ,"смело" , дори жени и ДЕЦА.
Същият този психопат е имал наглостта да заяви от трибуната на ООН,че "убийствата ще продължат...".Идеите на Че Гевара включват и плячкосване на имуществото на латиоамерикаските селяни.Същият  "смел" и "целеустремен" Че Гевара,чиито идеи Хатиджа явно много харесва, се оказва един хленчещ страхливец ,когато се сблъсква и бива заловен от боливийска военна част, оперативно ръководена  от безкомпромисни агенти на ЦРУ.



- Ами с Осама бин Ладен срещала ли си се?
- Да. Той тогава току-що беше завършил в Лондон, инженер е и е много начетен човек. Говорихме за религия и поезия, той рецитира стихове от Омар Хаям. Аз работех в шести отдел на Министерството на външните работи, говорех арабски и английски. Покани ме в Англия, даже пазя някъде визитната му картичка. Осама бин Ладен всъщност произлиза от племето курейши – от него е произлязъл и Пророка.

Тук другарката Хатиджа открито възхвалява човек, който стои в основата на идеологията на съвременния джихад срещу Западния свят и Християнството.Хората на Бин-Ладен действат и в България,проповядвайки сатанинската си религия.Ако скоро и в България се случат някакви  атентати,каквито вече станаха в Мадрид и Лондон, а в Палестина са ежедневие,то нека не забравяме,че една "поетеса" ,от най-близкото обкръжение на Живков,една привърженичка на Че Гевара и Кастро ,е говорела с такова умиление и патос за...Осама Бин-Ладен.Че в мислите си Хатиджа напрактика е оправдавала делото на Бин-Ладен.Това е израз на симпатия и духовна връзка,така да се каже.Случайно ли беше ,че Комунистите и дикататора живков подкрепяха терористите в Близкия Изток,осигуряваха им канали за наркотрафик през България,вземаха пари от тях.Случайно ли беше,че се появиха нарокотърговци като Фатик?Това обаче са последиците на една ...симпатия,на едно оправдание,на една причастност към такива личности,като Бин-Ладен.
Става ясно и че Осама произхождал от племето на  фалшивия пророк Мохамед.Няма нищо учудващо,за такива случаи се казва "крушата не пада по-далеч от дървото".Както Мохамед е неразривна част от мюсюлманската вяра,така и тероризма,убийствата и диващината са неразривна част от исляма.
Това представлява и Хатиджа."Кажи ми кои са приятелите ти,за да ти кажа какъв си".Тази "поетеса" подкрепя човек обявил война и на България.



- Май доста често се биеш. И някакъв таксиметров шофьор е пострадал от теб?
- Дай да не се занимаваме с дреболии. Таксиметров шофьор... Да, смазах го от бой, но имаше защо, той си знае. Напердаших и Воймир Асенов – прехвърлих го през масата, та цопна в тавата с печеното агне на Георги Джагаров. Ама не успях да се докопам до Христо Стоянов. Сега ще ти разкажа за него. С това момче бяхме в предаването „Вот на доверие” на Иван Гарелов. И Христо Стоянов заявява, че мюсюлманите миришат. Нарече ме „боклук” и ми поднася метла.

Някак си не се учудвам на махленско-хашлашкия манталитет на другарката "поетеса" Хатиджа.Това е културно-цивилизационното равнище на ислямо-комунизма и носителите му.Сега ,надявам се, да стане ясно ,защо се поощрява чалгата и простащината, и че това са неотменими черти не на демокрацията и ценностите на Цивилизования свят,а на  комунистите и техните интимни другари от ислямския ориент.


Съжалявам, че не му заврях тая метла в задника тогава,

но не исках да правим сеир по телевизията. Впрочем Гарелов, това старо ченге, май точно това искаше да се случи. Както и да е, Христо Стоянов обаче трябва да знае, че ако го срещна някъде, ще си получи хака. Обучавана съм да се бия в Москва, това не го крия.
Ако това не е Бисер  появил се из самите недра на поетическата душа на Хатиджа ,здраве му кажи.

Това е положението уважаеми Българи,ако искате вайкайте се за "Българката" Хатиджа,аз лично се радвам,че още един чуждоземен и анти-български навлек ,ПРИ ТОВА КОМУНИСТ, е престанал да тъпче свещената българска земя,  да я поругава със самото си присъствие, и сквернословия.
 




Гласувай:
1



1. monarchism - Ултра гнусен текст. Не разбрах за ...
02.05.2009 01:47
Ултра гнусен текст. Не разбрах за коя другарка става въпрос, но всичко ми се изясни, когато прочетох, че е участвала при ченегето Гарелов във "Вот на доверие". Много добре си спомням и спора на въпросното влечуго с Христо Стоянов. Другарката тогава заяви в прав текст, че в която и църква да влезне човек ще види, че Богородица била със забрадка и това според нея би трябвало да докаже важното значение на забрадките в ислямската религия....

Интервюто и доказва още веднъж пълната липса на морал на полухората, наречени комунисти.

Ето пък едно интересно интервю на Христо Стоянов - http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MTYwOTszMQ==
цитирай
2. анонимен - Господ да я прости! Много добри х...
08.05.2009 12:33
Господ да я прости! Много добри хора, християни, да се помолим, защото не познавам друг човек, който толкова много да има нужда от молитви за прошка пред Господа!Аз й прощавам!
цитирай
3. nkf - Аз не й прощавам!
08.05.2009 16:35
Аз не й прощавам!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2524031
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031