Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2010 11:46 - Доктрината "Ататюрк" е против Обединена Европа
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 6138 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 27.03.2010 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Турция трябва да се откаже от намеса във вътрешните работи на съседите си и да закрие т.нар. министерство "външни турци“...Турция трябва да преосмисли и своята национална доктрина "Ататюрк", ако има претенции да бъде приета в ЕС"

/Иван Костов,  април 2009 пред студенти от СУ "Св. Климент Охридски", /


"Турция да не се меси във вътрешните ни работи чрез ДПС. Доктрината "Ататюрк  е против обединена Европа"

/Иван Костов, март 2010 в-к СЕДЕМ, /


ДПС се утвърди като инструмент на влияние на турската държава във вътрепнополитическия живот на България. Анкара активно съдействаше на ДПС да монополизира вота на българските турци, отнемайки им правото на свободен и демократичен избор. Постепенно тази политика създаде гнезда на етническо разделение и напрежение в някои райони на страната. Турция подпомагаше изселническите организации през организация на гласоподаватели за участие във всички видове избори, провеждани в България. КС касира парламентарния вот в 23 изб.секции в Турция - около 18 000 гласа - грандиозна манипулация, която не може да се извърши без съдействието на турската държава.  Турски дипломати, депутати и министри участваха в митингите на ДПС. Турски политически и икономически фактори съсредоточаваха ресурси в "обръчите от фирми" около Ахмед Доган, като превърнаха ДПС в "държава в държавата".... На този фон последните два български кабинета дадоха безусловна и безрезервна подкрепа за турското членство в ЕС...

... В Турция в неравностойно отношение са поставени хората с различна вяра, все още нерешен остава въпросът с признаването на арменския геноцид, Турция продължава да има неразрешени териториални спорове с две държави - членки на ЕС - Гърция и Кипър.
Едва ли за някого е тайна, че в основата на всички тези нерешени проблеми лежи турската национална доктрина от началото на ХХ век - т.нар. доктрина "Ататюрк". Очевидно е, че с подобна доктрина, Турция няма как да се превърне в част от обединена Европа. ... Това бе разбрано и от турския политически елит след военния преврат от 1980...като започна търсенето на нов подход за европеизирането на Турция...свързващата нишка във времето, основата на която стъпват все по-често турските политици в говоренето и поведението си предизвиква отново безпокойство у европейските наблюдатели.  а именно опитите турската политика да черпи политически основания от историята и практиката на Османската империя...

Трябва да си дадем сметка, че България сама едва ли има ресурса да отстоява и наложи подобна политика. Но българският национален интерес в случая съвпада изцяло с този на Гърция и Кипър. Затова с общи усилия и координация подобна политика, включително и с участието на Румъния, може да разчита на успех. В случая подобно единодействие е един от най-големите кошмари на турската външна политика.


Из позиция на Иван Костов и Даниел Митов, в-к СЕДЕМ 24.03.2010г.


image

Карта в официален турски учебник за началните училища в окръг Истанбул. Цяла Тракия заедно с Южна България до Пловдив, част от Армения, Грузия, Кипър и Иран са включени в теритоията на неоосманската държава.

http://thetrooper.blog.bg/politika/2010/03/25/doktrinata-quot-atatiurk-quot-e-protiv-obedinena-evropa.517473

http://raylight.blog.bg/politika/2010/03/26/diasna-vylna-za-turciia-es-i-oryjieto-dogan.518532


Тагове:   Обединена,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Четох този силен текст и
27.03.2010 12:31
във в. "Сега", ако не се лъжа - в електронен вариант.
Много е точен и актуален.
цитирай
2. nkf - АЛЛАХ е велик. Ако имаш предвид п...
27.03.2010 18:19
анонимен написа:
АЛЛАХ е велик.

Ако имаш предвид пустинният идол, пред когото простия и неграмотен камилар мухамед -бесноватия ,с изявена характеропатия и психопатия е бил чело, то си в тотална грешка и заблуда.Това обаче не е за учудване предвид менталната и същностна малоценност на тези,които са склонни да приемат дяволската измама-ислям.Всъщност вие, ислямските псета, сте прокълнати.Господ Исус е казал "Който не е с мен е против мен"!В древността Бог заповяда на стария Израил да унищожи затъналите в поквара идолопоклонци,биещи чело пред идоли като алаха.Сега,ние, новият Израил,Християните-Божият народ изпълняваме Първата Божия Заповед!
анонимен написа:

Иран никога няма да бъде нападнат,по простата причина че американците се страхуват от нас.

Ха-ха-ха.Трябва да си много прост,ако си вярваш в тези глупости.Сега,само да ти кажа някои факти.1.САЩ излезе победител в две световни войни,като воюва с напредналите и качествени нации в света,С огромен научен и човешки потенциал(а не с разни прости камилари).САЩ пратиха по дяволите дори свръх силата ссср.Та кои бяха иран,че не се сещам?А да, те разправяха как САЩ се плашат от ирак на садам :),обаче за една седмица от иракската армия нищо не остана ,а садам намаза въжето хахах.Ти обаче ,можеш си вземеш пуканки да гледаш как иран ще бъде обезкостен (аре да не е седмица,а месец).Абе, те иранците 10 години не можаха да се оправят с армията на садам.

цитирай
3. nkf - . А вие гяурите, ще бъдете смазани ...
27.03.2010 18:35
анонимен написа:
.А вие гяурите,ще бъдете смазани като въшки..
И как ще стане тази работа,ако не е тайна?ще се надупите 6 пъти на алаха ли ви ? :)
анонимен написа:

И в Европа има много ислямски общности,който се разрастват и скоро ще се превърнат в нови мюсюлмански държави в Европа...
Няма как да стане,а и ако възникне някаква нужда, както ги има тези общности,така и няма да ги има.Европа и САЩ има голям и богат опит внеутрализирането на враждебни гниди,като ислямските цигани :).
анонимен написа:
.
А що се отнася до тев може и прабаб ти да сме помпали,все пак нашата смела башибозушка армия е чукала много български курви едно време.Вие сте роби и винаги ще бъдете а прабаба ти е правила свирки на мюсюлманите...

Тези неща, сигурен съм ,че нямаш смелост да ми кажеш на живо?Иначе нямам съмнение колко си смел,предвид анонимността ти.А и аз знам много добре колко струвате-прости и примитивни берачи на тютюн,сган със стадни рефлекси :).Това сте вие-нищо повече.
анонимен написа:

Дори и сега ние продължаваме да изнасяме бели български курви за нашитъе братя арабите.Що се отнася до американците,те са наши съюзници в борбата срещу Европа,хиляди американци приемат исляма всяка година,арабските държави са световна сила.А българите изчезвате като народ.АЛЛАХ благославя нова Еврабия.

Бедни ми прост цървуланко ,от кърджалийските колиби,повече от очевидно е ,че това са само твои мокри фантазии:).Обясненията ти как америка е съюзник на арабските мангали :) е повече от смешна.Нямам намерение да излагам аргументи срещу олигофренските ти бълнувания,защото нямаш интелектуалният потенциал да ги схванеш,нито пък достатъчна култура и познания в специфични области :).
И по-често наглеждай тютюна , а не да висиш в компютърния клуб и да пилееш жълтите си стотинки ,пишейки нелепици :).
цитирай
4. nkf - Дори не си и заслужава да пиша с ня...
27.03.2010 23:21
анонимен написа:
Дори не си и заслужава да пиша с някакво нищожество като теб.
Какво си заслужава и какво не,ти не си в състояние да определиш, поради пасираното състояние наминиатюрното си мозъче,чийто очевиден потенциал се заключава в овладяването на "сложната материя" от няколко простащини:).
анонимен написа:

Вие робите сте ми безинтересни,от вас става само предани слуги и нищо повече.
.

Както казах и по-горе,това очевидно се случва само в някои твои мокри сънища.Аз не слугувам на никого,а и нямам такова намерение.Но виж за ислямско прасе ,като теб,съм сигурен,че ближе нечии подметки и чупи през пет минути кръста.Най-малкото го правиш с местния депесарски олигофрен,който е тъп,колкото теб :).Апропо, да не мислиш ,че на мен разни ментално-биологични отпадъци от най-долнопробно тесто , с ами интересни.:) Бягай да садиш тютюн,че иначе ,колкото си прост, съвсем ще я окъсаш :) хахаха.
анонимен написа:

Намирам го за неуместно да си пиша с човек,чийто прароднини са били заклани от нашите велики Аллахови войници.

Ако намираш нещо за неуместно-не го правиш,но поради ниското качество на генетичния си материал, страдаш от всевъзможни психоотклонения,очевидно и шизофрения.Та-явно си изправен пред въпроса "Да пиша" или "да не пиша".
цитирай
5. nkf - . . . да си пиша с човек, чийто прар...
27.03.2010 23:40
анонимен написа:
... да си пиша с човек,чийто прароднини са били заклани от нашите велики Аллахови войници..

Изглежда тази дилема е сложна за примитивната ти,зародишна ,нервна система :).
Междувпрочем ,моите прародители не са били заклани от никого:).Моето съществуване доказва това и опровергава шизофреничните ти "излияния".Бог пази избраните и държи ислямските свине настрани :).И само да добавя:) "Великите" рязани тълпи бяха методично наритвани от християнските войски , като през 1912 г. славната българска войска смаза въшливите резаци и овладя исконно българският град Одрин.Даже се гордея ,че един от дядовците ми е участвал в тази война и е пратил не малко въшливи фесове на оня свят. :)
анонимен написа:

Даже ние турците се срамуваме да живеем рамо до рамо с нашите роби-булгейрите,
Това какво изпитват група фесове с криви тикви и малко мозък ,едва ли вълнува някого.По-важното е какво мислим ние,какво мислят в Брюксел,какво мислят във Вашингтон,а вие сте просто досадни бълхи:). Хасан кой беше го било срам хахахахаха :).Палячо, нямаш естетичен вид.
анонимен написа:

все пак сме ви клали 500 години,ебали сме вашите баби,рязали сме главите на вашите мъже,правили сме ви еничари,редно е да ни служите и до ден днешен,гяурчо малък.Затова ние искаме вие робите да плащате по вискоки данъци,за да може да паразитираме на вашият гръб,иначе ако не ни служите голяма срам ще берем пред нашите братя В Турция,ако се разчуе че булгейринът е недоволен от вискоите данъци който плаща за нас турците-вашите господари,ще стане смешно нали така?Продължавай да плащаш данъци на държавата,за да може такива гяури като вас да ни издържат.Ще продължаваме да ви доиме като кози,а когато ни писне от вас,ще ви заколиме.

Предполагам, не ти е лесно да си на нивото на добитъка,да копаш от сутрин до вечер тютюн, да получаваш жълти стотинки,да се налага да лижеш задника на някой депесарски функционер,но приеми съдбата си ,че ще бъдеш не втора,ами около 6-та ръка подчовек :)
цитирай
6. monarchism - Мартине, не се ебавай с Мюмюн, че ще ...
31.03.2010 12:10
Мартине, не се ебавай с Мюмюн, че ще вземе ятагана, ще "запали" каруцата, ще мине през Видин и ако добре го упътят, ще те намери в Бургас и тогава лошо ти се пише. :))))
цитирай
7. bobsun123 - Много си зле "анонимен 14".Не е лошо да се прегледаш. Даже и без преглед отсичам - за бесилото си. Извратен тип.
19.04.2010 19:26
анонимен написа:
Вие българите работите в чужбина за някой и друга стотинка,вашите майки бършат задниците на гърците за някоя коричка хляб.Бедни миризливи роби,жалки глисти.На всякъде в цяла Европа,българите лижят на германци,англичани,францизи анусите,вие гяурите сте известни в Ес като федероси,лизачи нагермански задници,жалки ефтини подлоги.Вашите жени,са абослютна измет която се продава за 1 евро на европеиският пазар за стоки.хахаха.Такива глисти сте че гърците ви чукат майките и дъщерите и ви дават по някоя мизерна стотинка колкото да не умрете от глад.1 милион българи лижат задниците на чужденците за малко пари,кой сега е подчовек а? хахаха Толкова сте отчаяни,за да бъдете хора се иска интелект а вие гяурите нямате интелект,затова ви използват в Европа като курви и строителни работници,вие безполезни утайки за друго не ставате,хахаха.Толкова сте ми смешни,че даже и цял свят ви се подиграва на вашата робска простотия.Освен да бършете гъзове и да редите тухли на някой строеж на Запад,за друго не ви бива. хехехе.А забравих бива ви да пиете ракия и да пребивате грозните си жени.Създавате некачествено гяурско поколение от долнопробни уроди.ХАХАХА .ЕГАТИ БОКЛУЦИТЕ дето сте.

цитирай
8. nkf - Мартине, не се ебавай с Мюмюн, че ще ...
19.04.2010 19:30
monarchism написа:
Мартине, не се ебавай с Мюмюн, че ще вземе ятагана, ще "запали" каруцата, ще мине през Видин и ако добре го упътят, ще те намери в Бургас и тогава лошо ти се пише. :))))

Що да се ебавам? Аз съм напълно сериозен :). Иначе го чакам да дойде,ама все още не е дошъл.:)
Както и да е-подобни клоуни са ясни :)
цитирай
9. nkf - До примитивния помак(тъй като к...
19.04.2010 19:47
До примитивния помак(тъй като категорията турчин е твърде имагинерна и нищо незначеща).След като имаш нещо на въпреки да ми казваш ,а предвид кретенските ти постове(чудесно описващи те като напълно негоден психически и физически урод, с очевидни тежки комплекси и фрустрации)идваш и ми ги казваш -очи в очи-нали така?Дал съм ти адрес и всичко необходимо-хайде да те видя, утрепко нещастна, колко ти стиска.До тук си личи прекрасно,че освен ,че си един жалък цървул и тютюноберач, и комплексар, си и жалък страхливец.
ислямски добитък си ти и нищо повече!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2534448
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20214
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930