Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2010 16:29 - Флотилията на Мира-ислямска провокация!
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 10386 Коментари: 27 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         Израел за пореден път доказа,че е сериозна държава и знае как да брани безкомпромисно  своите национални интереси, които буквално се свеждат до съществуването или не на еврейската държава.

За да съществува Израел , властите му са установили определен ред,въз основа на който се гарантира това съществуване-нещо,което е характерно и за всички останали държави (е има и изключения).Точно този  държавен ред е признат по всички правила на международното право и затова държавата Израел съществува като напълно легитимен държавен субект със своята територия,население и държавна власт.

И ако международното право е  белег за светска цивилизованост установена на определени  принципи,които се спазват от държавите,то има една група държави,чийто цивилизационни (или по-точно антицивилизационни) признаци се определят от  исляма.Враждебността на ислямските държави към Израел е всеизвестна ,както и призивите на ислямски водачи за унищожението му.

Към хорът пеещ заупокойни химни за Израел и действащ с всевъзможни начини и средства  за неговото унищожение, тези дни открито се присъедини и Турция.Разбира се това нито се случи изведнъж,нито е спонтанно решение,а добре обмислен ход предшестван във времето от логически допълващи  и обосноваващи се действия.Със сигурност може да се каже,че Турция и Израел вече не са съюзници в Близкия Изток ,а напротив-дефинирани ясно врагове.

Нека само схематично вметна по-главните събития,които отваряха все по-големи пукнатини в Израело-турските отношения: на 31.01.2009 г. Премиерът на Турция Ердоган напусна със скандал срещата в Давос,след като си позволи намеса във вътрешните работи на Израел,държейки безпардонен и далеч от всякакви норми на цивилизованост тон спрямо президента на Израел-Перес ; Турция едностранно отмени общи  турско-израелски учения:скандалните  пропагандно- манипулативни  филми и репортажи скалъпвани от Анкара в ущърб на Израел.

Не на последно място е и явната поддръжка от страна на ислямистката партия на справедливостта ,чийто представител е Ердоган , за ислямската терористична организация “Хамас”,която пък се подържа и от Иран.разбира се това не е учудващо,като се имат предвид и все по-тесните връзки между Турция и Иран.

Причината за този разрив-между Турция и Израел, е все по-явно ислямизиращата се Турция и погледа,който тя е отправила към Близкия Изток,Азия и Африка.Своето значение за всичко това  има и така наречения неоосманизъм,целящ възстановяването под някаква нова и осъвременена форма на Османската империя.Изглежда неоосманистите считат Палестина за исконна османска територия,а мюсюлманите в тази територия трябва да се управляват дирекно от Анкара? Провокативното  действие с тази така наречена “Флотилия на свободата” ,Турция организира, чрез турска ислямска организация,която е замесена в набирането на мюсюлмани-доброволци за войните в Босна и Чечня.Същата тази организация-“Фондация за човешки права и свободи и хуманитарна помощ” , е близка и до терористичната групировка “Хамас”.

Турците са били изключително добре запознати с факта,че хуманитарните помощи към Ивицата Газа се доставят по определен от Израел ред и през установени входни пунктове,след като самата помощ бъде инспектирана от израелските власти.

Още преди тръгването на тази така наречена хуманитарна помощ, турските й организатори са заявили,че ще я доставят направо в Газа и няма да следват приетия ред за администриране на подобни дейности. Изглежда за ислямистите-неоосманисти  Израел  е нелегитимен субект и следователно няма нужда да се съобразяват с него.И те наистина не са се съобразили,след като са пренебрегнали многократните предупреждения на израелските власти ,че няма да допуснат тази “флотилия” да акостира, където организаторите й сметнат за добре.Въпреки това предупрежденията на Израел са игнорирани и това най-ясно показва ,че тази "хуманитарна акция" е един истински акт на провокация и опит за прецедент,предпоставящ по-нататъшни подобни акции.

И разбира се логичният ход на Израел беше да спре и задържи  този конвой,който уж се води "мирен".Интересно е защо презипълнените с мирни намерения  хуманитарни активисти не само неспазват и открито отказват да се подчинят на законите на суверенната държава Израел,но и с метални пръти,ножове,брадви,чукове и дори огнестрелно оръжие нападат израелските сили за сигурност,ранявайки няколко от тях?

Междувпрочем , турските организатори на тази провокация са ангажирали няколко европейски "интелектуалци" и "хуманисти" ,за да придадат "международна" окраска на акцията си.От ясно по-ясно е какви са тези "интелектуалци" -до болка познатите празноглави комунисти и подобната им левичарска измет. И наистина чрез празноглавите леви интернационалисти ,ислямистите интернационализираха проблема,който сами създадоха.

Всъщност "левите" в Европа, а и по света, винаги са били  в братска прегръдка с ислямистите ,точно комунистическите движения  са най-големите защитници на терористите от "Хамас" , наркотрафикантите от "Фатах" и касапите от "Хизбула".

Тук е редно да напомня,че именно в Кремъл бе изобретен така наречения "палестински народ".Не може да се отрече,че комунистите са спецове по изобретяването на нови "народи" и...проблеми.

Последиците:

Дали ще има последици в следствие на тази провокация?Без съмнение.Поне на пръв поглед,към ден днешен, могат да се набележат няколко:На първо място  Турция се показа като жертва.Каква перфидност- сивият вълк е жертва.Ориенталската хитрост понякога дава резултати, не може да се отрече.На второ място Турция се показва като защитник на "онеправданите" мюсюлмани и то не само в Близкия Изток.Точно като защитник тя ,претендира и за съответното лидерско място,което показва,че тази провокация е в дълбока връзка с неоосманистките й стремежи.На трето място-Изглежда това е един от главните белези, който маркира завръщането на Турция към ислямската й същност.Едва ли има по-добър ,чрез който да се ерозира все по-слабото светско начало на Турция.

Едно обаче  е сигурно- Израел ще продължи да бъде Крепост срещу исляма,който не крие и враждебните си намерения  спрямо Европа и целия Християнски свят.В този смисъл Израел върши работата и на Европа ,чийто обезумели "лидери" днес са се нахвърлили като побеснели чакали срещу него.

Дано Господ им даде разум.






Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Тук е редно да напомня, че именно в ...
02.06.2010 17:48
Цитат-"Тук е редно да напомня,че именно в Кремъл бе изобретен така наречения "палестински народ".Не може да се отрече,че комунистите са спецове по изобретяването на нови "народи" и...проблеми."
Не знам дали Кремъл е "изобретил" палестинския народ, обаче със сигурност палестинския народ е едно от 12-те семитски племена съществували хиляди години преди Русия и Кремъл!
Когато пишете глупости гледайте поне да не са толкова исторически необосновани например...А че единственото което доказа Изсраел с агрсията си е, че за пореден път демонстрира че не се влияе от международни общности , организаций, и че не ги зачита! Но един ден слънцето гръб ще им обърне и лазейки по бездушната земна гръд, ще търсят хладната прегръдка на червеите! И сами ще са си виновни за това!!!
цитирай
2. mamkamu - +
02.06.2010 18:18
Ами подкрепям всяка дума написана от теб!

Някои железни глави са готови да лижат подметките на ислямистите само и само да са против световния "империализъм" и "ционизъм".

Представям си за миг Израел да вдигне блокадата. До няколко месеца Хамас ще се сдобият направо с атомна бомба :)

Не е за смях, де.
цитирай
3. watchtowerman - Много вярна статия!
02.06.2010 19:25
№ 1 да каже в коя година е имало Палестинска държава, да посочи поне един палестински държавен глава преди 20 век, на какъв език са говорили, каква е била паричната им единица, евентуално столицата, а ако не може - поне някой по-важен град, селище, паланка, може и палатка...Не ща да ми посочи исторически документ или коментар от древността за тяхно присъствие някъде...
Ще вметна свой коментар:
СССР и Соцлагера ядоха пердах в няколкото войни срещу Израел и се отказаха да се месят там за да не се срамят повече. Ако ислямистите в Турция смятат да набутат страната си там, ще налапат въдицата - Руската мечка откога чака за Босфора, Дарданелите, Кавказ.
цитирай
4. анонимен - Не е имало палестинска държава н...
02.06.2010 22:52
Не е имало палестинска държава никога защото световния ционизъм не позволява това! Но я ти г-н 3-ти watchtowerman - ми кажи с какво право Изсраел няма да разрешава на тези хора- палестинците, с които са първи братовчеди по кръв, да имат собствена държава?!А някакъв исторически документ за терористичните действия по цял свят на Изсраел- имаш ли? Ционизма забранен ли е от ООН и от коя година , Иван Вазов - патриарха на българската литературв на колко места е писал за ЖИД и Жълта чифута???Ако беше чел малко повече историята на Русия от Чифутина Ленин и упрапвлението на Русия от онези години, нямаше да задавш тъпи въпроси...Не е реално да се бият Жидове срещу жидове... и до днес Русия се управлява от Юдео-комунистическата-масонска банда на чифутаците! ИЗСРАЕЛ - ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО!... но не за дълго, света проглежда- и ще види!
цитирай
5. nkf - Не знам дали Кремъл е "из...
02.06.2010 23:25
colobur написа:

Не знам дали Кремъл е "изобретил" палестинския народ, обаче със сигурност палестинския народ е едно от 12-те семитски племена съществували хиляди години преди Русия и Кремъл!

Точно така, идеята за "Палестински народ" е изобретена в Москва.Палестина е географска област и на нейна територия се намира Израел , но и части от Йордания.Така,че палестинци се явяват всички,които населяват областта.А тези,които кремълската пропаганда обяви за "палестински народ" са си просто араби и тяхмите корени са в арабския полуостров ,а не на в Палестина.
colobur написа:

Когато пишете глупости гледайте поне да не са толкова исторически необосновани например...А че единственото което доказа Изсраел с агрсията си е, че за пореден път демонстрира че не се влияе от международни общности , организаций, и че не ги зачита! Но един ден слънцето гръб ще им обърне и лазейки по бездушната земна гръд, ще търсят хладната прегръдка на червеите! И сами ще са си виновни за това!!!

Аз глупости не пиша,но преди ти,така емоционално да го заявяваш(по-добре влез в някакъв нормален тон) се осведоми по засегнатите въпроси.
цитирай
6. nkf - Ами подкрепям всяка дума написана ...
02.06.2010 23:26
mamkamu написа:
Ами подкрепям всяка дума написана от теб!

Някои железни глави са готови да лижат подметките на ислямистите само и само да са против световния "империализъм" и "ционизъм".

Представям си за миг Израел да вдигне блокадата. До няколко месеца Хамас ще се сдобият направо с атомна бомба :)

Не е за смях, де.


Ами няма как другарчетата -комунденца са си стари дружки с арабските терористи-наркотрафиканти .
цитирай
7. nkf - Не е имало палестинска държава н...
02.06.2010 23:29
colobur написа:
Не е имало палестинска държава никога защото световния ционизъм не позволява това! Но я ти г-н 3-ти watchtowerman - ми кажи с какво право Изсраел няма да разрешава на тези хора- палестинците, с които са първи братовчеди по кръв, да имат собствена държава?!А някакъв исторически документ за терористичните действия по цял свят на Изсраел- имаш ли? Ционизма забранен ли е от ООН и от коя година , Иван Вазов - патриарха на българската литературв на колко места е писал за ЖИД и Жълта чифута???Ако беше чел малко повече историята на Русия от Чифутина Ленин и упрапвлението на Русия от онези години, нямаше да задавш тъпи въпроси...Не е реално да се бият Жидове срещу жидове... и до днес Русия се управлява от Юдео-комунистическата-масонска банда на чифутаците! ИЗСРАЕЛ - ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО!... но не за дълго, света проглежда- и ще види!


Ако става въпрос за държави,то какво ще кажеш за Йордания?Каква държава я тя и какви я населяват?Ами така наречената палестинска автономия.А кой провали преговорите в Осло ,защото напрактика там се очерта нещо като федрална държава.
цитирай
8. анонимен - Отклонение от темата. Та в кой мо...
03.06.2010 09:56
Отклонение от темата. Та в кой момент точно казваш че Кремъл е създал палестинския народ! И как беше създадена държавата Изсраел?
цитирай
9. watchtowerman - На 29 ноември 1947г.
03.06.2010 18:11
ООН гласува създаване на две държави в Палестина - Израелска и нова арабска. На следващия ден Йордански войски завземат земите - определени за арабската държава - "Западен бряг", а Египет - "ивицата Газа". Самите арабски държави анулираха създаване на нова арабска държава в Палестина. Арабските държави не посегнаха на териториите, определени за създаване на Израел, не защото им пречеше еврейското население или държавата Израел, която още не е обявена. Ами защото в тези територии се намират британски колониални власти и армията им. На 14 май 1948г. Британските власт и армията окончателно се изнасят от Палестина. Така, тази територия определена от ООН за създаване на държава за евреи е юридически готова за държавата Израел. И тя се обявява на следващия ден 15 май. А на по-следващия - 16 май пет редовни арабски армии навлизат и започват война с новосъздадената държава Израел. Но арабските армии ядоха пердах, та поискаха примирие от Израел. Оттогава до днес арабите не могат да се примирят, че бидейки 100 милиона, а сега 200 млн, не могат обезкостят Израел.И затова е тая омраза...И знаеш ли защо е това арабско безсилие. Защото за победиш в една кауза ти трябва ДУХ, а арабските войници го нямат, те знаят, че воюват за земи, които ще станат собственост на арабските латифундисти и феодали, а те ще духат супата. За това иде реч. Поогледай се в историята, и виж с колко международни помощи, пратени за палестинците, а се облажиха шефовете им - бандюгата Арафат присвои 1,5 млр долара.?! Създаде ли се палестинска арабска държава край на блаженето със Западните помощи. Самите арабски лидери не щат да има палестинска арабска държава. Те научиха този тарикатлък от по-големия си брат - комунягите - нали виждаш как българските комунистически престъпници лапат западните субсидии. За ПАРИ СТАВА ВЪПРОС братле, не за Палестинска държава, а Израел е само за камуфлаж, "агресор" бе, "льош, льош", пречи на "добрите" арабски колячи, изклали междувременно 100 000 ливански християни...
цитирай
10. анонимен - Така е, за пари става на въпрос, и то ...
03.06.2010 18:25
Така е, за пари става на въпрос , и то за много пари! Но никога не бих оправдавал изсраелците които искат на всяка цена световно господство! Не забравяй и една огромна несправедливост- германския народ да плаща блаженството на Изсраел, чрез някакви измислени репараций! Не забравяй и че 2-рата световна война беше създадена за да се породи съжаление у евреите и да им се създаде държава! Над 50 000 000 загинаха за това! Когато един ден обикновенните евреи осъзнаят кой организира Холокоста, тогава много неща ще се променят!
цитирай
11. lado - Здравей, Мартине! Много интересна ...
03.06.2010 19:32
Здравей, Мартине! Много интересна провокация, и се чудя какво се е променило, за да си позволят подобно нещо. Това е доста подготвена и доста добре премислена акция. Скритото скоро ще стане явно.
Поздрави!
цитирай
12. monarchism - Интересен конфликт. Чак се заме...
04.06.2010 14:13
Интересен конфликт. Чак се замечтах, че Светият град - Цариград, може и да бъде освободен от турско приръствие... :)

А на колобъра пожелавам да вдигне глава от съветската булевардна литература.
цитирай
13. анонимен - Ха, ха, благодаря ти за пожелани...
04.06.2010 14:47
Ха,ха, благодаря ти за пожеланията,monarchism! Ако ме познаваше, нямаше и да си помислиш даже че чета нещо подобно! Поздрави на всички!
цитирай
14. nkf - Отклонение от темата. Та в кой мо...
04.06.2010 15:54
colobur написа:
Отклонение от темата. Та в кой момент точно казваш че Кремъл е създал палестинския народ! И как беше създадена държавата Изсраел?

"Палестинският народ" е изобретен през 60-те години и е точно московско изобретение.Пак повтарям ,че Палестина е чисто географско понятие,както например Добруджа или Македония.Междувпрочем руснаците по същата матрица изобретиха и добруджански народ и македонски народ.Географското понятие Палестина побира в себе си земите на древен Израел, Юдея ,Самария и Галилея, части от Палестина се намират и в съвременна Йордания.И от тук каква е причината хипотетичния "палестински народ" намиращ се и в Йордания да не иска независимост и от Йордания?Каква е разликата между "палестинците" и "йорданците"?Ако се опираме на историческият легитимизъм,черпейки права от него ,то трябва да ти кажа,че "палестинският народ" , особено радикалните му групировки свързани с Иран, нямат никакъв рационален аргумент да оспорват правото на съществуване на Израел,защото, както watchtowerman посочи в коментарите, си палестинска държава никога не е съществувала, за разлика от еврейската.Още повече,че арабите,които сега населяват Израел ,а и цяла Палестина,са по-късни пришълци и са там в следствие на арабо-мюсюлманската инвазия в Светите Земи.
А кой създаде Израел?Ами създадоха го победителите във Вторат Световна Война,създаде го ООН и единствено арабите са били против и не са го признавали.Сега,към ден днешен, не знам дали има рабаска държава,която да е престанала да оспорва легитимността на Израел.
цитирай
15. анонимен - Мерси за урока по история на пале...
04.06.2010 16:00
Мерси за урока по история на палестинския регион! Хартата или там какво беше на ООН, за създаване на държавата Изсраел, не включваше ли обаче и създаването на Палестинска държава по същото време?
цитирай
16. lado - Здравейте! За мене нещата се изя...
04.06.2010 16:01
Здравейте! За мене нещата се изясниха относно новата тактика на ислямистите.
Все още не са ми ясни причините за това, но е ясно - сега не е задължително шахидът да убива, а да го убият пред представители на прогресивното човечество.
Така няма негативи към ислямиста относно акта му, а само срещу противната страна и така се получава почти пълно дискредитиране на ответните мерки. В очите на "прогресивното човечество".
Да видим сега следващия ход!
Поздрави!
(забравих да допълня - за да ги пушнат, фундаменталистите трябва да провокират до крайна степен въоръжените си противници - в случая боя с пръти и железа. Сигурен съм ,че ако искаха , щяха да могат да убият някой от командосите ,служейки си с по-летални оръжия. Подготовката им е стигнала до там,че да имат противогази и цепеници)
цитирай
17. nkf - Така е, за пари става на въпрос, и то ...
04.06.2010 16:01
colobur написа:
Така е, за пари става на въпрос , и то за много пари! Но никога не бих оправдавал изсраелците които искат на всяка цена световно господство! Не забравяй и една огромна несправедливост- германския народ да плаща блаженството на Изсраел, чрез някакви измислени репараций! Не забравяй и че 2-рата световна война беше създадена за да се породи съжаление у евреите и да им се създаде държава! Над 50 000 000 загинаха за това! Когато един ден обикновенните евреи осъзнаят кой организира Холокоста, тогава много неща ще се променят!

Според мен дълбоко грешиш,ако наистина смяташ,че причината за Втората световна е з ада се породи някакво съжаление към еврейте.За нейното избухване значение имат редица фактори,които надхвърлят еврейския.Иначе Хитлер беше приел тезата на Херцел за възстановяването на еврейската държава в земите на древен Израел, но там е работата,че тогава англичаните нямаха ни най-малко намерение да отстъпят Палестина на когото и да било от друга страна пък французите бяха в Сирия, в непосредствена близост и също по никакъв начин не искаха да има,каквото и да е разместване на статукбото в региона.Е, да ,даваха на еврейте Мадагаскар,ама те пък не искаха.И да вметна още нещо-никакъв Холокост не е имало.
цитирай
18. nkf - Здравей, Мартине! Много интересна ...
04.06.2010 16:09
lado написа:
Здравей, Мартине! Много интересна провокация, и се чудя какво се е променило, за да си позволят подобно нещо. Това е доста подготвена и доста добре премислена акция. Скритото скоро ще стане явно.
Поздрави!

Здравей Ладо,прав си,ч е подготвена провокация.Ясно е ,че организаторите на тази "флотилия" са били наясно какъв е реда за хуманитарни доставки към Газа и съвсем целенасочено са решили да го нарушат.Още повече,че преди да тръгне този конвой е бил предупреждаван от еврейските власти.От друга страна еврейте са били готови със съответният стандартен план за действие в подобна ситуация.Това, относно конкретното събитие е ясно.Ако има някакъв вори план на случката , ще трябва да мине време за да се изясни, поне от части.Но пък ,ако погледнем в по-обща ретроспекция на събитията творени от "чудото" давутоглу и шефа му ердоган,то трябва да признаем,че от доста време на сам политическото им поведение е или на границата на провокацията или си е откровена провокация и тук нямам предвид само спрямо Израел.Явно е че Турция се опитва да играе някаква самостоятелна,нова геополитическа роля на регионално равнище ,преформулирайки отношенията си с досегашните си съюзници и бивши врагове.
цитирай
19. nkf - Интересен конфликт. Чак се заме...
04.06.2010 16:14
monarchism написа:
Интересен конфликт. Чак се замечтах, че Светият град - Цариград, може и да бъде освободен от турско приръствие... :)

А на колобъра пожелавам да вдигне глава от съветската булевардна литература.

Според мен това е само подновяването на един стар конфликт-нищо ново под слънцето.Друг е въпроса,че Турция няма капацитета да води един такъв конфликт, предвид целия широкоспектърен набор от средства, с който разполагат еврейте ,а и САЩ,които ги покровителстват.
цитирай
20. nkf - Здравейте! За мене нещата се изя...
04.06.2010 16:18
lado написа:
Здравейте! За мене нещата се изясниха относно новата тактика на ислямистите.
Все още не са ми ясни причините за това, но е ясно - сега не е задължително шахидът да убива, а да го убият пред представители на прогресивното човечество.
Така няма негативи към ислямиста относно акта му, а само срещу противната страна и така се получава почти пълно дискредитиране на ответните мерки. В очите на "прогресивното човечество".
Да видим сега следващия ход!
Поздрави!
(забравих да допълня - за да ги пушнат, фундаменталистите трябва да провокират до крайна степен въоръжените си противници - в случая боя с пръти и железа. Сигурен съм ,че ако искаха , щяха да могат да убият някой от командосите ,служейки си с по-летални оръжия. Подготовката им е стигнала до там,че да имат противогази и цепеници)

Да,самоубийствената тактика на мюсюлманите е известна и в този смисъл поведението на активистите на този кораб е напълно обяснима,само че е крайно неуспешна-практика им до сега го показва еднозначно.
цитирай
21. lado - Защо ? Те постигнаха целите си - ш...
04.06.2010 16:38
Защо ? Те постигнаха целите си - шахидите ядат пилаф в скута на 40 девици, Ердоган се запени като бясно куче и настрои цяла Европа срещу
действията на Израел, че даже самите евреи нещо не са единодушни в оценките си - изкараха провал действията на командосите!
цитирай
22. анонимен - Да едно са били замислили, друго се е ...
04.06.2010 17:53
Да, едно са били замислили, друго се е получило- за 2-рата световна война! За холокоста си прав, няма такова нещо, това и децата вече го знаят! Ще намеря един документ от една книга на Г. Ифандиев, в която има копие на документ на червения кръст със цифрите на загиналите в концлагерите - цифрата е далеч под измислените милиони!
цитирай
23. анонимен - А за "ДЬОНМЕТАТА" някой ...
04.06.2010 17:55
А за "ДЬОНМЕТАТА" някой нещо да каже? Трябват повече подробности за да разбием конфликта Турция- Изсраел!
цитирай
24. nkf - А за "ДЬОНМЕТАТА" някой ...
05.06.2010 16:54
colobur написа:
А за "ДЬОНМЕТАТА" някой нещо да каже? Трябват повече подробности за да разбием конфликта Турция- Изсраел!

Дьонметата са еврей приели формално исляма и много от тях са създателите на кемалистката република,обаче към ден днешен кемалистите , особено в лицето на армията са притиснати.

П.С. Както забелязваш изтрих линковете,които си напускал.Извинявай обаче е някак си кофти по този начин да бъдат натрапвани открито пропагандните формулировки на ... хора с нисък морал и спорна репутация,с доста неустановени възгледи и позиции.
цитирай
25. анонимен - Аха, разбрах. . . Търкай на воля! ...
05.06.2010 22:53
Аха, разбрах...Търкай на воля! Остави високия морал!:)
цитирай
26. monarchism - Ще намеря един документ от една к...
06.06.2010 13:24
colobur написа:
Ще намеря един документ от една книга на Г. Ифандиев

Ето тази съветска литература имах предвид. :)
цитирай
27. nkf - Аха, разбрах. . . Търкай на воля! ...
06.06.2010 14:29
colobur написа:
Аха, разбрах...Търкай на воля! Остави високия морал!:)

Няма как да го оставя морала, при положение,че поставяш като "кометари" картинно-графоманските излияния на хора, които не веднъж са сменяли кардинално "разбиранията " си и имат очецидно антихристиянски ( а това значи и антибългарски) разбирания.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523353
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031