Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2011 09:02 - Паметници на позора
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3833 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

            България е една отъ малкото (да не кажа единствената) страни, която не е решила наследенитѣ проблеми отъ времето на комунистическиятъ режимъ и руско-съветската окупация. България е уникална и съ това, че не направи своята декомунизация и не изживя своя катарзисъ. тукъ нѣма да говоря за това, че България продължава да се управява отъ наследницитѣ на сѫщитѣ тѣзи патологични убийци, клептомани и предатели съ сбъркано ДНК, наречени за по-голѣма благозвучность партизани, активни борци срещу фашизма и капитализма и подобнитѣ имъ О.ф. дегенерати. Нѣма смисълъ да се преповтаря, че тамъ е коренътъ на днешнитѣ проблеми-това, мисля, вече е добре известно, дори на уличнитѣ котки.
            Тукъ искамъ да спомена за реперитѣ, за символнитѣ маркери на този позоръ, които съ самото си присъствие показватъ недвусмислено защо България се гърчи въ агония и защо затъва все повече и повече.
            Тѣзи символи сѫ истинското и недвусмислено свидетелство за сѫщностьта на съветскиятъ окупационенъ режимъ.
            Става дума за добре известнитѣ на всѣки Българинъ паметници на" альоша", издигащи се въ централнитѣ части на голѣмитѣ български градове и доминиращи околната градска срѣда. Паметници, добре видими и отъ голѣмо разстояние; паметници, които по всичко личи, трѣбва да напомнятъ на всѣки Българинъ (въ тази категория не влизатъ комуниститѣ), че сѫдбата на България се решава на друго мѣсто и отъ други хора. Това сѫ паметници на една чужда, окупационна армия, която влѣзе въ България, обявявайки война и окупирайки я. Подъ рѫководството и заповѣдитѣ на върховниятъ главнокомандуващъ на въпросната съветска армия бѣше извършенъ чудовищенъ геноцидъ надъ Българскиятъ народъ, надхвърлящъ цифрата 200. 000 убити, безогледното ограбване на личното имущество на Българитѣ, както и най-наглото завземане на цѣлата икономика и присвояването на активитѣ й.
       Альошитѣ сѫ символъ, който напомня на мѣстнитѣ комунисти и съветски слуги, че тѣхнитѣ кукловоди отъ Москва продължаватъ да стоятъ задъ тѣхъ, подкрепяйки ги въ пъкленото имъ дѣло по унищожаването и ограбването на България.
      Альошитѣ сѫ и своего рода капища, кѫдето съ на опредѣлени дати се извършватъ ритуали въ прослава на предателството на България. тамъ сѫ сборищата на всички безродници и руски слуги.
      Заради всичко това, нека всички граждани на градъ Бургасъ подкрепятъ инициативата за премахване паметника на" альошата" отъ центъра на Бургасъ. На 16-ти априлъ, когато се навършватъ 86 години отъ взривяването на църквата" света Недѣля", най-голѣмиятъ терористиченъ атентатъ въ историята на България (а до скоро и въ Европа) извършенъ отъ комунистическитѣ престѫпници и агенти на Москва, ще стартира подписка, която ще бѫде приложена къмъ предложение до общинскитѣ власти въ града.

 Нека почистимъ града си отъ символитѣ на чуждиятъ окупаторъ. Нека премахнемъ този позоръ.image




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Те са им пъпната връв и трябва да я прережем час по-скоро!
13.04.2011 09:40
"Альошитѣ сѫ символъ, който напомня на мѣстнитѣ комунисти и съветски слуги, че тѣхнитѣ кукловоди отъ Москва продължаватъ да стоятъ задъ тѣхъ, подкрепяйки ги въ пъкленото имъ дѣло по унищожаването и ограбването на България."
цитирай
2. alchemist - На тези "паметници"
13.04.2011 10:23
мястото им в най-добрия случай е в някой музей. Да им се кланят червените кратуни, да стоят мирни и да дават пари за билети.
цитирай
3. monarchism - Унищожение на всички подобни па...
13.04.2011 11:56
Унищожение на всички подобни паметници.
цитирай
4. nkf - "Альошитѣ с&a...
13.04.2011 21:21
parasol написа:
"Альошитѣ сѫ символъ, който напомня на мѣстнитѣ комунисти и съветски слуги, че тѣхнитѣ кукловоди отъ Москва продължаватъ да стоятъ задъ тѣхъ, подкрепяйки ги въ пъкленото имъ дѣло по унищожаването и ограбването на България."

Трудна работа,ама...
цитирай
5. nkf - мястото им в най-добрия случай е в ...
13.04.2011 21:22
alchemist написа:
мястото им в най-добрия случай е в някой музей. Да им се кланят червените кратуни, да стоят мирни и да дават пари за билети.

По-добре за скрап.Щото и музея може да се обърне на сборище на наркомани,джепчии,комунисти,цигани и т.н. съветски човеци.
цитирай
6. nkf - Унищожение на всички подобни па...
13.04.2011 21:24
monarchism написа:
Унищожение на всички подобни паметници.

Именно! Ще видим скоро какво ще е решението на Общинарите.Любопитна ми е позицията на кмета.:)Все ми се струва,че герберския антикомунизъм ще бъде доста комичен в създаващата се ситуация.
цитирай
7. nkf - Ще им дойде времето и на тези съве...
15.04.2011 10:51
nacionallist написа:
Ще им дойде времето и на тези съветски "паметници" на позора да рухнат. Тези скулптури на червеният сатанизъм трябваше да рухнат още в зората на демокрацията. Но явно че тогавашните червени демократи от СДС не поискаха премахването им. Явно България е единствената такава държава в която продължават да стоят тези срамни паметници.

Принципно всичко зависи от хората,в случая.Що се отнася до сдс,ами то си беше пълно с ченгета,ако и да имаше истински антикомунисти там.Самоче тях ги натикаха в ъгъла и даже изхвърлиха зад борда.Пък и намного вдини седс-ари и особено дсб-ари, политическата им кариера започва от "Б"КП , сложена на власт точно от "альошата".Как се посяга на такъв паметник при това положение?Вярно,че в някои от бившите соц държави точно бивши комунисти извършиха декомунизацията и в частното премахването на аналогичните паметници,но все пак да не забравяме,че има съществена качествена разлика между комунистите в България и останалите.Тукашните комунисти са наистина най-долнопробните дегенрати,които могат да съществуват.
цитирай
8. barborok - паметници на позора... не успяха ли да вдигнат паметник на солдат сражавал се за нас ...
04.08.2011 22:34
... при освобождението ни от турците . Да вдигаме паметници за събития от втората световна война е позор... имайки и в предвид външната ни политика тогава... като сме ги вдигали всичките "альоши" е било подмазване я за самолети, я за танкове, я за бензинец, газ... разбира се всичко е било обилно полято на банкети с наши и чужди партийни членове.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2540861
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20229
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930