Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 11:18 - Бунт в Катуница, МВР блокира селото
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 20806 Коментари: 40 Гласове:
36

Последна промяна: 25.09.2011 00:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       За втори пореден ден копирам в блога новина от днес.бг,но според е важно.Важно е защото тази новина показва по един безапелационен начин каква утопия е така наречената интеграция и до какво реално води тази лява утопия.
Препечатвам новината и с два коментара от читатели.

http://www.dnes.bg/stranata/2011/09/24/bunt-v-katunica-mvr-blokira-seloto.129491

Размириците започнали, след като близки на Цар Киро прегазили момче

Невиждан масов бунт избухна тази нощ в пловдивското село Катуница, където се намират и палатите на провъзгласилия се за цар Кирил Рашков.

Размириците в селото са започнали, след като близки на Цар Киро са прегазили и 18-годишно момче. Бусът, убил момчето, е минал и през още няколко млади жители на Катуница и през трима униформени служители на пловдивската полиция.

В знак на протест срещу убийството жителите на селото се вдигнали на протест и се въоръжили с камъни и колове. Те се запътили към палатите на ромския лидер и искали да го линчуват заради убийството на 18-годишното момче. Успели да подпалят дома и настояват за неговото изселване.

В този момент улиците на Катуница са блокирани от полицейски автомобили. Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи.

„В ареста са задържани шест лица”, потвърдиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

Оттам уточниха, че подробности за бунта в Катуница ще изнесат по-късно през деня. Шефът на дирекцията на МВР ще се срещне и с протестиращите жители, за да успокои страстите.

Екип на Dnes.bg остава в Катуница, за да ви информира за събитията.


Коментар 1
Катуница се намира под полицейска обсада към монета. Тежко въоръжени жандармеристи с бронежилетки и автомати са на всеки ъгъл на селото. Бдят за реда в населеното място, след снощните размирици.
Има убито от ромите българско момче, други българи са ранени, има ранени и полицаи. Информацията е непотвърдена, от полицията отказват информация и коментар на този етап.
Вчера между българите и ромите в селото е имало словесни престрелки и заплахи. По-късно вечерта наказателен отряд с роми, натоварени в бус атакува група българи, бусът помита и убива младеж. Българите се събират и тръгват към една от къщите на ромския алкохолен бос, в този момент бусът се появява отново и се врязва в живата верига помитайки и ранявайки трима от българите, както и двама полицаи.
След инцидента българите се вдигат и тръгват на линч срещу фамилията на самопровъзгласилия се за ромски цар, опожарена е една от къщите на Цар Киро, разбит е един от автомобилите му.
Намесата на жандармерията спасява ромите от линч. Към момента в селото е спокойно, но българите са твърдо решени да отмъстят за пролятата кръв, затова и жандармерия бди за мира.

Коментар 2
Ще се лее кръв. Тоя ще го убием. Ако се появи, ще има убийства, крещяха яростно млади момчета от Катуница тази нощ. Те бяха обградили имението на Кирил Рашков и искаха скалпа му, но се блълскаха в щитовете, каските и автоматите на спец ченгетата. Вижте, вижте как го пазят. Убиеца го вардят, както бригадите на Кадафи пазят диктатора си. Вчера Киро си говори по телефона заповеднически и с прокурори, и със съдии. А днес убива децата ни, плачеше роднина на премазания Ангел Петров.
Утре тръгвам с колата и почвам да газя мургави. Това ли искаме. Да се изтрепем взаимно. Ами да го опандизят тоя боклук, та да миряса не само селото ни, ами и държавата от него, допълни младо момче, стиснало ръка в юмрук. В същия момент се появи бащата на едно от блъснатите от буса момчета- Атанас Васев. Добре е. Не вижда, защото е ударен в главата. Но лекарите ми казаха, че ще се оправи. Той ще се оправи, но нищо в Катуница няма да се оправи. Живеем като феодални селяни на един диктатор. Който ни заплашва, тормози, мачка синовете ни, обясни преди приятелите на Наско татко му.
Ще се лее кръв, канят се местните, обсадили палатите на Цар Киро
В това време роднините на убития Ангел ревяха и пушеха цигари в двора на къщата си, на стотина метра от мястото, на което 19-годишният младеж загина под гумите на оранжевия Форд Транзит. Ангел излезе на разходка с кучето. Върнаха ни само вестта за смъртта му. Какво да ви кажем повече, ридаеха дядото и сестрите на Петров.

Оказва се,че според инфо в афера.бг,циганинът Кирил Рашков е член на п.п. "ГЕРБ"

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=19337&Itemid=9

Бопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБ
 
  function mxclightup(imageobject, opacity){ if (navigator.appName.indexOf("Netscape")!=-1 &&parseInt(navigator.appVersion)>=5) imageobject.style.MozOpacity=opacity/100 else if (navigator.appName.indexOf("Microsoft")!= -1 &&parseInt(navigator.appVersion)>=4) imageobject.filters.alpha.opacity=opacity }
Дата: 24-09-2011 20:19

Читатели : 31

imageАбсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за циганските гласове в полза на управляващата партия.

 

 

Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета:

 

„Защо Боко не каже колко пари получава от Киро циганина, за да го пази ... „

 

„Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ...”

 

„Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ...”

 

 „Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.

 

Afera.bg

 




Гласувай:
36



1. boristodorov56 - Малко разум няма да е излишен.
24.09.2011 11:53
А къде беше властта да сложи на място Киро Царя след като и децата знаят, че е развъдник на всичките престъпни практики?
Нека не се заблуждава;e Киро Царя е купил всички - от местния селски милиционер до главния секретар на милицията, прокурори, съдии, кметове и цялата подобна гнус.
Но не бива да се тръгва по нанадолнището, че всички цигани са за трепане - не е справедливо. Всяко престъпление си има конкретен извършител и носител на вината.
Не бива да се поддаваме на психоза.
Ако има някой за палене и трепане - най-напред са властниците и техните корумпирани копои.
Реда и сигурността в тази кочина наречена България си я плащаме прекалено скъпо на управляващите боклуци, за да леем ние кръв.
Не се поддавайте на емоциите!
цитирай
2. nkf - boristodorov56, няма емоции в л...
24.09.2011 13:23
boristodorov56,няма емоции в личната ми позиция.Аз се опирам на фактите,а те са:
1.От хилядолетия циганите никъде не са били интегрирани,тоест те остават верни на аморалният си начин на живот.
2.Да,има цигани,които не за"трепане",но те са единици.Единици,които са просто един детаил в грозната циганска картинка.
И още нещо!Порастналият мозък,завършеното съзнание, усвояват принципи и по този начин добиват познание за нещата.Детският мозък,непорастналото съзнание,се учат чрез пробата и грешката.В този смисъл не е нужно да потрошим милиарди левове заради безполезните и вредни цигани,да понесем излишни негативи, за да сме наясно с принципа,че циганите са неинтегруеми и не подлежат на очовечаване.
Иначе е ясно кой е главният виновник за циганският проблем в България-
комунистическата партия и най-вече истинския тартор на циганите-влашкият копанарин тодор живков.От там нататък всичко е производно.
Наистина разум е нужен тук,а не утопии!

П.П. На първо време е повече от задължително да започне мащабно следствие срещу циганина кирил рашков и семейството му и в кратки, законоустановени срокове,и след доказване на вината му в съда-тези цигани да бъдат преселени в съответните места за лишаване отсвобода.Също така е задължително да се приложи закона относно имущества придобити в следствие на престъпление.
цитирай
3. tit - Грозна работа...
24.09.2011 13:45
Трябва да се приложи законът в пълна мяра. Вземем ли да се саморазправяме - става неконтролируемо и повече устройва циганите, мисля!
Съболезнования на семейството и напълно споделям емоциите на съселяните им! Крайно време е да се направи преосмисляне на "циганския въпрос"! Но да бъде разумно и трезво. За целта е по-правилно пред Парламента да застанем със сопите, а не пред къщата на един престъпник!
цитирай
4. анонимен - Трябва едно "окончателно ...
24.09.2011 14:21
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!
цитирай
5. анонимен - Съгласен!
24.09.2011 14:56
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!


,,Окончателно решение" и по отношение на продажния и тъп елит!!!
цитирай
6. nkf - Трябва да се приложи законът в пълна ...
24.09.2011 15:39
tit написа:
Трябва да се приложи законът в пълна мяра. Вземем ли да се саморазправяме - става неконтролируемо и повече устройва циганите, мисля!
Съболезнования на семейството и напълно споделям емоциите на съселяните им! Крайно време е да се направи преосмисляне на "циганския въпрос"! Но да бъде разумно и трезво. За целта е по-правилно пред Парламента да застанем със сопите, а не пред къщата на един престъпник!

Така е,tit,но в общен план циганите се ползват с привилегии в много отношения.А на латински привилегия означава "над закона" и докато тази циганска привилегия продължава ,случки,подобни на тази саморазправа,придружени с палежи и разрушения те първа ще предстоят.
цитирай
7. nkf - Трябва едно "окончателно ...
24.09.2011 15:40
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!
цитирай
8. nkf - Трябва едно "окончателно ...
24.09.2011 15:43
анонимен написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!


,,Окончателно решение" и по отношение на продажния и тъп елит!!!

А кое им е елитарното на боко милиционера или на гей станишко?Може би имаш предвид да се разкара цървулския анти-елит?Ако е така-съгласен съм.Трябва окончателно решение и за него.
цитирай
9. nkf - Абсолютно затворена общност. Не ...
24.09.2011 18:43
bulgarinut57 написа:
Абсолютно затворена общност. Не подлежат на социализация, интеграция и т.н. !

Че не подлежат на социализация и очовечаване,то е ясно.Това е известно от хилядолетия.
Междудругото,циганите са гонени и от Египет и да им се приписва някакво сродство с египтяните е напълно погрешно.Както и да е.Благодаря за коментара и напълно уместното поясненение.Колкото се отнася до конкретния случай-става въпрос за напълно нечовешко поведение и това не бива да остава в никакъв случай без последици.Изселването на тази измет е най-малкото,което трябва да понесат!
цитирай
10. nkf - alkaline saponification - C3H5...
24.09.2011 19:45
bulgarinut57 написа:
alkaline saponification - C3H5(COOC17H35)3 + 3NaOH → C3H5(OH)3 + 3C17H35COONa

Това формула за сапун ли е?Май от тях не става сапун.Поне не би бил качествен.
цитирай
11. mt46 - Боже,
24.09.2011 21:04
пази ни... от "Царя"!...
Май цялата ни държава е заприличала на катун...
цитирай
12. sparotok - държава
24.09.2011 21:22
nkf написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!


Това със създаването на циганска държава е прекрасна идея, трябва само да имаме упорството и постоянството на Марк Порций Катон Старши. Ако се настоява постояно за обединението на всички цигани в една държава ...и ще видиш как за нула време ще омекнат.
цитирай
13. despinida - Това е една красива утопия...
24.09.2011 22:21
sparotok написа:
nkf написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!


Това със създаването на циганска държава е прекрасна идея, трябва само да имаме упорството и постоянството на Марк Порций Катон Старши. Ако се настоява постояно за обединението на всички цигани в една държава ...и ще видиш как за нула време ще омекнат.

В България, циганите, нямат еквивалент...ако не броим румънската им популация...
На всякъде по света, те носят колорит и допълват облика на приелите ги държави...
У нас, поради липса на държава, циганите са оставени да безчинстват, да убиват, да крадат и да живеят на гърба на донорския народ, в който са се вкопчили като пиявици...
Политицете са единствените, които ги харесват, защото им носят гласове...
Долу смрадливата пасмина !
цитирай
14. lado - Здравей, Мартине! Нещата си ста...
24.09.2011 22:23
Здравей, Мартине! Нещата си стават, както си ги предвиждахме. Само дето графикът малко избързва...Не го очаквах толкова скоро.
цитирай
15. despinida - А па ти, да се скриеш...
24.09.2011 22:37
danailvdimitrov написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!



Вярно беше срещу еврейте ,но стана по лошо -те поискаха компенсаций !

А на нас циганите ни ги прати като наказание за това че си разбихме държавата като я направихме от голяма светла и уникална на сто парчета и заживяхме в нея като в "държава - катун " . Тогава той ни прати тази напаст която е от Хамовото коляно. И не случайно защото ние с него не се понасяме -ей така за смирение.

Вместо да се вразумим обаче ние и до ден днешен продължаваме да се дърляме като цигани , да красеме като цигани и да паразитираме като цигани.

Не можем вече да отглеждаме даже краставици и домати и всичко ни е внос от Китай !

И деца не можем да правим !

По цял ден сме само чака- рака и Азис е национална икона .... Мен ако питаш даже ни е малко това наказание и аз мисля че един ден търпението на Господ ще се изчерпа и че той ще даде "богохранимую страну нашу " на накой див и прост народ !

Ние заслужаваме заради безхаберието си към България -да ни пръсне като еврейте по целия свят !!!

ше ти кажа, аз, кой не може да ражда деца...и да ги отглежда...и да ги изучава...въпреки всичко...
Скрий се , бе смешник...
цитирай
16. despinida - Това, да искаш да живееш нормално и спокойно,
24.09.2011 22:45
bobsun123 написа:
Никога не съм проявявала расизъм и винаги съм била толерантна към ромите...
...Но нещо се преобърна в мен през последните години и ми се ще Хитлер поне за няколко дни да възкръстне...

НЕ Е РАСИЗЪМ !!!
цитирай
17. carmen - още един индийски политик (ако не се ...
24.09.2011 22:46
още един индийски политик (ако не се лъжа разбира се) го е казал: "Опасен е гневът на малцинството, но идея си нямате колко страшен е гневът на мнозинството".
Надявам се циганите да си дават сметка за това и в селата да стане спокойно и уютно вече. И аз си мисля, че си дават.
цитирай
18. valsodar - Индийците са ги прогонили на з...
24.09.2011 22:49
bulgarinut57 написа:

Индийците са ги прогонили на запад, във всеки случай през 9-ти век те са вече в Мала Азия. Най-вероятно са дошли с турците, във всеки случай турците ги вкарват в Европа.

Циганите са се придвижвали с обоза на турците по време на инвазията им в Европа. Преди идването им през 15век циганите тук са били непознато явление.
Мародери и крадци - това са били тогава, нищо кой знае колко различно не са и сега, в по-голямата си част. ( има и изключения сред тях, но те по-скоро потвърждават правилото ). Самата им народопсихология може да се разглежда като подраздел на паразитологията - труд е дума обидна за тях.
цитирай
19. despinida - СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО, ШПЕНДЕЛ ТАКЪВ...НЯМА ДА ПОВТАРЯМ...
24.09.2011 23:08
danailvdimitrov написа:
despinida написа:
danailvdimitrov написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!



Вярно беше срещу еврейте ,но стана по лошо -те поискаха компенсаций !

А на нас циганите ни ги прати като наказание за това че си разбихме държавата като я направихме от голяма светла и уникална на сто парчета и заживяхме в нея като в "държава - катун " . Тогава той ни прати тази напаст която е от Хамовото коляно. И не случайно защото ние с него не се понасяме -ей така за смирение.

Вместо да се вразумим обаче ние и до ден днешен продължаваме да се дърляме като цигани , да красеме като цигани и да паразитираме като цигани.

Не можем вече да отглеждаме даже краставици и домати и всичко ни е внос от Китай !

И деца не можем да правим !

По цял ден сме само чака- рака и Азис е национална икона .... Мен ако питаш даже ни е малко това наказание и аз мисля че един ден търпението на Господ ще се изчерпа и че той ще даде "богохранимую страну нашу " на накой див и прост народ !

Ние заслужаваме заради безхаберието си към България -да ни пръсне като еврейте по целия свят !!!

ше ти кажа, аз, кой не може да ражда деца...и да ги отглежда...и да ги изучава...въпреки всичко...
Скрий се , бе смешник...



България е страната с най голям отрицателен прираст в Европа и винаги в челната класация и за света и прави всяка година по 100 000 абота.
А през последните 20 години е натрупала негатив от 300 000 бездетни семейства т.е има тотална отрицателна фертилност да не говорим за уврежданията ,аномалийте и децата в епруветки in vitro а вече и чрез сурогатни майки.....впрочем какво ли обяснявам .Вашето слабоумие е едно подобно доказателство!

България е на последно място по много показатели, но БЪЛГАРИТЕ не са по-долен народ от другите...особено от циганите... Това, че ни управляват бездарници, не означава, че харесваме живота такъв, какъвто ни го налагат, нито геноцидът,на който сме подложени...Скрий се !!!
цитирай
20. nkf - В республика от съветски тип как...
24.09.2011 23:44
nacionallist написа:
В республика от съветски тип каквато е нашата, всичко е възможно. Тази новина за пореден път ДОКАЗВА и ПОКАЗВА на всички вечно спящи левичари и лявоподобни маймуноиди че тяхната "интеграционна политика", социално подпомагане на малцинствата и пр. социалистически приумици реално нямат място в бъдещето. Европа все повече е заприличала на цигански катун чиято вина носят именно левичарите и демократите. Социалистическото лозунгарстване от типа на "равенство,братство,свобода" няма да донесат нищо хубаво на Европа която вече не е нашият дом или на ССРБ (советска социалистическая республика Болгария) която отдавна се е превърнала в концлагер за българите с нормално мислене. Единственото лекарство срещу демократо-левичарството е националсоциализма.

Обаче подозирам,че "интеграторите" ще провеждат "интеграцията" и ще се борят за "свобода,равенство,братство" до окончателната победа на циганизма и въобще на световния маймунизъм.Друг е въпроса до къде ще им се позволи да стигнат.Щото,нали знаеш,Едно е някой да предполага,ама друго е ,че само Господ разполага.Та-маймунизацията/циганизацията хич не е сигурно,че ще се случи.
цитирай
21. nkf - пази ни. . . от "Царя"!. . ...
24.09.2011 23:47
mt46 написа:
пази ни... от "Царя"!...
Май цялата ни държава е заприличала на катун...

Не знам защо наричаш този подчовек Цар?Тук става дума за една изтървана и поощрявана(от години) неграмотна,беснееща маймуна.
цитирай
22. nkf - Трябва едно "окончателно ...
24.09.2011 23:51
sparotok написа:
nkf написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!


Това със създаването на циганска държава е прекрасна идея, трябва само да имаме упорството и постоянството на Марк Порций Катон Старши. Ако се настоява постояно за обединението на всички цигани в една държава ...и ще видиш как за нула време ще омекнат.

Знам ли...Може и да си прав,обаче има достатъчно заинтересовани кръгове(при това силни),които имат интерес циганите да са си така,пръснати и да създават проблеми.Същите свинщини стават и в Чехия и в Унгария,Словакия,Сърбия...значи всичко това е координирано и насочено.Имам предвид циганската наглост,безнаказаност,паразитизъм...
Само постоянна нетърпимост към тях би имал ефект.И то нетърпимост упражнявана ежедневно,ежечасно...Думичката толерантност трябва да бъде захвърлена в кошчето.
цитирай
23. nkf - Трябва едно "окончателно ...
24.09.2011 23:52
despinida написа:
sparotok написа:
nkf написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!


Това със създаването на циганска държава е прекрасна идея, трябва само да имаме упорството и постоянството на Марк Порций Катон Старши. Ако се настоява постояно за обединението на всички цигани в една държава ...и ще видиш как за нула време ще омекнат.

В България, циганите, нямат еквивалент...ако не броим румънската им популация...
На всякъде по света, те носят колорит и допълват облика на приелите ги държави...
У нас, поради липса на държава, циганите са оставени да безчинстват, да убиват, да крадат и да живеят на гърба на донорския народ, в който са се вкопчили като пиявици...
Политицете са единствените, които ги харесват, защото им носят гласове...
Долу смрадливата пасмина !

Да не мислиш,че в Словакия или Сърбия шебеците са по-различни?Същата измет са ,както и тук.
цитирай
24. idealist - Цар Киро е виден член на ГЕРБ
24.09.2011 23:54
Как няма да си прави каквото си иска човекът...

http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/
цитирай
25. nkf - Здравей, Мартине! Нещата си ста...
24.09.2011 23:55
lado написа:
Здравей, Мартине! Нещата си стават, както си ги предвиждахме. Само дето графикът малко избързва...Не го очаквах толкова скоро.

Здрасти Владо,явно преливането начашата е ускорено от кризата.Но личното ми мнение е,че реакцията на сънародниците ни е напълно оправдана и напълно закономерна.Мисля,че с това се изпаряват и последните имагинерни капчици "толерантнист".
цитирай
26. nkf - Но нещо се преобърна в мен през по...
24.09.2011 23:59
bobsun123 написа:
Но нещо се преобърна в мен през последните години и ми се ще Хитлер поне за няколко дни да възкръстне...

Какви роми,Бобсън?:) Рома е за пиене,по принцип.Виж циганите са друго нещо.Предполагам,че имаш предвид цигани,нали?Предлагам да наричаме нещата с истинските им имена.Иначе промяната в теб е напълно нормална,предвид самата същност и поведение на въпросните твари.
Иначе духа на Ефрейтора е Тук:).Него няма как да го изгонят:)
цитирай
27. nkf - Как няма да си прави каквото си иска ...
25.09.2011 00:00
idealist написа:
Как няма да си прави каквото си иска човекът...

http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/

Това сигурно ли е!?
цитирай
28. bgwest - България над всичко!!!
25.09.2011 00:36
Пробуждането на Българина е нещо,от което много хора треперят и се страхуват.
За най-голямо тяхно съжаление това вече е факт.Не сме тези,които бяхме преди пет години.След пет години няма да сме същите,като днес.Пробуждането е необратим и лавинообразен процес.Нищо не може да го спре.На новото поколение му писна да гледа майките и бащите си с насълзени очи и наведени глави,смазани.....
Това е резултата от тежкия 20-сет годишен преход – Пробуждане...
цитирай
29. nkf - mclaranist 24. 09. 2011 / 23...
25.09.2011 00:49
[quote=bulgarinut57]
mclaranist
24.09.2011 / 23:59
БЪлгари, какво излезе, от ТВ7 и питането на гражданите. Че е имало вендета минути преди инцидента с момчето, че е имало 10-15 коли и хора въоражени с ножове и брадви, и че инцидента е умишлен, но не е бил с цел това момче. А това БТВ защо не го спомена, след като трие коментари и се прави на безпристрастна. Срам и позор за журналистиката в БТВ. Срамувам се че вие сте българи всички там

mclaranist
25.09.2011 / 00:01
Защо не сте казали за това което се е случило с момчето и че не е било нцидент, а и че е имало наказателна акция от ромите на цар Киро???? Защо мълчите за тези неща??

ivannikiforov
25.09.2011 / 00:22
Миролюба Бенатова,умри в кофа, мършо недоносена. Повече ти пука за камерата, отколкото за убитото момче. Безсрамна гнида.


Пол Пот
25.09.2011 / 00:23
Гледайте какво става :

бтв е една антибългарска телевизия,напълно доказана при това.А така наречената миролюба бенатова е еврейка,ако не се лъжа.
цитирай
30. nkf - Пробуждането на Българина е нещо, ...
25.09.2011 00:51
bgwest написа:
Пробуждането на Българина е нещо,от което много хора треперят и се страхуват.
За най-голямо тяхно съжаление това вече е факт.Не сме тези,които бяхме преди пет години.След пет години няма да сме същите,като днес.Пробуждането е необратим и лавинообразен процес.Нищо не може да го спре.На новото поколение му писна да гледа майките и бащите си с насълзени очи и наведени глави,смазани.....
Това е резултата от тежкия 20-сет годишен преход – Пробуждане...

Мисля,че си прав.
цитирай
31. nkf - http://tv7. bg/news/962312. h...
25.09.2011 00:52
bulgarinut57 написа:
http://tv7.bg/news/962312.html

"Трима полицаи, които се опитали да спрат буса с убиеца на момчето, са в болница със счупени крайници." ???????????????????????????????????????????????????????

Това го съобщиха още в ранния следобед.Не знаеше ли за пострадалите полицаи?
цитирай
32. monarchism - Нескромно ще припомня моята идея - ...
25.09.2011 06:13
Нескромно ще припомня моята идея - http://monarchism.blog.bg/politika/2010/03/23/ideia-za-osnovavane-na-ciganska-dyrjava-v-ramkite-na-ruskata.516597

цитирай
33. boristodorov56 - Замирисва силно на активно мероприятие на тайните служби. Де ги Винету и Физкултурника?
25.09.2011 08:01
Това е коментар на един анонимен:
"Внимание Братя Българи !!!!Това е провокация преди изборите! Първанов се изпусна преди няколко дни да каже, че положението е предреволюционно и много изненади предстоят до изборите! Всичко е планувано за да се създадат безредици! Цар Киро е бил агент на ДС и сега изпълнява нарежданията на кукловодите, които 25 години не го закачат заради циганските гласове!"

Много основателни въпроси.
Кой ще отговори?
Къде е онази мома Бойка?
цитирай
34. boristodorov56 - Какво се случва във Фейсбук: ...
25.09.2011 08:46
Какво се случва във Фейсбук:

Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за циганските гласове в полза на управляващата партия.





Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета:



„Защо Боко не каже колко пари получава от Киро циганина, за да го пази ... „



„Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ...”



„Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ...”



„Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.





Afera.bg
цитирай
35. ploudinperper - 127 задържани след погрома в Кат...
25.09.2011 10:02
127 задържани след погрома в Катуница /обновена/

127 души са задържани в Катуница за вандализъм, хулиганство, палеж, рушене на чужда собственост. Няма пострадали при сблъсъците тази нощ.

Над 2000 души, предимно фенове на пловдивските футболни отбори, нападнаха с камъни и коктейли "Молотов" имоти на ромския бос Кирил Рашков и напълно ги унищожиха. Преди погрома полицията успя да евакуира Кирил Рашков - цар Киро и родата му. Единият от имотите е на покойния син на Рашков. Вторият от имотите е преотстъпен на другия му син, а третият е на внука му Йорго. Преди това беше запалена и т.нар. лятна резиденция на Кирил Рашков на 3-4 километра от Катуница и къщата на сина му в селото. Футболни фенове нахлуха в двора на къщата му. Те хвърляха камъни и коктейли "Молотов" и крещяха "Убийци". След това запяха българския национален химн и се оттеглиха.

Към протеста се присъединиха и членове на ВМРО, които поставиха плакати пред дома на Рашков срещу Цветан Цветанов. Те го питаха: "Цветанов, кого пази жандармерията"?

Пет редици жандармерия бяха обградили къщата на Цар Киро - Кирил Рашков в село Катуница. Жандармеристите бяха в пълно бойно облекло с каски и щитове, имаше и камион с вода за борба с безредици. Те се опитваха да успокоят феновете, но не използваха помощни средства. Главният секретар на МВР Калин Георгиев се опитваше да преговаря с протестиращите, но без успех. Той пристигна по нареждане на премиера Бойко Борисов, който призова случаят да не се политизира и че е криминален. На въпрос трябваше ли полицията да стои безучастна, докато вървят погромите, той отвърна: "Не могат да се овладеят 2000 души така, както вие си мислите. Ние имаме специална тактика".

Калин Георгиев обясни по-късно, че тактиката на жандармерията е била да остави нападателите да вилнеят в имотите на Кирил Рашев (Цар Киро), за да не се стига до сблъсъци с полицията и ранени. "Питат ни кого защитаваме и моят отговор е, че сме задържали и хулиганите, и извършителят на инцидента от петък," каза още главният комисар. Той допълни, че действията на тълпата "не са справедливост" и описа, че са задържани 127 души, 17 от тях - "директно на площада при хулигански действия, 7 на КПП, някои - в автомобили с видими следи от сажди, дим и т.н."

Би Ти Ви съобщи, че екипът им е бил нападнат от опожаряващите, техниката е била повредена и журналистите са наричани "родоотстъпници", защото наричали в репортажите си маскираните "хулигани".

Напрежението в Катуница избухна в събота, когато 19 - годишен младеж е бил прегазен от микробус "Форд", в който били хора на цар Киро. Според очевидци автомобилът връхлетял върху момчето и го влачил няколко метра, после избягал в неизвестна посока. Пострадалият бил откаран в болница, където по-късно е починал.

Задържан е шофьорът на буса, убил 19-годишния Ангел в Катуница, съобщи главен комисар Калин Георгиев, главен секретар на МВР.

На входа в Пловдив откъм Катуница 10 патрулни коли с миниум 50 полицаи спираха и проверяваха колите, които се връщаха в града сред размириците в селото. Спрени били над 30 коли с младежи. Повече от пътуващите били пускани, но колите и лица, будещи подозрения, са били отклонявани встрани за внимателна проверка.

Започнали са производства за установяване на деяниятя, извършени от задържаните. Продължава работата по издирването на още извършители на хулигански прояви. На място е окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов, който ще прецени какви обвинения ще бъдат повдигани на хулиганите.

Погребението на 19-годишния Ангел Петров от Катуница е днес в 15.00 часа. Поклонението е тази сутрин в църквата в Катуница.
цитирай
36. nkf - Трябва едно "окончателно ...
25.09.2011 17:19
danailvdimitrov написа:
nkf написа:
sparotok написа:
nkf написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!


Това със създаването на циганска държава е прекрасна идея, трябва само да имаме упорството и постоянството на Марк Порций Катон Старши. Ако се настоява постояно за обединението на всички цигани в една държава ...и ще видиш как за нула време ще омекнат.

Знам ли...Може и да си прав,обаче има достатъчно заинтересовани кръгове(при това силни),които имат интерес циганите да са си така,пръснати и да създават проблеми.Същите свинщини стават и в Чехия и в Унгария,Словакия,Сърбия...значи всичко това е координирано и насочено.Имам предвид циганската наглост,безнаказаност,паразитизъм...
Само постоянна нетърпимост към тях би имал ефект.И то нетърпимост упражнявана ежедневно,ежечасно...Думичката толерантност трябва да бъде захвърлена в кошчето.



току виж затворили България за "цигански резерват" .Те това и чакат -продажни политици у нас бол .

Земята и това което е под нея(злато,шистов газ) вече продадоха ,селата обезлюдиха ,младите хора прогониха,индустрията унищожиха .

Сега остава само да я заселят по някоя Сорос-ка програма с "роми" .

За да не се случи подобно нещо си зависи изцяло от нас!Ако приключим с "толерантността",подобни идеи не биха имали почва.
цитирай
37. despinida - Преди малко се върнах от протестното шествие в София,
25.09.2011 19:28
nkf написа:
danailvdimitrov написа:
nkf написа:
sparotok написа:
nkf написа:
dimenzed написа:
Трябва едно "окончателно решение на циганския въпрос" да се приложи!

Ами той един словашки политик наскоро го предложи окончателното решение-създаване на циганска държава!


Това със създаването на циганска държава е прекрасна идея, трябва само да имаме упорството и постоянството на Марк Порций Катон Старши. Ако се настоява постояно за обединението на всички цигани в една държава ...и ще видиш как за нула време ще омекнат.

Знам ли...Може и да си прав,обаче има достатъчно заинтересовани кръгове(при това силни),които имат интерес циганите да са си така,пръснати и да създават проблеми.Същите свинщини стават и в Чехия и в Унгария,Словакия,Сърбия...значи всичко това е координирано и насочено.Имам предвид циганската наглост,безнаказаност,паразитизъм...
Само постоянна нетърпимост към тях би имал ефект.И то нетърпимост упражнявана ежедневно,ежечасно...Думичката толерантност трябва да бъде захвърлена в кошчето.



току виж затворили България за "цигански резерват" .Те това и чакат -продажни политици у нас бол .

Земята и това което е под нея(злато,шистов газ) вече продадоха ,селата обезлюдиха ,младите хора прогониха,индустрията унищожиха .

Сега остава само да я заселят по някоя Сорос-ка програма с "роми" .

За да не се случи подобно нещо си зависи изцяло от нас!Ако приключим с "толерантността",подобни идеи не биха имали почва.

макар и малка, надеждата я има...
България е на българите, не на циганите...и горко му на този, който в момент на самозабрава, пропусне да обърне внимание на този факт !!!
цитирай
38. shtaparov - Унижение за Европейската демокрация
25.09.2011 22:45
Хората в Катуница са напълно прави- нужно е смъртно наказание за виновниците и да бъдат изселени завинаги не от селото,а от България всички хора на мошеника Рашков,начело с него- без право да изнасят никакво имущество от България! Пълна конфискация на имуществото на такива диваци,за България и за Европа е унизително да ги търпят!
цитирай
39. ok3223 - Не си
28.09.2011 13:33
националист човече, а дървеница, човешка отрепка...
Не може и не бива зарад 10, 20, 100 бълхи да се гори
цял юрган. Има и много свестни цигани. Може да са малко, но ги имаа. То и свестните между нас българите на останаха много.Държавата е за това. Да ги прибере, осъди и ако трябва навечно в панделата.
Те не обраха държавата и нас, а други, на които всеки ден се кланяте и се гъзите, като работите за стотинки и пред които мълчите като риби.
Да има прибрани на топло 100-на цигани. Няколко 10-ки поне осъдени на затвор и принудителен творчески труд, както навремето в трудовите войски, където някои се очовечаваха, и виждаха какво е това труд.
За да е така е виновна властта, властимащите в момента, бокото и неговият оръженосец Цвъцко.
Ако бяха прибрали цар Киро у моменто, причини за това бол, хората щяха да видят, че държавата, полицията са си на мястото, и съдът щеше да отсъди, кой е виновен, и доколко е виновен цар Киро за случилото се.
Ама той бил активен ГЕРБАДЖИЯ, осигурявал 1000-и гласове на Боко, затова го вардеха няколко дена. Да не му се случи нещо.
Сега ЗА ДА ОВАРДЯТ ще го арестуват за по-сигурно. Ще си почине на сигурно и топло в някоя разкошно обзаведена килийка и после...
След като минат изборите. Ще устроят някакъв театрален процес. Ще го изкарат невинен или мъъничко виновен...че е циганин и цар Киро.
Всичко ще отшуми и забрави. На това разчитат поне.
АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НОМЕРЪТ НЯМА ДА МИНЕ. НЯМААА!!!
цитирай
40. nkf - ok3223, към мен ли е отправен пос...
28.09.2011 15:15
ok3223,към мен ли е отправен последният ти коментар?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522657
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031