Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2012 09:25 - Саудитският мюфтия призова да се сринат църквите в Арабския свят
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2028 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://www.segabg.com/article.php?id=593763


Шейх Абул Азис бин Абдула

Всички църкви на Арабския полуостров трябва да бъдат разрушени, призова великият мюфтия на Саудитска Арабия шейх Абул Азис бин Абдула, цитиран от агенциите. Той отправи този призив по време на среща с представители на кувейтски неправителствени организации. Представители на организация за опазване на ислямското наследство попитали мюфтията какво е неговото мнение за християнските храмове, тъй като в Кувейт имало прекалено много църкви, които не отговаряли на броя на християните в малката държава. Шейх Абул Азис бин Абдула цитирал думите на пророка Мохамед, че на Арабския полуостров има само една религия. А след това заявил, че всички църкви на Арабския полуостров трябва да бъдат разрушени.

Преди около месец парламентарист от Кувейт поиска в Арабския полуостров да бъде прекратено издигането на нови църкви. Досега обаче идеята му не е получила одобрението на други депутати.

 
        Това се нарича толерантност по ислямски и вежливост по арабски и при това  във времето на Великият пост.А какви ли са неизречените помисли на дяволопоклонниците?


Тагове:   църкви,   Арабия,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostas - Дали ще се разбере от някои за какво иде реч....
20.03.2012 10:38
Да се чуди човек как най-кръвожадната сган минава за най-изстрадалата и онеправдана група население на света. Много обичат войни евреите, особено когато участват само като подпалвачи.

"Неумолимо наближава нова война в Близкия изток

Преговорите във Вашингтон между президента на САЩ Барак Обама и израелския премиер Бенямин Нетаняху показаха, че неумолимо наближава нова война в Близкия изток, пише руският в. "Комерсант".

Стопанинът на Белия дом се опита да убеди своя гостенин да се откаже от плановете за самостоятелен удар срещу Иран. Позицията на Тел Авив обаче остана непроменена: ако Техеран се доближи съвсем до създаване на ядрено оръжие, израелците ще нанесат удар - независимо дали американците са съгласни, обобщава изданието резултата от срещата.

По данни на вестника Обама е уверил Нетаняху, че САЩ признават израелското право на самоотбрана, но оценките на американските тайни служби се разминават с тези на разузнавачите от Тел Авив. "Президентът положи усилия да обясни, че засега няма основания със сигурност да се твърди, че Техеран вече е решил да се сдобие с ядрено оръжие", е заявил източник, близък до Държавния департамент.

Правителството на САЩ не крие опасенията си, че ако Израел бомбардира ирански стратегически обекти, може да започне пълномащабна война в Близкия изток. И неизбежно ще последва поскъпване на петрола в световен мащаб, което ще намали шансовете на Обама да бъде преизбран през ноември.
Нетаняху е заявил на Обама: "Ние - това сте вие, а вие – това сме ние. Ние сме заедно" - така гостът коментирал изказванията на ирански духовници, че САЩ са "големият сатана", а Израел - "малкият". "Това обаче не означава, че двамата "сатани" пееха в пълен унисон", посочва "Московския комсомолец". dnes.bg

Както и друг път сме обобщавали - световният мир е в ръцете на чифути и мюсюлмани, а това значи, че няма световен мир. Само абсолютен олигофрен не разбира, че САЩ е еврейско протеже, но сега въпросът е как да го изиграят сценария, все едно са отделни суверенни държави, които просто са в унисон и разбирателство, за доброто на света.
цитирай
2. nkf - Само отчасти има смисъл в коментара ...
20.03.2012 11:30
Само отчасти има смисъл в коментара ти.Все пак, да се мисли, че евреите управляват САЩ е меко казано несериозно.Не че нямат влияние-имат си и то не малко, но конците на щатите се дърпат от друго място.Апропо, от там се дърпат и конците на израел.Но темата не е за това, а е просто унагледяване на ислямската същност-такава, каквато е от 1300 години, и каквато ще си остане, докато съществува демоничния култ към баал.
Струва ми се, че от коментара ти наднича една доста утопична, кантианска или направо социалистическа представа за възможно-идеално състояние на нещата в Близкия изток при условие, че един или друг фактор го няма или бъде премахнат.Това е наивитет, който не носи реално решение на проблема.Да не говорим, че решението е непостижимо със средствата на секуларният политически инженеринг,предпоставящ и "кухостта" на дипломатическите предложения.
цитирай
3. monarchism - Шейх Абул Азис сигурно е евреин. :D
21.03.2012 01:30
Шейх Абул Азис сигурно е евреин. :D
цитирай
4. shtaparov - Това е саудитски мафиот, а не мюф...
21.03.2012 01:53
Това е саудитски мафиот,а не мюфтия.
цитирай
5. nkf - Това е саудитски мафиот, а не мюф...
21.03.2012 14:29
shtaparov написа:
Това е саудитски мафиот,а не мюфтия.

Е то каква е разликата между мафиот и мюфтия?Двете са взаимозаменяеми.
цитирай
6. nkf - Шейх Абул Азис сигурно е евреин. ...
21.03.2012 14:31
monarchism написа:
Шейх Абул Азис сигурно е евреин. :D

И аз така мисля, но ето че еврейската преса въвежда в заблуждение читателя :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2533663
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930