Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2012 11:32 - Октоподиада
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 6592 Коментари: 20 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

       или мръсната кръв във властта

 

     През 2010 г. вътрешният министър Цветан Цветанов нарече с оперативната титла „Октопод” файлът, който трябваше да събере всички данни, уличаващи в престъпления крупни фигури от „сивия” бизнес, съдебната система, службите за сигурност, а и по-дребни бандити.

      В хода на полицейското разследване и по-късно, при внасяне на обвинителният акт в съда, малко по-малко започна да се разплита мръсното кълбо на организираната престъпност в България.

      Соченият като тартор на „октопода”, старшината от ДС и откровена мутра Асан Омеров или по-известен като Алексей Петров започва все повече да заприличва на обикновено пипалце, или просто на момче за всичко, но на малко по-високо ниво. И не е глава на „Октопода” не поради други причини, а защото партията му майка е отредила да бъде рекетьор, бияч и „офицер” за свръзка между тарторите на мафията. Всъщност, публична тайна е, че Петров е замесен и в убийства, а неговият закрилник-Никола Филчев, като един същински мистър Хайд, дори сам ги е извършвал. Всички тези публични тайни вече бяха изговорени в съдебните заседания на процеса и  са обстоятелства подлежащи на доказване. Разбира се бъдат ли доказани обвиненията Асан Омеров ще си понесе отговорността, но в никакъв случай няма да бъде изцяло разкрит и унищожен „Октопода”, тровещ от години обществото с криминална престъпност, цигански беззакония, национални предателства и чуждестранен слугинаж.

       Именно с началото на делото „Октопод” започна да става ясно, че капо ди тути капи на мафията  се помещаваше цели дсет години на „Дондуков” 1. Става дума за лицето Георги Седефчов Първанов, доносник на комунистическите служби и затова известен като агент Гоце. Оказа се, че освен да пише „клетвени” писма до другаря си Милошевич (отявлен българофоб) и да върти контрабанда с другия си другар Садам; да избива редки и защитени животни, като злополучният Архар и да хваща трипер от ученички, то точно Гоце е и истински ръководител на мафията в България.Поне достатъчно видим и достатъчно крупен.

      Ето, на прима виста няколко събития, за които всеки нормален човек ще се съгласи, че не са обичайни за битността на държавният глава, по принцип:

     1.Покушението над Манол Велев-съветник на Агент Гоце и съпруг на Весела Лечева.За същия Манол Велев покойният Боби Цанков пък твърдеше, че е поръчвал убийства в негово присъствие.А другарката Лечева беше и интимна партньорка на Гоце.Човешки и управленски морал по комунистически/мафиотски.

2.Убийството на Емил Кюлев, друг Гоцев съветник. Тук не е ясно и как обикновеният милиционер Кюлев стана и крупен банкер, но това е друга тема.Сигурно е само, че нито е станал случайно банкер, нито случайно е станал съветник на Гоце фон Сирещник.

3. Прословутият лов на вълци, когато горя влакът София-Кардам.Нещо, което само по себе си говори за липсата на елементарна човещина и пълна незаинтересованост за съдбата на Българите, като цяло.Просто НЕ ЧОВЕК, а комунист!

4.Оказа се, че друг Гоцев съветник- Петър Стоянов- Пешо Сумиста е главно пипало на една друга група пипалца, извършващи поръчкови убийства. Става дума за така наречените „Килъри”. Да, определено смъртта е спътница на Гоце, а убийствата някак си са част от неговото истинско „АЗ”.

5. Бивши служители от НСО открито свидетелстват, че по време на мандата на Гоце, тази служба е била превърната в откровена мафиотска структура, занимаваща се с шпионаж и криминални деяния.

     

 

      Но освен всичко това, оказа се, че е налице нов скандал за времето, когато Гоце е бил Президент. Става дума за раздаваното „ на килограм ” българско гражданство, чрез съучастника му, (не)достойният, (не)български, (псевдо) генерал Марин. При това гражданство давано без да се спазва закона...нещо, което както и да се погледне си е престъпление.Поредното престъпление на другарите Гоце и Марин.Така например, бившият миниЗтър  на културата Ламбо или Стефан Данаилов предложил да се даде българско гражданство на съпругата на Денис Ершов- изгонен от България, като опасен за националната сигурност. И това е само пример, ако и да е емблематичен. Не бива да има съмнение, че Гоце е осигурил гражданство на не един и двама криминални престъпници, поне от европейска величина. От почти същия характер е и въпросът за турските „бизнесмени”, които са част от „обръчите” на Доган и т.н.            Изобщо „Октопода” има наистина много пипала. Сега, докато всички тези мръсни, направо гнусни престъпници и престъпленията им постепенно започват да се осветяват може би ще започне да „светва” на не малко хора каква е причината да няма резултати в борбата с престъпността и корупцията, да сме за присмех и да сме бедни и без национален хоризонт. Каква е една от причините и съдебната система да не работи, а администрацията да е разсадник на корупция? Е, да не забравяме, че главен прокурор все още е Борис Велчев (много тежка червена номенклатура), който пък беше в юридическият екип на агент Гоце.

 

    Точно тук е момента да се каже, че Гоце се опита да бетонира червената, московска мафия, резидираща в България, с бетона на съветският проект АЕЦ „Белене”.  Точно този руски проект, реално струващ десетки милиарди левове на България,  щеше да погребе завинаги всяка надежда за преборване с червеният „Октопод” . В крайна сметка подобна енергийна реализация щеше да корумпира до такава степен държавното управление, че разпадът, на и без това паянтовата ни държава и рехаво общество, биха били неминуеми.

    Цената за комунистическите, национални предатели: Гоце-трипера, Руменият Овчар, Пикаещият във фонтаните, Съсела и цялата червена камарила щеше да се измерва с десетки и стоци милиони евро в банковите им сметки, подхвърлени  от руските им господари. Например, щастливите наследници на Гоце, успешно сдобили се с луксозни имоти в центъра на Париж, лежерно ще пият кафе или коктейл с изтърсаците на Овачаров –те пък собственици на луксозни имоти в центъра на Виена, някъде из       Люксембург или Монако, Антип...А България? Нея кучета я яли-да мре под руския ботуш и толкова. Кога ли комунистите не са мислили зло за България и Българският народ, та сега ли да са „отговорни”?

      Случаят Гоце е симптоматичен. Това е крещящ случай, който трябва да накара целият народ да се замисли за това дали не е крайно време да се приемат лустрационни закони, които изрично да забранят достъпа на агентите на ДС  до държавни и обществени постове. Защото, ако се появи още един мизерник и предател като Гоце, България може да се окаже в наистина страшно положение.

       Може би в недрата на общественото съзнание има някакви първични процеси на осмисляне на криминогенните фактори в страната? Все пак, на президентските избори не беше избрано преработеното издание на Гоце-

Калфин. Дали защото мафията не нае достатъчно цигани и турци или чугуненоглавите комунисти вече са една шепа...Кой знае!

 

П.С. Ако се питате и кой е покровителят на циганската престъпност?Ами пак той е, нека не се забравя кой помилва един от главните престъпни, цигански тартори.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - Oблъчени и заслепени,гарнирано със СТРАХ и нечиста СЪВЕСТ+ МОРАЛ=ГИБЕЛ!!!:(((
04.04.2012 12:04
Все пак и аз съм от тази нация и защото практически съм и продължавам да се сблъсквам с НАС,предлагам тази морална норма с писменото упражнение на държавния служител!
Зова и се стремя,да включа и Вашия разум,да се събуди и проумее,азбучни истини,които са ни съхранили през вековете!
Стъпването на здравата основа е първото и най-важно условие,за да можем,да направим всичко останало!
Гражданите на тази Република,го имат заложено в гените си и Кубратовия завет е жив!
А писменото упражнение,ще помогне в обучението, но и активизирането на заспалите клетки,които носят паметта ни и са необходими за освобождаване на духът ни!
Ножът е опрял до кокалът ни,а само тогава сме съумявали да се съхраним като нация!
Елементарно е,но трябва да се стартира ,за да сме сигурни,че и нашите наследници,ще могат да имат коренът с който няма да бъдат безлични,а уверени свободни хора с чест и достойнство!!!:)))
цитирай
2. nkf - Все пак и аз съм от тази нация и защото ...
04.04.2012 12:30
ka4ak написа:
Все пак и аз съм от тази нация и защото практически съм и продължавам да се сблъсквам с НАС,предлагам тази морална норма с писменото упражнение на държавния служител!
Зова и се стремя,да включа и Вашия разум,да се събуди и проумее,азбучни истини,които са ни съхранили през вековете!
Стъпването на здравата основа е първото и най-важно условие,за да можем,да направим всичко останало!
Гражданите на тази Република,го имат заложено в гените си и Кубратовия завет е жив!
А писменото упражнение,ще помогне в обучението, но и активизирането на заспалите клетки,които носят паметта ни и са необходими за освобождаване на духът ни!
Ножът е опрял до кокалът ни,а само тогава сме съумявали да се съхраним като нация!
Елементарно е,но трябва да се стартира ,за да сме сигурни,че и нашите наследници,ще могат да имат коренът с който няма да бъдат безлични,а уверени свободни хора с чест и достойнство!!!:)))

Благодаря за коментара, Качак. Не можах да разбера какво имаш предвид, казвайки, че страх+ нечиста съвест + морал= гибел!Как така? А иначе за честта и достойнството си прав, но няма как да имаме достойство като нация, ако имаме за управници типаже като гоце и марин.
цитирай
3. ka4ak - Страхът е оковите на свободата!
04.04.2012 14:12
Нечистата съвест+ ПЛЮС НЕЧИСТ морал:
"66. ka4ak - този сбор по 3 и по скоро твоя пост е изключение!
26.08.2009 06:56
„Като историк по образование Румен Борисов е впечатлен от факта, че впримчените под различна форма в мрежите на ДС са значително повече от членовете на тогавашната БКП. Картончетата, съхранявани в архивите с информация за принадлежност към структурите на бившия репресивен апарат на тоталитарна България са 1 млн. 500 хил. За сравнение, в редиците на комунистическата партия са били привлечени около 1 млн. 200 хил. български граждани”

http://frognews.bg/news_14279/Frash_ot_agenti_na_DS_v_Sofiiskiia_universitet/

Без значение е какви заплахи са приложени върху тези хора, с какво са ги държали службите, за да ги впримчат – просто няма как една пета от населението да бъде принудена насила да бъде част от ДС. Повечето хора доброволно са се съгласили да доносничат, доброволно са приели злото в сърцата си.
68. chara - @ ka4ak Владо какво точно ми казваш с това:
26.08.2009 09:03
"този сбор по 3"
визираш цифрите, впечатлили Румен Борисов или ...
72. ka4ak - chara Светла искам да кажа 8 100 000 към 89г "
= РАВНО на ГИБЕЛ
цитирай
4. nkf - Даааа, наистина броя на мишоците, ...
04.04.2012 15:01
Даааа, наистина броя на мишоците, дали продали доброволни мизерните си душици на окупатора е чудовищен...Дали може да се направи сравнение с ГДР или Романия, примерно? От друга страна броя на тези доносници дава конкретен отговор, тоест дава останалата част от отговора, защо сме на този хал 20 години след падането на влашкия циганин живков.
И между другото не мога да се съглася, че има "нечист" морал.Морала или го има или го няма. Все пак това е някаква база от ценности(да не се лъже, краде, убива и т.н.) които няма как да са нечисти- тях просто ги има или не.
И ако трябва да допълня, значи около 1/5 от населението трябва да с епостави под някаква лустрационна карантина, поне за определен период.
цитирай
5. ka4ak - 1 млн. 500 хил.+1 млн. 200 хил.=2 млн. 700 хил. Х 3 = 8 млн. 100 хил. към 1989г.!!!!!:(((((
04.04.2012 16:29
Моралът,наистина е един,но облъчен,се е изкривил и за това го търся назад във времето,защото го носим в себе си и е достатъчно,да го събудим,от дълбокия му сън!!!:)))
цитирай
6. nkf - Моралът, наистина е един, но обл...
04.04.2012 18:38
ka4ak написа:
Моралът,наистина е един,но облъчен,се е изкривил и за това го търся назад във времето,защото го носим в себе си и е достатъчно,да го събудим,от дълбокия му сън!!!:)))

Така е, но това важи предимно за хората извън комунистическата олигархия и мафията. Мислиш ли, че лица като агент Гоце носят морала "изписан на сърцето", ако трябва да циторам Библията?
цитирай
7. ka4ak - Със самото си безскрупулно държане,без капка срам...???!:((
04.04.2012 20:01
"18. ka4ak - достатъчно ми е да го видя с натовска каска и с запалена свещ в църквата!
25.10.2009 00:09
В кабинета за добавка е сложил и портрета на Апостола зад гърбът си,а не знае тези негови думи въпреки че е историк!

24. ka4ak - Галя мен ме е срам,че това ни е Президента!
25.10.2009 01:20
galinabg написа:
Просто ще замълча,Владо! Да не петня паметта на Апостола!


Спрях да си харесвам и рождения ден,заради това недоразумение в най новата ни история,Гоце!!!:((("
цитирай
8. nkf - Че с трипера да не сте на една дата ...
04.04.2012 20:49
Че с трипера да не сте на една дата родени? Е, ако е така си е направо малшанс. А това, което се споменава в коментарите за натовки каски и свещи в църкви, само показва, че такива като гоце нямат морал. Тези са способни на най-гнусни деяния и ние станахме свидетели на не малко такива.
цитирай
9. marrio - Oффффффф
04.04.2012 22:27
то да е само трипера. Ми кажете ми един читав ''политик'' в България.
цитирай
10. ka4ak - Tой е роден,на моята дата,а не обратното!
04.04.2012 22:32
Но се чуствам,неконфортно,че я излага!Добре,че съм Дракон,а той не!:)
Дано се случи чудо и да се поправи,но изгледите с действията му,са крайно разочароващи и безнадежни!:(((
цитирай
11. nkf - то да е само трипера. Ми кажете ми ...
05.04.2012 11:30
marrio написа:
то да е само трипера. Ми кажете ми един читав ''политик'' в България.

Прав си, че е почти невъзможно да се назове и един свестен (а не читав) политик, да не говорим за държавник. Но гоце не е политик, а нещо съвсем друго. Когато говорим за това същество, трябва да имаме предвид, че иде реч за нещо много страшно. Затова, убеден съм, че просто да говорим за политици и да ги сравняваме е доста повърхностно третиране на казуса гоце.
цитирай
12. nkf - Но се чуствам, неконфортно, че я ...
05.04.2012 11:31
ka4ak написа:
Но се чуствам,неконфортно,че я излага!Добре,че съм Дракон,а той не!:)
Дано се случи чудо и да се поправи,но изгледите с действията му,са крайно разочароващи и безнадежни!:(((

Имаш предвид гоце да се поправи? Как да стане това? Как гоце би "изправил" ДНК-си?
цитирай
13. ka4ak - Краен оптимист съм и вярвам,че невъзможни неща няма!!!
05.04.2012 12:05
А за възстановяване на България,са необходими всички граждани на страната и за това търся началото и се стремя да събудя заспалите клетки които всеки от нас носи в себе си!!!:)))
цитирай
14. nkf - А за възстановяване на България, са ...
05.04.2012 12:39
ka4ak написа:
А за възстановяване на България,са необходими всички граждани на страната и за това търся началото и се стремя да събудя заспалите клетки които всеки от нас носи в себе си!!!:)))

Качак, ти не само си оптимист, ами и краен идеалист. Разбира се това е хубаво- аз също съм идеалист, но не чак такъв оптимист. Смятам, че трябва да се прави, каквото трябва, пък в крайна сметка ще стане и това, което трябва. Но съм силно скепчтияен, че кривото дърво и повредената ДНК могат да с епоправят и в този смисъл не всички могат да градят и правят полезни неща. В този смисъл гоце и аналозите му нито са заспали, нито имат спосбността да участват в , каквото и да е изграждане. Гоце е явен, нагледен, очеваден изразител на принципа на злото и хаоса- в крайна сметка това е резултата от двата му мандата. Как виждаш ти подобни хора в твоя оптимистичен вариант?
цитирай
15. ka4ak - Уредник на музей,го виждам!
05.04.2012 18:26
Тъй като недалновидно гръмнахме мавзолея,един разводач на туристи,би му паснало идеално!В Ковачевци например,а ако се вразуми,може и на Бузлуджа!:)
цитирай
16. nkf - Тъй като недалновидно гръмнахме ...
06.04.2012 14:47
ka4ak написа:
Тъй като недалновидно гръмнахме мавзолея,един разводач на туристи,би му паснало идеално!В Ковачевци например,а ако се вразуми,може и на Бузлуджа!:)

Приемам "недалновидността" на тоя акт, като проява на лек шопски хумор, от твоя страна:). Обаче не мислиш ли, че мястото на престъпниците е в затвора? Според мен би било неморално гоце да бъде преназначен за уредник или гид.
цитирай
17. ka4ak - Много затворници и в момента вършат работа извън,затвора!!!
06.04.2012 19:56
А и самите туристи,ще допринасят за повишаване на стандарта ни,защото при такъв гид,тарапаната ще е огромна и това ще гарантира страхотен ръст в този бизнес,който още за съжаление не умеем да ползваме,независимо,че цялата Римска империя,се е плацикала тук!!!:(
цитирай
18. nkf - А и самите туристи, ще допринасят за ...
09.04.2012 11:16
ka4ak написа:
А и самите туристи,ще допринасят за повишаване на стандарта ни,защото при такъв гид,тарапаната ще е огромна и това ще гарантира страхотен ръст в този бизнес,който още за съжаление не умеем да ползваме,независимо,че цялата Римска империя,се е плацикала тук!!!:(

Утилитаризма далеч не винаги е най-доброто решение.
цитирай
19. ka4ak - Далеч по добро е,а и хуманно!:)
12.04.2012 19:14
Мазохизма е кофти,а с гоце на свобода,просто си продължава и продължава да поразява...:(((
цитирай
20. nkf - Мазохизма е кофти, а с гоце на сво...
12.04.2012 21:09
ka4ak написа:
Мазохизма е кофти,а с гоце на свобода,просто си продължава и продължава да поразява...:(((

Не винаги хуманното е справедливо. Аз мисля, че не хуманизма, а справедливостта трябва да е водещо. Аз лично силно се надявам Гоце да стигне до затворничческия нар.И при това без да му се дава възможност да става гид на Бузлуджа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523910
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031