Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2013 23:26 - КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВСЕ ПО-ПРОБЛЕМНА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ПЕРСОНА
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2715 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
http://obshtestvo.net/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-2/

ПОСТОЯННО ПОВТАРЯНИТЕ ОТ НЕЯ МАНТРИ „БРЮКСЕЛ КАЗА!“ И „СВИКВАЙТЕ“ НЕ ЗВУЧАТ УСПОКОЯВАЩО, А ЗЛОВЕЩО, НА ФОНА НА ОБГРАЖДАЩАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. 

Официално по-малко от 10 000 „бягащи от война“ нелегални емигранти обърнаха районите в които са настанени с хастара навън. Невинните жертви превърнаха в свой репертоар почти целия Наказателен кодекс – изнасилване в Овча Купел, наркотици в Берковица, побоища в центъра на София, трошене на обзавеждането в бежанските центрове, запалени десетки декари гора край Елхово,  бунтове в центрове за задържане, разголване пред ученици в училище, обрани дворове в Хасковско – като това са само част от изнесените от МВР в публичното пространство данни. Последният случай, от нощта на 2 срещу 3 ноември обаче, е особено важен  - този на кланата продавачка (студентка по политология) в денонощен магазин на столичната улица „Пиротска“ от 20 годишен алжирец. Младежът влязъл нелегално през българо-турската граница през пролетта. Трудно бихме го определили като бежанец, защото в Алжир не се водят военни действия. На второ място е бил пуснат на свободен режим, защото от Агенцията за бежанците (sic!) са се уверили, че лицето е финансово обезпечено и може да се издържа само. За краткия си престой у нас, преди за заколи момичето, вече е имал криминална регистрация за хулиганска проява.  Възникват лавина от въпроси към политици и държавни институции: кой и как реши, че този човек може свободно да се разхожда след като един път е извършил престъпление каквото е нелегалното преминаване на държавна граница? Кой и как реши, че е финансово осигурен, след като коли човек за дребни пари в центъра на София? Кой и защо го е оставил да се разхожда свободно въоръжен след като вече е криминално регистриран? Какво прави още този човек в България? Има ли таен план за трайното заселване на страната с големите групи нелегални емигранти от Близкия изток и Африка, за което вече намекна бившия премиер Иван Костов? Какво ще стане ако  нелегалните станат стотици хиляди или повече? Как точно и по какъв начин ще ги интегрираме, както ни съветва еврокомисарката ни, при положение, че големите държави в Европа напълно се провалиха в това си начинание? Защо управляващите, опозицията, Столична община, МВР и Агенцията за бежанците позволиха центърът на София да се гетоизира, да стане мръсна и опасна зона, която е враждебна към жителите и гостите на града? Кой ще понесе отговорност за раненото момиче, което ако оживее, най-малкото ще е обезобразено?

Манипулативните внушения за бягащи от войната невинни деца и жени са лошо скроена лъжа, която лъсва под напора на фактите. За съжаление техен флагман е комисар Кристалина Георгиева, която се превръща във все по-проблемна за националната сигурност и българските интереси персона. Постоянно повтаряните от нея мантри „Брюксел каза!“ и „Свиквайте“ не звучат успокояващо, а зловещо, на фона на обграждащата ни действителност.  

Автор: Калоян Методиев






Гласувай:
10



1. tit - Действително -
04.11.2013 13:50
сериозен гаф от нейна страна.Изказан на гллас... Но те си го мислят сериозно - нали? :(
цитирай
2. nkf - сериозен гаф от нейна страна. Из...
04.11.2013 15:58
tit написа:
сериозен гаф от нейна страна.Изказан на гллас... Но те си го мислят сериозно - нали? :(

Ти как мислиш?
цитирай
3. tit - Мисля, че не им пука какво мислим...нито на нашите, нито на ония, В Брюксел:(
05.11.2013 01:46
Запазването ни като нация трябва да бъде наша, вътрешна необходимост...иначе не става. Знаеш, че на десетина хиляди емигранти спокойно /все още/ можем да се опънем с прираст, при порожение, че отглеждаме по 3/4 деца в семейство /българско/.))
За липсата на законност и контрол си прав, но предполагам, че е от немърливост...и корупция.
А властниците си казват - трябват ни роби! Щом тия /демек - ние/ не щат да раждат, ще докараме други, които ще!:(
То е много дълга и широка...
Колко престъпници са уловили и възмездили правоохранителните и разадаващи правосъдие у нас?
Не питам за етническтия им произход...
У нас има крещяща липса на справедливост - чудно ли е, че някои предпочитат да възмездяват сами?
Но така не става, знаеш. И само да сочим с пръст - също не става.
цитирай
4. nkf - На така наречените властници даже и ...
06.11.2013 00:45
На така наречените властници даже и "роби" не им трябват, тъй като роднините им, парите им и изобщо всичко ценно и важно отдавна е в чужбина / на сигурно, под контрола на кукловодите им /. За какво са им тези роби? Пускането на араби и въобще на мюсюлмани в България е умишлено, с цел. С цел се пълни и цяла останала Европа с цветнокожи, с мюсюлмани и какви ли не. Целта е една - ликвидиране на белия човек и Християнството. Всичко останало е гарнитура.
В ликвидирането на България и белия човек в нея сериозен дебел пръст има и така нареченият политически елит / все отбор комунисти и ченгета / и най-вече настоящото абсолютно престъпно и българофобско правителство.

П.С. Днес са десетина хиляди / не е малко/ утре ще са двадесет, а вдруги ден?
цитирай
5. monarchism - Сталинка е пределно ясна. Аз съм ...
09.11.2013 12:42
Сталинка е пределно ясна. Аз съм убеден обаче, че комунистите (от всякакви цветове) нямат друг план за справяне с демографките проблеми в обезлюдената република освен чрез вкарване на чужденци от Азия и Африка. Това няма да е нещо ново - циганинът Тодор Замфиркьов така е правил за да увеличи унищожената българска нация - внос на виетнамци, араби, 300 хил. румънски цигани и др. Едни ги заселват, други учат тука с преференции да останат да живеят и така. В днешно време е подобно положението, направиха разни измислени университети, където се учат предимно азиатски и африкански чужденци. Все пак идва 2014 г., когато всички рестрикции падат и българинът ще има право да работи в ЕС легално. Ще е интересна картинка съветската губерния в идните години. Ще останат София, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и може би Пловдив с някакво по-компактно българско население.

Да се готвим за Евразийски съюз след по-малко от десетилетие.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2539719
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20226
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930