Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 15:52 - За какво реват русофилите
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 5160 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 07.12.2014 14:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     

      Откак путин обяви края на аферата „Южен Поток“, в многострадална България настана шок и паника. Такъв шок, че поне едно денонощие разни позитански чугуни, атакистки лумпени и депесарски ченгета гледаха като съсели в трици и се лутаха нагоре-надолу безмълвни. Всъщност само това са персоните в България, които са в паника. Тези даже са толкова персонифицирани, че могат да се бъдат изброени по именно. Например: агент гоце, р. Овч., известен и като румен овчаров (не е ясно под какво име е картотекиран в съответния отдел на КГБ в москва), станишко; невнятните човекоподобия яворчо куюмджиев и таско ерменков. И волен сидеров. Разбира се - и волен сидеров, че как иначе. Такъв изтъкнат съветски патриот няма как да не е в шок, че руските интереси търпят провал.

          За какво обаче толкова тъжат тези червени другари, до един верни на водещите си офицери и най-вече на москва? Страдат за някакъв си български интерес!? Хайде бе! Комунист и национален интерес, че и български такъв!? Та историята е доказала, че по-свирепи българофоби от комунистите в България няма. Значи, тука има друго нещо. И това друго нещо (същото, за което страдат гореописаните московци) е грубият им паричен интерес – техният личен – и на обръчите им от фирми. Разбира се, мъката не е само по комисионните, мъката е по пропуснатите подкупи. Защото по проекта „Южен Поток“ тече именно това – Подкупи, корупция. Същата тази корупция, която е разяла държавата. Корупцията, което е едно от оръжията, средствата за окончателното подчиняване на България от русия и евентуалното й изкарване от ЕС и НАТО; от там дестабилизация на Балканите и ЕС...и кой знае още какво. Да, ама на тукашните московци не им дреме за това. Първанката си има апартаменти тип мезонети в Париж и милиони/вероятно и милиарди/ по банкови сметки, получени заради големия шлем; Р. Овч. си има и той мезонетчета в центъра на Виена; сидеров ще си грабне чуколина и ще се установи някъде по Вардеро или в Париж и ще си харчи милионите, дето доган и москва му снасяха. Да не мисли някой, че Р. Овч. току-така предоговори цените на газа, та в следствие на това предоговаряне плащаме най-скъпия газ в Европа? Не е току-така сложен този негов подпис – подплатен е солидно с евра или долари. Разбира се дадени под масата.

       Обаче не са само парите, заради които циврят местните комунисти. И заради друго плачат - и това друго комай е дори по-съществено от подкупите и комисионните. Другото е, че с отказа от „Южен Поток“ България вече е друга. Малко хора го осъзнават, но е така. Това е краят на тази прогнила от корупция и престъпления шайка от ченгета и номенклатурни безхаберници. По ирония на съдбата този, който ги хрантутеше и им дърпаше конците – сам той им включи финалното броене. Повечето от тях са вече политически трупове, но може би още не го знаят, а други – може би ще се превърнат в истински трупове. Точно, както архипрестъпника луканов.

          Има и друг фактор, който ще ги запрати на бунището/гробището и ще преобрази България. Този фактор е природният газ и петрол, които са в шелфа под териториалните ни води в Черно море. Повече от ясно е, че количествата са големи и ще са достатъчни не само да си обезпечим енергийната независимост, ами и да изнасяме. Именно тези ресурси ще променят икономическото състояние на страната, а от там, неизбежно – и политическата структура. Ето затова казвам, че България повече не е същата.

          Това, че именно разработването и използването на нашите енергийни ресурси би променило коренно страната и би я откъснала от смъртоносното руско влияние, е причината същите тези червени рубладжии да скачат срещу всякакъв добив на газ и петрол. Дори и срещу проучването на находищата. Скачаха платените червени „еколози“ не само срещу шистовия газ, но и срещу конвенционалния. Явно тези са силно заитересувани да продължим да плащаме за скъп и прескъп руски газ; да сме енергийно зависими на 100% от русия; да сме вечно шантажирани и безкрай да ни управляват първановци и овчаровци. Ето защо не бива да се учудваме, че през зимата на 2013 г. същите тези червени „еколози“ бяха рамо до рамо с лумпените от „атака“, ДПС и „Б“СП при извършването на преврата срещу законното правителство на ГЕРБ.          
Интересно, защо същите тези еколози не обелиха и зъб, когато стана ясно, че тръбата на „Южен Поток“ ще излезе на българския бряг в местността „Паша дере“, която е част екологичната мрежа „НАТУРА“? Дали и това е случайно? Не е ! Сега обаче червените орки не са в състояние да извършат преврат (не че не могат да опитат). Просто 2014-та не е като края на 2012 и началото на 2013 – та година. Сега, тяхната родина – русия е пред фалит. Рублата се обезценява, инфлацията расте, а цените на петрола падат; русия загуби стотици милиарди долари, изолирана е; ЕС застана твърдо на позицията, че България не е сама и че има пълната подкрепа на Европа (също и на САЩ).

                                                      ***

                                             Опорните точки

       Веднага след като взеха да поизлизат от шока местните българоезични руснаци запяха песента, че „...Сега турция ще прибере огромните печалби от Потока“. По-нагла и примитивна лъжа трудно може да се измисли, но пък примитивизма  е твърде отличителна черта на червените.

Фактите:

  1. От другата страна на Черно море, на руска територия, не е построена никаква транспортна газова инфраструктура;
  2. дори и хипотетично да приемем, че руснаците построят Потока, с каква газ ще го напълнят? Ами то и сега „Син Поток“ е запълнен едва с 30 -40 % от капацитета си;
  3. от къде русия ще намери пари да строи Потока към турция, след като този проект вече е оскъпен няколко пъти; освен това при реализация на проекта цените са в долари и евро, което значи, че и цената за руския бюджет ще става все по-голяма;
  4. някой чул ли е какво е отношението на ердоган и „Боташ“ към този хипотетичен проект?;
  5.  какво става с проектите за доставка на азерски, ирански и израелски газ за Европа;
  6.  колко от евентуалните количества газ по евентуалния Поток ще са необходими на турция и как по хипотетичното бъдещо трасе ще се включат и други държави, след като е ясно, че тази тръба, дори и да се построи – ще се пълни едва на 30 %;
  7. на кого в Европа евентуално ще се доставя газ от хипотетичния Поток през турция, след като основния получател Италия се отказа от проекта и същото напрактика стори и Австрия? Реално единствените подръжници на „Потока“ са Орбан и николич в сърбия.

Истината е, че „Южен Поток“ умря и тръбите му няма да стъпят нито в Европа на българския бряг, нито в Мала Азия. Вярно, това е изнервящо за тукашните рубладжии, защото просто си отиват, но всичко с времето си. Няма вечни неща на тоя свят, а още по-малко вечни престъпници. И така – Потока умря – Да живее България. Амин.

 Само за истински ценители 

Don"t cry 

www.youtube.com/watch



Гласувай:
18



1. batogo - !!!:))) Поздравления, nkf!
06.12.2014 17:04
И най-грижливо забулените истини все повече ще излизат на светло, защото в това е смисълът на човешкото развитие и нищо не може да спре този процес.
цитирай
2. nkf - И най-грижливо забулените истини ...
06.12.2014 17:13
batogo написа:
И най-грижливо забулените истини все повече ще излизат на светло, защото в това е смисълът на човешкото развитие и нищо не може да спре този процес.

Казано е, че всичко скрито ще стане явно. Между другото, турските енергетици вече казват, че Потока през турция е невъзможен за реализация.
цитирай
3. defender - Не съм експерт
07.12.2014 13:32
но като гледам кои в блогбг съжаляват за Южен поток, явно по-добре е да го няма. Забелязал съм от други техни изказвания, че подкрепят всичко, което е вредно за България и по навик правят възможно най-глупавото и абсурдно заключение.
цитирай
4. karaiany - !!!
07.12.2014 14:27
Амин и от мен! Чул те Господ!
цитирай
5. karaiany - !!!
07.12.2014 14:28
Амин и от мен! Чул те Господ!
цитирай
6. nkf - но като гледам кои в блогбг съжал...
07.12.2014 16:37
defender написа:
но като гледам кои в блогбг съжаляват за Южен поток, явно по-добре е да го няма. Забелязал съм от други техни изказвания, че подкрепят всичко, което е вредно за България и по навик правят възможно най-глупавото и абсурдно заключение.

Логическите заключения, които правите на базата на наблюденията, са абсолютно точни. Плачещите за "южен поток" са само комунистите. Този проект е вреден за България и слава на Бога, че оттече в канала.
цитирай
7. nkf - Амин и от мен! Чул те Господ! Можем ...
07.12.2014 16:39
karaiany написа:
Амин и от мен! Чул те Господ!
Можем само да се поздравим, защото това наистина поставя началото на едно очистване от цялата тази червена, лакейска, мафиотска гмеж.
цитирай
8. nkf - Аврамов, пусни си евъргрийните на ...
07.12.2014 16:54
Аврамов, пусни си евъргрийните на кобзон и се помоли пред снимката на волен ибрика да ти отпусне и второ парче пица.
цитирай
9. shtaparov - Реват за милиончетата, които им бе ...
10.12.2014 16:30
Реват за милиончетата,които им бе обещал Нане Путе :))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2535845
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20218
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930