Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2015 11:35 - 70 години от кървавия погром на комунистите, почитаме жертвите им
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 10341 Коментари: 20 Гласове:
39

Последна промяна: 01.02.2015 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/37745-70-godini-ot-karvaviya-pogrom-na-komunistite-pochitame-zhertvite-im.html

БСП мълчи гузно, мечтае да се върне във властта

Днес България за четвърти път отбелязва Ден за почит към жертвите на комунизма.Навършват се 70 г. от зловещия 1 феврури 1945 г. когато са произнесени и са изпълнени смъртните присъди срещу осъдените български политици по Дело № 1 на т.нар. комунистически Народен съд. Така една шайка от комунистически главорези става автор на най-страховитото масово изтребление на държавници в цяла Европа – в тази вечер са разстреляни и хвърлени в общ гроб 3-ма регенти, 22-ма министри, 67 депутати, 47 генерали и висши офицери, 8 царски съветници и един княз. За сведение Нюрнбергският трибунал се „отчита” със само 14 постановени смъртни присъди за видни нацисти, докато българският „народен съд” с всичките си областни поделения директно избива 2730 държавници.

Телата на държавния елит на България са струпани в бомбените ями до софийските гробища. Камиони със сгурия са изсипани върху тях. Подравнено е с кал, сняг и кръв, много кръв. Среджертвите са регенти, премиери, министри, политици, офицери:

Александър Радолов, български политик (1883 г.)

Александър Станишев, български политик (1886 г.)

Богдан Филов, министър-председател на България (1883 г.)

Борис Йоцов, български учен (1894 г.)

Васил Митаков, български политик (1891 г.)

Димитър Шишманов, български политик (1889 г.)

Добри Божилов, министър-председател на България (1884 г.)

Иван Русев, български политик (1872 г.)

Иван Бешков, български политик (1896 г.)

Иван Вазов, български политик (1892 г.)

Иван Багрянов, министър-председател на България (1891 г.)

Иван Горанов, български политик (1891 г.)

Княз Кирил Преславски, български княз (1895 г.)

Никола Захариев, български политик (1898 г.)

Никола Михов, български офицер (1891 г.)

Павел Груев, български юрист (1879 г.)

Петър Габровски, министър-председател на България (1898 г.)

Първан Драганов, български политик (1890 г.)

Рашко Атанасов, български военен деец (1884 г.)

Руси Русев, български военен деец (1887 г.)

Теодоси Даскалов, български военен деец (1888 г.)

Христо Калфов, български политик (1883 г.)

На зловещото избиване на българския елит лично присъства Цола Драгойева, като отговорник на партията. На 5 февруари кореспондентът Волфганг Бретхолц се среща с нея и я пита какво мисли за присъдите и „спешното” им изпълнение, а тя с присъщата на комунистите циничност е пределно откровена: „Никога в живота си не съм спала толкова добре, както в утрото на екзекуцията”.

До днес БСП, която се хвали, че е наследник на БКП не се е извинила официално за това кърваво престъпление, което няма подобен аналог в Европа, за разделението и раната, която нанесе на народа си.

Тази събота и неделя червеният елит на столетницата заседава на пленум в Пловдив, говори самонадеяно за връщане във властта, за реформиране на БСП, но няма и дума за вина и искане на прошка от народа.

Бог да прости жертвите и вечна им памет.

 image




Гласувай:
40



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
01.02.2015 12:47

Все още са тук гадините и пак искат Народен съд, което означава “Hе сме се наплюскали. Искаме още да крадем от фашистите”.

Това е практика до днес – обявяват за фашист всеки човек със свободна мисъл; всеки, който не е зомбиран от партийната идеология; всеки, който има нещо, събудило желанието им да го имат, и обявявайки го за “фашист”, вече имат причина да му го откраднат.

Все още са прекалено много хората в България, намиращи за напълно нормално да приберат чуждото – те лично или чрез Партията – и така да си осигурят моренце на чужди разноски, евтини банички, билетчета за градски транспорт .... А колко са изгнили по лагерите, явно не им е първа грижа. Отвратително, но го наричат “човеколюбиво”.

цитирай
2. nkf - Така е, Фараоне, комунистическите ...
01.02.2015 13:03
Така е, Фараоне, комунистическите престъпници виждат във всеки НЕкомунист фашист и враг. Но всъщност това е нормално. Та- коя криминална групировка не вижда във всички, които са извън редиците й? Иначе нов (антинароден съд няма да има, но за сметка на това наказателните състави на редовните и специализирани съдилища трябв ада заработят здраво и да пратят другарите на дълга и заслужена почивка по затворите. Между впрочем, "Б"СП трябв ада бъде забранена, като противоконституционна партия. Апропо, разните блогови комунарчета е добре да бъдат разследвани от прокуратурата за престъпления срещу републиката.
цитирай
3. vmir - Светла да е паметта на убитите заради защита на България от кръвожадната азиатска напаст!
01.02.2015 14:58
Колко ли престъпления трябва да е извършил някой срещу сънародниците си, за да му изглежда незначителна дреболия подобен погром над българския управленски елит?
цитирай
4. nkf - Вмире, защо смяташ, че комунистите ...
01.02.2015 15:03
Вмире, защо смяташ, че комунистите в България вършат престъпления срещу сънародници!? Не ми е известно някой комунист да е Българин. Те всички са безродници, интернационалисти и глобалисти. Е, ако имат някакво усещане, все пак, за национална принадлежност, то тя е руска/съветска.
цитирай
5. nkf - Колко ли престъпления трябва да е ...
01.02.2015 15:05
vmir написа:
Колко ли престъпления трябва да е извършил някой срещу сънародниците си, за да му изглежда незначителна дреболия подобен погром над българския управленски елит?

Смяташ ли станишев, първанов, димитър благоев, георги димитров, тодор живков, червените блогови курвички за Българи? Моля ти се, нека не петним това древно и славно име, като го пришиваме на такива дегенерати.
цитирай
6. vmir - 4. nkf,
01.02.2015 15:28
nkf написа:
Вмире, защо смяташ, че комунистите в България вършат престъпления срещу сънародници!? Не ми е известно някой комунист да е Българин. Те всички са безродници, интернационалисти и глобалисти. Е, ако имат някакво усещане, все пак, за национална принадлежност, то тя е руска/съветска.


Защото червените паразитират върху ликвидиране на различието между юридически и фактически статус и ехидно се възползват от погнусата, от позиция на която хората ги освобождават от наказателна отговорност заради юридическия статут, който нарушават.

Обърни внимание бавноразвиващият се ВВ1951 колко често сочи ограничените законови пълномощия на Путлер като доказателство за личните му качества. А така не само беззаконието се изкарва върховно постижение на цивилизацията, но и всеки бавноразвиващ се става титан на мисълта, защото постига повече отколкото са постигнали всички вундеркинди откакто свят светува. Неслучайно изброените от теб до един са полуграмотни бедни момчета, които не са имали скрупули да избягат от селото си с цената на всички възможни падения и предателства.
цитирай
7. nkf - Аз изобщо не чета вв1951. Нямам в...
01.02.2015 15:36
Аз изобщо не чета вв1951. Нямам време за губене с откровени дебили Само понякога пускам малоумните му коментари в блога си, колкото да си поиграя на котка и мишка, и колкото да си доставя съмнителното удоволствие от интелектуалния му разгром. Иначе червените боклуци винаги се стремят да размият разликата между добро и зло. Сивата зона за тях е най-добра, когато мимикрират. А иначе пет стотинки не давам за това, че някакъв си лумпен именуван вв1951 се опитвал да изкара простия милиционер пичкин не знам си какъв и как го бил оправддавал. Мисля, че няма разумни хора на този свят, на които да не им е ясно как ще приключи цялата авантюра на комплексираното джудже.
цитирай
8. shaxname - Бог да пази България от комунист...
01.02.2015 16:06
Бог да пази България от комунистите!
цитирай
9. sestra - Бог да прости невинните жертви
01.02.2015 16:34
на комунистическата фашистко-националистическо-православна хунта, разрушила българската държавност с огромно и тъпо въодушевление, което се родее единствено със стила на Владимир Ленин, когото намирам уместно да цитирам точно сега:
http://www.pics.ru/lenin
Мир на светлите им души и дай Боже възмездие за тях.
цитирай
10. slavimirgenchev1953 - Червените фашаги
01.02.2015 17:02
пак осквернили Мемориала. Освирепели са от злоба и омраза.
цитирай
11. ykpaina - Светла памет на жертвите на комунизма!
01.02.2015 18:32
Фактите за принадлежността на лумпен-комунистите /и в частност есесесерофилите/ към някакъв особен биологичен вид, който е встрани от човешкия, са толкова много, че всеки диалог с тях от човешка гледна точка е просто безсмислен.
цитирай
12. nkf - Бог да пази България от комунист...
01.02.2015 18:37
shaxname написа:
Бог да пази България от комунистите!

Амин!
цитирай
13. nkf - на комунистическата фашистко-...
01.02.2015 18:44
sestra написа:
на комунистическата фашистко-националистическо-православна хунта, разрушила българската държавност с огромно и тъпо въодушевление, което се родее единствено със стила на Владимир Ленин, когото намирам уместно да цитирам точно сега:
http://www.pics.ru/lenin
Мир на светлите им души и дай Боже възмездие за тях.

Кое им е православното, че и националистическото на комунистическите изверги? Те, комунистите са атеисти. Да не забравяме, че според тях вярата е опиум за народите. А колко свещеници избиха (православни, католици, евангелисти...). Да не говорим пък, че българския национализъм беше техен основен враг. Кой създаде "македонската нация" и кой обяви възрожденския идеал за целокупна България от Охрид до Черно мОре и от Дунав до Бяло Море за "великобългарски шовинизъм"? Моля, нека наричаме нещата с истинските им имена. Комунистите са атеисти, безбожници и антибългари.
цитирай
14. nkf - пак осквернили Мемориала. Осви...
01.02.2015 18:45
slavimirgenchev1953 написа:
пак осквернили Мемориала. Освирепели са от злоба и омраза.

Това учудващо ли е? Те ако имаха възможност, пак щяха да избиват, ама нямат - и това ги мъчи много.
цитирай
15. nkf - Фактите за принадлежността на л...
01.02.2015 18:47
ykpaina написа:
Фактите за принадлежността на лумпен-комунистите /и в частност есесесерофилите/ към някакъв особен биологичен вид, който е встрани от човешкия, са толкова много, че всеки диалог с тях от човешка гледна точка е просто безсмислен.

Напълно съгласен. Комунистите имат проблем/бъг в ДНК-ато и това наистина ги прави нещо по-различно от хората. Комунизма е политическа идеология на на вродена непълноценност.
цитирай
16. newsoftheworld - Убивали са невинни хора. Hе един и ...
01.02.2015 22:31
Убивали са невинни хора. Hе един и двама, а хиляди. Докато има червени идиоти, които да мислят, че някаква партийна идеология е достатъчно основание за да тероризираш населението, човечеството ще има да преживее още много войни. Дотогава някой винаги ще си намира оправдание за престъпленията, които върши. Не е нормално, нито е защита на национален интерес или както обичат да го маскират червените. Tова ca просто садизъм и алчност. Желанието на едни да крадат от други и ако не им дадат доброволно, да пускат репресиите в действие. В Украйна наблюдаваме точно същото. Руснаците искат да откраднат територията на украинците и направо ги избиват. В по-стари времена са постъпили по същия начин с Крим. Избили са коренното население, заселили са свои и днес викат, че бил техен. Ама след като са го потопили в кръв.
цитирай
17. ivan060801 - комунистите немога да упиша с една ...
02.02.2015 00:21
комунистите немога да упиша с една дума,но не правят добре за България.....САМО БЪЛГАРИЯ
цитирай
18. josarian - Абсолютно споделям, мнението ти, nkf , комунистите имат всички останали за фашисти.
02.02.2015 08:11
Те са Слънцето, Въздуха и водата на Земята - всички останали за тях са фашисти. А истината е, че са откърмени с омраза от престъпната им 120 годишна червена пача - научени са силно да мразят всички и всичко, различно от тях и тъпите им, утопични идеи!
цитирай
19. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
07.02.2015 06:37
Мир на душите и поклон пред светлата памет на всички жертви на комунистическия терор у нас! Червените малоумни садисти унищожиха реалния елит и творческата интелигенция на България, за да създадат своя парвенюшки псевдо-елит и просташка МЕНТЕлигенция, които и до днес се разпореждат със съдбата на Отечеството ни.
цитирай
20. nkf - Мир на душите и поклон пред светлата ...
07.02.2015 13:03
batogo написа:
Мир на душите и поклон пред светлата памет на всички жертви на комунистическия терор у нас! Червените малоумни садисти унищожиха реалния елит и творческата интелигенция на България, за да създадат своя парвенюшки псевдо-елит и просташка МЕНТЕлигенция, които и до днес се разпореждат със съдбата на Отечеството ни.

И не само създадоха цървулска инИлИгенция, но и същите тези червени тъпанари искат и уважение, и признание, и награди. Разните недялкодимитровци, светлинрусевци, исакпасита, нешкиробеви, андондончевци, божидардимитровци, стефанцаневци и т.н. некадърни бездарници - мръсната пяна на червения режим. Ами не виждаме ли тук - и в блога, аналогични тъпири и скудоумници като изброените?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522695
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031