Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 16:48 - Велика европейска революция
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4705 Коментари: 13 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          Натам води лавината от афро-азиатски нашественици

 

 

       В началото на тези кратки размисли, които могат  да се окажат и неверни от гледна точка на бъдещето, ще започна с кратък цитат, с който ще илюстрирам вярността на прастарата максима, че „няма нищо ново под слънцето“.

     

       Започвам: Франция е разположена в сърцето на Европа. В нейните болки трябва да търсим причините за страданията на целия континент. Ето защо аз дойдох във Франция и пристъпих към Париж, както лекарят към болния...

         Франция е свързана с Европа, както черният дроб с вътрешностите на човека. Тя има корени у всички други нации, фибри — при всички други народи. Опитай се да изтръгнеш черния дроб от голямата машина, наречена европейски континент, и в продължение на двадесет, тридесет, четиридесет години може би цялото тяло ще трепери. Ако сложа най-малкото число — двадесет години, това много ли е, отговори ми, мъдри философе.

                                                                            Жозеф Балзамо

                                                                            /Александър Дюма/

 

 

         Може би някои вече се питат какво е общото между нелегалните мигранти; днешните проблеми на Европа и героят на Дюма от класическото произведение? Веднага отговарям: общото е, че събитията описани в романа и ежедневието, което ни съпътства са резултат на един и същи замисъл, на един и същи модел. Модел и замисъл, които имат една единствена цел – разрухата на европейския континент. Има обаче и разлика – и тя е, че събитията, които описва Дюма са първа стъпка по осъществяване на плана - който най-вероятно би трябвало да носи титул „Убийството на Европа“ - докато това, което се случва около нас, сега, в последно време, представлява последните стъпки.

 

                                     Всички отиват в Германия

         Но да започна от най-важното в началото: Защо Германия? Всички сме свидетели на неистовото желание на нелегалните емигранти да стигнат час по-скоро в Германия. Всички те буквално тичат към тази „обетована земя“ на мама им Меркел! В бързината си те палят палатки, осигурени им от властите на държавите, които са по пътя на бежанския потоп; хвърлят в лицето на полицаи и доброволци от червения кръст предложената им храна; разрушават загребски хотели; превръщат гари и площади в бунища; нападат полицаи и т.н. Всъщност това вандалско, но и ехидно поведение леко отгръща корицата на плана, показвайки неговата истинска цел. Всички вече сме наясно, че това не са никакви бежанци. Безусловно се установи, че тези нови варвари не са никакви сирийци; били те жертви на другаря Асад или на катилите от ИДИЛ. Това са просто интернационални или по-добре ще е да се каже - разноплеменни орди, които отиват в Германия. Германия и само Германия, никъде другаде.

         Правдоподобно обяснение на фанатично следвания маршрут е, че в Германия има щедра социална система, която осигурява и насърчава паразитния начин на живот. А тези мюсюлмански афро-азиатски тълпи точно това искат – паразитно съществуване на гърба на неверниците. Това ни е ясно като бял ден, защото и ние го живеем, само че ние отглеждаме завещаните ни от соц. правешкия диктатор орди от неговите съплеменни цигани.                                                   Без съмнение такова обяснение има своя резон. Но все пак това е едната страна на медала – по-маловажната. Защото никой няма да си прави труда да организира стотици хиляди от различни най-тъмни и диви крайща на Азия и Африка; да им съдава стройна система от трафикантски организации; да разработва канали и маршрути и т.н. нелеки задачи, само и само да ги стовари на социалната система на Германия! Пък и защо само на Германия? Нима Франция, Холандия, Белгия, Австрия, Великобритания нямат щедри и пребогати социални системи, отглеждащи с поразителна ефективност точно такива паразити, като прииждащите? Разбира се, че абсолютно същите системи съществуват и там, в изброените държави. Тогава? 

         Значи по-голямата цел надхвърля простото паразитиране. Тези цветнокожи орди от мюсюлмани ще бъдат използвани за друго. Откровено казано, ще бъдат използвани за метеж, революция, гражданска война или каквато ще да се нарече войната. Но за война. Война срещу местното, туземно, християнско (доколкото все още се смята то самото за такова), европейско население. Подобен сблъсък е въпрос на време. Нека първо настанят пришълците; нека имат време да установят или пък реорганизират нелегалните си структури и мрежата, която ги свързва; ще е необходимо да се спуснат и конкретните заповеди за действие. Изобщо същото е, както се подготвя за действие една военна част или както се играе шах – всяко действие подготвя следващото. И сега е така – няма случайно нахлуване на афро-азиатци; няма случайно запътване към Германия. А може би сегашният поток от пришълци е само тест? Може би това е само първата част от едно гигантско преселение? Нима не говориха в този смисъл висши политици и чиновници? В крайна сметка половин милион мигранти не са чак толкова много. Но ако към тях се добавят още два милиона, пет, десет...?

         А през това време, докато тече преселението или по-точно доставката на безумните добичета (съжалявам, ама друга дума няма как да употребя по отношение на тази дива афро-азиатска паплач), ще се подготвя политическата, а и обществена почва за искрата, големият (или малкият) повод за сблъсък между докараните и туземците, сиреч: между европейци и афро-азиатци; между християни и мюсюлмани; между порядъчни граждани и социални паразити вандали; между бели и черни и т.н.

         В крайна сметка защо Германия? Ето защо: Защото Германия е сърцето на Европа, днес, в 21 век. По същия начин Франция е била център на Европа през 18 век, в навечерието на „великата френска революция“. Германия е икономически гигант, с най-многобройното население на Континента; основен камък на ЕС; единствената точка, около която могат да се съберат всички останали европейски държави и да се оттърсят, както от атлантизма, така и от евразийството. Ако бъде изкарана от равновесие Германия, целият ЕС ще залитне неудържимо като огромен пияница и би рухнал в криза. Огромна криза и страшен хаос. Сещате ли се за думите на Балзамо от цитата в началото на текста или вече ги забравихте? За помнещите пет минути ще го цитирам отново: „Опитай се да изтръгнеш черния дроб от голямата машина, наречена европейски континент, и в продължение на двадесет, тридесет, четиридесет години може би цялото тяло ще трепери...“

         Така, Германия е страната, която трябва да бъде ударена, за да може ударът да отекне във всички крайща на Европа и да предизвика желаният катаклизъм. Какво точно би целял един такъв катаклизъм на мен ми е трудно да кажа, макар че имам своите подозрения. Ако обаче се обърнем назад и си дадем сметка какво се постигна като резултат с първата стъпка: френската революция, ще констатираме следното: Унищожение на монархията и начало на открита, жестока война срещу Християнството; на мястото на монархическата естествена държава дойдоха корумпирани, хаотични, неустойчиви републики, управлявани от неясни и безотговорни пред никого сили; на мястото на удареното Християнство – безброй идеологии като либерализъм, социализъм, комунизъм, социална държава, колективизъм и т.н. абсурди, довели милиони европейци до краен нихилизъм и непомерен хедонизъм. И сега, какво би трябвало да следва след секуларистката отрова? Явно в последното действие някой предвижда ислямски потоп за тази вече крайно хилава и изпосталяла от хуманизъм, просвещенски идеи, секуларизъм, свободи, човешки права, социална сигурност, солидарност, социализъм, либерализъм, комунизъм и т.н. Европа. Сигурно е така.  

 

         Идещите от Азия и Африка цветнокожи орди са санкюлотите на 21 век. Това са новите бдителни граждани, които следят зорко да не би някой да не застраши правата им...или по-добре привилегиите им. Тия черни тълпи трябва да пометат – според революционния план – всичко с което се сблъскват в Европа. И те го правят! Помитат граници, шенгенски правила, бежански центрове...

        Това е новият революционен елемент, за който говори и Хърбърт Маркузе и всички неомарксисти. Да, африканските и азиатски мюсюлмански нашественици, зовящи се „бежанци“, заедно с хомосексуалистите, зоофилите, защитниците на правата на животните, хелзинските комитети и всякакви „общочовешки“ организации са новите революционни касапи, които под лозунгите за „човешки права“, „солидарност“, „толерантност“ подпалват Европа от всички страни. Тези изброените са се приготвили с нови, модерни видове гилотини и чукове да доразрушат това, което е останало от европейската цивилизация.

           А някои либералстващи все още говорят за интеграция... 

Нима с приказките за свобода, равенство и братство не потекоха морета от кръв? Изглежда думите „интеграция“ и „човешки права“ са вид заклинания за викане на духовете на начеващата велика европейска революция...

Да видим!    

 



Гласувай:
8



1. oia - Ще си позволя да напиша отново. В...
23.10.2015 17:57
Ще си позволя да напиша отново. Всичко е добре подредено. Бежанци има за късогледите и малоумните. Всички размирици и преселения винаги са имали религиозен характер. Да се върнем назад много във времето, ще видим разселването на еврейте по същия начин на няколко пъти, от така наречените левити. И да признаем добре са се окопали навсякъде, където има какво да се ограби, особено в Европа. Идва следващия момент, коя ще е господстващата религия, за във определеното време--епоха. По- хронология--юдаизма е владял човечеството--две хиляди години. Християнството--също две хиляди години, а сега е ред на исляма. Похвата им е един и същи--най- напред пращат ордите, или глутницата, която поваля плячката, а после идват хиените,за което знаем, че отиват на готово и изгонват тези, които са убили плячката. Сега е ред на исляма да господства в следващите векове, Християнството във вида в който го познаваме е рожба на юдаизма,---не подценявайте и не пропускайте ватикана.
Защото ватикана е създател на исляма, а ватикана каква религия изповяда. Така, че каквото и да се прави, се стига винаги до едни и същи. Еврейте.Колкото по бързо се проумее, толкова нещата стават по-ясни. Щом някъде се посъбере нещо, според тях, то е тяхна собственост, защото са богоизбрани. А нашите цигани си ги отглеждаме под тяхно давление, защото винаги могат да ги насъскат, както го и правят. По земята всичко що е зло, е от еврейско потекло. Тръгваме по тази пътечка и стигаме до истината. В раанните векове са бити и изгонвани, но след това са сменили тактиката. Изпращат други преди тях, за да изчистят терена--да нагнетяват раздори, да сеят ужас и страх, и хиените да дойдат на готово.
цитирай
2. ssvetozar - Не мисля, че ще има революция.
23.10.2015 17:58
Просто няма нужда. За съжаление най-вероятно ще има именно интеграция(т.е. паразитиране, както при циганите у нас). Постепенна ислямизация.
цитирай
3. nkf - Просто няма нужда. За съжаление ...
23.10.2015 18:10
ssvetozar написа:
Просто няма нужда. За съжаление най-вероятно ще има именно интеграция(т.е. паразитиране, както при циганите у нас). Постепенна ислямизация.

Може и така да е, както казваш. Аз не настоявам, че казаното от мен е непременно вярно, но вс епак смятам, че тук не иде реч просто за ...интеграция. А и интеграция между мюслеми и други е невъзможна. Невъзможна!!!
цитирай
4. nkf - oia, уважавам правото ви на лично ...
23.10.2015 18:18
oia, уважавам правото ви на лично разбиране по засегнатите в статията въпроси и затова пуснах коментара ви. Но, съжалявам, че ще го кажа, написаното от вас е нелепица на квадрат. Да не говорим, че разсъжденията ви издават беден на знания и повърхностен ум. Достатъчно е само да цитирам написаното от вас, че Ватикана (апропо, правилното е Свети престол) е създател на исляма за да аргументирам отношението си. Смятам, че има да запълвате огромната празнина останала между детските ви книжки и статийките за конспирация от съмнителни интернет сайтове. Дерзайте.
цитирай
5. oia - Радвам се, че има отговор от Ваша ...
23.10.2015 18:50
Радвам се, че има отговор от Ваша страна, но ватикана за мен не може да е светия престол, защото не е дошло времето в което на земята да се възцари Божието царство, за да има Свети престол. Кръстоносците чия армия са. Колкото до конспиративните истории, да и там кашата и лъжите и мерзостите са не по- малко отколкото на ватикана. Надявам се да ви е извесно, че във ватикана се преписват оригинални документи с тям угодни действия, а и не само.Извесно ли ви е че ватикана е ариманична институция, а не Божие представителство. Отделен момент е как е станало това. Манипулациите им са безконечно отвратителни,а исляма е луциферо- ариманична трансформация, за която можем много да си говорим. Надявам се да знаете за този факт Ако някой си мислят, че ватикана е СВЕТИЯ ПРЕСТОЛ, ЗА МЕН ТОВА Е КОЩУНСТВО.
цитирай
6. oia - Към автора на статията
24.10.2015 07:10
Очаквах да публикувате отговора ми, на предходния Ви коментар към мен. Ако може изтълкувайте ми това: В началото бе Словото, и Словото беше у Бога. Нямам претенции, за кой знае какви познания, но в никакъв случай не приемам, че имам празнина, която да запълвам с хилядолетните лъжи на измислиците на някакви. Можем да спорим, но не мога да приема< Вие от вашата камбанария да определяте моето знание, така, както аз не определям Вашето. Пак повтарям--готова съм да спорим, а не да подценявам нечия позиция. Моля Ви, ако може
изтълкувайте ми библейския пасаж, който е в началото на коментара.
цитирай
7. dartanjan - Хуманизма е луцифреианска идео...
24.10.2015 09:19
Хуманизма е луцифреианска идеология. Той е близък до марксизма и неговата цел е борба с Бога и Божия Син Исус Христос. Законите на хуманизма до един са в противоречие с Божия закон и принципи. Те са порява на човешката горделивост и суета.

Идеята на това организирано от сатанистите хуманисти преселение на африканци и азиатци в Европа е да се сблъскат исляма и християнството за да се унищожат и двете. Целта е християнството и Божието слово. И негативите от религиозното и етническо разделение да са много повече от негативите от обединението в една икуменическа ню ейдж луциферианска философия и едно мултикултуно общество, налагани от световно правителство, което е разквартировано в ОНН - свърталище на всякаква нечиста птица.
Когато приемат официално хуманистистките закони, които служат за оправдание на греха, по същият начин като еволюционна митология, тези които ги приемат и особенно неделният закон, ще получат Белегът на звярът. За тях ще бъдат седемте язви, които Бог чрез неговите ангели ще прати на Земята. Предупшреждението на Божия Син е записано в книгата Откровение. И те ще станат плява под краката на светиите по волята Божия. За тях Божието царство и вечният живот стават недиостижими.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Хубаво е , че четеш Маркузе,
24.10.2015 11:55
но защо не поразсъждаваш върху изводите които прави той?
Освободената ниша след ликвидирането на практика на пролетариата като
сериозен фактор в общественото развитие/било заради развитието на технологиите, било заради износа на производства и деинструализиране на по голяма част от Европа/
още през 60те започва да се заема постепенно от маргинализирани обществени прослойки обединени помежду си на етническа и верска основа. По естествен път, а и заради емигрантски наплив тези прослойки нарастват количествено и стават незаобиколими още през 60те. И Маркузе предрича, че въпрос на време е радикални интелигенти и интелектуалци/отхвърлени и непризнати / да оглавят тези маси от хора и да "прекроят" по насилствен начин обществото.
Не религията и не етноса са причината за този стремеж към "прекрояване" , а ужасяващият бит и отнето достойнство кара тези хора да запасват колани с взрив или да запасват такъв на децата си. Те "мразят" живота си и с готовност го жертват стига да завлекат и "доволни" със себе си.
Нито парижките комунари, нито сибирските мужици през 17та са влизали "в пъкала" заради идеология-повечето са били и неграмотни. И тогава въстаналите живеят в мизерия, гинат по фронтовете или от глад заради войни и безчувствие . И тогава си казват, че това не е живот и отивайки си от него/живота/ ще вземат и "виновните"
със себе си. Ленин и съподвижниците му например 5 години преди Първата световна война са предизвиквали насмешка сред адептите на европейското ляво и общо взето незаинтересованост към персоните им от страна на руските служби. Няколко години по късно Ленин и К0 оглавяват процес който ще дава отпечатък
векове след събитията. На практика няма никаква разлика между събитията в Париж и Петербург с днешните в Близкия Изток. Или както казва Бен Ладен-По добре ужасен край, отколкото ужас без край.
цитирай
9. nkf - oia, коментарът ви е публикуван, ...
24.10.2015 13:08
oia, коментарът ви е публикуван, макар и със закъснение (приемете, че не прекарвам цялото си време пред компютъра).
1.Щом не знаете каква е разликата между Ватикана и Светия престол, то тогава не виждам на базата на какво може да се води диалог с вас. Всъщност това е още едно потвърждение, че имате много сериозни познавателни пропуски.
2.Кой библейски пасаж, в началото на кой коментар да тълкувам?
3. Вие по теософия и окултизъм ли се увличате?
4. Светия престол е катедрата на Свети Петър, Апостол Божи и римски епископ. Тази катедра има примат над другите с изключение на Прима Юстиниана, създадена за Българите, но вече не съществуваща.
цитирай
10. nkf - dartanjan, с всичко написано от вас ...
24.10.2015 13:10
dartanjan, с всичко написано от вас съм съгласен. Само не разбрах това с неделния закон. Вие шабатянин ли сте?
цитирай
11. nkf - Венци, комунистическата интер...
24.10.2015 13:19
Венци, комунистическата интерпретация/обяснение ми е известна много добре. Тя си е ваша и далеч от истината. Известно основание и правдоподобност намирам само в обяснението за "простия и гладния". Колкото до маркузе - прочитам, та да съм по-наясно с врага. Но не бих казал, че ми е приятно да чета маркузе, както и маркс. Душевната нечистота и гнусота на тези дегенерати, разлята по страниците на писанията им омерзяват четящия. Хубаво ми е да чета Чудомир, Йовков, Дюма, Балзак, Сю ...
цитирай
12. vencivaleri1951 - Защо цитираните автори да са далеч от истината
24.10.2015 15:09
nkf написа:
Венци, комунистическата интерпретация/обяснение ми е известна много добре. Тя си е ваша и далеч от истината. Известно основание и правдоподобност намирам само в обяснението за "простия и гладния". Колкото до маркузе - прочитам, та да съм по-наясно с врага. Но не бих казал, че ми е приятно да чета маркузе, както и маркс. Душевната нечистота и гнусота на тези дегенерати, разлята по страниците на писанията им омерзяват четящия. Хубаво ми е да чета Чудомир, Йовков, Дюма, Балзак, Сю ...


Та настоящото десетилетие е еманация на техните критика и творчество.
И на мен ми е хубаво да чета Йовков и хич не ми е хубаво да чета житието и битието на Йовков или да кажем житието през последните му години на твоя голям
съгражданин Фотев.
И ако извисилите се над съвремие и съвременници си отиват тихо и с достойнство, то по първичните реагират съвсем другояче. Аз говоря за това и не защитавам в никакъв случай случилата се ком практика.
цитирай
13. oia - От къде, кой и как поставя титлата ...
24.10.2015 16:24
От къде, кой и как поставя титлата --Светия, за да приема светостта му.Това --едно, другото, което е;Христовото учение и Християнството, не са едно и също. Религиите, включая и Християнската, се осланят на догмите и каноните. Всяка една си ги именува по свой начин, но общия им знаметал е в измислиците им. Вие явно не искате да видите, че това е сътворено за разделяне на народите, а точно това не проповядва Христис. Вземете една от така наречените Божии заповеди, която гласи: Не се кланяй на нищо, що е под вода, на земя и т.н. Това означава без посредници.Вие ми отговорихте, че ватикана е Светия престол, но който и да ни поднасят като седящ на този престол, е чисто земна измислица.Човечеството би живяло много по спокойно, без това разделение. Има Христово учение, не религия.Духът не избира. Той се разпростира по равно върху всички смъртни, така, както слънчевата светлина огрява света, без спазарявания и без да прави различия По този начин всеки народ, всяка общност и човешко племе, ще получи истинното Знание на Христа, осъвременено, според изискванията на деня и новите или обновяващи се за момента духовни потребности на всяко чявешко същество. Догмите и каноните не търпят обновяване, а времето върви напред--не се връща назад.Бога не е в полумрака на издигнатите кули. Помплих ви да тълкувате, ако може разбира се този пасаж: В началото бе Словото, и Словото бе в Бога. Какво е казано с това изречение.Когато се моля, не ползвам посредниците Светии и смело мога да ви заявя, че има резултат.В никакув случай не съм атеист, но не приемам догмите и каноните, които разделят хората. Бога не е църковен атрибут, нито нечия собственост, или едните да са с привилегии, а другите не. Това, което е в момента, е добре познат процес от минали времена,а тези които имат претенции за Светия престол, в негово име не би трябвало да разделят човечеството на религии и за това не може да се приема за такъв.За мен това е лъжа и безпринципност, а за другите не искам да зная.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523341
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031