Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 17:27 - Събраха се
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3217 Коментари: 12 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

       На днешния гнусоляв празник, някои медии напоително обясниха как е преминало челобитното поклонение към североазиатската Нигерия, притежателка на ядрени ракети. И не само това – но и кажи – речи, приложили изчерпателен списък на скъпо и прескъпо платените тартори на съветските чАлавеци минаващи за български политици!
        image

      /снимка новини.бг/
     Та, ето – другарката Нинова, вече формален Бос на престъпната групировка „Б“СП/“Б“КП, застанала рамо до рамо до агент „Гоце“ Първанов и ситния хулиган Вольен, изразяват подпличкваща радост от „Ден пабедъй“. Че как иначе – то ако не беше 9-ти май, а и 9-ти септември 44/45 г., ни Гоцко щеше да е президент (слава Богу експрезидент), нито Нинова Биг Бос на криминалната групировка (най-голямата и най-опасна в България), а Сидерчо пък, щеше да бъде известен единствено на родителите си. А като споменах джуджето – имам предвид Сидеров, не Путин – той нали пишеше статии като редактор на вестник „Демокрация“, че ще „освобождава Альоша от наряд“? Спомням си как в края на 90-те и по-точно през 1999 г. пишеше антикомунистически статии в „Монитор“, антисъветски – също; гръмовно разобличаваше безбожната болшевишка власт и едноличните й диктатори. А сега...С колорадска лентичка, поднася цветя на...“Альошата“. Тук няма как да не отбележа, че при Сидеров има една особеност: Освен, че доста пари взе от руския посланик, явно страда от някаква доста сериозна психическа болест. Ако не се лъжа май се казва шизофрения. Страшно е, не я пожелавам на никого, даже и на най-големия си враг. 
    И така, какво показва това общо „братско-сестринско“ поклонение на тарторите на лумпениата пред капището на съветския пиян окупатор? Ами показва, че няма АБВ, Атака, „Б“СП- всички са си верни „Б“КПейци, слушкат Масква и тя ги храни. Обилно ги храни! За наша сметка, разбира се. Показва, че доброволно властта няма да я сдадат, защото нали те казват: „тая власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем“ и потвърждават, че „от свиня мас и от комунист власт, се вземат само с нож“.

Между другото, тия бездарни герои на социалистическото крадене, ако бъдат признателни докрай за незаслужения си с нищо статут на „отговорни политици“ в настоящето ни, то е редно да ударят една благодарствена телеграма до посланниците на Щатите и Великобритания. Защо ли? Ами нали, ако не бяха стотиците хиляди тонове американски храни, стомана, камиони, танкове, самолети, платове (руснаците нахлули в България натоварени на американски камиони „Студебейкър“ и „Мак“, американски джипове, и даже на копчетата на униформите им пишело “made in USA”), горива и какво ли още не, то пияния завалия наречен „Альоша“ никога нямаше да стигне Берлин, Виена, Будапеща, София, Прага...

      На мен обаче ми е интересно и още нещо, просто като факт: Колкото по-големи и помпозни паради правят в северна Нигерия (изписвана на географските карти като Русия), толкова по-близо са до поредния си колапс. Всъщност дребния милиционер от Петербург така ги завира в на кучето задните части, че декомпозицията на СССР, ще им се види като елегантен шарж. Нищо! Важното е, че са победили...Само не е ясно тая победа става ли за мезе със самогона и супата от пресни шишарки (казват били много вкусни, пък питателни...)?

    И в завършек да честитя победата на получовеците – онези около 6% лумпени, привърженици на „Б“КП и разклоненията й, обичащи до гладна смърт матушката си Русия. Мога да ги уверя, че ще повръщат колорадски лентички и портретчета на Путин съвсем скоро. 

    Пък до тогава ние за пореден път немеем пред такива „политици“, скъп дар на тази победа.
image

      /снимка фактор.бг/
    Образи на дегенерацията. Ех, защо няма в наше време такива писатели като Дикенс...


Тагове:   Гоце,   Нинова,   Сидеров,   9-ти май,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
09.05.2016 17:56
Поредните полезни за Москва и вредни за България идиоти, срам за нацията...
цитирай
2. nkf - Поредните полезни за Москва и вр...
09.05.2016 18:19
batogo написа:
Поредните полезни за Москва и вредни за България идиоти, срам за нацията...

Здравей, и благодаря. Обаче не си прав за едно: КУрнелия, Сидоренко и Гоце - външната тоалетна не се числят към нацията ни. Както изрично съм написал - това са съветски (полу)човеци. Вече дали са срам за ссср/русия, не знам. Трябва руския посол да се изкаже по този въпрос.
цитирай
3. ozgojovan - Ако не се лъжа, математически 6-те ...
09.05.2016 21:43
Ако не се лъжа, математически 6-те процента се падат на деформираните глисти, БСП има 4 пъти повече гласове, съответно депутати от педеругите- американофили. Нищо лично, ама да те питам- ти случайно да си американоидна педеруга?
цитирай
4. 1997 - Не ругайте СССР, че ни спаси от хитлеризма
09.05.2016 22:09
Страхувайте се, че хитлеризмът се опитва да се върне, а вие му проправяте път.
цитирай
5. nkf - Ако не се лъжа, математически 6-те ...
09.05.2016 22:10
ozgojovan написа:
Ако не се лъжа, математически 6-те процента се падат на деформираните глисти, БСП има 4 пъти повече гласове, съответно депутати от педеругите- американофили. Нищо лично, ама да те питам- ти случайно да си американоидна педеруга?

Не бе, пич, аз съм българин, а не руска курва като тебе. Аре в ляво и не се напъвай да мислиш. Не ти се отдава.
цитирай
6. nkf - Страхувайте се, че хитлеризмът се ...
09.05.2016 22:30
1997 написа:
Страхувайте се, че хитлеризмът се опитва да се върне, а вие му проправяте път.

СССРЕ умря, другарю, сега е на път и остатъчна русия да се гътне. Пък тебе като те е страх от хитлеризма, дето-го-няма, хващай гората и ставай партизанин. хе-хе
цитирай
7. vencivaleri1951 - Авторе , в затруднение съм
09.05.2016 23:17
-да ти се смея ли, да те съжалявам ли

Какво общо има например президентстването на Първанов с 9 май.
Та той дори не е комунист/за разлика от настоящите премиер , спикер, президент/
дори до 10 ноември. От пернишко селце по няколко км катадневно пеш до математическата гимназия . А след това малко над 30 става и хабилитиран историк.Нямал е татко партиен работник в ОК на БКП като наследилия го на президентския стол и всичко сам. Ако реши на тези избори да се яви ще отвее преЦедента Роско само за загрявка.
Колкото до процентите....От тук нататък брой и пак ще си говорим
Бъди здрав
цитирай
8. nkf - vencivaleri1951, не се заблужд...
10.05.2016 19:55
vencivaleri1951, не се заблуждавай, че с празнословие и словоблудие изглеждаш интелигентен. Първанов е комунист, и няма нужда да доказвам този очеизбоден факт, както няма нужда да доказвам, че солта е солена. Апропо, не само е комунист, но е и един силно зависим комунист, предвид доносническата му битност на служител на ДС/КГБ. В този смисъл няма нужда да обясняваш как САМ бил постигнал всичко, щото е умен. Знаем колко сте умни вие, убавците от "Б"КП. Е, нека се кандидатира гоце сирещника за президент, пък да отвее конкуренцията. Ама не вярвам да е по силите му :).
Между другото, аз от много години насам "броя" русофил - цървулиата и неизбежно констатирам, че броят му се редуцира. Най-вече поради естественото отмиране на старите поколения. За сметка на това пък бройката на тези, които имат кофти отношение към русийката (от безразлично-негативна до - откровено мразищи я - е стабила и макар и бавно - нарастваща). Жив и здрав.
цитирай
9. vencivaleri1951 - Лично аз не знам каква е мярката за интелигентност
10.05.2016 20:58
nkf написа:
vencivaleri1951, не се заблуждавай, че с празнословие и словоблудие изглеждаш интелигентен. П Апропо, не само е комунист, но е и един силно зависим комунист, предвид доносническата му битност на служител на ДС/КГБ. В този смисъл няма констатирам, че броят му се редуцира. Най-вече негативна до - откровено мразищи я - е стабила и макар и бавно - нарастваща). Жив и здрав.


В животинския свят мяра е способността на индивида или прайда да добива прехната си и да се възпроизведе. Мъжът също е твар, но за него казват че трябва да постори и дом, да създаде семейство и да посади дърво. В допълнение се грижа за съпруга конче, кучета и внучета. Тези които ме познават от блога знаят че добре се грижа за всичко това. Тоест покрил съм теста за интелигентност според зоолозите:)
"Икономист" предлагаше за тест да си сравним спорещите "данъчните декларации" Ти обаче си далеко, а и анонимен. Ако не си против можем да поиграем шах по мрежата. Ето ти възможност да натириш носъ на един "цървул" или той твоя ако се окаже "лачен"

Но за спора.
Аз не знам убежденията на Първанов. Лично не го познавам и не ми е споделял. С него може да сте си говорили-тогава приемам.
На мен ми направи впечатление още като млад човек когато членуваше в ОКЗНИ и съм следял кариерата му. Това , че е бил вербуван още един път доказва, че не е членувал в БКП-просто комунисти не вербуваха. Ако си виждал декларацията при вербовката и прочетеш устава на БКП ще разбереш защо. Първанов е доказал се човек и като учен и в политическата си кариера. Ти обаче кой си, къде си в координатната система ако се сравниш с него. Не ставаш "голямо момче" обиждайки тези с много глави над теб. Усмихни се човече, идва сезонът, много луска реч ще слушаш, а и да обслужваш говорещите я ако си в съответния бизнес.
Не знам как бургазлии, но столичани от ранни зори се редят на опашки за запишат първолаците си , както и седмокласниците в руските училища. Така че за твоята статистика "Еще не вечер"
цитирай
10. 1997 - Кофти перспектива
10.05.2016 22:45
nkf написа:
СССРЕ умря, другарю, сега е на път и остатъчна русия да се гътне. Пък тебе като те е страх от хитлеризма, дето-го-няма, хващай гората и ставай партизанин. хе-хе

Предложението има директно напомняне: Трябва ли да се защитават идеалите и ценностите до смърт? Не съм Христос, но поне мога да съм свинарят на Одисей (не допускам, че изобщо знаеш какво е направил)
цитирай
11. nkf - vencivaleri1951, първанов не го ...
24.05.2016 20:50
vencivaleri1951, първанов не го познавам, нито пък съм разговарял някога с него. Но пък по една случайност веднъж бях на около 5-6-7-8 метра от него. Признавам, доста противен типаж е. Дори само като излъчване. Аз дори и хипотетично да съм имал/имам възможност да разговарям с тварта именувана г.п. "Гоце", не бих му казал и "добър ден". В подобна гнусна отрепка не бих си изтрил дори и обувките. Гнуся се от русофили - комунисти - майцепродавци и българофоби. От ченгета-доносници, още повече. Първанов не само е членувал в "Б"КП, ами дори й беше председател, преди да стане президент. Да, ще кажеш - ама това е "Б"СП! Хайде де, сякаш има разлика между "Б"КП/"Б"СП? Не на мен тия. И да питам - трябва ли някой непременно да е член на компартия з ада е комунист? Аз казвам, че не е задължително условие. Всичк останало е пустословие. Венци, не се напъвай, старче, нито на шах можеш да ме биеш, нито можеш каквото и да е било друго. Все пак, отчитай възрастта си. Най-малко това отчитай. Аз не знам какво се опитваш да доказваш? От цървула златна пантофка няма да стане, пък ако ще и диамантени катарами да му сложат. Толкова за шахмата ти, данъчните декларациии и останалите неща. Жив и здрав.
цитирай
12. nkf - vencivaleri1951, П. С. Няма как да ...
24.05.2016 21:02
vencivaleri1951, П.С. Няма как да се случи това, че да седна да уча руски, камо ли пък да говоря с някакъв си руски унтерменш на просташкия му руски. В никакъв случай и по никакъв повод. Да не говорим, че аз така или иначе контакти с руснаци нямам, а и съвсем съзнателно избягвам. Аз съм Българин и плюя на азиатското му просташко дебилно поведение и наглост. Единствения чуж език, който върви при мен е английски / и по изключение съвсем малко немски/. Разбира, че ти като русофил, а това значи човек без достойнство и небългарин, си умираш да прислугваш на руснаци и все останали българи да вият гръб пред тях и да им говорят език, да им слугуват и да им се мазнят, ама ...не бъркай желаното с действителното. Не знам къде в София ги виждаш тези опашки от желаещи да учат руски, но аз тук, в Бургас такива неща не виждам. Иначе ти си свободен да твърдиш, че вие, русофилите сте 100% от населението, само дето ще си далеч от истината. Много далеч.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523172
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031