Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2016 19:40 - Много сърбоманска измет в тая наша България
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 16206 Коментари: 43 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                         *** 


        Ама много! 
        Ето, току-що, разглеждайки писанията из блог-платформата, се натъквам на някакъв кръгъл идиот и кретен / няма да упоменавам заглавието на блога му, за да не правя реклама/, който се разридал с крокодилски сълзи за югославия и слободан милошевич. Видите ли – лошият Запад и САЩ разколачили югославия и убили горкия слобчо, дето бил едновременно герой на социализма и върл православен рицар...мале, мале! Потресаващо!

         Питам се аз, как изобщо Българин може да жали, плаче и надига глас в защита на чудовището наречено югославия и за сатрапа милошевич!? Що за българи са това, които го правят и изобщо що за човешки същества?

        Питам аз: имаше ли по-антибългарска и българомразка държава от бивша югославия? Не бяха ли точно в бивша югославия концлагерите „Идризово“ и „Голи оток“, където хиляди и хиляди Българи от Македония бяха затваряни, мъчени и избивани от сръбската УДБА само затова, че са Българи? Няма да отварям дума и колко словенци, хървати, унгарци, албанци, бошняци, германци, власи и антикомунисти минаха през същите тези лагери и оставиха костите си там. И само тези два лагера ли са били?

       Питам защитниците на югославия и милошевич: кой провеждаше изобретената в москва политика на обезбългаряване на Македония и налагане на руската измислица „македонска нация и македонски език“ и колко човешки живота и съдби струваше това? Не беше ли държавата югославия и сръбските управляващи я?

       Питам „храбрите защитници на православна сърбия“ не беше ли Милошевич тоя, който  заповяда, в началото на 90-те години, нападение над Словения и носи отговорност за загиналите там хора? Не бяха ли именно сърбите тези, които по заповед на милошевич нападнаха Хърватско и зверски избиваха хиляди и хиляди мирни хървати – деца, жени и старци; сринаха цели градове като Вуковар и Винковци, обстрелваха най-варварски Загреб, разрушаваха архитектурните шедьоври на перлата на Адриатика Дубровник. Е, не успяха да разкъсат малката адриатическа държава – хърватите са корави типове и не са залък за устите на разни белградски пройдохи и криминални престъпници, „конекрадци от долния Дунав“.

        После: НАТО, САЩ, масоните, фашистите, ционистите ли нападнаха Босна, където сръбските криминални престъпници избиха не по-малко от двеста хиляди души, плюс причинени чудовищни страдания на цивилно население? Милошевич няма ли причастност към този геноцид!? Има, разбира се! НАТО и САЩ ли са виновни за сръбските кланета в Косово и масовите убийства на косовски албанци?

       Питам „защитниците на братската им сърбия“: какво мислят и какво е отношението им към над вековната денационализация и дебългаризация на Поморавието; на български градове като Пирот, Ниш, Зайчар, Лесковац? За продължаващата и до днес антибългарска политика в Западните покрайнини, където от сто хиляди българи сигурно не са останали и двадесет хиляди?

      Ето, такива нещастници са резултат на комунистическата система в България, която създаде едно нечувано и невиждано никога у нашия народ преклонение и едва ли не възхвала на сърбите – едно коварно, долно и доста противобългарско племе!

      Завайка ли се някакви си отпадъци комунистически, че НАТО и САЩ бомбардирали югославия! Ами браво на САЩ и НАТО! То аз, ако през 1999 г. можех да управлявам самолет, бих се записал в някоя натовска армия, че и аз да участвам в бомбардировките. Вечна признателност на тези сили, които унищожиха тази геноцидна, изкуствена държава наречена югославия и изправиха садиста, психопат и убиец милошевич пред международен съд за престъпленията му. Силно се надявам жалката българомразка душица на този изверг никога да не намери покой. А колкото до остатъчна сърбия, надявам се рано или късно унгарска Воеводина да се отдели от този шумадийски бардак! За отделяне поне на Западните покрайнини не смея да мечтая към момента, докато премиер на България е любителят на цеца величкович / съпруга на покойния криминален престъпник и масов убиец желко ражнятович – аркан/ и сръбската гнусна чалга, милиционерът – комунист – руски слуга - бойко методиев борисов.

 
              А ето такова трябва да бъде едно българско отношение към шумадийския свинарник:

              СЪРБЕ НА ВЪРБЕ – ОБЩА ГРАНИЦА С ХЪРВАТСКО И УНГАРИЯ!

 

                               само смърт сърбина спасява!  

 








Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. staler - че сърбите не са стока, на са, ама и ...
07.08.2016 19:53
че сърбите не са стока ,на са,ама и шиптарите са от същия модел..
цитирай
2. nkf - че сърбите не са стока, на са, ама и ...
07.08.2016 20:08
staler написа:
че сърбите не са стока ,на са,ама и шиптарите са от същия модел..

Тъй, ама определено няма как шиптърите / каквито и да са/ да се сравняват със сръбските вековни архипрестъпници.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Отлично съм запознат със сърбите и политиката им,
07.08.2016 20:20
като потвърждение ще изтъкна факта, че съм изминал по нашите градчета и паланки в Западните покрайнини и по планините там четири хиляди км. като турист. Няма кътче от природата, там, оброк, село или, град, които да не съм упознал.
Има изместване на тезата, което е наппавлявано от Центъра и то е следното:
Сръбските управляващи са комунисти и агенти на Путин на Балканите. Те мечтаят за ос Сърбия - Македония - Гърция, която да е военно присъединена към Путин, за да ги пази от разпад - Метохия, Воеводина, Санджак, Прешево и др. - а иикономически да са присъединени към Русия и арабите. Към Европа омразата е огромна. Тези посткомунистически примати ще отровят бъдещето на поколениието в Сърбия, което не учи съветски, а английски език и което не иска повече комунизъм, а връзки с Европа както Словения, Хърватия, Черна гора и Унгария, чиито етнос е доста многоброен във Воеводина. Сърбите са подобни на нас, но в големите им градове вече се развива престъпност по нашия тип, а по селата престъпността е непозната - хората не знаят нищо за големите престъпници в Сърбия, които са малко на брой, на високи постове и не разрешават престъпност на по-ниски нива.
Да си за Милошевич означава, че си платен поръчков трол - хибриден войник на Путин - или на интеректуално ниво някъде между бозайниците и приматите. За да не можеш да разбереш, че светът се развива и че място в него за хора с психиката на Милошевич няма..
цитирай
4. nkf - Ето, някакъв неидентифициран и...
07.08.2016 20:33
Ето, някакъв неидентифициран изрод мина и сложи минус! На кое слагаш минус бе, сърбо-комунистически-русофилски отпадък? Даже из а качествен сапун неставаш. Ама как НАТО и САЩ накрая прати сърбославийката ви в небитието, а? И да слагаш минуси и да не слагаш нЕмаа да възкръсне. Сега е наред да се поразпадне русийката ви. Мутант!
цитирай
5. nkf - planinitenabulgaria, оста ати...
07.08.2016 20:37
planinitenabulgaria, оста атина-белград-москва е стара концепция, знам я. Обаче сега нищо не могат да направят нито сърби, нито гърци, нито руснаци. Ние трябва да сме в най-близки, съюзни отношения с Унгария, Хърватия, Австрия, Германия и разбира се за сериозен гръб - САЩ. Сърбия не е сържава, а руска измислица и е редно да се разпадне, защото поне 2/3 от територията й е българо-унгарска. Сърбите са боклук, но виж Хърватите са вид Българи. Според теб Воеводина ще се отцепи ли и кога?
цитирай
6. nkf - Появи се и комунистическият пре...
07.08.2016 20:58
Появи се и комунистическият предмет именуван аппен. Не се коркай, ти дори маймуна не си!
цитирай
7. nkf - Другари, вместо да си регистрирате ...
07.08.2016 21:02
Другари, вместо да си регистрирате профили с цел единствено да слагате безполезни минуси, съветвам ви да се качите на някоя висока /поне 50 метра/ сграда и да се хвърлите с устрем към земната повърхност. Тъй бихте били полезни с нещо, макар и еднократно.
цитирай
8. staler - чекаи, успокои се малко---сърбите ...
07.08.2016 21:22
чекаи, успокои се малко---сърбите са си народ.......докато тито им построи социализъм,направи ги несъразмерно голема федерация/никога преди това исторически сърбия не е била толкова голема и значима/,пусна ги да си докарват капиталистич.доходи и т.н.ние тука си имахме пумпали на върха...тия които доидоха след него просраха почти всичко......та сега сме горе-долу на едно дередже като държави ..гърците пък въобще да не ги мислим---изобщо даже,след тия катастрофално-апокалиптични кризи,продължават да дават лебец-препитание на значителна част от бугарите......съгласен съм че требва да се учим от унгария,хърватия,австрия,чехия,словакия.... какво значи нац.-отговорна политика....та в тая връзка,защо за тия държави великите сили са гръб а за нас са надървен уи?
цитирай
9. nkf - Сърбите колко са народ е отделна ...
07.08.2016 21:57
Сърбите колко са народ е отделна тема, ама казвам - не са народ. После, за тито: значи тито е същия пумпал, клоун, палячо и пупет на конци, какъвто беше и тодор замфиркюв. Знаеш ли кой направи юдославия? По същия калъп изобрети и чехословакия, а и някои други. Тц, не е тито, той не може да направи югославия. Него го инсталираха на върха на югославия, определиха му каква политика ще води, какъв социализъм ще строи и изобщо какво ще прави. А, дадоха му и доста долари, храни и т.н. Да не мислиш, че тито ще го остави някой да се прави на недостижим убавец на САЩ и ссср? Айде бе, кой ще го остави. Ами нали още на другия ден с тито би било приключено. То Франция, дето е Франция и съумя да се нареди сред победителите след ВСВ не можеше особено да лавира и да води някаква изцяло своя самостоятелна политика - нищо, че Де Гол опита и до голяма степен успяваше - та сърбославия ли и тито ли? Единствено съм съгласен, че след тито сами се съсипаха сърбетата, щото ония щяха да я преглътнат югославия...най-вероятно щяха. А че в момента със сърбите сме на едно дередже, с или без уговорката горе-долу, хич не съм съгласен - ония икономически са назад и бая изостанаха. Виж, ако кажеш, че с Македония са горе-долу на един хал, да, мога да се съглася. И не не всички велики сили са гръб за Унгария или Хърватия. Я виж колко земис а орязани от Унгария, па и от Австрия, за Германия - тя не е велика сила - да не говорим. Между другото юдославия не започва с тито. А сега си помисли кой и защо създаде тая държава.
цитирай
10. staler - доколкото разбирам, опитваш се ...
07.08.2016 22:36
доколкото разбирам,опитваш се тактично да ме подсетиш за салфетките в ялта и рисунките по тях..../по назад не ми се връща щото кажи речи всека държава има периоди на подем с прилежащата карта на държавните граници---ако изхождаики от тия сладки спомени,ги съберем и направим глобус земята ще трябва да я заменим с юпитер/...моята гл.т. е следната---в новата ни история опитите да се спасим от мечешката прегръдка на брата-освободител,неизменно са се свеждали до това да се мушнем под мундира на куция неизменно губещ кон-германия...в момента оперативно ни управлява брюксел/вашингтон---фирмата е в технически фалит,пред чисто формалното и закриване....национално отговорна политика не е празно понятие,тук размера на държавата няма значение и изброените по горе държави са подходящ пример..
цитирай
11. nkf - Салфетката от ялта е възстановя...
07.08.2016 23:05
Салфетката от ялта е възстановяване на версайския ред наложен с края на ПВС, разбира се с някои корекции, изменения и допълнения, плюс "бонуси". Но не ялтенската салфетка е основополагаща, не тя създаде югославия. Но все пак точно в ялта тримата големи са се договорили какво точно ще представлява новата СФРЮ, кой ще я ръководи/ не управлява/ в условията на какъв режим и каква външна политика й се дозволява. Това е. Интерпретацията ти свързана с "брата-освободител" и "куция германски кон" е напълно погрешна и затова не подлежи на рационална дискусия. Надявам се, че в края на крайщата ще разбереш, че дискурса - добрите освободители-неблагодарните българи-смотаните германци и т.н. в тоя дух започва от пустото и отива в празното. Брюксел-Вашингтон са две различни неща, правиш поредна грешка приравнявайки ги до синоними, но това което стои зад брюксел и вашингтон е сложно и е напълно погрешно да се очертае като фирма и не е във фалит по ред причини. Виж, ако кажем това за русия, смятам, че ще бъдем на прав път и на ръка разстояние от истината. Помолих те да помислиш кой и защо създаде югославия.
цитирай
12. slavimirgenchev1953 - Сърбоманите са
08.08.2016 07:25
същевременно русъветофили, комундета, чависти-мадуристи и ким-чен-ун-анисти. Също така са български нацианилисте и пръдльовци от блог.бг.
цитирай
13. vencivaleri1951 - Казваш верни неща, но и много неверни
08.08.2016 08:09
Рядко говоря за мъртви лошо, но Милошевич беше глупак, а и със сериозни ментални увреждания. Той е главният виновник от сръбска страна за разпада на Югославия, за тилядите жертви и разрушения.
Но хайде да си спомним кой го покани в Кемп Дейвид, кой каза , че това е човекът с когото ще се преговаря основно...Кой му вдъхна смелост и чувството че е предпочитан лидер сред останалите от съюзните републики-тоест ние сме зад теб
Това му даде илюзорно самочувствие да воюва срещу всички. Бе излъган и от Запада и от Изтока-Някой наистина ли вярва , че руснаците се съобразиха с отказ от българска страна на коридор и това бе причината заради която не се притекоха на помощ на сърбите-От там се роди и афоризъмът:Да не дава Господ грък да те храни и руснак да те брани
Няма да коментирам отношенията българи сърби защото те не са по различни от тези между германци и французи французи и англичани.Просто човечеството сякаш е склонно навсякъде да се аргументира через война

Но я да те попитам след като явно си за косоварите във втората война/искаш да бомбардираш/ каква е разликата в случилото се в Абхазия, Южна Осетия и това в Косово. Защо казваш че Македония и България са неделими, че няма македонски народ, а съм сигурен, че ще отречеш, че украинци и руснаци са един народ макар Украйна , както и Македония е изкуствено създадена отЛенин и компания, а територията и по късно е увеличена с оръжие за сметка на Полша от Сталин и Хитлер
Че украинската история е митология и кражба подобно на македонската. Ако щеш вярвай, но четох в помощната литература за училищата в Украйна, че Черно море от сладководно езеро е станало на море , не естествено, а укрите волево и с труд са го направили такова. Тоест ти живееш на море , а не на езеро благодарение на украинците.
А иначе подценяваш сърбите. Когато влезеш в Сърбия ще видиш жени да водят по две три деца и друго на път в тях. Ходих на концерт на Ролингстон в Белград и първото което сравних, че до границата в нас пустош а до Ниш всяка педя се работи
цитирай
14. nkf - staler, разговорът с тебе прикл...
08.08.2016 10:09
staler, разговорът с тебе приключи, защото: не ми се прелива от пусто в празно с вашите руско-съветски пропагнадни интерпретации на българската история - земи чети повече, образовай се. Видно е, че има много да учиш; каруцарски лафове включващи к.урове няма да намерят място в блога ми, но пък са атестат за "славянската ти култура" и близост с азиатските диваци, които си нарекъл твои братя.
цитирай
15. nkf - същевременно русъветофили, ко...
08.08.2016 10:10
slavimirgenchev1953 написа:
същевременно русъветофили, комундета, чависти-мадуристи и ким-чен-ун-анисти. Също така са български нацианилисте и пръдльовци от блог.бг.

Смяташ ли, че сърбоман - русофил и т.н. червени могат да бъдат и националисти български?
цитирай
16. nkf - Изпадаш в крайности, брато. . . За ...
08.08.2016 10:18
skotadix написа:
Изпадаш в крайности, брато...За всеки са ясни нацистките престъпления на сърбите...Но все пак са куражлии и по-смели от българите...Има какво да се научи от тях...

да си спестим просташката фамилиарност. Най-малкто не съм ти "брато". Второ, кое точно е крайността ми? Четвърто, за какви нацистки престъпления става дума в бивша юдославия, при положение, че там бяха на власт комунисти по времето на милошевич. Тоест става дума за поредните комунистически или по-добре сърбо-комунистически престъпления. Наричай нещата с истинските им имена, тогава може и да смелиш за какво иде реч. С какво са по-смели и куражлии сърбите от нас? Може би, че смелостта им се проявява най-вече в изстъпления срещу мирно население? Аз мога да ти посоча не един и два примера за сръбска низост, липса на войнска чест, подлост, удари в гръб, вероломство и т.н., неща нехарактерни за нас, българите. Ти всъщност какъв си, щом говориш за българите в трето лице? И на какво моля ще се поучиш от сърбите? Ако сърбите ти са модел за подражание само мога да те съжаля - ти си продукт на юго-соц.члгата и на "герои" като аркан и капитан драган - все отбор мерзавци и криминални престъпници-садисти.
цитирай
17. nkf - Венци, руснаците още в самото на...
08.08.2016 10:52
Венци, руснаците още в самото начало на конфликтите в бивша югославия дадоха да се разбере, че няма да се занимават с милошевич, кликата му и престъпните им авантюри. През 1998 г. пратиха от немай къде в Косово една нищо и никаква малка военна част /май нещо от сорта на две - три роти, батальон/. Така, че наистина не знам през въпросната 1998 г. милошевич на каква руска помощ се е надявал, след като още през 91-92-ра са му дали да разбере, че такава няма да има. В този смисъл не виждам с какво са го предали руснаците? Смятам, че даже съвсем открито и коректно са се държали с него. Всъщност, руснаците винаги коректно и честно се държат със стрбите, за разлика от коварното им и поне петлично отношение към нас, съчетано с вероломства и удари в гръб, под пояса, спънки, мизерии и т.н. Между другото милошевич получаваше подкрепа от франция, а и англичаните имаха известна благосклонност към него и целостта на югославия. Разбира се, че не може да се прави никакво сравнение между Македония - България и русия - украйна, ама никакво. Първо, македонците са СИ Българи, насила денационализирани/посърбявани и откъснати от единния български организъм. Докато украинците НЕ са руснаци, в смисъл на идентични с москалите и московското княжество/царство. После, киевска русъ съществува мнооого преди появата на московията, така че няма нужда ленин да откъсва и създава изкуствено някаква "украинска народна общност" - тя съществува преди московското княжество. Трето, москалите са предимно угро-фини, кипчаки и уралци, които приемат старобългарския език / после му правят редакции/, докато при украинците случая изобщо не е такъв - най-малкото те не са с основно угро-фино-кипчашко-уралски произход. Идеята за великоруси, малоруси, и белоруси като три клона на един и същи народ е късна измама, някъде от 18 - ти век. Между впрочем сърбите взеха на въоръжение същата измама, казвайки, че сърби, хървати и словенци са едни и същи, сиреч - сърби.
цитирай
18. nkf - Аз не мога да разбера как историята ...
08.08.2016 11:07
Аз не мога да разбера как историята на киевска русъ се явява кражба на историята на московското княжество/царство, след като, както казах Киев предхожда с много години москва. Дай да се разберем, руската история започва през 16-ти век, реално от тогава. Сам сметни с колко века киевска русъ е по-ранна. Апропо, доколкото всеки сериозен лингвист ще ти каже, че "македонския език" не е език, а чисто и просто един западен български диалект, то украински език, самостоятелен, различен от руския си има. Съгласен съм иначе, че към ден днешен украйна владее послки земи. Най-малкото Лвов си е полски град. Обаче Крим не е руско, колкото и да им се ще на руснаците да го изкарат руски; както и Косово не е сръбско. Искам да попитам: започнаха ли сърбите масово етническо прочиства на Косово от албанци? Започнаха! Започнаха ли да вършат масови убийства / не е само клането и масовите гробове в рачак/? Започнаха! Правили ли са етническо прочиства на Крим украинските власти? Не, не са правили! Избивани ли са масово руснаци или примеащи се за такива? Не, не са! Къде са масовите гробове на руснаци в Крим? Няма ги! Подготвяно ли е нахлуването и анексията на Крим мнооого преди 2014 - та? Да, подготвяано е. Както е подготвяна и инвазията в източна Украйна. И Крим и Косово не са изконни етнически теротории нито за сърби, нито за руснаци.
цитирай
19. nkf - Аз не подценявам сърбите, а гледам ...
08.08.2016 11:13
Аз не подценявам сърбите, а гледам на тях обективно и на базата на фактите и тяхното поведение. Проблемът е, че има българи, които надценяват напълно незаслужено сърбите. Ето, даже един такъв екземпляр е изплюскал тъпотията си във форма на "възхвала на храбрите сърби". И, Венци, няма какво да се лъжем, в момента съртбите са много зле и равнището им е доста по-долу от нашето. Отдавна минаха "златните юговремена", а застоят на сръбската икономика започна още през 90-те години. Простичкия факт, че не могат да изнесат нищо в ЕС, което да е конкуретно заради митата, трябва да ти говори достатъчно.
цитирай
20. vencivaleri1951 - Те са зле, но имат переспектива
08.08.2016 12:33
nkf написа:
Аз не подценявам с до.


Като изключим няколко държави заради климата им навсякъде селското стопанство е
основен "кит" в икономиката. Ние си внасяме храната вече почти изцяло, а те внасят общо взето единствено риба и цитруси. Понеже имам 25% сръбска кръв/баба ми е сръбкиня/ помня как роднините ми там си пазаруваха в Драгоман-при тях беше по скъпо. Днес аз когато ходя на вилата си на връщане пазарувам храна от Димитровград/сръбския/ Цените общо взето са еднакви, но качеството е несравнимо с днешното у нас-все едно БДС преди 89та.
80% от рафинерията си продадоха за 1млрд като 20% са блокираща квота. А тя бе с 30% капацитет по нисък от Нефтохима. Тютюневата фабрика също продадоха за милиард и въпреки това пушат и по качествени и по евтини цигари. С руснаците винаги са били по близки от колкото ние, но никога не са били естмени
Не знам за какво равнище говориш, но населението у нас сравнително близко до границата ходи масово в Сърбия да си прави зъбите, а и на лекар понякога. Цената на лекарствата вкл българските е между 20 и 50% по ниска. Демографските им показатели са отлични и като количество-гонят 10 млн и като качество/чистота/
Сърбите биха били много приличен народ ако не боледуваха от мания за предопределеност, и не бяха възпитавани от малки в шовинизъм. Това не в малка степен предопредели съдбата им. Бедата дойде обаче от това, че на тях се гледаше като на модел за бъдещи събития за Русия.
Сърбия не е готова за ЕС както и ние не сме готови още макар, че сме вътре.
Митата които спестяваме са далеч по малко от сборовете които държавата загуби от внос. Тези загубени сборове/които никой не отчита-интересно защо!?/събрани с вноските които правим са по малко от парите които получаваме от ЕС. При това ние губим реални кинти, а получаваме пари които значително ще намалеят докато достигнат до правомерния адресат.
цитирай
21. survakar007 - по минусите гледам цела шайка русофилски кучки четат тази статия :)
08.08.2016 15:34
Интересна статия, но сърбите като народ на нас не са ни е виновни. Сърбия си гледа интереса, който съвпада с интересите на Гърция и най-вече на Русия - дебългаризация на Балканите и унищожаване на България като държава. Вековниоте стратегическите интереси на Русия са завладяване на цялото Черноморие, не само българското, за целта българските правителства след 1990 г. (всички без изключения ръководени от русофилски кучки - ДС агенти и татова номенклатура) удобно и някак неусетно заселиха стотици хиляди руски навлеци, които след 2 поколения неминуемо ще предизвикат балкански Крим или Донбас. Днес руски фирми са най големите земевладелци по българското Черноморие, а къде ще му излезе краят може да се досетим от случилото се в Грузия и в Украйна.

Генетично българите, сърбите и хърватите са замесени от едно тесто - скито-сармати, факт който руските шмекери неистово се опитват да фалшифицират зад измислисците им: македонци, траки, славяни, аспарухови тюрки, татаро-монголци, и т.н. С течение на времето и обстоятелствата днес това няма никакво значение факта, че сме генетично блиЗки със сърби и харвати, ние сме различнио държави и всеки гледа себе си, а понякога един срещу друг.

Много българи днес не се усещат, че разпространявайки тракедонистка пропаганда те повтарят случилото се с македонизма - задачите са поставени от Русия след 1890 г., а целта е разчленяване на България - с Македония, Пиротско, Нишко, Моравско, Беломорска Тракия и Северна Добруджа успяха, сега се опитват с Южна България - КГБ сътрудникът Премянов е впрегнал цялата шайка от бивши ДС ченгета за да отделя Южна България под формата на самостойна Тракийска област, която да включва и "помашкият етнос"!!!

(първа част) Сурвакар
цитирай
22. survakar007 - Лъжите на Русия за българите
08.08.2016 15:35
Лъжата "българите са траки" има същата цел като лъжата "българите в Пиринско, южна и северна Македония са македонци", а като добавка все повече се раздува лъжата, че помаците не са българи и говорят "помашки език", също както създадоха и "македонски език". Всички това се спонсорира от Русия, подкрепя се от Сърбия, Гърция и дори Турция, като се изпълнява от руските агенти в България, нахуйниците от бившето ДС ръководещи разни политически партийки като ДПС, Атака, МВРО, а сега от ГЕРБ на руското мекере Бойко Борисов, който по заповед от Позитано (разбирай Кремъл) го раздава евро-американец, но само привидно, цялото му правителство е изтъкано от татова номенклатура и ДС агентура, т.н. русофилски кучки, прикрити или не, но русофилски кучки обличващи задника на матушката си Россия.

Повтарям, сърбите като народ на нас не са ни виновно, на нас ни пречи това, че народа български не се намесва активно в управлението на страната, а се оставя на русофилски влечуги като Бойко Борисов и предишните президенти/премиери и т.н. държавни администратори да се гаврят с националните ни интереси, като УМИШЛЕНО прогониха около 3 милиона българи след 1980 г. и УМИШЛЕНО заселиха над 300,000 руски блядолики по българското Черноморие.

След 1944 г. България като държава НЯМА национални интереси, всъщност интересите на управляващите беше и си остана разрушаване на българската държава. Когато руските десантчици казнаха в Прищина българското правяителство снабдяваше сръбската армия с оръжие и нафта, не директно а чрез КГБ сътрудника Илийката Павлов. Ежедневно шлеповеде на тази чингоиджийска мутра от Мултигруп (криминална структура създадена лично от Тато и Станишев старши) прекарваха стока и я даряваха на масовия уб иец Милошевич, а иначе курви от кликата на Тато си играеха на "коридори".

(втора част) Сурвакар
цитирай
23. survakar007 - Само кастрация на русофилските кучки у нас ще спаси България
08.08.2016 15:37
Защо хората в Хърватско, Босна-Херцеговина, Черна Гора, Словения, Македония и дори Косово се освободиха от югославската кочина Югославия, а българите в Западните Покрайнини не успяха?! Защото България тогава и сега се управлява от русофилски кучки, курви с антибългарски поръчения, готови да избият българите за това, че са отказали да се нареката "македонци" в родината си България!!!

Русофилската кучка Венци е готова да извърти минет на Гошко Тарабата заради това, че избиваше българите в Пиринския край. Венци е сърбе и дори отрича, че българската армия е освободила Югославия през 2СВ, отрича дори факта, че десетки хиляди български войници са загинали по бойните полета за да освобождават руската кочина Югославия, а сега е извадил големата баданарка и започна вече да облизва друго русофилско псе, онова генералче от авиацията дето нема представа ни от икономика, ното от международна политика, русофилско лайно с генералски пагони дето му се прищяло да се вози на руско самальотче.

Проблемите на България са си наши, ние не трябва да виним нито сърбите, нито гърците нито руснаците за липсата на дългосрочна национална стратегия, а нас самите като народ, че сме се оставили в лапите на банда русофилски кучки, които беха коронясани от Червената Армия през 1944 г. и от тогава до днес систематично унищожавата държавата и народа ни. Докато не кастрираме русофилските кучки в България народа ни ще страда, а както е тръгнало може да се заличим като народ - ще се окажем смесица от древни македонци, траки и помаци, а може би и балкански татари, на Русия много и допада този етнос, специално за българи.

--- последно... за сега :)
Сурвакар
цитирай
24. planinitenabulgaria - Във Воеводина положението е много сложно.
08.08.2016 17:41
nkf написа:
planinitenabulgaria, оста атина-белград-москва е стара концепция, знам я. Обаче сега нищо не могат да направят нито сърби, нито гърци, нито руснаци. Ние трябва да сме в най-близки, съюзни отношения с Унгария, Хърватия, Австрия, Германия и разбира се за сериозен гръб - САЩ. Сърбия не е сържава, а руска измислица и е редно да се разпадне, защото поне 2/3 от територията й е българо-унгарска. Сърбите са боклук, но виж Хърватите са вид Българи. Според теб Воеводина ще се отцепи ли и кога?


Там има етнически унгарци, от които преобладават циганите. Те обаче са научени да се трудят и не са в тежест на страната си, почти всичките работят по полето. Има и етнически сърби, около 50%, има и етнически румънци. Като концепция те са по-ориентирани към Европа и ако е има референдум ще гласуват "за". Като цяло обаче референдумът ще отхвърли идеята за присъединяване на Сърбия към ЕС, което е пагубно за Сърбия - те са много зле в това положение на пионки на Путин на Балканите, въвеждам таг, базата в Ниш. СЮК има много силно влияние върху младите сърби - върху старите абсолютно! - заради промитите им мозъци по отношение на титовия комунизъм, когато сърбите бяха богопомазани в Югославия, не се извърши колхолизация, а другите етноси бяха експлоатиране. Това е и причината за косовските събития. Този конфликт има продължение, имото му е Прешево.
Воеводина би искала да е с Европа, а Сърбия да прави каквото си ще с тези маркспутинци на власт, но няма как това да стане, тя е част от Сърбия, а не автономна държава в нея както Шотландия. Ако Путин не отхлаби смъртната си хватка над Сърбия с неговите агенти там, Сърбия загива. Тоя, дето го предлагат за генсек на ООН от Сърбия също е човек на Путин.
На времето Сараево бе в смъртна хватка, освободена бе от нея. Сега със Сърбия не става, защо Путин подмята ракети. Посоката обаче е ясна - утре сърбите ще са още по-зле от днес. И още веднаж повтарям - сърбите са като нас, но остават в желязната хватка на СЮК и УДБА.
цитирай
25. planinitenabulgaria - Рядко говоря за мъртви лошо, но М...
08.08.2016 18:11
vencivaleri1951 написа:
Рядко говоря за мъртви лошо, но Милошевич беше глупак, а и със сериозни ментални увреждания. Той е главният виновник от сръбска страна за разпада на Югославия, за тилядите жертви и разрушения.
Но хайде да си спомним кой го покани в Кемп Дейвид, кой каза , че това е човекът с когото ще се преговаря основно...Кой му вдъхна смелост и чувството че е предпочитан лидер сред останалите от съюзните републики-тоест ние сме зад теб
Това му даде илюзорно самочувствие да воюва срещу всички. Бе излъган и от Запада и от Изтока-Някой наистина ли вярва , че руснаците се съобразиха с отказ от българска страна на коридор и това бе причината заради която не се притекоха на помощ на сърбите-От там се роди и афоризъмът:Да не дава Господ грък да те храни и руснак да те брани
Няма да коментирам отношенията българи сърби защото те не са по различни от тези между германци и французи французи и англичани.Просто човечеството сякаш е склонно навсякъде да се аргументира через война

Но я да те попитам след като явно си за косоварите във втората война/искаш да бомбардираш/ каква е разликата в случилото се в Абхазия, Южна Осетия и това в Косово. Защо казваш че Македония и България са неделими, че няма македонски народ, а съм сигурен, че ще отречеш, че украинци и руснаци са един народ макар Украйна , както и Македония е изкуствено създадена отЛенин и компания, а територията и по късно е увеличена с оръжие за сметка на Полша от Сталин и Хитлер
Че украинската история е митология и кражба подобно на македонската. Ако щеш вярвай, но четох в помощната литература за училищата в Украйна, че Черно море от сладководно езеро е станало на море , не естествено, а укрите волево и с труд са го направили такова. Тоест ти живееш на море , а не на езеро благодарение на украинците.
А иначе подценяваш сърбите. Когато влезеш в Сърбия ще видиш жени да водят по две три деца и друго на път в тях. Ходих на концерт на Ролингстон в Белград и първото което сравних, че до границата в нас пустош а до Ниш всяка педя се работи

цитирай
26. planinitenabulgaria - Бих дал един съвет на коментатор №13:
08.08.2016 18:24
Уважаеми Другарю венцИ,
Би било добре преди да заразсъждавате по някаква тема първо да попитате някой по-умен от Вас правилно ли разсъждавате. Като коригират посоката на мислите Ви продължете и питайте отново. В случая не сте постъпил така, защото разсъжденията Ви отговарят на интелектуалното ниво на нещо средно между бозайник и примат, но за да Ви не смачквам съвсем фасона - по-близо сте до по-висшето от тези две прасъздания.
И така питайте по-умните от Вас, иначе все ще ставате за кашмер. Моята скромност е пословична и няма да Ви кажа, че съм по-умен от Вас и че с удоволствие бих направлявал мислите Ви, освен това съм и добър психиатър-психолечител. Вие решете сам какво да правите, защото се вмествате между други, където съвсем не Ви е мястото.
Горячими маркспутинскими приветами!
И един подходящ за Вас музикален поздрав, подбран от мен:
https://www.youtube/watch?v=X3295YpPN_Y
цитирай
27. nkf - Венци, аз не знамкаква е перспек...
08.08.2016 18:32
Венци, аз не знамкаква е перспективата на сърбите, погледнато от днешния ден. Казвам ти, че нямат перспектива извън ЕС и общия пазар. Всичко това, което си казал е меко казано спорно. Факт е, че те немогат да изнасят стоките си именно заради митата, а от там нямат и пари. Смятам, че е безсмислено да спорим за това, че сърбите са поне няколко пъти по-зле от нас. Ама разбери, изобщо не ми се води спор, в който да доказвам, че бялото е бяло. И не знам къде ги намери тези 10 милиона сърби в сърбия?! Сърбия има по-малко население, отколкото България. За качеството на сърбите...какво да ти кажа - зле са, много са зле. Хайде позволи ми и аз да знам някои неща! Че имат качествена стока - да, съгласен съм. Но, трябва да ти кажа, че например аз също много лесно мога ад си набавя качествени зеленчуци и плодове - български - плюс сирена, мляко и т.н. на едни много, ама много прилични цени / за качествен мед, да не говорим/. Така че е въпрос на желание и тук човек да си купи качествени, натурални, вкусни храни, разбира се български. Бас ловя, че не отстъпват по нищо на сръбските. От друга страна, трудно ми е да се сетя какви български храни няма в магазина, амамного ми е трудно. Като почнем от меса, риби, лютеници, горчици, сирена, кашкавали, ракии, бири, шоколади, бисквити и какво ли не. Хайде да спрем с мантрата "нищо не произвеждаме". Храни български на пазара има колкото искаш. Да ти кажа ли колко вида само хляб се пече в бургаски фурни? Да ти кажа ли, че само в моя квартал фурната пече 3-4 вида хляб? А млеката? Аз, честно казано, немога да се сетя кое кисело мляко на пазара не е българско. Икономиката на сърбия, Венци, е не повече от една трета от нашата като обем. Виж им само БВП - то на сърбите. Ти знаеш ли, че англичаните ходят да си правят зъбите в париж? И какво от това?
цитирай
28. nkf - planinitenabulgaria, разбирам, ...
08.08.2016 18:36
planinitenabulgaria, разбирам, че няма шанс засега Воеводина да се отдели. Жалко. Лично аз смятам, че колкото повече сърбия затъва, толкова по-добре. Смятам, че тези типове не бива да бъдат приемани в ЕС по никакъв начин. Все пак, доколкото разбирам от коментара ти, долината на Прешево е възможен бъдещ детонатор за вече разпад на самата сърбия. Чудесно.
цитирай
29. nkf - Венци, допълвам оментара си: съ...
08.08.2016 18:42
Венци, допълвам оментара си: сърбия в пъти не е готова за ЕС в момента; но ние, когато се присъединихме бяхме в пъти по-готови - изключвам съдебната система, върху която не случайно имамониторинг, но съдебните системи на румъния и Хърватска не са по-добри от нашата. Знаеш ли, реално от бившите съветски бантустани, може би само две-три отговаряха на всички критерии за ЕС. През 1989 г. бивша югославия беше на крачка от ЕС, но днешна сърбия е много назад спрямо каквито и да е вроизисквания. Следя им преговорния процес. Да допълня и за демографията: ти сериозно ли твърдиш, че те са тип-топ в тов аотношение? В сърбия демографския упадък е същия като навсякъде в Европа, те не са остров.
цитирай
30. nkf - Искам да призова за по-културен тон ...
08.08.2016 18:43
Искам да призова за по-културен тон и без обиди. Предупреждавам, че няма да търпя цинизми, лични нападки и обидни квалификации. Моля не обръщайте диалога/спора в кафански сръбско-чалгаджийски скандал.
цитирай
31. slavimirgenchev1953 - Сърбите са заграбвали неведнъж българсик земи.
08.08.2016 20:02
И Ниш, и Пирот са били български. Край Пиот се развива действието на Вазовия разказ "Иде ли?" Сърбите ни удрят в гръб през 1885 г. по заповед на Кремъл. Писателят Нушшич е един от големите български палачи като упарвител на Битоля. Сърбите ни мразат, както турчин не ни е мразил, не се заблуждавайте от отношенията между по-интелигентните хора. Те учат антибългарсса история каквато и в Македония даже не учат.
цитирай
32. slavimirgenchev1953 - Създателят на македонизма е сърбин - Стоян Новакович.
08.08.2016 20:03
Ето какво пише Новакович за македонизма като средство за антибългарска пропаганда в Македония:
"Тъй като българската идея, както е известно на всички, е пуснала дълбоки корени в Македония, аз мисля, че е кажи-речи невъзможно да бъде разколебана съвсем, изнасяйки срещу ѝ само сръбската идея. Тази идея, страхувам се, не би била в състояние като чиста и гола противоположност да изтласка българската идея и по тази причина на сръбската идея от помощ ще ѝ бъде някакъв съюзник, който би бил твърдо срещу българизма и който би съдържал в себе си елементи, които могат да привлекат към него народа и народните чувства, отцепвайки го от българизма. Този съюзник аз виждам в македонизма или в определени мъдро поставени граници, отразяване на македонския диалект и македонската специфика. Няма нищо по-противоположно на българските тенденции от това — с никого българите не могат да се намерят в по-непримиримо положение от македонизма. “
и още
„ В този момент Ви обръщам внимание върху потребността от един специален Македонски Буквар за училищата в Македония, който би трябвало да се подготви специално за разширяването на сръбската писменост и сръбския език в Македония. Само истинските сметки се осъществяват, а в политиката истински са само онези сметки, в които няма ни най-малко илюзия. От тази гледна точка и по въпроса за разпространяването на сръбското влияние в Македония като същинска основа трябва да се вземат следните точки:
цитирай
33. slavimirgenchev1953 - 1. „че македонският диалект е различен и от сръбския и от българския език,
08.08.2016 20:04
но има нещо общо и с единия, и с другия";
2. „че досега българската пропаганда е полагала големи грижи да отбележи и изрази по всички възможни начини разликата между македонския диалект и сръбския език";
3. „че от сръбска страна трябва да се тръгне по същия път, но търпеливо, солидно и систематично с нови оригинални средства, а от друга страна, да се употребява всичко, където може да се направи разлика между сръбския език и македонския диалект, противно на приведените по-горе български стремежи."
В тази посока ми се струва като най-необходимо съставянето на един специален буквар на македонски диалект за Македония. В този буквар би трябвало с македонския да се спои и сръбският буквар, но така, че македонският да представлява две трети, а сръбският една трета, при това във втората половина. Букварът би трябвало да се напише със сръбски правопис, с цялото необходимо внимание за истинска и добра транскрипция на македонския диалект.
цитирай
34. vencivaleri1951 - Разговорът ни става паразитен
08.08.2016 20:37
Колко сърбите са зле и ментално увредени и колко велики сме ние.

Не зная какво имаш предвид готови за ЕС. Та ние влезнахме /и още сме/ във валутен борд. Нямахме и нямаме работеща икономика. Първите три места за "вход" на свежи пари в икономиката ни са заеми, средствата от еврофондовете, парични преводи на гастарбайтерите ни. Ние не спазваме основни европейски норми-най важната от която е за достойнството, здравето и живота на човека. Екзенстенц минимум у нас е над 500лв, а минималната заплата е 420, а за пенсия да не говорим.
Преди време върших неща за един познат. Той бе със сериозна диагноза. Бе му извършена много сложни и скъпи операции. Хвала на лекарите! От тук нататък обаче не може да се върне на старата си работа поради забрана от медицинско естество , но трудоустрояване никой не му предлага. Отгоре на това медикаментите които ще взема от тук на там до края на живота си в частта която той трябва да плаща са малко над 1000лв на месец.
Операцията му в чужбина беше на стойност около 300000лв. Тази у нас още 100.
Ако не се бяхме разтичали познати да му намерим подходяща работа и децата му ако не го подържат за медикаменти той си "отива". Просто глупава ни е уредбата-антиевропейска. Похарчено е близо половин милион за лечение и след това чонекът се оставя без подръжка и в повечето случаи парите и усилията и уменията на лекарите отиват на кино. За профилактика да не говорим-тя е изчезнала дума в нас
Ти говориш за соца, но когато работех в производството , получавах всеки месец в канцеларията си от медицинската служба на комбината списък на работници и служители не минали на профилактичен преглед. Не получаваха заплата или аванс докато не направят процедурите.

Всяка година пак от тази служба с диетолог от вън правеха и утвърждаваха рецептурника за столовото и обектово хранене На обектите най-малко две втори в менюто. И накрая погледни в устата на хората над 50години. Ако не си се вглеждал до сега ще се ужасиш.

Каква Европа, какви 5 лева...
цитирай
35. wasp - Подкрепям напълно поста!
08.08.2016 20:40
Сърбите са най-арогантните изпростачено - високомерни балкански цървули.

И нека никой не се заблуждава, в сърбия никой не обича българите
никой не слуша българска музика за разлика от нашите безродници навсякаде
сръбско и гръцко...но това е друга бира.

За по малко от 100 години сърбите проведоха невиждан по мащабите си обезбългаряващ геноцид в западните български покрайнини и Македония такъв какъвто турците за 500 не успяха да направят...

Може още много да се напише по темата.
Историята не трябва да се забравя...

цитирай
36. nkf - Слави, цитатите, които си предо...
08.08.2016 22:08
Слави, цитатите, които си предоставил в коментарите си са чудесна илюстрация на това що е то сърбизъм, сръбство, сърбомания. Наистина македонизма е нещо като преход към тотално посърбяване на македонските Българи. Това са "брачата" сърби, и трябва да ти кажа, че няма по-страшни душмани на нас Българите от сърби, гърци и руснаци. Турците са направо цивилизовани европейци в сравнение с изброените. Даже золумите на несе от османлиите направо бледнеят пред тези на въпросните сърби, руснаци, гърци.
цитирай
37. nkf - Венци, колкото и да ти е тъжно сър...
08.08.2016 22:25
Венци, колкото и да ти е тъжно сърбите наистина са жалки и трудно би се намерило по-жалко племе от тях. Прочети какво е цитирал Слави и се замисли, дали един пълноценен народ би извършил подобни гнусотии. Знаеш ли, наистина само много жалки и деградирали твари могат да вършат деянията описани във "Войната се завръща". Да, ние Българите сме много по-извисени и достойни от тях. Ние не сме крали чужди земи и население и не сме издевателствали над него; не сме мамили и фалшифицирали история на чужди народи; не сме зинали усти в ламтеж за чуждото. Това сърбите обаче го правеха и го правят. Венци, къде са днес "великите" сърби, на които някои заинтересовани велики сили им поднесоха НА ТЕПСИЯ една миниимперия; които бяха хранени и поени/ прочети книгата на велизар енчев "югославия - последната балканска империя" и обърни внимание сфрю какви огромни суми в суха пара е получавала, отделно храни, машини, суровини БЕЗВЪЗМЕЗДНО и то години наред. Кой нас ни е дюндюркал някога така, както това правеха със сърбите? Питам аз: с ум, мъжество, предприемчивост, благородство, постоянство, работа, храброст, себеотрицание, сила на оръжието и духа ли съградиха югославия? Въпросът е реторичен, защото отговорът е НЕ! И какво, въпреки всичко в края на 80-те югославия не можеше да се мери нито с гърция, нито с Португалия, па да не говорим за Испания. Да, беше по-добре от мачканите от ссср окупирани бантустани, където живеехме в мизерия, недоимък и битова простотия, та сърбите ни се смееха. Това обаче показваше комплексите им и простотията, както и цървулската парвенющина. Няма смисъл да вадиш отделни примери за бедстващи Българи, с цел да опитваш по един напълно абсурден и несъстоятелен начин да "докажеш, че сърбетата и днес са по-добре от нас". Ако това го има тук - а то го има, аз не отричам - има го и там и то с не по-малък драматизъм. За членство в ЕС няма изискване за определено ниво на заплата, това не е критерий, запомни. Има си глави, които са преговорни, съдържащи критерии и
цитирай
38. nkf - изисквания. Критериите са покр...
08.08.2016 22:35
изисквания. Критериите са покрити, щом главите са затворени и има постигнато съгласие. Единствено въпросът с правосъдието е проблемен и затова има мониторинг. Това са фактите, Венци. Ако щеш ги приемай, ако щеш - не. Сърбия в момента е точно никъде и не отговаря на никакви критерии за ЕС - това също е факт. А това, че сме влезли в съюза в условията на валутен борд няма значение, други страни също бяха в условия на борд. А защо заплатите ни са ниски и защо са налице всички тези неуредици, които справедливо понасят критика...ами, Венци, питай твоите съпартийци и съидейници. Питай банев, питай гергов, златев, станишев, цялата ченгесарско-мутренска кохорта - червени милионери/милиардери, източили банки, съсипали какво ли не. Вие Венци, вашата партия, твоите хора, любимата ви русия - вие носите вина за всичко. Вие носите вината за гастрабайтерите и парите им и т.н. Ама ще ти кажа и още нещо: добре, че влязохме в ЕС, въпреки скапаната ни съдебна система / така е заради вашата, настояща конституция/ и добре, че сме в НАТО, защото това е една реална истинска перспектива за нас, а не сръбското стоене в нищото, което ти, незнайно защо, го смяташ за ...перспектива. Може би руската кочина ще осигури перспектива на сърбите хаха! Посрани гладници и некадърници са твоите рашки. Това е!
цитирай
39. nkf - wasp, благодаря за подкрепата и ...
08.08.2016 22:42
wasp, благодаря за подкрепата и оценката. Никога не бива да забравяме враговете и следва да ги държим под око. Особено, когато става дума за таква долна и презряна пасмина като сърбите. Това са долни хора, с кафанско-хайлазка менталност, тартюфщина и парвенющина. Смели бойци, когато трябва да се убиват жени, деца и страци, хленчещи мухльовци, когато трябва да се бият с войска. Що е сърбин - все е лайно!
цитирай
40. nkf - skotadix, не мога да разбера, защо ...
08.08.2016 22:49
skotadix, не мога да разбера, защо си изтрил жалкото си коментарче? Не се учудвам обаче, щом си "човек" учещ се от сърбите на "храброст и мъжество". Ей, предмет, що не се затвориш някъде и спреш да се обаждаш, че да не ставаш смешен и жалък с глупостта, малоумието и малодушието си...?
цитирай
41. slavimirgenchev1953 - Сърбия сърби я - това е положението.
09.08.2016 08:06
nkf написа:
Слави, цитатите, които си предоставил в коментарите си са чудесна илюстрация на това що е то сърбизъм, сръбство, сърбомания. Наистина македонизма е нещо като преход към тотално посърбяване на македонските Българи. Това са "брачата" сърби, и трябва да ти кажа, че няма по-страшни душмани на нас Българите от сърби, гърци и руснаци. Турците са направо цивилизовани европейци в сравнение с изброените. Даже золумите на несе от османлиите направо бледнеят пред тези на въпросните сърби, руснаци, гърци.

цитирай
42. latestnews - И, Венци, няма какво да се лъжем, в ...
17.10.2016 21:42
nkf написа:
И, Венци, няма какво да се лъжем, в момента съртбите са много зле и равнището им е доста по-долу от нашето. Отдавна минаха "златните юговремена", а застоят на сръбската икономика започна още през 90-те години..

Боже, ама вие и "Равнище" и "икономика" ли намирате в днешна България? Икономика за какво? Да пазарува турските зеленчуци ли? Търговия, но не и икономика!
цитирай
43. nkf - И, Венци, няма какво да се лъжем, в ...
18.10.2016 15:07
latestnews написа:
nkf написа:
И, Венци, няма какво да се лъжем, в момента съртбите са много зле и равнището им е доста по-долу от нашето. Отдавна минаха "златните юговремена", а застоят на сръбската икономика започна още през 90-те години..

Боже, ама вие и "Равнище" и "икономика" ли намирате в днешна България? Икономика за какво? Да пазарува турските зеленчуци ли? Търговия, но не и икономика!

Защо не се занимавате с неща, които са ви по-ясни? Например, вземете да плетете чорапи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523317
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031