Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2016 20:00 - Невероятен шанс за всички русолюбци
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3620 Коментари: 14 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



     Дойде време и аз да направя своя пръв експресен коментар по повод вече започналата кандидат - президентска кампания.

     Мислех да започна с партията любима народна и тежкия избор на първия ни партиен и държавен ръководител, но не би!
Анонсът на другаря Велизар Енчев ми подсказва, че това е всъщност тръбен зов, не по-малко силен от библейските тръби сринали стените на Ерихон.

     И ето: Енчев зове всички, които са против НАТО да дадт гласа си, да го подкрепят и той...Той ще свика референдум, питайки българския народ ИСКА или НЕ ИСКА България да е член на НАТО.

     Слушайки аз тези думи Енчеви, стряскащо да се питам – не за друго, ами щото съм твърдо за членството ни в НАТО – няма ли от раз Енчев да отвее всяка конкуренция и още на първи тур да спечели надпреварата за „Дондуков“ 1, а два-три месеца по-късно вече да не сме в Пакта?

       Някой би казал, че опасност няма, Енчев не може да събере и процент-два. Няма-няма, ама аз, четейки блогове и сайтове разбирам, че 90 % от българите били неотвратимо влюбени в русия, мразели до смърт НАТО (и ЕС, разбира се) и само чакали сгода да декларират волята си за напускане на Алианса. И мисля си аз: Ето възможност всички русофили – които трябва да са 90% - да гласуват за Енчев и да прекъснат натовския гнет.

       Другари, имате реален шанс да изкарате страната от НАТО, не го пропускайте. Народът (90% по ваши статистики) е с вас и вече пече хляба и пастите за посрещане на путин и съветската армия на „Орлов мост“. Докажете, че вие и народът сте Едно и обичате русия. Енчев ви дава шанс, не го пропускайте. :)

 



Гласувай:
9



1. podvodni - Браво, евала, ашколсун ! И сам ли ...
07.10.2016 20:57
Браво, евала, ашколсун ! И сам ли измисли тази простотия ?
цитирай
2. getmans1 - Е, ако бяха ония „баби и дядовци“ от ...
07.10.2016 21:55
Е, ако бяха ония „баби и дядовци“ от преди 26-27г. можеше и да му се получи.
Не знам до колко го помниш онова време ама имаше един БеСеПар сега мастит проф. и спец. по „национална сигурност“ Димитър Йончев се казва.

Та този спец от трибуната на НС се обърна към тогавашните баби и дядовци със съвета „да си заключват мазите, че като дойдат натовци ще им изпият ракията, виното и ще им изядат зимнината и туршията“.

Сега вече аз съм почти дядо ама колкото пъти се сетя за това ме напушва смях но и ме е яд, че някои продължават да ни мислят за глупаци.
цитирай
3. nkf - Браво, евала, ашколсун ! И сам ли ...
07.10.2016 22:21
podvodni написа:
Браво, евала, ашколсун ! И сам ли измисли тази простотия ?

Ти няма ли да пуснеш глас за Енчев? Нали си виден блогов русоблиз? Аз мислех, че вече си готов с букета с цветя за красните солдати. :)

П.С. Евала и ашколсун предполагам е на твоя майчин език?
цитирай
4. nkf - getmans1, и преди 26-27 години пак ...
07.10.2016 22:27
getmans1, и преди 26-27 години пак нямаше да му се получи. На русолюбите все някак си не им се получава: уж народа с тях, уж умирал за русия, уж верни българите на путин и на москва пък то...
Иначе йончев го знам, пълен нещастник и аматьор. Обаче не съм чувал "прозренията" му за ракията и туршията...абе специалист! Те всички червени са все такива компетентни специалисти и много разбират от икономика, геополитика, въоръжение, то и затова им се срина социализма и ссср-а им отиде по дяволите (сега е ред на русия) и индийците чак се отказват от бракмите им...Специалисти!
цитирай
5. podvodni - Грешка ! Не съм русоблиз, а брюнетко ...
08.10.2016 16:40
Грешка ! Не съм русоблиз, а брюнетко близ ! Нещо не си падам по блондинките !
А за Енчев няма да гласувам, защото ще Гласувам за .......... Цачева !
Съвсем сериозно - Цачева ми е изборът ! Даже ще призова и останалите колеги - червени, сини , зелени и пр. нюанс и те да гласуват за мъжкото момиче на Борисов в специален постинг.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
09.10.2016 08:28
Знаех си аз, че има много московски клонинги у нас, ама не предполагах, че са чак 90% ... :)
цитирай
7. nkf - Грешка ! Не съм русоблиз, а брюнетко ...
09.10.2016 23:00
podvodni написа:
Грешка ! Не съм русоблиз, а брюнетко близ ! Нещо не си падам по блондинките !
А за Енчев няма да гласувам, защото ще Гласувам за .......... Цачева !
Съвсем сериозно - Цачева ми е изборът ! Даже ще призова и останалите колеги - червени, сини , зелени и пр. нюанс и те да гласуват за мъжкото момиче на Борисов в специален постинг.

Това май трябва да значи, че завоалираният аватар на енчев е цачева, ако трябва да съдя по настоящите ти предпочитания? Така или иначе, без значение дали цачева ще стане президент или - не (смятам, че вероятността да не стане е огромна и б.б. се опитв ада хвърли кърпата на тепиха, както през 2013 -та), тя ще е "капката", която ще прелее чашата наречена герб. б.б. е в много тежко положение, яде шамари и от изток, и от запад - последното тежко шамарче не, а ритниче дойде от кремъл с подхлъзването в оон. След влизането на хилъри в Овалния шамарите ще се превърнат в юмруци ( тя не просто политически не понася б.б., но органически), така че турболенциите тепърва предстоят. Залагам на предсрочни парламентарни избори през първата половина на 2017-та и начало на демонтаж на герб, може би не радикален и ударен, но поетапен и все пак бърз. Ако се отчетат синхронизираните крошенцата по б.б. и от кремъл, и от Вашингтон, то май са се разбрали, че слънчо няма да го бъде.
цитирай
8. nkf - Знаех си аз, че има много московски ...
09.10.2016 23:03
batogo написа:
Знаех си аз, че има много московски клонинги у нас, ама не предполагах, че са чак 90% ... :)

Енчев е тест. Ако наистина са 90 % русолюбците сред народа български, значи енчев печели от раз и след 6 месеца сме вън от НАТО. Сега, не знам какво ще говорят, ако енчев вземе по-малко от процент...? Всъщност, в някакъв смисъл, кандидатурата на енчев е чернова за толкова жадувания от червенушките и русоблизите референдум за или против НАТО (а това значи и за ЕС, щото без НАТО няма и ЕС ).
цитирай
9. apostapostoloff - За Енчев ще гласуват само
10.10.2016 07:30
роднините му. А може и да се лъжа...
цитирай
10. nkf - роднините му. А може и да се лъжа. . . ...
10.10.2016 11:40
apostapostoloff написа:
роднините му. А може и да се лъжа...

Е, защо само роднините му? Нали според върлите русофили и антинатовци Българите са 90% русофили, които само чакат сгода да се оттърват от НАТО и ЕС и да влязат в съюз с русия и путин? Значи, ако е тъй, енчев трябва да спечели със смазващо мнозинство, не ли?
цитирай
11. bojil - Референдум за влизане или излизане ...
11.10.2016 17:45
Референдум за влизане или излизане от НАТО е нужен толкова,колкото и референдум за влизане във Варшавския договор и СИВ- нека другаргите кажат дали такива референдуми бяха проведени,та да вземем личен пример.
цитирай
12. nkf - Божиле, аз също смятам, че реално ...
11.10.2016 19:53
Божиле, аз също смятам, че реално няма нужда от референдуми с подобна тема. Изборът НАТО/ЕС беше избиран и препотвърждаван няколко пъти на няколко, да не кажа всички, парламентарни избори. Всички големи партии (СДС, НДСВ, "Б"СП, ГЕРБ, ДПС), представляващи в един или друг момент мнозинството от Българите печелеха избори и управляваха като на висок глас и всеослушание заявяваха, че ще работят за членство и интеграция на България в ЕС/НАТО. Аз си спомням много добре каква беше масовата еуфория от влизането ни в ЕС през 2007 - ма. В същия смисъл и по отношение на НАТО. Бих казал, че в момента, особено към момента, членството ни в ЕС и НАТО няма алтернатива. Политик или какъвто и да е друг, който иска България да излезе от НАТО, особено в момента, е не просто безотговорен мръсник, но откровен национален предател, който просто си играе със съдбата и териториалната цялост на България. Смятам, че такъв, като Енчев трябв ада бъде опандизен именно за национално предателство и работа за интересите на чужда държава във вреда на България. Казвам, че лицето - доносник на ДС наречено велизар енчев е от най-отвратителната порода русофили-антибългари и на подобни отрепки като него дължим настоящото си незавидно и даже лошо състояние.
цитирай
13. bojil - Олигофренните червенушковци т...
21.10.2016 12:43
Олигофренните червенушковци трябваше да искат референдум,когато влизаха в СИВ и Варшавския договор,за да се убедим че са принципни. Тогава обаче те влязоха в тези ангажиращи и вредни за България организации като слепци водени от куче,а сега се сетили да искат референдум- е не става така!
цитирай
14. nkf - Божиле, как така ще искат рефере...
26.10.2016 11:23
Божиле, как така ще искат референдум за СИВ и Варшавския...? Абсурд! Пък и ти какви точно принципи търсиш у комунист? Всъщност те имат принципи - принципа само и единствено на личната облага и изгода, на всяка цена и с всички средства. Друг е въпросът, че самите комунистически тартори и хитрите тарикати под тях със зъби и нокти ще драпат, че да са в ЕС и НАТО. Единствените желаещи излизане от НАТО са шепа абсолютни лумпени, които все още се срещат тук-там по площади, паланки, а и в любимия ни блог.бг, привърженици на атака, абв и някакви други маргинали като енчев.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522945
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20177
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031