Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2017 13:44 - Първи май е богохулство
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2134 Коментари: 14 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        

      Някакъв си „ден на труда“ празнуват някакви си социалисти, комунисти, леви „интелектуалци“ и най-обикновени пролетарии; някакви си обезчовечени антропоидни единици, блажено обитаващи света на кюфтетата, евтиния алкохол и „мъдростта“ на Слави Трифонов им пргласят някак си.

         Някакви си криминално проявени лица – щaстливи милиардери, наследствено присъстващи във властта от седемдесет години, настояват за „социална справедливост“!  Някакви - никакви празнуват „деня на труда“... почивайки.  И това ако не са абсурди, здраве му кажи.

Абсурди? – Не само: това е и перверзия, в която само перверзни твари могат да съучастват. Наистина, ако този „празник“ бива разглеждан и възприеман само откъм секуларната му и ширко популярна страна, всеки здрав ум би го окачествил като неподправен абсурд, подигравка и гавра, особено ако се обърне внимание – пак казвам – на празнуващите. Така се получава, защото „празникът“ реално няма никакъв секуларен смисъл, просто под „трудовия  каскет“ се крие нещо друго - крие се истинската същност на този специфичен ден. А истинската му същност е духовна, в някакъв смисъл – религиозна. Ето какви са истинските аспекти на „първи май“:

          На този ден (всъщност сборището започва в ноща на 30 април) на планината Харц в Германия се събират всички вещици за да се поклонят на баща си - сатаната, като развихрянето на злите сили продължава до Гергьовден;

      Това е денят, в който древните гали са почитали белтаин – божество на плодородието  Същият „галски бог“ на плодородието е известен и в Близкият изток, по северна Африка, но е познат под името „баал“ и са му принасяни човешки жертвоприношения. Впрочем и в Галия и в Месопотамия празникът на този демон е отбелязван с ... огньове. Според календара на галите първи май отбелязва началото на лятото, тъй както първи ноември бележи началото на зимата. В този смисъл белтаин и самхаин (бог на смъртта, известен във вуду - религията на западно африканските народи като барон самеди) са огледални образи. Две божества заели промеливите, неустойчиви сезонни времена, когато границата между битие и небитие е тънка и демоните имат възможност най-лесно да „прекрачат“ линията на световете. Разбира се, трябва им и малко човешка помощ – и тя не закъснява, къде поради умишлено служене на злото от определен, но малък брой „хора“, къде поради тъпота и невежество на "широките народни маси". Тогава една част от хората почват да палят огньове, а друга – правят манифестации, но и двата акта са силно натоварени с мистичен смисъл и имат дълбоко окултно значение. Действията на празнуващите точно на този ден, рефлектират по определен начин и за таласъмите няма никакво значение кой какво си мисли, че празнува и защо; за тях – таласъмите - няма никакво значение, колко нелеп е всъщност „деня на труда“: важно е самото действие в определеното време!

   Впрочем, „първи май“ (1776 г.) е денят, когато е създаден прословутият „орден на илюминатите“ от Адам Вайсхаупт и група негови адепти. Може да се каже, че въпросният почитател на митра, баал, белтаин, мистериите на дионис, гностицизма и всички останали дяволщини от вавилонско време е изработил нещо като първообраз на марксовия комунизъм, правейки философски преход от религиозно-мистичното езичество и дяволопоклонничество към секуларна идеология. Идеология, която да е лесно възприемчива поради факта, че представя на „непосветените“ само тази част от идеите, които имат отношение единствено към грубо материалното, осезаемото. Това е всъщност начин за евтаназия на човешкото съзнание и потапянето му в невежеството. В този смисъл  няма никакво съмнение, че това е ефективно средство за власт и контрол.

Към казаното, като щрих, бих добавил и българското „народно“ поверие, че на този ден змиите хапят тези, които биха работели. Не е ли показателно? - Змията е символ на грехопадението и репрезентация на тъмните сили.

       И няма значение дали някой подскача около обредната клада и врящия казан, доргиран до козирката; стремейки се към душевно изстъпление с цел „рогатия“ белтаин/баал/дионис да го „просвети“/“илюминира“ за да достигне до „висше“ състояние на ума и придобие способност да властва над „тълпите“. Няма значение и дали някой ще размхва червения флаг с окултния пентаграм – все едно е. Та нали любимия на всякаква масонска паплач „хермес“ (наречен богохулно „трижди велик“) е казал, че „каквото е горе, това е и долу“. Получава се така, че на „първи май“ „посветени“ и секуларни празнуват „богът“ на плодородието (баал/белтаин и т.н. името му е легион), а на есен – те обличат дечицата като таласъми и празнуват „богът“ на смъртта самхаин/барон самеди и т.н., защото казано е: за греховете заплащането е смърт, и : по плодовете ще ги познаете, Бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи? Също така всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове. Не може добро дърво да дава лоши плодове или лошо дърво да дава добри плодове.

      Това е в резюме за днешния „празник“. Предполагам, че георги гергов и делян пеевски ще бъдат в челните редици на някое „трудово“ шествие. Ще е показателно как „осъзнатите“ поклоници на дявола, водят неосъзнатите лумпени, към кладата, защото:

                Всяко дърво, което не дава добър плод, се отсича и се хвърля в огън.

                                                                     /Евангелие от Матей 7:19/
Гласувай:
15
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. danailvdimitrov - не знаех че са го чествали в Галия като ден на Ваал- това обяснява много неща !
01.05.2017 14:55
Сега се сещам какво е казвала блажената Матрона Московска на свои близки когато менавала пърмвомайска манифестация по улицата. "Затваряйте прозорците -навън е пълно с бесове."

Преподобната ясно е виждала че това е дяволска лития водена от бесове!
цитирай
2. nkf - Просто в Галия баал е познат като ...
01.05.2017 15:02
Просто в Галия баал е познат като белтаин. Демонът е един и същ, но сред различните народи е познат с различни имена. Както и да бъде наречен, става дума за едно и също. Няма "народни религии" или "езически религии", няма "галски" или "вавилонски богове", това са едни и същи демони почитани от различни народи. За демоните, тъй като те са духовни същества все пак, "националността" и племенната принадлежност нямат никакъв смисъл и значение. Абсолютно е вярно това, което е казала московската матрона.
цитирай
3. nkf - Предатора, нали знаеш къде да си ...
01.05.2017 18:59
Предатора, нали знаеш къде да си завреш тъпия коментар, кукльо? Умствено недоразвит каскет, бегай да пишеш влюбени оди за педалчето путин - лика-прилика сте.
цитирай
4. 1997 - Секуларизъм и защита на бога???
01.05.2017 19:04
Когато човек воюва за защита на правата си, той непременно е против реда създаден от бога.
Пък който отхвърля правото на човек за по- добър свят е мракобесник.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Ей на статии като тази им казват "хибридна война":)
01.05.2017 23:40

Няма календарен ден на който да не са се случвали Богуугодни и не до там угодни дела

Ти до галите стигна чак, а поводът както повечето от нас знаем не е толкова далеко

във времето. Все пак да преговорим. В Чикаго полицията окървавява протест/над десет човека загиват/ на работници излязли за защита на свои синдикални права. Именно заради този акт на насилие и в чест на загиналите работници на този ден милиони хора по света честват този ден.
А иначе змията е символ на познанието-то е и "грехопадението " в библейския смисъл.
Впрочем Великден не един път е бил на първи май... И него ли ще обявиш за греховен?
цитирай
6. nkf - Когато човек воюва за защита на п...
02.05.2017 12:03
1997 написа:
Когато човек воюва за защита на правата си, той непременно е против реда създаден от бога.
Пък който отхвърля правото на човек за по- добър свят е мракобесник.

Не схващаш за какво иде реч, нали? В статията казах нещо за евтаназията на съзнанието. Способен ли си да схванеш отделните елементи от една голяма картина и да ги подредиш в логичен образ/картина, ако не си, то значи проблемът е в теб, а не в написаното от мен. Апропо, вашата борба за права, справедливост (не че не е ясно какво значат те всъщност) някак си винаги завършват с концлагери и масови убийства. По-добър свят без Бог... чудесно другарю, "светлоносеца" изповядва същото разбиране, та нали ти казах, че вие сте секуларната версия на дяволопоклонниците.
цитирай
7. nkf - Е, Венци, що статията ми да е &quo...
02.05.2017 12:23
Е, Венци, що статията ми да е "хибридна война"? Няма нищо хибридно, всичко си е съвсем недвусмислено. Съгласен съм с коментара ти в тази му част, в която казваш, че всеки ден се случват и случвали Богоугодни и небогоугодни дела, както и за сблъсъците в Чикаго / аз също съм запознат с това/. Обаче, съвпадението между " първи май" като "ден на труда" и "първи май" като ден на демони не е случайно, като се има предвид кои стоят зад комунистическото движение. Крушката си има опашка! А иначе това, което казваш, че знанието е грехопадение само по себе си е априори погрешно. Змията е показала на ева и Адам тъмното знание, те са познали злото - подчертавам ПОЗНАЛИ/УЗНАЛИ/ЗАПОЗНАЛИ - те в един момент знаят какво е зло И КАК СЕ ВЪРШИ! Това корумпира, покварява и деформира човешката природа. Това тъмно "знание" извежда първите хора от състоянието на абсолютна хармония и ги вкарва в циклите на упадък и деградация, първо и преди всичко в морален аспект и от там нататък във всеки един друг: интелектуален, духовен, ако щеш дори физически. Колкото до това, че Великден се е падал на първи май, то това няма как да има каквато и да е греховност, защото тук става дума за Въскресение Господне, победата Божия над смъртта и изкуплението на човечеството на кръста от именно самия Бог. Тук ние се причастяваме към Бог и неговата победа именно над греха, смъртта и дяволите. Нещата са различни.
цитирай
8. 1997 - Разбирам, че "секуларно" е нова дума за теб и я слагаш като за авторитет. Сигурен ли си, че знаеш какво означава?
02.05.2017 14:02
nkf написа:
Не схващаш за какво иде реч, нали? В статията казах нещо за евтаназията на съзнанието. Способен ли си да схванеш отделните елементи от една голяма картина и да ги подредиш в логичен образ/картина, ако не си, то значи проблемът е в теб, а не в написаното от мен. Апропо, вашата борба за права, справедливост (не че не е ясно какво значат те всъщност) някак си винаги завършват с концлагери и масови убийства. По-добър свят без Бог... чудесно другарю, "светлоносеца" изповядва същото разбиране, та нали ти казах, че вие сте секуларната версия на дяволопоклонниците.

В текста ти обаче няма кой- знае какво за осмисляне, освен, че афишираш познание на демонологията и я свързваш погрешно с Деня на труда, празнуван преди Девети като Ден на пролетта.
Това не е партиен, а синдикален празник, отбелязван и от синдикати, без симпатии към БСП. БСП го свързва освен с Деня на труда и с празника на в. "Дума".
цитирай
9. vencivaleri1951 - Познанието само по себе си не може да бъде тъмно
03.05.2017 06:12
Например буквичките ни /с които толкова се гордеем и за които "любимите" ти рашки
толкова ни завиждат/ в зависимост от това как ще ги подредим могат да изглеждат по начина както ги вижда твой велик съгражданин"... Господи, колко си хубава..." или пък " Що не ти...."
Разпадът на ядрото може да носи живот, но може да донесе/ и е ставало/ и смърт.
Лекарството може да бъде и БОВ...
Тоест всичко е в подредбата и дозата.
Познанието убива, измъчва и в митологията/Прометей/ и в живота/Инквизицията/
Последното дава ли ни право да отречем Църквата и знаем ли дали тя не е станала
"невеста" на някой първи май или не дай Боже на 9ти септември:)))

В интерес на истината и аз вярвам в нумерологията и астрологията, но не когато се използва в нечий интерес-в случая ти я използваш за внушение което изцяло съвпада с твоя светоглед. Ето защо не вярвам в нумерология , която казва, че една класа има право да се обединява, а когато друга го прави е плод на демони и дяволи... Не виждам с какво денят на свети Николай/ден и на банкера/ е по свят от първи май. Лично аз не виждам нищо свято в магазините за пари/банката не е нищо друго/ и никакво светотатство в това човек да иска нормално за възпроизводството си битие.
Впрочем тук да свържа и с новия ти постинг.
Повечето от нас/поне така се надявам/ знаят, че талантът на Паганини е обявен за дяволски-от там и свиренето му , и творчеството за производни от този дяволски талант. Тленните му останки дълги години ще търсят осветена земя която да ги "прибере". И всичко това защото разчупва "канона", защото е велик...А може би и защото Бог го е дарил с тази невероятна дарба. То църковните властници, впрочем всички властници като че ли винаги са воювали с надарените Свише-дали ще е музикант, техник, философ... е без значение. Щом променя по някакъв начин властоугодния ред е дяволско творение-първи май "тоже":)))
цитирай
10. schumpov - Прочетох коментарите на комуне...
06.05.2017 12:08
Прочетох коментарите на комунетата и се сетих за скандирането от детските ми години " Първи май, Първи май, сваляй гащи та ми дай."
цитирай
11. nkf - Прочетох коментарите на комуне...
06.05.2017 16:33
schumpov написа:
Прочетох коментарите на комунетата и се сетих за скандирането от детските ми години " Първи май, Първи май, сваляй гащи та ми дай."

Интересен рефрен, наистина. Не бях го чувал.
цитирай
12. danailvdimitrov - до венцивалери1951
11.05.2017 20:45
Казаното по-горе определение е много точно и вярно. Прочети го внимателно и се опитай да го разбереш

"Змията е показала на ева и Адам тъмното знание, те са познали злото - подчертавам ПОЗНАЛИ/УЗНАЛИ/ЗАПОЗНАЛИ - те в един момент знаят какво е зло И КАК СЕ ВЪРШИ! "

Точно затова познанието може да бъде тъмно (зло) или светло (добро). Имаш нож, имаш атом - трябва да знаеш как да ги използваш за злини за да ги направиш оръжия. Т.е. някой да те научи.

Затова физиците от Съветската Академия на науките дефилираха на 1 май в Чернобил с надписи "Черт с нами" защото знаеха откъде идва злото познание.

Затова и Паганини написа "Дяволските трели" защото знаеше кой му е изпратил вдъхновението.

Единствен остава изборът кое познание да си поискаш, ще рече свободната ти воля.

Дарбата (сиреч инструмента за познание на определено нещо) се дава от Бога и тя е само за добро, а ти избираш как да я ползваш и на кой да служиш на Ваала или на Христос. Среден път няма както няма и среден пол.
цитирай
13. thestranger1 - Интересно е да се знае, че именно ...
24.05.2017 09:49
Интересно е да се знае, че именно работниците са тези които първи обявиха недоволството си срещу червения режим. В Полша например комитет "Солидарност" беше съставен от работници в заводи които не бяха получавали заплати от месеци. Абсурдно е комунистите да се обявяват в защита на работниците, поради тази причина, че те реално се възползваха от техният труд за да трупат дивиденти за партията си. Иначе първомайските манифестации не са нищо друго освен почитание на бесовете както каза малко по - горе и авторът.
цитирай
14. nkf - thestranger1 И в България има ра...
24.05.2017 15:45
thestranger1 И в България има работнически стачки срещу комунистите, дори още през 50-те години и разправата е жестока. Разбира се, абсолютна лъжа е комунистическата "загриженост" за трудещите се. Смятам, че това е ясно на всеки почтен човек.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 1419291
Постинги: 292
Коментари: 3028
Гласове: 13705
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31