Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2017 17:46 - Ден на национален траур
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4587 Коментари: 19 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                     image

                                                    И нищо повече...
      Просто минута - не повече - време за почит към убитата България, към стотиците хиляди избити българи, към милионите осакатени съдби; към прекършеното национално съзнание; смачканата нравственост и човечност; материалната съсипия, отменената самостоятелност и откраднатата свобода.
        Докато гледате нечленоразделно артикулиращите примати, самонарекли се "политически елит", не забравяйте чий генетичен боклук...сиреч продукт са. Да, на 9-ти! Никое събитие в българската история не е толкова фатално, както тази дяволска дата. Никакви измислени "турски" и "византийски" робства /такива не е имало никога/ не могат, дори и на йота, да се сравнят с с времента, които прокълнатия 9-ти докара.

               Бог да прости всички пострадали и най-вече, да упокои душите на убитите.
               Амин!

               Аз лично на комунистите никога няма да простя!!!

                



Тагове:   траур,   9-ти септември,


Гласувай:
11



1. dimenzed - Чекисти, шумкари и пияни блядове за ...
09.09.2017 18:01
Чекисти, шумкари и пияни блядове за 45 години крадат, колят и бесят така, както османския башибозук не е клал за 5 века! Една от най-черните дати в съвременната ни история! Поклон пред паметта на хилядите избити българи!
цитирай
2. bornn - видя ли как червените свини са на...
09.09.2017 18:49
видя ли как червените свини са напомпали два постинга
цитирай
3. nkf - Чекисти, шумкари и пияни блядове за ...
09.09.2017 18:50
dimenzed написа:
Чекисти, шумкари и пияни блядове за 45 години крадат, колят и бесят така, както османския башибозук не е клал за 5 века! Една от най-черните дати в съвременната ни история! Поклон пред паметта на хилядите избити българи!

Може да се каже, че престъпленията продължават и в наше време, разбира се къде-къде по-ограничено - вече не могат да вкарват в концлагери и затвори, НО могат да окрадат цяла банка и все неща в тоя дух. Наистина ще се окаже вярна мисълта, че по-страшното от комунизма е това, което иде след него. А блядският комунизъм и посткомунизъм е най-мерзкото и долно явление. Ще перефразирам комунистическият им поет-терорист "Не човек, а комунист"!
цитирай
4. yoan2015 - Ако ми позволиш една реплика. Сами ...
09.09.2017 19:24
Ако ми позволиш една реплика. Сами сме си виновни, това сме си надробили, след 9'ти са загинали около 30 000 български войници по югославските и унгарски територии, можеха да загинат тук в защита на България от тази сган скакалци, а можеше и да не ги допуснат въобще, вместо да ги посрещаме с хляб и сол (ако е вярно), имам предвид цървената армия, иначе те подкрепям, но стореното, сторено и сега е много трудно да се поправи. Колко генерации ще трябва да минат???
цитирай
5. nkf - Видната представителка на копа...
09.09.2017 19:31
Видната представителка на копанарите - комунисти, другарката Зау, е сложила минус... Нормално, няма нищо странно.
цитирай
6. nkf - Така е, Йоане, прав си. Аз също сп...
09.09.2017 19:36
Така е, Йоане, прав си. Аз също споделям твоето мнение, ако бяхме струпали армията на Дунав... нещата щяха да са други. Обаче, нали знаеш, генерал иван маринов е съветски агент, дава заповед да не се оказва никаква съпротива на червените пияндурници; а по това време Царят е вече в по-добрия свят; премиер е абсурдният мушанов... Разбира се, това може да бъде класифицирано като "оправадания" или "извинения", но именно това обуславя трагедията. Времето не можем да върнем назад, но трябва да помним и в крайна сметка трябва да има някаква справедливост.
цитирай
7. nkf - видя ли как червените свини са на...
09.09.2017 19:38
анонимен написа:
видя ли как червените свини са напомпали два постинга

Нормално е червените да се помпят, все пак доказан научен факт е / и то от психиатри и психолози, работещи в лаборатории на ЦРУ/ че всеки комунист е латентен или изявен хомосексуалист. Така че, нека се помпят другарите.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Ха...ха ...ха
10.09.2017 10:39
nkf написа:
[quote=анонимен]
Нормално е червените да се помпят, все пак доказан научен факт е / и то от психиатри и психолози, работещи в лаборатории на ЦРУ/ че всеки комунист е латентен или изявен хомосексуалист. Така че, нека се помпят другарите.


И кои са тези психиатри и психолози "чорбаджИ" Безспорно е , че симпатизантите на различните течения в ляво са съществена част от човечеството. Най голямата по численост държава /а много статистици и икономисти я определят като първа икономика в света/ съдържа в конституцията си нашия едно време член 1ви и не позволява никакъв коментар за многопартийна система. Имаме подобно ситуация и в съседен и Виетнам-също бурно развиваща се икономика и демографско благополучие. И ако се обърнем към адептите на "пазара"/Смит, Кейнс например/ и Маркс и Енгелс нещата са съвсем различни . Смит е написал блестящия си труд "Богатството на народите", но в същото време има /нека ги наречем специфични/ отношения с майка си. Кейнс/любимият ми автор сред "десните "гурута/ имайки за съпруга една от най-красивите и успешни жени в Англия-руска балерина в Кралския балет признава в мемоарите си за връзка с не по малко известния неин колега-също балетист на същата сцена.
Преди под сурдинка , а днес вече свободно се говори и пише за "курварлъка" на създателите на Манифеста , а и Капитала/В Третия том участието на Енгелс е осезаемо. С подобна репутация са и предшестващи ги левичари-Плеханов, Херцен...
Нима ще наречеш хомосексуалист и днешния бос на НАТО който наследява компартията от баща си, а и управлението на Норвегия за даден период. Или Сталин въпреки зловещата му слава. Погледни законодателството за подобни отклонения приСталин. Или Киров , когото курварлъкат праща в гроба-убиваго комендантът на Ленинград , че ходи при жена му. Или любимецът на московчанки Бухарин...Нашите са дребни риби, но пословични в това отношение са Димитров и Живков.
От друга страна припомни си "Корона и кръв" и виж порядките в двора на Кобурга...и сравнявай
цитирай
9. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, приятелю! Твоят блог е като свещ в мрака на безсъзнанието.
10.09.2017 10:41
Няма как по-точно да се определи порочният смисъл на тази, черна за България, за живота и за ценностната система на българите, трагична дата!
Чест и почитания за запазилите свободолюбивия си дух и достойнство българи и мир на душите на всички, унищожени физически от гнусния комунистически режим! Амин!
цитирай
10. vencivaleri1951 - А сега сериозно по темата
10.09.2017 10:52
Ти наистина ли мислиш, че българската войска е била в състояние/ да припомним, че голяма част от жертвите в двете фази на войната са доброволци/ , а и с желание да спре Трети украински фронт. И какво бе останало от България на Парижката мирна конференция/ То и така Западът подкрепя "страстно" искането на Гърция да и се присъдят Родопите заради това, че български войски в продължение на кратък период от време навлизат в пределите и три пъти от там/ при положение , че и руснаците бяха против нас. Щеше ли да остане България единствения член в пакта който не само , че не губи педя територия но и запазва анекса си от преди войната-Южна Добруджа. /Впрочем знае се , че Хитлер е дал благословията си за това начинание, но малко се знае, че подкрепа за това действие имаме и от Сталин , и то е не по малко рещаващо/ Просто България отново щеше да бъде разпарчетосана между сърби и гърци, а има възможност и Румънско-Съветската граница да беше станала друга/има разговори на тази тема/. Тоест България щеше да бъде превърната бутикова държава след втори " Ньойски договор" Днес сравнявайки се с редица европейси държави не сме малки по територия-малки сме по ум
цитирай
11. syrmaepon - Присъединявам се, но без послед...
10.09.2017 14:28
Присъединявам се, но без последното изречение. Въпреки, че последствията духовно са катострофални и не е ясно колко време ще е необходимо, за да бъдат заличени.
цитирай
12. nkf - Венци, до твоя коментар под (N 8)
10.09.2017 16:23
Първо за норвежеца - да, настоящият шеф на НАТО е комунист, при това - наследствен. Точно към тая персона не питая ни най-малка симпатия, а точно обратното. Смятам - но нямам доказателства, затова и сметките ми са малко или много голословни, - че него по някакъв начин кукловодите го държат на много къса каишка, чрез компромати или зависимости. Изобщо не бих се учудил, ако наистина е обратен, но засега това не е известно. Обаче не е изключено в някакъв момент от бъдещето да се появят някакви такива факти за него. Случайни хора на такива постове не се поставят. Има нещо, което прави от столтенберг сигурна карта в пасианса, който редят големите босове, чиито име ние дори не знаем. Съмняваш ли се, че норвежеца е явно много вярно и много проверено "момче" на ония, без значение на идеологическата му канава или лични пристрастия. В тая връзка, ще добавя въпрос - съмняваш ли се, че и путин е от същия отряд "верни момчета"? - Аз - не - и имам основания да мисля така. От друга страна, напълно съм съгласен с теб за кейнс и неговите "разходки по левия тртоар", но се учудвам защо го слагаш в отделна от маркс-енгелсовата графа? Та, лейнс си е нещо като социал-демократ по отношение на икономическата си теория. Сега, отваряш тема за Китай - така е, това е държава, която има еднопартийна система и по същество е тоталитарна държава. Вярно е, че икономиката й расте с големи темпове, НО в последните години има забавяне. На какво се дължи това, вероятно е тема достойна за докторат, обаче КОЙ? реално направи Китай това, което е в момента? ККП? -под нейно ръководство - да, но от къде се взеха парите и технологиите? Преди колко години - още по време на студената война - там ходи една фамозна личност с рождено име хайнрих кисингер, по-известен като хенри кисинджър и се срещна с тогаващния председател на ККП, спомняш ли си? Та, горе-долу от тогава е сложено началото на възхода на китай Тоя възход нямаше как да стане без доларите и технологиите и големите компании. Става въпрос за много пари
цитирай
13. nkf - (продължавам) чиито източници са в ...
10.09.2017 16:47
(продължавам) чиито източници са в САЩ (главно, но не само), а когато говорим за големи пари, въпросът с "многопартийността" и "демокрацията" неминуемо отива на много заден план. Дори, ако вземем "многопартийността" като някаква основа за разговор, с цел да си изясним конкретния казус, то ние ще се отклоним в много грешна посока и до никакви съществени и верни изводи няма да достигнем. В случая е по-добре да вземем на въоръжение старата, изпитана, мъдра схема на Аристотел: конструкцията за правилните и дегенерирали форми на власт. Нали се сещаш: монархия-диктатура; аристокрация-олигархия; политея-демокрация. Тази светлина какво ни разкрива? Разкрива ни, че от една страна в китай имаме една оформена /чрез КПП/ олигархия / в случая идеологията е за парлама /както казва кумецът ми/ и няма никакво значение, или ако има, то значението е за обикновените китайци. От друга страна - главният "строител" на развиващ се китай - САЩ, също е олигархия /този който нарича сащ демократична страна и идея си няма за какво говори/, но мимикрираща под формата на конституционна република, каквато наистина е, строго научно и дефинитивно погледнато. Впрочем разликата между демокрация и конституционна република е много голяма, въпреки че е възможно елемета "демократичност" да е вплетен в конституционната рамка. Та, сащ е олигархия с добре очертан дори кастов вертикал на обществото /това не е непременно лошо, даже си има своите положителни аспекти и доста предимства/. Ето, така се очертава наличието и взаимодействието на две олигархии - китайската и американската. Втората олигархия си служи с две политически патерици наречени демократическа и републиканска партии, които биват използвани според глобалните цели на онези, които стоят по върховете на реалната власт /нали не се заблуждаваш, че резидентът в Белия дом е някаква истинска власт?/ За какво им е на англо-американците велик китай, мощен и икономически развиващ се - не знам! Мога обаче да предположа със степен на голяма вероятност, че ще
цитирай
14. nkf - (продължавам) го използват за да ...
10.09.2017 17:06
(продължавам) го използват за да усвоят сибир. Путин също обслужва тоя план. Защо й е на тази олигархия усвояването на сибир, също може да поговорим, но вече твърде ще изляза от контекста на разговора и ще стана отегчителен. Колкото до комунизма и връзката му с хомосексуализма, веднага ще ти отговоря кой я е обосновал. Това е Григорий Климов, който е работил за ЦРУ и работата му е била именно в насока на тези специфични изследвания. Сега вече, след толкова години, участието му в т.нар. "Харвардски проект" е известен и може да се прочете за това. Книгите му също са достъпни. В тази връзка искам да те попитам, дали според теб е случайно, че именно левите партии, движения са от самото си начало "защитници" на правата на обратните? "Франкфуртската школа", която се оказа основен двигател на гей-идеологията /ако мога така да кажа/ е марксистка "школа" и всички промоутъри на възгледите й, като фамозния сорос, са леви, социалисти, тоест от идеологическия спектър, който ти защитаваш. А това какво мнозинството по света смята за правилно и какви симпатии има, мен изобщо не ме интересува. Аз се придържам към хилядолетните темели на нашата Християнска цивилизация и религия, които са положени върху абсолютни и непроменими истини. Флуктуиращата тълпа, с нейните променливи "вкусове", "пристрастия", "заблуди" и т.н. никога не ми е била репер за истинно и погрешно.
цитирай
15. nkf - Венци, към твой коментар (N 10)
10.09.2017 17:45
Да, смятам, че българската войска можеше да спре трети украински фронт на Дунав. Всеизвестно е, че по принцип атакуващите сили трябва да са три към едно спрямо атакуваните, в този смисъл трети украински фронт (250.000 души) по численост отстъпва на българската армия (около 350.000), като нашата войска много бързо е могла да надмине половин милион, при това тогавашната ни армия е била отлично и модерно въоръжена, свежа и с подготвен офицерски състав. Никак не залагай на "нежеланието" на нашите да се бият с руснаците. Само си припомни как нашата войска помля през ПВС руснаци, румънци и сърби в Добруджа. Спомни си какви поражения нанесоха финландците на съветската армия през 38-ма, въпреки че бяха много по-малобройни и недобре въоръжени. Ако руснаците смятаха нашата войска за пренебрежим фактор то: 1. Защо отровиха царя; как се оказа ген иван маринов - безспорен съветски агент, издал заповед да не се оказва ни най-малка съпротива и даже нашите войски да стоят далеч от съветските окупационни части; защо, ако, както казваш ти, съдбата ни на съветска окупационна зона е била предопределена, другият агент - стойчо мушанов проваля преговорите със САЩ в Кайро? Защо, сталин е бързал да влезе тук, опасявайки се да не би англо-американците да окупират България под носа му? А такива планове е имало/даже бенк ъф ингланд отпечатва временна българска валута, именувана "български паунд"/. Дали, ако бяха се осъществили англо-американските планове англичани и американци щяха да отстъпят пред сталин? Възможно е, но предвид ключовото положение на България, за което американците са си давали прекрасно сметка /англичаните също/ - е невероятно. После, аргументът ти, акцентиращ на желанията на сърби и гърци е ирелевантен. Та кой, извинявай са сърбите и гърците, че биха могли да диктуват било то на САЩ, Англия или ссср? Хайде де! И - още нещо много важно - България не запазва териториалната си цялост, защото отново са ни отнети Беломорието, Западните покрайнини и Македония, единствено запазва
цитирай
16. nkf - ме Южна Добруджа. Обидинението на ...
10.09.2017 17:59
ме Южна Добруджа. Обидинението на България от Охрид до Черно море и от Дунав до Бяло море е наш възрожденски идеал. Хипотезата, която чертаеш ти, за някакво накъсване и свеждане до "бутиково" състояние на България не е съществувала като план изобщо. Защо романия, която прати войски в ссср получи обратно Трансилвания, а последната беше отнета на Угария? Защо Словакия, която прати 80.000 войници в ссср получи обратно унгарски теротории и население/вярно Словакия беше вкарана обратно в състава на чеховсловакия. Защо сърбия, която също прати войски срещу ссср /генерал недич беше немски съюзник/ получи унгарска Воеводина? Ами нима - в хипотезата, че бяхме спрели руснаците на Дунава - бяхме допуснали окупация от англо-американците те щяха да ни разпарчетосат, при положение, че тежестта на нашата територия идва именно от цялостната й интегрираност, та нима щяха да разбият този "ключ"? От къде-накъде, та нима именно не бяха САЩ тези, които единствени от "Антантата" не подписаха Ньойския договор и не допуснаха чудовищните френски планове за наистина жестоко накъсване на БЪлгария? Та, САЩ не са признавали никакъв гръцки суверенитет над Беломорието, защото о и без това не е дадено на гърция ана ВСИЧКИ съюзници от "Антантата". Венци, митът за "добрия дядо иван" е само мит и нищо повече. България можеше да има друга съдба, несравнимо по-добра. Съдба, която обаче беше предотвратена и...знаем какво стана, след като не пратихме армията на Дунава. А и явно е нямало как, при факта на абсолютното завземане на ключови управленски постове от съветска агентура и при наличието на убит Цар...
цитирай
17. nkf - Няма как по-точно да се определи ...
10.09.2017 18:04
batogo написа:
Няма как по-точно да се определи порочният смисъл на тази, черна за България, за живота и за ценностната система на българите, трагична дата!
Чест и почитания за запазилите свободолюбивия си дух и достойнство българи и мир на душите на всички, унищожени физически от гнусния комунистически режим! Амин!

Благодаря, Огняне, но не съм само аз, и слава Богу. Излизат вече доста данни за онова време и истината няма как да не излезе наяве. Истината винаги излиза наяве.
цитирай
18. nkf - Присъединявам се, но без послед...
10.09.2017 18:08
syrmaepon написа:
Присъединявам се, но без последното изречение. Въпреки, че последствията духовно са катострофални и не е ясно колко време ще е необходимо, за да бъдат заличени.

Ами, прошка се дава, ако се поиска и след разкаяние. Засега ни един комунист нито се е разкаял, нито прошка е поискал. Нещо повече: спомняш ли си другаря боков, който заяви, че те "поемали вината само с мезета"? Е, това е положението, ти ако можеш и искаш - прощавай на такива.
цитирай
19. yoan2015 - Бай Венци, първо, добър ти ден, в...
10.09.2017 18:38
Бай Венци, първо, добър ти ден, второто е, че ми се струва, че не само не вярваш, но и би се зарадвал, че третия украински фронт е щял да помете Българската армия, ти си супер патриот, сега, аз позовавайки се на историята, не само на Псв, но и на освободителната за която се говори, че без опълчението Русия би могла да загуби от Турция, мисля, че не само бихме ги спрели, бихме им бръкнали толкова дълбоко в гъза, с извинение, че войната щеше да се проточи доста, но понеже тази дата ви облагодетества някои, да ти е честито.
И щяха да ни уважават по целият свят, комунисте.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522842
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031