Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2018 13:03 - Путинските кукувици заемат гнездото България
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1101 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Иво Инджев / Ivo Indzhev     Хиляди руснаци живеят в България, но не желаят да им се пречкат българи

 

Едно вестникарско клише от времето, когато все още четяхме вестници, гласи : ” на редакционната ни поща се получи читателски сигнал”.  Ето един глас в държавната пустиня от “редакционната поща” на ivo.bg
 

В интервю по ТВ “Европа” днес бившият военен министър Николай Ненчев говори за дейността на българските служби във връзка с целенасочното заселване на Българското черноморие с руснаци и закупените вече над 400 000 недвижими имоти от руски граждани и фирми. Когато питал граждани от Варна, Несебър, Поморие и Бургас какви са руснаците, закупили имоти по Черноморието ни и заселили се в България, хората масово потвърдили, че това са предимно пенсионирани офицери, държавни служители и споделили, че руските пришълци не желаят да се интегрират в българското общество, не полагат усилия да научат български език, обособяват се в руски анклави, правят си организации на етнически принцип и така реално подготвят “кримизацията” на Черноморието ни.

Тревожното е, че контактите между българи и руснаци са ограничени и затова местните не знаят и не могат да дадат цялостна информация за тези подмолни процеси, а и преселниците явно са били инструктирани предврително да не общуват и да не споделят с местните истинските си намерения.

( Тук мога да добавя, че ми е известно за признание на руснак след отпускане на нервите покрай българската салатка и аперитива към нея, че дължи “този апартамент” в България на Путин – бел ИИ).

Обаче има признаци, които ясно насочват какви точно са тези намерения на руските преселници, като напр. вече официализираното недопускане на български граждани да влизат в руските квартали на Поморие, реалност, която местната власт се прави, че не забелязва и не реагира по никакъв начин.

Ненчев наблегна и на факта, че по времето, когато той е бил военен министър, службите са давали пълна и достатъчна информация за положението по Българското черноморие, но големият проблем е бил, че тази информация е стигала до изключително ОГРАНИЧЕН КРЪГ от хора във властта и, за съжаление, по нея не е имало адекватна реакция и набелязване на дългосрочни ефективни мерки. (получават я задължително министър председателят, президентът и председателят на народното събрание и др.)и че нямало начин тази липса на реакция да не обезсърчава и демотивира службите да си вършат качествено работата.

Би трябвало на тези конкретни факти и анализи на службите да се дава по-широка публичност, да знаят хората навреме, особено по Черноморието, какво се случва в България и да могат да реагират на опасността, да се защитят сами, ако държавата не предприема адекватни мерки.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

http://clubz.bg/65678-nenchev_rumen_radev_bi_mogyl_da_e_opasen_za_atlanticheskata_sigurnost_na_stranata

Share on Facebook

.................................................................................................................................................
Демограф
Това е целта на демографската война на Путиния срещу българите - прогонване на българите чрез създаване на обстановка на безперспективност и унизително мафиотско русифициране, изтребване на оставащите чрез мизерия и тотално ограбване, и заселването на България с фанатизирани руснаци.
Това е и патрЕотизма на българските русо-патрЕоти - обезбългаряване на територията за да се засели с, по-милите им от България и българите, рушняци.
Две кукувици са се навряли в гнездото България и изхвърлят българските пиленца и яйца навън за да се настанят рушняците - тукашните русофили руски кукувици и кукувиците рушняци путински гарджета.
Колкото до пРезидента и службите - те са си кукувци.




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. getmans1 - Спомняш ли си, Демограф, когато ...
22.03.2018 13:33
Спомняш ли си, Демограф, когато преди години се говореше за закупуване на имоти от чужденци какъв рев беше точно от русофилските среди, ще ли да дойдат турците и да ни изкупят, а какво се получи?!?
цитирай
2. apostapostoloff - Ето какво се получи:
23.03.2018 15:20
Българската земя е ИЗЦЯЛО в ръцете на 22 крупни БЛЪГАРСКИ земевладелци! Те имат имения далеч по- големи от именията на северноамериканските и южноамериканските латифундисти.

Тези наши земевладелци осигуряват по- голяма част от БВП на страната. През миналата година изнесоха продукция за 30 МИМИАРДА лева (при БВП от 47 милиарда лева).

Драсканиците на ДрислИво МИнджев са както винаги чудовищни глупотивини. Това че някакви руски чиновници са купили към 200 000 апартамента в България, нищо не означава. Те харчат парите си в България и това е добре.

Срещу тях не се предприемат мерки, защото няма нужда от такива. Така като няма нужда да се предприемат действия срещу 45 000 англичани, живущи у нас...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960847
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол