Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2018 00:34 - Случайности
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4594 Коментари: 7 Гласове:
16

Последна промяна: 25.03.2021 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                Обикновено животът се схваща като низ от случайности или просто "късмет" и на някои хора просто ей-така-на им върви, затова дори някои от тях стават и държавни глави. Аз лично не съм съгласен с такова разбиране и мисля, че в живота всичко е резултат на причинно-следствени връзки, обуславящи дадени събития. Е, донякъде приемам, че може да има елемент на случайност, но... Нека видим случайностите в живота на някои световни лидери...

image

Отляво надясно: Ангела Меркел, понястоящем канцлер на Германия; Тереза Мей - в момента премиер-министър на Великобритания; Джина Хаспел - сегашен директор на ЦРУ. Признавам, че не съм сигурен, дали третото момиче наистина е Джина Хаспел, но поне за Мей и Меркел може да се каже, че определено това са те. Кой и как е събрал тези момичета на едно място в техните младежки години... Случайност!
Ето и още една, но този път пикантна снимка от въпросното парти.
image

    Оказва се, че имаме фото доказателство затова, че ръкостискането на Доналд Тръмп с  президента Роналд Рейган е отворило вратите на Белия дом за милиардера.
image

Тази случайност обаче не е била достатъчна, наложило се е Тръмп да стисне ръката и на още един президент - Уилям "Бил" Клинтън, та да се настани в Овалния кабинет...
image

Разбира се, не е минало без една одобрителна усмивка от Хилъри Клинтън. Знаете как е, в това семейство не е много ясно кой командва, та Тръмп е трябвало дори да гушне бъдещия си "враг". Ама за него не е проблем, все пак не е премиер на Люксембург я, или, не дай Боже, на Белгия. Тръмп е сигурен. Апропо, цветнокожият на заден план да не би да е младият Обама?
image

И като стана дума за Бил Клинтън, оказва се, че той също, някога, в своята колежанска младост, е стиснал ръката на своя кумир - Джон Фитцджерал Кенеди. В онзи момент, когато е направено фотото, Кенеди е все още жив и здрав Президент на САЩ.
image

Да не пропуснем и настоящия гном в Кремъл. Оказва се, че милиционерът Путин, някога също е бил в близаост с президент. Става дума отново за Роналд Рейган, но когато е бил на посещение в Москва, по време на легендарната "Перестройка" /наричана у нас "Преход"/. Аз лично не вярвам, че САМО заради Роналд Рейган е станал тартор на РФ - там вероятно и Горбачов, и със сигурност Елцен са имали своята много по-тежка дума.
image

Та, такива Слчуайности. Разбира се всеки сам решава как и дали изобщо ще възприеме тези неща; но ако все пак продължавате да смятате, че всичко е случайност и щастлив зар, то вие сте вероятно от чергата на Иво-Дебила-Христов и заслужавате...




Гласувай:
16



1. troina - 6++++++
02.05.2018 10:28
страахотно си го измислил..
многоо ми хареса идеята ти..
нали , знаеш, нищо,и Никой не е случаен в Холиууд
мартин,имам един мн.любим автор по този повод...
Дейвид Уилкок, писател,визионер, Коуч мастър, и дипл.психолог..
та той има такава книга.. Ключовете на синхроничността ..
може би си я срещал, препоръчвам..
хубав ден, винаги ми е интересно при теб
Джули
цитирай
2. nkf - Благодаря за коментара и оценката, ...
02.05.2018 12:14
Благодаря за коментара и оценката, Юлия. Напълно съм съгласен с теб, че никой и нищо не е случайно нито в Холивуд, нито - още по-малко - в политиката. Аз смятам, че изобщо в живота случайности като цяло няма. За съжаление не съм срещал книгата, за която споменаваш, но в случая ме заинтригува и ще я потърся със сигурност. Приятен ден и на теб.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Здравей
02.05.2018 17:17
Преди време, когато видях за първи път снимката на Рейгън и отсреща му младия Путин също се замислих за "случайностите"
И по точно, дали Путин е осъзнал какво и защо се случи всичко това на страната му
или пък дали САЩ няма да направят римейк на това което стана със СССР.
Знам, че няма да се съгласиш, но в Обама аз видях още в предизборната кампания наивник като Горбачов/а и човек без характер нужен за президент/ Дори казах тези думи пред камера в някакво експресно допитване във връзка с кампанията в Щатите за избор на президент. Тръмп много ми напомня за Елцин-и без питие ми се струва, че не знае какво прави-управлява все едно шоу .
цитирай
4. dimenzed - Може би от всички, единствено вл...
02.05.2018 18:45
Може би от всички, единствено влизането на Кенеди в Овалния кабинет е някаква случайност, която кукловодите на САЩ не са планирали, и която им застрашава масонските ложи, правителствени схеми и мръсотии, разкриването на много истини и т.н. Та именно поради това и беше убит Кенеди.
цитирай
5. troina - Да.. точно така
03.05.2018 21:45
dimenzed написа:
Може би от всички, единствено влизането на Кенеди в Овалния кабинет е някаква случайност, която кукловодите на САЩ не са планирали, и която им застрашава масонските ложи, правителствени схеми и мръсотии, разкриването на много истини и т.н. Та именно поради това и беше убит Кенеди.

цитирай
6. mileidi46 - :)))
05.10.2018 14:54
няма нищо случайно на този свят..всичко е програмирано и закодирано в един ,,глобален компютър",като всяка програма се активира в определен момент,дори дата и час,като постингите в блог.бг...може да се редактира и да се отложи публикацията или прилагането,до подходящият момент...
все си мисля,че си ги набелязват и си ги,,отглеждат"...Имам някъде една снимка на Хилъри като ученичка, на разходка със старият Ротшийлд,и държи в ръцете (в прегръдка пред гърдите си)..една много интересна книга:))!!!
Тогава си помислих:тия сигурно си ги отглеждат..:)
Поздрави!
цитирай
7. shtaparov - Аз не съм убеден, че това са само с...
07.10.2018 20:18
Аз не съм убеден,че това са само случайности.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522742
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031