Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2018 21:00 - За лъжите на един комунист
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 1677 Коментари: 13 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Статията е своеобразен отговор на коментари направени от някой си крумбелосвет.

     От времето, когато комунистическата върхушка под натиска на международните събития свали диктатора Живков, изработи философията на „национално помирение и единение“, в съчетание с „крокодилски сълзи“  за общото –видите ли – „Българско благо“.

Същите комунисти / и техните синчета, дъщерички, внучета и внучки/ обаче НИКОГА НЕ СЕ ПОКАЯХА за престъпленията си; НИКОГА НЕ ПОИСКАХА ПРОШКА за тоталитарния разрушителен терор, който менажираха изцяло в интерес на Москва.

Разбира се и думичка не продумват КАК така се оказа, че цялата държавна собственост беше приватизирана и се оказа именно в техни, комунистически ръце? Как така – уж – комунисти като Банев /комсомолеца/, Спас Русев /вуйчо Спас от Лондон/, Георги Гергов, младият милиардер и агент на ДС Георги Първанов, Красимир Гергов, голфърът Райчев и т.н. от втръсналата до отвращение камарила, станаха  милиардери и милионери. Как станаха собственици на държавни предприятия, хотели, магазини, имоти, спортни клубове? Питам пак, как така цялата държавна собственост се оказа в ръцете на САМО комунисти-номенклатурчици и комунисти - ченгета от ДС? И питам също така: как комунистите ще отговорят на този факт?

Не по-малко циничното обаче е, комунистическата наглост, с която продължават да се хвърлят абсолютните лъжливи и чисто пропагандни клишета като /цитирам дословно коментарите на другаря-лъжец крумбелосвет/:

" Искам да посветя този пост на трагичната съдба на Владимир Дипчев, който е един от десетките хиляди достойни българи избити от комунистите, след руската окупация на Царство България."
Десетки хиляви избити от комунистите след 9-ти? Откъде са тия данни? Сигурно оттам, откъдето са и 100 000 000 избити от комунистите по света. От подскачащите митинги. Оти не от РАЗУМ се подскача, а от бесни ЧУсТВА, подклаждани и психотронно.

Одобри | Изтрий

06:38 - Драги nkf, комент 26

от: krumbelosvet За постинг: За съветските паметници и... руските!

Основна тема за мене в блог.бг е родолюбието, в противовес на ежеминутното БЪЛГАРОХУЛЕНЕ, завладяло медиите след ВНОСНАТА ЦВЕТНА "РЕВОЛЮЦИЯ".
Какво лъжа? Не сме ли разоръжени, разземеделени, разиндустрени, даже разучени (не достигат инженери, но юристи и "мениджъри" бол)? Не намаляхме ли с два милиона? Но пък закриляните от "Европа" и сорос цигани се увеличиха петорно...
Като добър десен, желаеш СМЪРТТА ми. Знаеш си, че я желаеш, не само моята. Има един Атила в блога, който мисли като тебе, и който сака да трепе комунистите заедно с децата и цялата фамилия.
Ако мернеш ПОНЕ ПЪРВИЯ МИ ПОСТ в блог.бг, много е кратък, ще разбереш, че си сбъркал с "небългарския дух", много много си сбъркал. Такъв като тебе, вашия кумир, монголоида Стамболов, и Вазов е щял да утепе, като Олимпи Панов, оти и Вазов е бил "черна душа" за ру-фобите, винаги "десни", които всъщност копират БАШИБОЗУКА в своите ЗВЕРСТВА - ДЕТЕУБИЙСТВА, РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ, ПАЛЕНЕ НА КЪЩИ... 
Да, имало е прекаляване с НЯКОИ паметници, но Цар Освободител и мавзолея на Александър Батемберг, комунистите НЕ РАЗРУШИХА. Имало е и съветски натиск (съветския герб на партийния дом например), но НЯМАШЕ СЪВЕТСКИ В О Е Н Н И БАЗИ У НАС, а сега има американски, патриоте, и НЕ ЗНАЕМ какво вкарват там, нито кога ще ни вкарат във война, без да ни питат..
И смазващият натиск срещу Южен Поток ни изтри от картата на енергияна Европа, с ваше, дясно, ГОРЕЩО ОДОБРЕНИЕ, оти любите... България. кого лъжеш? Америка любите. Писал ли си за България павече от мене, ако изобщо си писал?
ПП: И ЦЕНЗУРА прилагаш, типичен десен демократ.

Другарю лъжец, данните за избитите от комунистите Българи в първите месеци след 09.09.1944 г. са както от международни източници, така и от български. Първи данни са били изнесени – макар и първични, непълни – още през 90-91 година от министерството на вътрешните работи. Тогава са посочени около тридесет хиляди избити, но реалното число надхвърля четеридесет хиляди. В годините са правени проучвания от не един и двама български историци по този казус. Ето защо няма как да минат лъжите ти! Второ, В това число не влизат избитите в концлагерите, които комунистическият режим, чийто апологет си ти, държеше до 1989 г.! Лъжа е, че диктаторът Живков ги е закрил! Абсолютна лъжа!Искаш ли доказателства, а? Трето, няма да ми приравняваш убитите партизани, ятаци и тем подобни комунистически престъпници, които СЪЗНАТЕЛНО са се поставили в служба на чужда, вражеска държава и в нейна услуга ВОДЯТ ТЕРОРИСТИЧНА, ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ВЛАСТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, вършейки убийства на държавни служители, обществени личности, служители на армията, БДЖ, както и на обикновени граждани. Комунисте, знаеш ли какво ще се случи на един такъв партизанин в САЩ, да речем? Я само си помисли някой там да убие шериф, да стреля по полицай или военен; да взриви църква, в която има хора? Ми, ако не го разстрелят на място или по време на гонката /ако реши да бяга и да се крие/ ще го осъдят и изпържат на електрическия стол. Да не говорим, че за такив атам има и „ловци на глави“! Пък може и населението да го линчува, чувал ли си? Няма никакво значение по каква причина бил извършил той убийствата; че бил – моля ти се – идеалист и се борил за справедлив свят.

После, ти не си родолюбец, а комунист. Комунистите не сте Българи, никога не сте били и няма да бъдете. Вие вършите нещо много мръсно, като подменяте идентичността: под името „Българско“ слагате всякаква долна мерзост, лъжа, цинизъм, пошлост, престъпление, тоест всичко, което е иманентно ваше - комунистическо. Точно така правят и циганите – вземат името българско и го закачат на циганията си. Това се нарича кражба на идентичност и е наистина непоносима мерзост.

Така вашите простаци, назначени за културтрегери, певачи, уж художници и т.н., натвориха огромни количества боклук, на който вие сложихте табелката „българска култура“. Не българска култура, а комунистчиеска халтура. Така онзи шушляков селнядур от „Димитровград“, тъй наречения пайнер /той е пак ваш/, направи долната циганска чалга „поп-фолк“ и едва ли не „българска музика“! Ама тази „музика“ стана „музика“ – любимка на Вашите момчета от борческите бригади – създадени от ДС и милицията. Питам се има ли мръсотия в България, която да не е произлязла от вашето кално ДНК?

Я кажи бе, комунистче, кога станахте такива Българи - родолюбци? Когато „громяхте великобългарския шовинизъм“? Да не би, когато биехте Българите по пиринския край да се пишат „македонци“ по националност? Или като пускахте титовите шумкари на българска територия да арестуват български офицери за да ги избиват после? Когато бяхте дружески прегърнати с друже тито, докато сръбските комунисти устройваха в Повардарието кървави бани над Българите там и насилствено ги правеха „македонци“? Сигурно пламенни „български сърца“ туптяха у вас, когато предлагахте на болшевишка русия България за шестнадесета република? Или като съучаствахте на икономическия грабеж над България от страна на окупатора СССР?

За каква икономика ми говориш, другарче? Икономиката ви беше смехотворна! Като се почне от там, че темелите й бяха в една абсолютно грешна, ненаучна доктрина на един побъркан немски евреин-хомосексуалист; мине се през това, че ограбихте имота на Българина. Да, Вие, комунистически крадци и бандити, насилствено взехте къщи, магазини, фабрики, работилници, цехчета, сладкарнички, ресторанти, кафенета, шивашки цехове, кораби, даже и леки коли на хората и ги направихте ... „държавни“ /ама после знаем, че държавното отиде ДИРЕКТНО във вашите, комунистически джобове/. Насилствено „кооперирахте“ земеделието и прогонихте хората по панелните гета, където те станаха не нещо друго, а лумпени. Безимотни селяни, затворени в панелнки, чакащи на мизерна заплатка от „завода“. Селяни, които раждаха деца, работеха имота си; а вие ги направихте алкохолизирани лумпени, с деградирал морал, по съветски образец: потребители на Слави Трифонов.

Икономиката ви нищо не произвеждаше, освен некачествена, грозна, неконкуретноспособна продукция. И всичките тези боклуци си ги продавахте и разменяхте с другите от оградения с бодлива тел соц. лагер. Какво произвеждахте бе, комунист лъжлив? Една дреха нямахте направена като хората! Българина от соц. времената виждаше в обикновени американски дънки или западно германски панталони вещи на свръх-лукса – и те така си изглеждаха на фона на Вашето производство, което, на всичкото отгоре, почти го нямаше.  Такава велика икономика имахте, вие комунистическите престъпници, че даже тоалетна хартия нямаше, та хората си бършеха задниците с „Работническо дело“. Докарахте хората до скотщина, та да смятат разни обикновени, банални лъскави неща от Запад, като обикновени найлонови торбички или кенчета от бира или безалкохолно като    вещи указващи висок статус и лукс. Социалистическото ви фалшиво левче беше неконвертируемо, другарю! Хората вземаха по 200-250 лева масово, при цена РЕАЛНА на дойче марката и на долара 3-5 лева. Можеш ли да смяташ за какви пари са работели Българите в комунистическия ви рай? Ония, зад берлинската стена, правеха „Мерцедес“ / и сега правят/, БМВ, АУДИ, КРАЙСЛЕР, ФОРД, Бентли, а вие какво правехте? Нищо! Чантаджии!

Ами да ти казвам ли, че България ТРИ ПЪТИ ФАЛИРА по времето на комунистическата ви диктатура? Да ти казвам ли, че самият диктатор Живков излезе и на всеослушание каза, че „КОМУНИЗМЪТ СЕ ОКАЗА ЕДНО НЕДОНОСЧЕ“, ама вече беше късно. Да ти казвам ли, че 80-те години са били години на финална разруха – икономическа - и че това е отбелязано в официални доклади и други документи от онова време? Кого лъжеш, другарю крумбелосвет?

Я кажи бе, другарче, като комунистите и ченгетата сега имате милиарди, що не можете да направите свестна икономика; да създадете нещо, ама истинско, на световно ниво? Щото сте некадърници и простаци, без елементарна култура и никакъв професионализъм в нищо, освен в слугуването на русия, курварството, лъготенето и краденето. Това сте вие. Това си бяхте още като партизани, това сте и сега – като „милиардери-бизнесмени“, назначени капиталисти. Ама времето ви изтича!

Какви съветски и американски бази бълнуваш, комунисте; какви въоръжения? Добриджуровата ви армия беше една сбирщина, командвана от кондурджии и полуграмотни селяндури. Предназначението й беше да удържи няколко денонощия, та докато дойде съветската армия! Какъв позор. Българската армия, която е мачакала турци, сърби, гърци, румънци, руснаци, англичани, французи... й бяхте отредили съдбата на пушечно месо, което трябва да изгори. Знам какви люхмани имаше там – лешпери не ставащи за нищо, тежащи по сто кила и нагоре, неспособни дори имента си да напишат; крадящи и със задника си. Служих една година там /98-99/, още докато беше в онази, мечтана от вас, добриджуровска форма.

Ми не беше нужно да има тука съветска база бе, крумбелосвете, ние си бяхме сто процентова зависима съветска колония и в министерствата имаше руски другари, които ги дублираха. А, сега, тук няма американски военни бази. На, изяж се от яд, но няма, щото нито „Графигнатиево“, нито „Безмер“ ни никой друг военен обект са „американски бази“. Толкова си огранчиен, неинформиран и не знаещ, че чак човек да го е гнус.

Южен поток ли? Южен поток беше изцяло проектиран да ни постави в руска зависимост, а да не говорим, че финансовите параметри на проекта бяха такива, че ИЗОБЩО не бяха в никакъв български интерес. Ти обаче, бас държа- не си запознат с „южен поток“, нали, празнодумецо? Пък и каквоти пука на тебе, кога комунист го е било грижа за България. Впрочем, краят на проекта обяви Путин, а не някой друг!

За Стамболов, знам, че комунистите го мразите, защото Стамболов е Българин, велик Българин, който навря матушката ви русия в на кучетов за дника, спасявайки България. Не можете да му простите Съединението, нали? Хе, „българино“ белосвете! Радваш се, че твоята любима русия го уби, нали? Знам, как и би могло да бъде иначе.

 Съжалявам Белосвете, ама Вазов посвети стих на руския окупатор, вземи поне чети нещо, преди да пишеш.

Не, не искам смъртта ти, тя не ми е потребна. Живейте си мизерния, нищожен животец.  Впрочем, имаш пълното право да заминеш за Северна Корея, Венецуела, Русия... Китай, та да се радваш от сърце и душа на комунизма!

Между другото, по време на вашата комунистчиеска окупация и дикататура, България беше опасана с бодлива тел и по границите се разстрелваха хора, а до Малко Търново и Петрич се ходеше с откит лист. Само другарите и някои други, избрани лица, можеха да ходят зад „завесата“, а на простосмъртния Българин най-много да му се разреши да иде до СССР, Чехословакия, ГДР, Полша, Унгария и... толкова. Ама може и да не те пуснат, не е гарантирано.

Питам се кой ли щеше да остане в комунистчиеският ви рай на духовна нищета, лъжи, убийства, насилие и материална, чисто битова мизерия, ако не бяха тези бодливи телища и убийства по границите?

Крумбелосвете, аз не съм демократ, демокрацията е комунизъм. Само абсолютно неграмотно същество може да направи от двете опозиция. Само че аз няма да ти изнасям лекции, при това безплатно. Да ти обясня само, предпазвайки те от някои парзномислия: запознат съм много добре с Платон, Аристотел, Хегел и като цяло с политическата философия, та знам много добре какво говоря.

Ето защо, тъй като си невеж, нагъл, циничен, лъжец, няма никога да погледна блога ти нито пък ти повече ще имаш шанс да словоблудиш в моя блог. Впрочем, модерацията е сложена за хигиена, именно като превенция спрямо такива като тебе. При мен има ред.

 
Гласувай:
15
1


Вълнообразно


1. getmans1 - ТОЗИ МИ Е СЪРДИТ И АЗ СЪМ МНОГО ДОВ...
09.10.2018 22:23
ТОЗИ МИ Е СЪРДИТ И АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ТОЗИ ФАКТ.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Пак си зъл сине Пелеев
10.10.2018 01:04
Лятото си отиде-влизаме в депресия? И искаш покаяние от мен, може би от децата и

внуците? Само защото не се пребоядисах след 10 10ти и не скачах по паветата

Или да ти се извини осъдения на смърт по ЗЗД дядо или жена му погребвала цяла седмица родата си край Ниш

Да ти се извинят удушените поети в софийските казарми или кърмачките с последно
желание да накърмят децата си?
9–ти септември или по точно събитията след него е национална трагедия, но тя е реплика на друга такава случила се пак на 9ти , но юни 1923та. Ще припомня, че до тази дата социалистите са малка и без влияние партия-малко шумни, но в рамките на европейския парламентаризъм. Тоест преди да се радикализира тази партия имаме две загубени войни, загубена територия с високо качество, трима убити премиери, над 20 депутати , областни управители и министри. Не бе пожален и "Щастливеца"
Кой го направи всичко това-социалистите? И антикомунистът Хербст ще каже, че " Властта изкопа ров между себе си и народ и , че този ров от тук на там ще се пълни с кръв" Бе и той убит за тези си думи. И не само той за думи бе убит. А за това клане , кой да се извинява НКФ?

Собствеността е друг въпрос и той е болката. Макиавели пише " Кръв се забравя-имот никога" Тоест казвал е на титулярите и кандидати за такива-убивайте , но имот не пипайте. Национализация, реституция, приватизация е пипане на имот-там няма справедливост. Има смяна на собственост, а от там и агресия. Приватизацията у нас бе политически, а не икономически акт. Целта бе бърза смяна на собствеността, за да се отреже всякакъв път за връщане назад. Кой е най подготвен за приватизация от нашия тип-бонова приватизация. Ами управленския персонал, а той в основната си част бе от комунисти. Болшинството комунисти , както болшинството безпартийни останаха прецакани тотално-привилигировани бяха информираните-независимо от какъв цвят са. Аз спеччелих от приватизацията-не кой знае колко, но спечелих-за ремонт на кухня и баня и нова Мазда.
цитирай
3. vencivaleri1951 - продължение
10.10.2018 01:26
И не защото съм по умен или по работлив от други, а защото бях информиран. Отговарях в Планова комисия за Бургаска област и замествах в Пловдивска. Тоест имах поглед върху обявените предприятия за бонов продан в тези две области. Знаех че дам ли си боновете ги губя тотално. Не исках да влизам в борд, макар че пари за част от уставния капитал щях да събера-разправиитепосле много. Играх сам като на борса и спечелих. Имаше в Пазарджишко едно предприятие -фармацевтично , с лекарства за ветеринарната медицина и с много добър износ БИОВЕТ. Играх и спечелих-продадох боновети си на вторичния пазар много над номинала. Повечето хора даваха боновете си на фондове с гръмки имена-Кремиковци, Нефтохим, Арсенал...предприятия подводни ями-всичко изчезва в тях. Ето гледам сега се изказва Домуса за Лудогорец. Той е манекен-майка му обаче беше сериозен играч и ръководител. Всяка седмицая беше в ЦК и крънкаше бай Тодор за пари. Направи завод за чудо и приказ Е кой освен нея можеше да приватизира заводът-тя знаеше най добре какво може да изстиска от предприятието. Впрочем същото яко мамче бе това и на Пеевски
Впрочем бай тодор усещаше накъде вървят нещата и издаде указ за преминаване на собствеността в ръцете на тези които работят в нея. Бе заделен и процент собственост за бюджетарите. Луканов и Стопанският актив на практика блокираха
изпълнението на указа. После прибраха икономиката за себе си. Това е истината , а и за да им е по лесно скараха мен и теб. Ти искаш извинение за 44та, аз за 23та. в спора се хващаме гуша за гуша , а онези си" пазаруват" мощности и активи съвсем спокойно и ни гледат саира
цитирай
4. blackpredator - чета коментарите на Венци тук и другаде
10.10.2018 17:44
чета и коментара на Гетю и прилежащите му беневреци тук и другаде
nkf, намирам те за умен човек
не е ли прав Венци в поантата на ком.3 ?
цитирай
5. get - До 4. blackpredator - Не бе Ред-Предателя ... венци е КОМУНИСТ, тоест по подразбиране ПОМАК и ПОДОБЕН на тези ... ?
10.10.2018 21:13
blackpredator написа:
чета и коментара на Гетю и прилежащите му беневреци тук и другаде
nkf, намирам те за умен човек
не е ли прав Венци в поантата на ком.3 ?


... които в Евангелията са визирани с понятията "книжници" и "фарисеи"!
За тези същите и за НЕПОКАЯЛИТЕ СЕ КОМУНИСТИ-ДВУЛИЧНИЦИ ВАЖАТ словата на СПАСИТЕЛЯ?

"Вие вършите делата на баща си.
Ваш баща е дяволът и вие искате да изпълнявате желанията на баща си.
Той си беше от началото човекоубиец и не устоя в истината, понеже у него няма истина.
Когато изговаря лъжа, говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата."!

- Пак Спасителя ни предпазва и от едни такива "пророци" - като ВАС - Казвайки?

"Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:
по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
И тъй, по плодовете им ще ги познаете."

- Какви са плодовете ви-и-и ДРУГАРИ - боклук! Това сътворихте, сами или по заръка от Кремъл!
Защото и 10-ти Ноември с "демокрацията", НЕ ДОЙДЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ във Вашингтон а от "Белокаменната" - дето НА ВАС ПО РОЖДЕНИЕ - ПЪПА ВИ Е ХВЪРЛЕН!
цитирай
6. batogo - !!!:))) Здравей, Мартине!
11.10.2018 07:48
Полираният мозък крумбелосвет надали е разбрал какво му казваш, понеже е инфантил, но ти си положил сериозни усилия да му разкриеш цялата истина за любимия му съветски социализъм-комунизъм и да му покажеш цялата гадория, която тази московска чума сътвори у нас и ни принуди да преживеем.
Поставил си на местото му този паразит, за което те поздравявам!
цитирай
7. nkf - ТОЗИ МИ Е СЪРДИТ И АЗ СЪМ МНОГО ДОВ...
11.10.2018 16:19
getmans1 написа:
ТОЗИ МИ Е СЪРДИТ И АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ТОЗИ ФАКТ.

Имаш основания за доволство, честно казано!
цитирай
8. nkf - Венци, много съжалявам, но няма как ...
11.10.2018 16:47
Венци, много съжалявам, но няма как да се съглася с теб по основното от изложените твои виждания. Първо - аз съм го засегнал и в писанието си по-горе. Не може да става и дума за приравняване на жертвите от 23-25 г. със жертвите от след 09.09.1944 г.; нито чисто количествено, нито качествено. Имам предвид, че жертвите на Девети са НЕПРОПОРЦИОНАЛНО и НЕСЪЗИМЕРИМО повече от онези, от двадесетте години. Да не говорим, че огромна част от жертвите на септември просто са произволно унищожени, без никакъв смисъл и без никаква вина. Свалянето от власт на Стамболийски е акт на държавен преврат, това е вярно; но държавен преврат извършен от армията - БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ и подкрепен на практика от цялото общество. Докато метежът /за вас въстание/ е по запвоед отвън, от "коминтерна", насочен към унищожаване на държавата. И кои подкрепят този инспириран от вън противодържавен метеж? вашата партия и оранжевите болшевики /впрчоем, БЗНС има белези близки до фашизма/. Ти какво - при тов аположение - очакваш да се случи на метежниците и подпомагащите ги? А колко са жертвите на "белия терор"? Имат ли хиляда? две хиляди? Колко с аобщо с онези загубили живота си, докато дойде "Б"КП на власт? И, не, събитията от след 09.09.1944 г. не са някаква своеобразна вендета за 23-25, макар че може и такъв елемент да има, а заповядано от Москва изтребление. Шаблонът е същият, както в русия, само мащабът е по-малък, съответен на нашите размери. И - да не забравяме най-важното - "Б"КП дойде на власт НЕ ЗАЩОТО е имала някакво влияние и е била масова и многобройна организация, а защото тук влезе съветската армия и я тури на власт. Колкото до прошката и разкаянието, то това трябваше да бъде позиция, клективна на вашата партия и най-вече - скъсване със слугинажа към русия. Защото не толкова социализмът или комунизмът са големият вододел, голямата разделителна, а именно русия. Вашата партия е преди всичко руска пета колона.
цитирай
9. nkf - Затова, вие или ще се покаяте и ще ...
11.10.2018 17:08
Затова, вие или ще се покаяте и ще приемете България като единствена и свята родина, чиито интереси са над всичко и ще плюете на руските интереси, или просто ще чакаме да пълним следващия ров...нали така беше? Впрочем, аз проблем с комунистите, които си останаха такива и не се пребоядисаха нямам. Даже в известен смисъл имам респект и уважение някакво именно към тях, тъй като аз презирам твари, които си сменят убежденията, според някакъв /обикновено/ материален интерес. Така наречените "прагматици" или тарикати аз смятам за не повече от червеи. Обаче именно такива "прагматици" Вашата партия избра за да тури начело на лабораторно създадената "десница", нали? Защото, какви са другарите Соколов, костов, данчо ментата, доган/сава, петър берон "бончо", филип димитров, петър стоянов/виктор, че и сегашният другар бойко борисов? Нима не бяха вашите хра, другарите от ДС и милицията, които подбраха спортисти и криминални за да се съдадат разните "борчески групировки"? Можеха ли разни полуграмотни борчета и тъпи боксьорчета да контролират канали за дрога, цигари, оръжие и друга контрабанда, осве ако вашите генерали, които имаха връзките и съответните познания не им дадяха такава концесия? Е, кой стои зад "прехода" със всичките му "прелести" и криминалитет? Така и до приватизацията стигнахме. Казваш, че сте имали информация - съгласен съм, имахте. Цялата информация беше във ваши ръце; но тогава да питам, къде останаха уж идеалите за "справедливо общество", за борбата срещу "народните изедници" и т.н. Какво се получи в края на крайщата? Оказа се, че борците срещу капитализма и фашизма, станаха капиталисти! Или май всичките тези идеали винаги са били празни приказки и прах за наивници? Ти даваш пример със себе си и какво си спечелил от приватизацията - ок. И две "мазди" да беше взел;, но ти например знаеш ли, че ние пък не можахме дори да си върнем всичко онова, което ни беше "национализирано"? А то, съвкупно взето не е малко, ама хич. И не само ние сме така, знам и много по-драм
цитирай
10. nkf - атични случаи. Лично познавам т...
11.10.2018 17:14
атични случаи. Лично познавам такива хора; но няма да разказвам подробности. Е, ама май и на това трябв ада викаме "благодарско", че поне не е без хич, та пада някой рентиерски левец, колкото да не е съвсем без хич. Ама това са имото събирани с поколения, с труд, а колко наследствени имота имат агент "виктор", георги гергов, братя диневи? Ами те повечет от тях още не са се научили дори да говорят членоразделно бе, Венци! Тия не само не са се покаяли, не само не са поискали прошка, не само с готовност обслушват руския интерес /и не само/, не само ИСКАТ да са на власт во веик и веков, ами дори настояват те да определят кое е истина и кое - не! Да определят кое е морално и кое - не! Е, помирение при това положение няма да има, а още по-малко пък - обединение.
цитирай
11. nkf - чета и коментара на Гетю и прилеж...
11.10.2018 17:19
blackpredator написа:
чета и коментара на Гетю и прилежащите му беневреци тук и другаде
nkf, намирам те за умен човек
не е ли прав Венци в поантата на ком.3 ?

За някои неща е прав- например затова, че имаха информация; но за други е прав, само от своя си гледна точка, тоест чисто субективно.
цитирай
12. nkf - Полираният мозък крумбелосвет ...
11.10.2018 17:21
batogo написа:
Полираният мозък крумбелосвет надали е разбрал какво му казваш, понеже е инфантил, но ти си положил сериозни усилия да му разкриеш цялата истина за любимия му съветски социализъм-комунизъм и да му покажеш цялата гадория, която тази московска чума сътвори у нас и ни принуди да преживеем.
Поставил си на местото му този паразит, за което те поздравявам!

Здравей, Огняне, не мисля, че другарябелосвет е способен да разбере, каквото и да му с енапише, но все пак истината трябв ада се казва и заради другите. Поздрав.
цитирай
13. get - @ 11 nkf
11.10.2018 20:47
nkf написа:
blackpredator написа:
чета и коментара на Гетю и прилежащите му беневреци тук и другаде
nkf, намирам те за умен човек
не е ли прав Венци в поантата на ком.3 ?

За някои неща е прав- например затова, че имаха информация; но за други е прав, само от своя си гледна точка, тоест чисто субективно.


... ПРОШКА се дава - единствено и само СЛЕД ПОКАЯНИЕ!
- За това ли не съм прав?

- За себе си - съм НЕ ПРАВ, дотолкова ДОКОЛКОТО БЯХ НЕИФОРМИРАН - ЗА ДА ВЯРВАМ "В ПРАВИЛНОСТТА" на една по същността си РЕАКЦИОННА ИДЕОЛОГИЯ!

- Когато НАПИСАХ, че съм виновен и СЪЖАЛЯВАМ ЗА ЗАБЛУДИТЕ ... такива, като ПРОЛЕТАРСКО-СЕЛСКИЯТ полу-интелигент СТАНАХ СГОДЕН ОБЕКТ ЗА ПРИСМЕХ И ХРАЧЕНЕ!
... инак ?
Инак в ТОТАЛНАТА КРАЖБА - СЪПРОВОЖДАЩА ДЕМОНТАЖА НА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИКОНОМИКАТА ни ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ - КОИТО СТОЯХА НАЧЕЛО НА СЪЩАТА ... кат наш Венци - ВИНА, КАКТО И СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ - като същият НЯМАМ!

- Защото КАКТО СЪМ ДОШЪЛ НА ТОЗИ - ТАКА И ЩЕ СИ ЗАМИНА ОТ НЕГО! ... за "опонентите" МИ НЕ СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ СЪЩОТО ... още по-малко ЗА "ОПРОВЕРЖИТЕЛИТЕ" МЕ - които НЕ САМО НЕ ГОВОРЯТ ИСТИНАТА - ЗА ТРАГЕДИЯТА сполетяла СТРАНАТА ни след "10-ти ноември" ... но гледам ДОСТА УСПЕШНО СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИКРИЯТ В "третата - Поанта" :)))) !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 1445012
Постинги: 292
Коментари: 3028
Гласове: 13774
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031