Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02 17:32 - Решението на Държавния департамент, което предизвика кризисна истерия
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 599 Коментари: 10 Гласове:
12

Последна промяна: 17.02 11:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Десет дни след огласената от Майк Помпео забрана за посещение в САЩ за съдията от специализирания съд Миталов, както и последвалите събития, нека кажа и аз моето скромно виждане по въпроса.

 

ДЕЙСТВИЕ ПЪРВО: Миталов

      Преди всичко смятам, че САЩ взеха изключително правилно и обосновано решение. Онези коментатори, които с арогантен тон обясняват как единствената глобална свръх-сила някак си се „объркала“, била „подведена“ или подходила „несериозно“, са или лаици, или недоброамерени към собствената си публика.

Съдията Миталов е бил избран не случайно и затова не бива да има съмнения. Със сигурност за него има събрано досие, което няма как да не съдържа и данни за корупция. Всъщност корумпираността на Миталов се видя от цяла България; беше потвърдена от самия путин с медала, който връчи на лицето малинов, който от своя страна се явява един от официалните представители на кремълския режим в България.

      Как така се получава, че лице, арестувано от овластените за това компетентни държавни органи и обвинено за престъпления срещу държавата, бива пуснато от съда /в лицето на Миталов/ да иде в държавата Русия, където получава орден! Е, този орден не е ли символично потвърждение, че лицето малинов служи на интересите на чужда държава в ущърб на България? С този орден путин какво направи? Ами, потвърди обвинението на прокуратурата!

Посещението на лицето малинов в Русия съдържа още нещо, което е много важно. След като путин връчи ордена „Дружба“  на лицето малинов, официален кремъл на практика заяви, че никаква съдебна власт и въобще никаква власт НЕ МОЖЕ ДА ПИПА техните хора. Да, това се разбира от завъртяните дипломатически фрази на престъпната кремълска шайка, начело с архипрестъпника путин.

Това изказване на официалните лица в кремъл обаче е ДИРЕКТНА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ! Намеса чрез заплаха! Защо обаче за тази кремълска намеса във вътрешните работи на България тукашните кремълски храненици, окупирали медиите не пророниха и дума? Къде бяха радетелите за българска „независимост“ и „държавност“ като „геополитикът“ Валентин Вацев, ченгето-доносник от ДС Велизар Енчев, фундаменталната простакеса от „афера“ – Томова; разните там „демократи“ като Бабикян, адвокатчето Генчо, културтрегерът от тежко червен произход с малко име „професор“ Минеков? За „патриотите“ от съветската партия „Възраждане“, дори няма да питам: те най-вероятно са били в руското посолство за инструкции или за получаване на транш, освен ако траншовете не ги получават от Георги Първанов.

Та, къде бяха всички тези да се възмутят от руската брутална намеса във вътрешните работи на България, в нарушение на Конституцията, законите и международното право!?
Същите обаче залаяха в хор срещу решението на Държавния департамента на САЩ. Бил се месил във вътрешните работи на България. Наистина ли!? Даже взеха да обясняват как САЩ не представяли доказателства и някак си така, произволно, наказали Миталов. В тоя хор се включи сам и дипломатическият представител на Руската Федерация Макаров.

Първо, ако не знаят тукашните кремльовци, то тогава да вземат да научат, че САЩ не водят съдебен процес срещу Миталов. Става дума за административна процедура, завършваща със суверенно решение, което ограничава трето-външно лице от достъп до държавната територия на САЩ. Доказателствата се представят пред компетентния орган вътре в американската администрация. Тези доказателства НЕ СЛЕДВА да се представят пред никаква чужда държавна институция, а още по-малко пък пред посланник Макаров. Той всъщност какъв е, та да коментира ситуация засягаща трети страни, каквито са в случая България и САЩ спрямо Русия?

Всъщност посланник Макаров, вземайки позиция и изразявайки мнение по казусът „Миталов“, недвусмислено показа, че ни повече, ни по-малко Миталов си е тяхно момче; една от многото „гнили съветски ябълки“ в съдебната ни система. С поведението си, Макаров потвърди точността, прецизността и необходимостта от действията на САЩ.

Нещата не се изчерпват обаче само с това. Съединените щати отправиха ясно послание до Русия и със сигурност в Кремъл са разбрали перфектно какво им се казва. Изглежда, че само тукашниците нищо не са разбрали, както винаги, но както и да е.

Путин заплаши българските власти, че не бива да пипат лицето малинов и подобните му, без значение какво последните вършат. Заплахата, разбира се, е в разрез с всякакво право. На това руско действие, САЩ отвърнаха подобаващо и на практика казаха: „Не само, че българските власти могат и ще изпълняват Конституцията и законите на България, НО И НИЕ СЕ АНГАЖИРАМЕ ДА ГАРАНТИРАМЕ ТОВА, даже лично ще сритаме кученцето ви“.

 

ДЕЙСТВИЕ ВТОРО: Божков

      Не съвесем неочаквано, подгонването на Васил Божков – черепа, вдигна врява до небесата като врякащите са от същите редици, изброени вече по-горе. Видите ли, Божков бил преследван незаконно, Гешев трябвало да бъде арестуван и т.н. Лично аз взех да се притеснявам някое от лаещите кученца да не получи удар или инсулт от напъване и безсилна ярост. Огито Стефанов – ченге от ДС и сръбската комунистка Любица Михайло Кулезич, дъщеричка на сръбски шумкар, омацан до ушите с българска кръв, едва удържат маските си на „обективни“ и „безпристрастни“ „опозиционни“ „журналисти“, "демократи". Боклуци!

А кой точно е Божков, мисля, че няма що-годе информиран Българин, който да не знае. Все пак, Божков е наистина крупна фигура в престъпния свят, един от видимите представители на онези сили от комунистическата държавна сигурност, които създадоха „бизнес елита“ на „демократична България“.

Организираният лай в полза на Божков, показва не друго, а че е засегнат важен елемент от връзката София-Москва и че пресъхва сериозен източник на пари за много заинтересувани лица ( журналистическият бардак е сериозно притеснен за копейките си).

Още по-интересното обаче е друго, а именно, че със спасяването на Божков се заеха…Да, правилно, руснаците. Колко прозаично. Нагледно се потвърждава, че зад цялата организирана престъпност в България; зад всичките крадци и престъпници, олигарски, стои не някой друг а КГБ-ДС-Кремъл!

 

ДЕЙСТВИЕ ТРЕТО /предстои/

      Този път САЩ са се заели да изринат червено-кремълските отпадъци от България. Интересът и действията им са породени от геополитически и военни съображения, а това гарантира трошени на гръбнаци и липса на всякаква милост или сантимент. По лични наблюдения, констатирам, че някои по-умни тукашници, с корени в ДС и високите номенклатурни етажи, добре се ослушват и в движение правят верни констатции и преценки, като скоростно късат докрай всякакви връзки /включително и бизнес/ с Русия.

Така или иначе, следват още крупни фигури, дебело свързани с Кремъл, разграбването и съсипването на България. Лично аз силно се надявам следващото червено прасе за отстрел да бъде Валентин Златев. Засега обаче примката, като че се стяга около другият крупен комунистически крадец Ковачки.

Няма как, след първата партида от осем самолета Ф – 16 идват още. Следва закупуване на бронирана техника, кораби и т.н.; САЩ ще строят военни производства в България и поради тези причини няма как да оставят тук да се мотат някакви бездарни червени крадльовци и улични бандитчета, които освен това са руски шпиони.

Този път ще има наистина трошени на гръбнаци. Започна се!Тагове:   Кремъл,   САЩ,   Божков,   миталов,


Гласувай:
16
41. putinofil - Абсолютно съгласен съм с твоите ...
16.02 18:06
Абсолютно съгласен съм с твоите изводи.
Най големият враг на страната ни винаги е била русия, а нашенските путинофили са готови за всичко за нея.
цитирай
2. fun1001 - браво, martin...страхотен преглед си дал.поздрав от мен!
16.02 18:26
.и аз се надявам , да 'гръмне' това Едро Червено Прасе - В.Златев


Така или иначе, следват още крупни фигури, дебело свързани с Кремъл, разграбването и съсипването на България. Лично аз силно се надявам следващото червено прасе за отстрел да бъде Валентин Златев. Засега обаче примката като че се стяга около другият крупен комунистически крадец Ковачки
цитирай
3. get - Мартине, ако "ударят" ...
16.02 21:12
Мартине,
ако "ударят" В. Златев - "ЛукОйл"?
Тогава индиректно ще ударят ЕДИН ЧЕРВЕН-ПАРАШУТИСТ в МВР, генерал Кр. Петров(би трябва да си го чувал - защото бе доста време в Бургас ?)!
Но ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА от "удара" да пострада и ББ-Банкянски - който е твърде близък с предходните двама? ? !
цитирай
4. nkf - Абсолютно съгласен съм с твоите ...
16.02 21:16
putinofil написа:
Абсолютно съгласен съм с твоите изводи.
Най големият враг на страната ни винаги е била русия, а нашенските путинофили са готови за всичко за нея.

Те не са наши, те са техни, просто са едни тукащници.
цитирай
5. nkf - . и аз се надявам, да 'гръмне' това ...
16.02 21:17
fun1001 написа:
.и аз се надявам , да 'гръмне' това Едро Червено Прасе - В.Златев


Така или иначе, следват още крупни фигури, дебело свързани с Кремъл, разграбването и съсипването на България. Лично аз силно се надявам следващото червено прасе за отстрел да бъде Валентин Златев. Засега обаче примката като че се стяга около другият крупен комунистически крадец Ковачки

Здравей и благодаря. Дали да не отворим едно залагане? :)
цитирай
6. nkf - Мартине, ако "ударят" ...
16.02 21:20
get написа:
Мартине,
ако "ударят" В. Златев - "ЛукОйл"?
Тогава индиректно ще ударят ЕДИН ЧЕРВЕН-ПАРАШУТИСТ в МВР, генерал Кр. Петров(би трябва да си го чувал - защото бе доста време в Бургас ?)!
Но ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА от "удара" да пострада и ББ-Банкянски - който е твърде близък с предходните двама? ? !

Петров го зная. Спомням си как при щурма на парламента през февруари 1997 г. пазеше с един полицейски щит Добрев, таткото на Кирчо.
Не зная за връзките между Красимир Петров и Златев, но разбирам, че е логично да има такава. Ти мислиш ли, че банкянския корифей ще се измъкне? Аз не бих заложил на това. Засега едва ли ще го закачат, но в дългосрочен план няма как да не го качат на пангара.
цитирай
7. fun1001 - :-) гепи 6 ++++++
16.02 22:24
едни тукащници....
цитирай
8. fun1001 - Всички са..БУуони! Воглаве...джУджу )) залагам...Всичко!! до края на годината..
16.02 22:26

Ти мислиш ли, че банкянския корифей ще се измъкне? Аз не бих заложил на това. Засега едва ли ще го закачат, но в дългосрочен план няма как да не го качат на пангара.
цитирай
9. batogo - !!!:))) Изключително точен анализ на ситуацията, Мартине!
17.02 11:07
Шапка ти свалям за точния изказ на Истината за случващото се у нас! Заставам изцяло и подкрепям всички твои аргументи, доводи и изводи, защото мисля за случващото се по същия начин и вярвам, че най-сетне ще се сложи край на наглата, граблива кремълска политика спрямо Отечеството ни и този край ще е вовеки! Амин!
Аз вярвам в Българския Дух и в Истинските, осъзнати Българи, изпълнени с този Истинолюбив и Свободолюбив Дух, които избрахме и следваме Добрия Път към Цивилизования Свят и с неговата помощ най-сетне ще успеем да отрежем отровните пипала на ненаситния кремълски октопод, оплел и изсмукващ силата и енергията на народа и Отечеството ни!
Чест и почитания за позицията ти на Достоен Българин!
цитирай
10. vmir - Точно!!!
17.02 16:07
10x!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 1701936
Постинги: 301
Коментари: 3135
Гласове: 15345
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930