Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2008 11:57 - Страстите гръцки
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2989 Коментари: 2 Гласове:
0



Все още левичарския пристъп на разрушителна психопатия не е утихнал в Гърция и е рано за социолози и политолози да правят дисекция на анархистката духовна пустош, но пък спокойно могат да се анализират "посланията" и "умозренията" на някои безвреме гракнали нашенски коментатори и подлайващите им впиянчени и духовно оскотели пролетарии.
Одиозни предаванийца, облъчващи българина от досадно-скучния и направо безсмислен телевизионен ефир, на приличащите си като две капки вода множество телеканали , наред с апокалиптичните кадри от южната ни съседка дават трибуна на разни мухлясали комуноиди , които да "разяснят " на народонаселението какво всъщност става.
Проглушиха ушите ни с обяснения , колко демократичен, борбен и свободолюбив бил гръцкия народ,смехотворно се задълбочаваха в безсмислени "разсъждения" върху "социалния протест" на лумпениата в юга на Балканите.Ронеха се крокодилски сълзи за убитото момче и се клеймеше полицията , тревопушещите и по правило неадекватни, и зле възпитани , малобройни, анархо-групички им се запривижда отново някакъв си фашизъм.Обаче е по-добре нещата да бъдат наречени с истинските им имена и да бъдат представени без излишни словоблудства и куха левичарска витиеватост.
Всичко започна с убийството на гръцки анархист от гръцката полиция, но за да се стигне до този резултат са налице причинно-следствени връзки, които някак си не се коментират.Трябва да се запитаме що за родители са гърците , след като има налична лумпенска маса от младежи-анархисти?Що за домашно възпитание са получили тези младежи?Нима са възпитавани в "ценностите" на разрухата , унищожението и незачитането на никакви норми?Това ли е демокрацията по гръцки ?варварските палежи и разрушение?
Все съм си мислел , че детските занимания са игрите и ученето на уроците , а не хвърлянето на камъни и коктейли "молотов" по полицейски служители.
Наистина е невероятно, ако вандалстващите лумпени си въобразяват , че чрез палежи и разрушения ще променят нещо към по-добро.Казват , че не им стигала заплата от 700 евро,ами унищожаването на частно и обществено имущество няма да промени величината на заплащането, то не зависи от войнстващата простотия.
Що за общество са гърците , където левичарското безумие и анархистичната безпътица са основен мироглед на мнозинството хора?Ако представителите на вандалстващите тълпи са бъдещето на Гърция, то нея нищо добро не я чака.
Това, което се разиграва на юг от нас не е израз на никаква демокрация , а още по-малко анархизма е синоним на свободата, а посягането на чужда собственост, зад която стои положен труд, усилия и грижи не е "социален протест" , а углавно престъпление.Гърция не може да бъде модел за подражание , нито гърците пример за поведение и силно се надявам характеристиките на анархистично-левичарски пристъпи все така да не намират почва у нас.
Е, да можем да си имаме няколко дрогирани лумпена , драскащи символа на анархизма по стените , за екзотика и нагледен пример до какво води липсата на възпитание и ценностна система.
А на мухлясалите комуноиди трябва да е ясно , че нито разбират естеството на събитията, нито някой ще вземе на сериозно бръщолевенията им...освен самите анархисти, за свое оправдание.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. atila - Аз не мога да разбера? какво има да им ...
18.12.2008 22:34
Аз не мога да разбера? какво има да им се чудиш на гръцките ориенталски мазни манафи? При тях това е формата на демокрация, да рушат, да трошат и на важното да грабят чуждото имущество. Те точно на това си дължат богатството, на грабежи, вандалства в миналото си. Ако не си чувал все още термина гръцки цигани, ето вече може да се каже че си го чул. Гърците са малко по цивилизовани цигани, парадиращи да имат сродство с древните елини, но де факто нямат нищо общо дори с човешкото камо ли с древни исторически народи.
цитирай
2. nkf - Здравей
19.12.2008 11:57
Не се чудя толкова много на гърците, макара наистина да не мога да си обясня ценностната система на гръцкото семейство, което като по матрица създава тълпи от лумпени-анархисти.Но не съм съгласен с това , което казваш относно "богатството им".Гърците не са богати, те продължават да са една от бедните страни в ЕС, въпреки че са членове от 27 години и при тях бяха изляти милиарди марки, паунди, екю и евро, бяха всячески подпомагани и бяха галеници.Явно ефекта е нулев, определено нямат качества , които да им помогнат да достигнат по-високо ниво на развитие.И в този ред на мисли и разсъждения се чудех по-скоро на нашенските комуноидни коментатори по разни телевизийки , които в овчи захлас и патешки възторг "обясняваха" , колко демократични, цивилизовани (!?) и напреднали са гърците и не се посвениха да отправят най-гнусни клевети към българския народ.Но и не е учудващо, комунистите винаги са били повърхностни простаци, предатели и хулители на всичко българско и винаги са се пртехласвали по простотията.
А що се отнася до това , че гърците са цигани, ами да-такива са.Произхода им е африкански, дошли са от делтата на река Нил (някои от тях и от Палестина).Когато са дошли на Балканите Атина и Акропола са били отдавна построени и даже са били в период на упадък, но тия цигани представят пред света културата на Балканите (античната) за своя.Изобщо имаме работа с много крадливо, много лъжливо циганско племе.Аз многократно съм виждал гърци и като цяло имат типично-семитско-цигански антропологични черти-грозна раса са.Да не говорим , че повечето имат нехарактерен, за Европейските народи, нисък ръст.
Та можем да се запитаме, доколко едни хаотични , вандалстващи, левичарски цигани, които нямат градивни качества могат да ни бъдат за пример, така както ни посочват другарите нашенски комунисти?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2535216
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20217
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930