Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2009 17:37 - Реквием за "дясното"
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 8237 Коментари: 20 Гласове:
0



                    Има една стара поговорка, която гласи :"Когато Бог иска да накаже някого,първо му взема акъла".Точно това се случва в последните дни на псевдополитическата сцена у нас."Дясното" се обедини и по всичко изглежда,че ще е за последно.Не, нямам предвид,че от тук нататък То ще е във възход и все така единно и силно,а просто в съсвсем обозримо  бъдеще окончателно ще се спомине.Настоящият медиен и обществен шум около помръдванията на този политически труп не е нищо друго освен своеобразна  заупокойна  служба.
           Частично ще спазя обичая,който повелява ,че "за мъртвите се говори или добро ,или нищо".Затова ще започна с доброто,но няма да спестя лошото.
            СДС се появи на политическия тепих в посткомунистическа България, изразявайки надеждите на наистина милиони Българи за справедливост и заслужено възмездие за представителите на престъпната комунистическа партия;за свободна инициатива и възстановяване на частната собственост ;възстановяване на справедливата българска държавност, която бе потъпкана на 09.09.1944 г. и заменена със съветски колониален режим.СДС олицетворяваше надеждите за свобода и връщане на България в нейното естетвено геополитическо,историческо и културно пространство-Европа.
             През 1997 година СДС ,начело с Иван Костов спечели пълно парламентарно мнозинство,преди това беше спечелен и президентския пост.СДС имаше свои хора на възлови  постове в съдебната система- "Главен прокурор" в лицето на Иван Татарчев и Председателя на ВКС (върховен касационен съд)-Иван Григоров (избран през 2000 г. от политически контролирания административен орган ВСС).Тоест СДС имаше цялата власт в страната за да осъществи въжделенията на мнозинството Българи.Затова СДС беше нещо повече от политическо явление :кауза ,"синя идея", религия.Лицата на СДС се бяха превърнали в пророци на "синята религия" ,а Иван Костов беше един нов Мойсей, който трябваше да преведе Българите  през "пустинята" на неизбежното  страдание в името  на заветната "хаананска земя" олицетворявана от декомунизирана,справедлива, благоденстваща и европейска България.На Иван Костов се възложиха надеждите да строши идолите на и "златните телци" на комунизма, и казвайки истината за мрачното тоталитарно минало да обнови България и да я постави на пътя на истината.
              Костов, без съмнение, разбираше своята мисия и публично обеща да я изпълни, уверявайки множеството пред Катедралата "Александър Невски", че "няма да излъже".
Неможе да се отрече,че той направи някои положителни стъпки, както във вътрешнополитически план, така и във външнополитически.
1.Реституира собствеността на хората,като по този начин заличи една чудовищна комунистическа несправедливост.Да не забравяме,че именно тази група хора бяха един от стълбовете на ,който се крепеше тогавашното СДС.
2.Въведе валутния борд,стабилизирайки финансите , като по този начин отряза възможността за множество спекулации, кражби и повторно ограбване на Българите чрез девалвация на лева.В интерес на истината българският Лев се превърна в стабилна валута и с него спокойно можеше да се пазарува из околните нам страни( българският лев се приемаше,както  от търговците между Одрин и Цариград, така и в Битола,Скопие,Охрид и т.н.).
3.Мутрите и трибуквените групировки, които в началото на 90-те години (а и до сега) са удраните отряди на комунистическата партия "Б"КП-"Б"СП и имаха за цел да захранват партията-майка с пари от контрабанда ,наркотици,рекет и др., но и да смачкат  частната инициатива и да сплашват редовия Българин-бяха натикани в ъгъла и притиснати.
4.Прие се закон ,който обяви комунистическият  режим за престъпен.
          Във външнополитически план:
1. България започна активно да преговаря за пълноправно членство в ЕС.Започна преговори за членство в НАТО.
2.Зае твърда позиция срещу югославия и милошевич, отразявайки изцяло българския национален интерес.
3.Взе паравилно решение като подпомогна Македония , която целенасочено беше залята с косовски бежанци от  режима на милошевич.
4.Прояви характер и държавническо  мислене, като изгони Джеймс Рубин от Министерски съвет, отказвайки му да пусне в България албански бежанци.
5.Не даде реазрешние руски самолети да минат през българското въздушно пространство в помощ на югославия.
6.Изгони явни агенти на русия.
7.Петър Стоянов дори успя да спечили личната ангажираност на тогавашния американски президент Бил Клинтън спрямо сигурността на България и гарантираното й приемане в НАТО.
           Няма да е пресилено,ако кажа,че до тук се изчерпват положителните страни на новия Мойсей-Иван Костов.
От тук нататък започват отрицателните, които се оказват не просто определящи, не просто лъжичката катран в кацата с мед,а мракът, който унищожи "синята кауза" и надеждите .От тук започва зловещия ужас на неосъществената справедливост;  надежда за законност и ясен критерий за добро и зло ;за морално и неморално.
СДС начело с Костов незапочна и ненаправи двете най-важни стъпки,за които мечтаеха милиони Българи:Не се гласуваха и не бяха приети закони за декомунизация и лустрация, като по този начин законът за обявяване комунистическия режим за престъпен, остана просто един декларативен акт без реални последици.Досиетата не бяха отворени и не бяха посочени на Българите комунистическите ченгета-доносници, които никога не са работили за никаква българска национална сигурност ( смешно е да се говори за такава в условията на 45 годишна съветска окупация),а са гарантирали сигурността на марионетния съветски окупационен режим на комунистическата партия.
Ако Костов бе извършил декомунизация и лустрация,то сега нямаше да ни се случват настоящите безобразия направили ситуацията в страната  трудно поносима, гадна, без правила и липса на всякаква справедливост.Нямаше да ги има ченгетата, които ни правят за смях пред света.Ако Костовото СДС беше извършило декомунизацията,то  агент Гоце нямаше да е президент;ахмед доган отдавна щеше да е забравен и кротко щеше да копае градинката в скромия си дръндарски дом.Свинеподобното семейство Кръстеви нямаше да изкупува печатни и телевизионни медии на "килограм",заплашвайки съвсем сериозно свободата на словото.Комунистически отпадъци , като другарите любен гоцев и виктор вълков отдавна щяха да са в затворите или в най-добрия случай безобидни пенсионери чакащи края на дните си по парковите пейки , играейки шах или табла.Свързаната с комунистическия генерал Мургин-  другарката мария мургина -нямаше да може да помага в източването на милиони от държавната хазна, ощетявайки всеки един Българин.
Всичко това ни се случва само защото не бе извършена декомунизация ,а за това пряка отговорност носи Иван Костов.
Въпреки,че Костов разполагаше с цялата власт в държавата не унищожи организираната престъпност.Вярно притисна я в ъгъла и даде възможност на хората да си отдъхнат, но ...само толкова.Нещо повече, някои от престъпници и контрабандисти започнаха да работят под прякото  покровителство на местни сдс-лидери.
Костов извърши приватизация, която не само беше далеч от справедливостта , но и пряко облагодетелства комунистическите номенклатурчици-шефове на все още държавните предприятия и фирми.Има ли смисъл да се чудим защо комсомолците станах банкери и "уважавани" предприемачи и бизнесмени?
              И ако трябва да перефразирам латинската максима "Sic transit gloria mundi"(така преминава световната слава).Така премина Костовата слава.Накрая вече нямаше надежди, "синя кауза" , идеали ,а всичко закономерно  стигна до бруталното разкъсване на СДС.Софиянски си взе клиентелата,Бакърджиев отцепи една групичка,а Костов си създаде собствена партия- ДСБ.С годините конвулсиращите остатъци на СДС се позакрепиха и дори успяха да достигнат до момент, в който си избраха, млад лидер, необвързан и необременен от комунизма, и несвързан със съответните служби.Отново се породи една съвесем мъничка искрица на надежда и...
Се стигна до смъртоносния инфаркт, до "коалиране" с унищожителя на "синята идея", с фалшивия антикомунист и "гробокопач" на българския национализъм.С човекът, който дори обезсмисля предаността на собствените си фанатични последователи.Това псевдообединение предизвиква нови линии на разделение, линии, които ще погълнат мършата на псевдодясното и псевдоантикомунизма.Тези "десни" во главе с Костов и младия (разбра се вече-посредствен) Мартин Димитров се готвят да се коалират с ...Бойко Борисов и неговата комунистическо-милиционерска кохорта.
С какво Костов ще бъде полезен сега?Какво ще направи?Та той имаше цялата власт от 1997 до 2001 г. и нищо не направи-а сега?Цената на това "обединение" е оцеляването и влизането в Парламента на няколко, вече станали одеозни, фигури начело с Костов.Май наистина целите и идеалите на Иван Костов опират и се концентрират само до неговата персона.
А на Мартин Димитров му предстои урок, от който ще трябва да научи,че в такива моменти се постъпва принципно,а не се превива гръбнак.Тези уроци, обаче, са прекалено скъпи.
И за да бъде цирка пълен и гаврата завършена,а за мен лично и шокираща.Видях вчера многоуважаемия д-р Андрей Найденов  от "Съюза на репресираните от комунистическия режим" и председател на областната организация в Бургас  да подкрепя и да застава зад ...ГЕРБ.
Наистина Бог накзава, първом като отнема ума.
За мен няма съмнение,че тотално компрометираните отломки на псевдодясното и псевдоантикомунизма се натовариха на влака на настоящия морално деградирал и напълно изчерпил се "политически елит".Влак, който максимално ускорява  към вече обозримата политическа катастрофа.
Без съмнение България се нуждае отчаяно от своя десен политически проект , който да постави основите на държавността , справедливостта, националните цели и идеали.
България наистина има нужда от своя национална християнска десница , която да изправи повалените стожери на националното достойнство и християнския морал, които бяха смачкани в калта от комунистите и подминати от обърканите либерали, незнайно защо представящи се за...десни.
Зарди това всеки един нормален Българин трябва да помисли за задачите, които предстоят след катастрофата на настощия "политически елит" .
Бог да прости СДС , фалшивите му пророци и комичния Мойсей,аз лично немога.



Гласувай:
0



1. edinstvena - Поздрави :)
12.03.2009 18:18
Отново брилянтно написано. Защото боли, защото всеки мислещ човек се чуди притиснат и не знае какво да прави, за кого да гласува. Ta те всички са еднакви.. до тук ни докараха, до безмълвие и инертност.. До това да се озадачаваме, че сме с десни разбирания, а такива политици, които да ни накарат да повярваме в синята идея, няма.. Кога в България политика ще спре да бъде мръсна дума... Все въпроси без отговори..
цитирай
2. анонимен - Уважаеми NKF
12.03.2009 18:41
Прочетох обстойния политически анализ и персонален разрез на някои политици. Написано с апломб, но нищо ново. Само едно не ми е ясно: Какво в същност предлагаш в предпоследното си / с курсив/ изречение. Звучи много възвишено, но неопределено. Спомням си лозунгите от миналото за създаване на общество без експлоатация и светъл живот.
цитирай
3. monarchism - Съгласен съм с написаното, бих д...
12.03.2009 23:07
Съгласен съм с написаното, бих добавил още някои плюсове и минуси на управлението на Костов, но няма смисъл.

Според мен не е чак толкова хубав факта, че СДС може да изчезне от политическата сцена. Няма сили (а и най-вече пари) за съставянето на истинска дясна партия. Най-добрият вариант е СДС да се облагороди отвътре, което и стана в последните години, макар да не е достатъчно. Сегашното СДС няма общо с онова от началото на 90-те. Все още обаче комунистическите провокатори са доста. Дали е възможно такова облагородяване не знам, но като гледам вече никой не се интересува от СДС, всички гледат захласнато ГЕРБ.

Кои са новите "десни"? РЗС на дружбаша Янев.

БНД на болшевишките издънки - Свинаров и Шулева.

Демократическата партия на "антикомуниста" Бакърджиев.

"Новото време" на арабелата, доносника, педераста Кошлуков.

"Гергьовден" на Любен Дилов - червен и прочее.

Сега се чува, че в Русе някакъв милиционер ще създава нова "националистическа" партия.

Да не говорим за слуховете, че Слави Трифонов щял да влиза в политиката. По-малките партии ще се коалират с по-големите и СДС ще бъде аут. Лошото на този вариант е, че псевдо-десните, които ще дойдат след това ще бъдат дори по-прогнили и от "старите".
цитирай
4. анонимен - Напълно съм съгласен с написаното ...
13.03.2009 10:52
Напълно съм съгласен с написаното във втория и последния абзаци. Точно " на време " СДС беше взривено както отвътре, така и отвън. Така веднаж за винаги беше премахната възможността в България да се роди и съществува голяма партия в център-дясното пространство. Така се премахна и възможността политическото пространство да се очисти от боклуците на миналото. Последствията са катастрофално ясни. Да се започва почти от нулата в съвременната социална, икономическа и политическа ситуация е жестоко изпитание за тези, които се наемат с това. Дано поне опитаме.
цитирай
5. nkf - edinstvena, Благодаря ти за оце...
13.03.2009 13:33
edinstvena ,Благодаря ти за оценката .По повод думите ти за лъжата, ето какви интимни мисли има другаря Костов:
"Аз мога да работя с много хора. Мога да работя с БСП. Спомнете си, че аз бях начело на управлението, когато БСП се включи в консенсуса за евроатлантическите ценности и се извърши този голям геополитически завой, страната застана силно на курса на европейско членство и на курса за членство в НАТО."

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-03-13&article=270270
цитирай
6. nkf - andreshko, незнам какво ново може ...
13.03.2009 14:09
andreshko,незнам какво ново може да се каже.Нещата са били на повърхността, пред очите ни.Имало е хора , които са ги казвали в прав текст.Може би трябваше да се случат всички тези напълно безпринципни пазарлъци и другаря Костов да изрече сакралната (за него) фраза,че може да работи и с БСП,за да може най-после да стане ясно за какво точно иде реч.Преди време Николай Колев Босия твърдеше,че Костов е един от важните агенти на Москва;че е персонално обвързан с Луканов;че досието му е в русия.След коалицията със СДС и последвалите му изказвания, то специално за мен вече няма съмнение за тези неща.
Що се отнася до предпоследното ми изречение.Ще поясня малко по-обстойно.Както съм казал и в статията, то за мен-това е мое лично мнение-няма съмнение,че България е изправена пред политическа катастрофа и разпад на този псевдополитически елит, назначен от другарите и създаден от държвана сигурност.Политическата наука, базирайки се на емпиричния опит е констатирала ,че приблизително за 20 години един "политически елит" се износва .Затова ,че след като настоящите муцуни, които са вече политически трупове, окончателно слезнат от "сцената" за един определен период ще се получи нещо като политически вакуум.Именно в този момент хората трябва да са много внимателни кои ще са лицата, които ще запълнят опразненото пространство.Да не се доверяват повече сляпо,а да изпитват .Да проверяват личностите и делата през утвърдени и столетни ценности,а не както ставаше до сега.Да не се допуска в никакъв случай отчаяние.Да не допускат повече да ИМ назначават лидерите, както ставаше до сега ,а да ги излъчват от собствените си общности.За тази цел трябва, обаче, хората да се сплотяват семейно и родово, да се събират с други близки, роднини и приятели, да си говорят , да обсъждат, да се държат един за друг.Защото сега хората са много атомизирани, разбира се това е в услуга на другарите и на такива назначени шмекери.най-после ще трябва да се обърнат към добрите примери от българското минало и да имат тях като мисловен модел .Всичко това е необходимо за да може да се възстанови държавата,държавността,защото ние сега не живеем в условия на държавност,а още по-малко в условия на българска държавност.
Незнам как да коментирам думите ти за "безкласово общество и т.н." аз не съм комунист по убеждения,а точно обратно.Имам късмета ума и съзнанието ми да не са засегнати от левичарските бацили.За мен съществуването на класи и съсловия е жизненонеобходимо,а и естествено.
цитирай
7. nkf - Калояне, СДС направи грешка, като ...
13.03.2009 14:18
Калояне,СДС направи грешка , като се коалира с Костов,а това е и показателно,че няма сили за вътрешна промяна, която да доведе до изчистване на ченгетата,агентите и деструктивните елементи, както и на опортюнистите.Изглежда наистина Мартин Димитров е човек на Иван Костов.Неможе да искаш изчистване на СДС и да правиш дослук с Атанас Атанасов.Предполагам,че СДС ще загуби немалко гласове от тази своя стъпка.Снощи се видях с мои приятели и седнахме на по бира, и знаеш ли- това са все хора, които от как имат право да гласуват са гласували все за СДС -нито един от тях, обаче, сега няма да си даде гласа за СДС.Още по-страшното е , че почти сигурно ще пуснат бюлетина за ..."атака".
А останалите "десни", които си изброил просто неискам да коментирам.
Защо казваш,че кошлуков е арабел?
цитирай
8. nkf - анонимн, просто няма начин да не с ...
13.03.2009 14:20
анонимн, просто няма начин да не с еопита.Наистина нещата са доста сложни, но няма друг изход.От нас зависи и ние трябвада си носим кръста.
цитирай
9. monarchism - Не се знае. Този път прекалено много ...
13.03.2009 14:32
Не се знае. Този път прекалено много анти-ДСБ хора има в СДС, приемането на коалицията мина на косъм. В идните месеци нещата може коренно да се променят. СДС ще загуби гласове, но още по-зле е тези гласове да отидат за дъртите ченгета от "Атака", или за по-младите комуняги от ГЕРБ.

Пишеш, че ще се създаде вакуум, точно това ще стане, но този вакуум ще бъде изпълнен с хора като Трифонов, Дилов, Янев и прочее, сиреч - хората с парите.

За Кошлуков - арабели са казвали на педалите по затворите. Николай Галев е лежал заедно с Кошлуков в Старозагорския затвор. От него съм го чул това, както и прякора на Кошлуков - Сузи дългото бедро. :)
цитирай
10. edinstvena - Дайте някаква надежда моля ви се. . . ...
13.03.2009 16:55
Дайте някаква надежда моля ви се... всичко червено излезе.. Иска ми се да не сме толкова черногледи, въпреки че честно казано не знам как...

nkf относно другаря Костов, той е позьор. Той уби синята надежда в Българите. Той е първият човек, който запланува политическото убийство на България. И след него дойде Симеон разбира се... Такава поредица от злополучия не е възможна дори в добрия стар филм на Джим Кери.. достоен български сюжет.. :)
цитирай
11. monarchism - Май не са виновни само самите пре...
13.03.2009 21:50
Май не са виновни само самите председатели на партиите.

Ето едно мнение на някакъв привърженик на СДС:

"Монархистите да си ходят при Симеон. Тук е средище за други хора. Демокрацията цъфти при републиката. Заварените монархии вегетират и са само комуфлаж."

Красноречиво. :)
цитирай
12. nkf - edinstvena, за съжаление всичко ...
14.03.2009 01:30

edinstvena,за съжаление всичко е доста мрачно или по-скоро тъмночервено.Защо мислиш,че надежда няма?Колкото по бързо се саморазобличат другарите, колкото по-бързо свалят маските-Костов вече го стори-толкова по-добре.Надеждата за нещо по-добро е ,след като тия се срутят.
А що с еотнася до "позьорството" на Мавъра, то склонен съм да се съглася.Наистина добър актьор.Разбира се медийте също са имали задача да утвърждават образа му на "проклет и темерутест антикомунист",принципен, праволинеен.Заслужава "Оскар" или по-скоро званието "Заслужил артист" .
цитирай
13. nkf - :) Калояне, наистина са забавни ...
14.03.2009 01:37
:) Калояне, наистина са забавни подобни изказвания , като това, което си цитирал.Само , че нивото на подобни типажи е прекалено ниско и аз предлагам да не се занимаваме с подобен плебс.
Това е типичен представител на тълпата и на масовостта във всичките й аспекти.
Сам знаеш ,че от подобни цървули по принцип нищо независи.
цитирай
14. nkf - Що се отнася до евентуални "...
14.03.2009 01:42
Що се отнася до евентуални "неизвестни" пред вече осъществената коалиция,то аз съм скептик.Няма да я разтурят, в никакъв случай.
А тези неща за Кошлуков са интересни, не ги знаех.
Но дори и без тях "новото време" не са сериозна политическа формация.Това е просто едно телевизионно предаване.
цитирай
15. monarchism - Разбира се. Човекът с идеали не се ...
14.03.2009 23:51
Разбира се. Човекът с идеали не се води от глупостта на мнозинството.

Идеята ми беше, че ще бъде по-лесно да се облагородят отвътре старите "десни", отколкото да чакаме "новите", които ще са по-пълни с ченгета и комуняги. Типичен пример е партийката ГЕРБ - тя беше своебразен магнит, който привлече в редиците си най-голямата сган от всички други партии, включително СДС. При създаването на "новите десни" се отваря много място при "старите". Въпросът е с какви хора ще се запълни то. За СДС сме говорили. Партията е доста променена, в сравнение с 1991 г., 1997 г. например. Присъствието на НДЗПЧ вътре е гарант за това. В близките години (ако партията съвсем не изчезне) е възможно консервативните и крила да вземат превес. Много важни ще са тези избори, големи размествания на пластовете ще има.

А "Новото време" беше партията, която първа поиска легализацията на гей браковете. По онова време основен спонсор и беше "Джемини"...
цитирай
16. анонимен - Мартине,основно грешиш за Костов
17.03.2009 01:54
Грешната оценка за Костов идва от заблудата ти ,че Костов е имал абсолютната власт.Нищо подобно.Костов не само,че нямаше абсолютната власт,но всеки момент можеше да бъде свален от власт от депутати подставени лица като Цонев,Бисеров,Каракачанов и още много други, които вече знаем къде са и какви са били.За да изкара мандата до края ,Костов е бил принуден да се съобразява с този факт.
Твърдиш,че не бил отворил досиетата.За комисията Андреев не си ли чул?Как може да се повтарят дебелите лъжи на комунистите от убеден антикомунист, като теб.
Петър Стоянов непрекъснато играеше срещу Костов и СДС.Още едно потвърждение,че Костов не разполагаше с абсолютната власт.
Костов беше съботиран от прокуратирата и съдебната власт.Как да осъди комунистите,като съдебната власт не беше в ръцете му.
Приватизацията не станала както трябва.Нека не забравяме,че Костов дойде на власт тогава,когато комунистите вече бяха ограбили страната .Парите вече бяха в тях.С тези пари те накупиха предприятията ,както и медиите .За това Костов не трябва да се вини.Когато торичаме Костов,безпорно най-добрия държавник на България поне от 65 години насам,то ние правим неоценима услуга на комунистите,които се страхуват от него и искат да го отстранят от политическата сцена.Не се ле усещаш,че с отричането на Костов ,попадаш на страната комунистите и им правиш неоценима услуга?
Каквито и грешки да е правил , няма друга разумна и полезна за България алтернатива от тази на Костов.
Жалко,че убедени антикомунисти ,като теб, това не са разбрали.За сега по-добър от Костов няма.Ако има ,посочи го.Аз такъв не намирам.
цитирай
17. maistora - До №16
10.04.2009 21:54
Глупаво е да противопоставяш пекинез на питбул.
Ще припомня,че когато Командира беше в силна позиция той я предаде на комунистите. Говориш за Бисеров и подобни, но забравяш подкрепата на Негово величество Българският народ. Нима не помниш как той излезе на улиците и предизвика връщане на мандата на БСП? Костов не поиска помощта на народа през цялото си управление.
Можеше да се проведе референдуми, но не го направи. Можеше да ни извика на улицата, но не го направи. Излъга ни и върна властта на БСП.
Днес разбива дясното пространство и не се бори срещу "руската троойка", която си прави каквото поиска.
цитирай
18. анонимен - Костов е разумната алтернатива
12.04.2009 00:36
Майсторе ,много глупости си написал срещу Костов.
В какво те излъга Костов?Кажи нещо конкретно,а не да повтаряш словестни щампи.
Костов върнал властта на БСП!?Как стана това,бе ,майсторе?Костов щеше да спечели втори мандат, ако комунистите не бяха върнали царя.Именно царя върна комунистите на власт през задния вход.Да припомня, че въпреки политическото цунами на царя, СДС през 2001 г. имаше повече гласове от БСП.
Днес разбивал дясното пространство!?Как го прави тове,бе ,майсторе?Като се обединява със СДС и води преговори с други десни формации?
Злобата ти срещу Костов е конрапродуктивна.Тя заслепява съзнанието ти и започваш да пишеш глупости.Твоето поведение спрямо Костов обслужва БСП.Това не го ли усещаш?Така комунистите ще ни управляват вечно!
Човешката глупост е безкрайна.Ти си жив пример за това.
цитирай
19. maistora - До анонимен № 18
13.04.2009 21:49
Дали случайно не си Иван Костов?
Жалко е да виниш противника си дето си загубил.
Ти какво очакваше от БСП?
цитирай
20. nkf - Анонимен, заел си се с невъзможна ...
15.04.2009 13:36
Анонимен,заел си се с невъзможна кауза-да оправдаеш Костов.Той имаше своя шанс да промени България и не го направи.Последицата беше негово нищожество псевдоцаря и след това хомосексуалния сергей и два пъти бонус-доган.
Костов не декомунизира България и не взе парите и оръжието от комунистите.От там нататък няма какво да говорим.
Както е казвал Наполеон:"Успеха може да бъде оправдан всякак,поражението-никак".
Това е по повод разгрома му на Ватерло от Уелингтън.
Та-така и с Костов ,всички извинения са безсмислени.
Или правиш нещо или не ,средно положение няма .Оправданията са за мухльовците и обратните .
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2542184
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20232
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930