Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2009 01:12 - Сдружение "Радко" осъди Р Македония в Страсбург
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3976 Коментари: 9 Гласове:
0



                    Една добра новина поднесена ни от Страсбург ,от съда по "Правата на човека".Осъдена е Р.Македония (по-известна като ФИРОМ или БЮРМ),която за съжаление е все още под сръбска окупация и се управлява от агенти на  сръбската УДБА,продължавайки руско-сръбската линия на българофобска политика и геноцид над всичко българско.Тъй като сърбокомунистическите диваци и варвари край  Вардар-все още неизгонени от този исконен български край-не признават  българската характеристика и корен на населението отвъд Осогово ,се наложи Цивилизована Европа  да им припомни, че място за агресивните сърбо-руски политики, място няма.

Ето я и новината публикувана тук http://bulgariamakedonia.net/index.php?br=30&stat=331

А ето какво е и мнението на английският историк Стивън Рънсиман

"Аз лично не мисля, че съществува македонска нация - казва Рънсиман.- Мисля, че славянското население в Македония е много по-близко до България, отколкото до нещо друго... Общо казано, хората, които се смятат за македонци, са провинциалисти, искащи да си имат хубава държава, която да управляват. Не съм убеден, че Македония е наистина страна на базата на нов народ. Мисля, че българинът има право да знае това, макар да е леко неудобно за международната политика...".
http://bulgariamakedonia.net/index.php?br=30&stat=331



Гласувай:
0



1. merkator - А помниш ли "драмата" с паметника на Т. Александров
15.05.2009 09:28
Македония е мъртво родена "държава" и като такава няма бъдеще...да, може би ще влезе в ЕС, но това ще е началото на Края на този коминтерновски цирк! Преди време разбрах за решението на Страсбург, което за мен беше очаквано! Но това е капка в морето...ако в България имаше истинско ВМРО, с ясна позиция и цел, с истински Председател, който да води Организацията по пътя на Ванчо Михайлов, нещата в БЮРМ нямаше да са толкова розови са сръбофилите...ужасяващата промивка на мозъците на населението в тези горки територии може да хвърли в шок всеки себеуважаващ се историк!!! И до като из Охридската околия хората са с чисто българско самосъзнание, то из Скопско е Триумф на неграмотността, с еднадума Трагедия!
Не знам дали знаеш, че "Радко" е псевдонима на Иван Михайлов...поздрави и успех!
цитирай
2. monarchism - И все пак, това е звучен шамар за с...
15.05.2009 09:49
И все пак, това е звучен шамар за сърбокомунягите. Ако не друго, то поне международния отзвук ще привлече внимание върху положението в Македония. В момента събитията се развиват в наша полза - ЕС няма да приеме Македония ако сърбоманите не признават подобни сдружения като "Радко" и правото на хората да се самоопределят. Дано да има повече такива.

Либерализмът на ЕС в този случай ни е полезен. ;)
цитирай
3. monarchism - Меркатор, в средите на истинското ...
15.05.2009 09:52
Меркатор, в средите на истинското ВМРО усилено се е говорило за смъртта на Иван Михайлов. Знаеш ли как умира и кой е виновен за това?
цитирай
4. merkator - Иван Михайлов умира от старост,
15.05.2009 10:28
а легендите какво разказват, това е друг въпрос:)
И въобще, когато си на 94 години има ли значение от какво ще умреш?!?!
Важното е, че за мен той си остава последният истински, български националист! Последният идеалист от истинска България!
цитирай
5. анонимен - Македония не трябва
15.05.2009 11:46
да влиза в НАТО и ЕС с войнстващия си македонизъм, защото това ще е вредно за България.Наивно е да се мисли,че при членството си в ЕС истината в Македония ще възтържествува и македонизма ще бъде разобличен.Напротив!Тогава македонистите ще станат още по-нагли и нахални.Нека вземем за пример Гърция.Когато беше приета в ЕС през 1980 г. реши ли се въпроса с българското малцинство в тази страна?Българите в Гърция продължават да се наричат славяногласни елини.Гръцкия шовинизъм остава непокътнат.
Приемането на Македония в ЕС зависи от България и сега е времето ние да използваме геополитическото си предимство спрямо Македония и Сърбия ,за да защитим българските интереси в тези две страни.От освобождението си , до сега никога България не се е намирала в такова геополитическо предимство спрямо своите съседи и ще бъде поредното национално предателство, ако не го използваме в интерес на България.
За съжаление отново ни управлява небългарско правителство, което с абсолютното си бездействие по националните въпроси , пропилява уникалните съвременни възможности на България да поправи до голяма степен историческите несправедливости спрямо нея, да защитим българщината в Македония и Сърбия, да накараме тези страни да се съобразяват с нас.
цитирай
6. monarchism - Меркатор, има значение, защото ...
15.05.2009 14:24
Меркатор, има значение, защото Иван Михайлов не умира от старост. Отровен е по поръчение на КГБ. Извършителят мисля е ясен...
цитирай
7. merkator - до 5.
15.05.2009 15:10
Абсолютно съм съгласен с теб! Но Гърция не е база за сравнение...на техният пример за национализъм можем само да завиждаме!!!! Това, че нас пряко ни засягат не значи, че техния модел е лош! Вземи за пример поведението на Гърция спрямо ЕС...в ЕС изстиват, като им споменеш за южната ни съседка :) ...защото имат ПОЗИЦИЯ и я отстояват до край!!!
цитирай
8. merkator - Не мисля...
15.05.2009 15:13
...че КГБ ще тръгне да трови 94 годишен старец....а ако намекваш за Кеворк...та той няма смелостта на заек гей :):):)
цитирай
9. monarchism - Врагът на другарите си е враг и на 100 ...
15.05.2009 15:53
Врагът на другарите си е враг и на 100 години. Кеворкян е съветски агент, не трябва да се подценява, а и все пак не трябва да си кой знае какъв мъж, че да сипеш отрова на някой.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2535216
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20217
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930