Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2009 00:13 - В зората на демокрацията: Как Сидеров защитава хомосексуалистите и си пада по леки жени
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3951 Коментари: 6 Гласове:
2



http://podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=3018

Пенчо ДАНЧЕВ

Началото на българския криминален преход е белязано по страниците на вестник “Демокрация” и с яростни статии в защита на идеята за тотална приватизация, връщане на земята и съд за “комсоциалистите”, разкрива документалното изследване за живота на Волен Сидеров - “Волен Сидеров между лъжата и истината”.
Сидеров е един от първите, които популяризират американския план Ран-Ът, поставящ началото на разсипването на българското селско стопанство и българската икономика. Той е правен по указание на тогавашния министър-председател Андрей Луканов. Там активни участници са Иван Костов, Венцислав Димитров (сегашен съветник на президента Георги Първанов) и др.
Днес в предизборната платформа на партия “Атака” са залегнали лозунги срещу приватизацията и срещу продажбата на българска земя на чужденци. В парламента Сидеров дори предлага Закон за национализацията. Малцина обаче знаят, че този закон обслужва само т.нар. едър български капитал.
В мотивите си за напускане на парламентарната група на “Атака” Стела Банкова пише: “Категорично съм за радикално отнемане на незаконно придобитото имущество и търсене на наказателна отговорност от виновниците. Предложеният от партия “Атака” законопроект за национализация обаче на практика ще обслужи интересите на онези, които ограбиха българските предприятия.  В чл.3, ал.1  е записано, че “на лицата, които са придобили национализираните по този закон предприятия, след изземването се заплаща обезщетение от държавата. Собствениците веднъж вече са закупили на безценица държавните предприятия. Втори път са изнесли машините в чужбина и са изхвърлили работниците на улицата, а сега според Закона за национализация се предвижда да получат и обезщетения. В законопроекта се предвижда държавата да отговаря за задълженията на предвидените за национализация предприятия. Доколкото тези задължения са направени в по-голямата си част  от недобросъвестни собственици, всъщност този законопроект ще облагодетелства онези, които ограбиха предприятията”.
Само след година всеотдайна работа във вестник “Демокрация”, Сидеров е свален от поста главен редактор. image Освен драстичния спад на тиража на вестника, една от основните причини е склонността му да популяризира начините, по които по-добре се прави секс. Ето какво четем в “Стенограма на издателските синдикати на в. “Демокрация” за освобождаване на главния редактор Волен Сидеров и избиране на негов наследник”.
Милко Джорджев: Вестникът трябва да бъде на висота. След 19 октомври той стана официоз. Но от моята критика не се взе бележка и тези грешки продължават. Върхът на всичко според мен е тая притурка във вестника. Как може един официоз, един политически вестник да ни занимава с въпроса как се прави по-добре секс? Може би е искал да подпомогне студентското издание, но това е пълно безобразие!
Иван Моров: Моите колеги ме направиха на нищо за тази притурка...
Годината е 1992-ра. Все още порядъчните нрави в България са на висота. Сидеров прави първия си опит да разбие традиционния морал, като пропагандира сексуалната революция. Под негово ръководство в официоза на “синята идея” се появяват рубрики от типа “Из интимния бележник на баба”. Но в сравнение със собствените му порнографски снимки, публикувани в списание “Лейди”, тази притурка е като безобидна детска книжка.
Волен Сидеров: Не съм съгласен. Чисто юридически не стои много чисто. Аз имам безсрочен трудов договор с агенцията и оспорвам това нещо.
Любомир Павлов: Ние те преназначаваме (предлагат му да остане на работа във вестника като журналист - бел.ред.).
Волен Сидеров: Тогава трябва нова заповед, да я подпишете и т.н. Изчислете ги тия неща, защото са много спорни. Това решение, което тук се взе, може да се оспори.
Любомир Павлов: Ние не те уволняваме. Освобождаваме те от длъжност “главен редактор”.
Волен Сидеров: Това означава прекратяване на трудовия договор.
Любомир Павлов: Не те освобождаваме. Назначаваме те като коментатор.
Волен Сидеров: Трудовият договор е безсрочен.
Димитър Коруджиев: Искаш да кажеш, че си пожизнен главен редактор?...”
От стенограмата се виждат отчаяните опити на Сидеров да запази поста си. Видно е и как известният деятел на СДС, съратник на Стефан Софиянски и бъдещ шеф на “Общинска банка” Любомир Павлов се опитва да запази приятеля си Волен Сидеров в синия вестник. Въпреки това Сидеров приключва с работата си в “Демокрация”. image
По време на въпросния разговор Сидеров изтъква, че лично е събрал екипа на вестника, между които почти във всеки брой четем имената на Георги Коритаров (днес водещ в “Нова телевизия”) и Венцислав Лаков (сегашно острие във вестник “Атака”). Именно под ръководството на Сидеров и този екип излиза прочутата статия във в. “Демокрация” “Алчни старци изпълзяха на припек”, която е насочена срещу справедливите искания на българските пенсионери. Днес Волен Сидеров произнася пламенни речи против точковата система и преизчисляването на пенсиите. Като народен представител обаче той не внася нито един законопроект в тяхна полза.
Днес Сидеров е известен със своите груби изказвания по адрес на хомосексуалистите. В своя статия, публикувана в списание “Егоист” пише: “И продължавам да наричам гейовете педерасти, а ромите - цигани. Не, не съм толерантен с тях. Така, както те не са толерантни с мен и непрекъснато тикат педерастията или  циганията си в лицето ми”.
Интересно е обаче да видим какво казва същият този човек в интервю пред списание “Клуб М” през 1991-ва година:
- Говорихте твърде много за вас и жените. А има ли мъж в интимния ви живот?
- Не, няма, макар че са ме ухажвали и  мъже.
- Вие отказахте ли им?
- Да, защото не изпитвах желание, а и любопитството ми не беше достатъчно голямо. В нашата страна има много предразсъдъци по отношение на хомосексуалистите и на моменти се израждат в много силно изразена неприязън. А те са приятни хора, по-скоро боязливи, отколкото агресивни, винаги са готови да се отдръпнат, ако сбъркат адреса...
Разбира се, това не са последните прояви на Сидеров в тази насока. През 1993-та година той е първият журналист в България, който се снима чисто гол пред обектива на Румяна Чапанова и позира в предизвикателни пози. А ако проанализираме дълбоко неговото интервю, какво ли щеше да се случи, ако Сидеров е имал малко по-голямо любопитство тогава, през 1991-ва година?...
По-късно Сидеров ще обвини бившите си колеги Филип Димитров и Владимир Кузов в хомосексуална зависимост. Няма обаче данни те да са публикували свои голи снимки.
Няколко години, след като се снима гол в предизвикателни пози, Сидеров търси сметка на хората с обратни наклонности в парламента. Факт е, че и двамата обвинени от Сидеров депутати са бивши негови близки съратници. Единият е широко рекламиран на страниците на вестник “Демокрация”, а другия лично Сидеров сам вкарва в парламента.
Сега Сидеров се обявява за пръв защитник на православието и християнските ценности. Ако разтворим обаче юлския брой на списание “Лейди” от 1993 г., ще разберем други негови морални принципи, които очевидно изповядва. Там ясно личи и отношението му към православната вяра. Изложена е и позицията му към основни постулати в християнството - като ненасилието, миролюбието, целомъдрието, жертвеността, верността и вярата в Христос:
“Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си бог...”
И продължава с откровенията:
“Усещам например, че с времето все по-малко държа на сантименталната обвързаност. С годините любовта все повече губи значението си за мен... Никога не съм имал амбицията да правя семейство, защото никога не съм имал условията за това... Мисля, че е по-важно да си самодостатъчен, отколкото да си стимулиран отвън... Какво изобщо значи духовна връзка, пламенна любов? Аз се хващам, че бих се чукал с много срещнати през деня жени. Поглеждам я, харесвам я, бих се  чукал и толкова. Не е нужно да се влюбвам...
Намирам за лицемерно един мъж, който твърди, че ето вече 20 години се чувства прекрасно с жена си. Пълни нелепици... За мен жената е преди всичко сексуален обект.
- Този израз е впечатляващ. А какви жени харесваш?
- Тип курви.
- А много ли си селективен?
- Не. Абсолютен помияр съм. Сериозно говоря.
- Не ти ли трябват повечко мотиви, за да легнеш с една жена?
- Не е точно лягане. Предпочитам по-нетрадиционни начини.
- Може ли нещо да те спре да спиш с жена, която си пожелал? Например, ако е жена на твой приятел? Или ако решиш, че е адски тъпа?
- Ако е жена на приятел, тя му изневерява в мига, в който ме пожелае. Оттук-нататък какви угризения мога да имам - за това, че сме се пожелали взаимно ли? А колкото до това дали ще ме спре бедният й багаж - точно обратното. Колкото е по-тъпа, толкова по си падам. Честно ти казвам...
Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете.
- С понятието вярност боравиш ли?
- Не. Непрекъснато искам различни жени.
- Последен въпрос. Чувстваш ли се пионер, излагайки голотата си под прожекторите?
- Човек се ражда гол и няма нищо по-естествено от това да се съблечеш...”
  От брой 24  



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monna - Винаги съм се чудела...
16.06.2009 10:14
..как този мишок, Сидеров е лидер и увлича масите?
А погледът му е като на шизофреник, а ето сега и за сексуалните му предпочитания? Много смешно човече е, но някои го харесват, за съжаление и той се изживява като "вожд". Наистина дребните хора са много амбициозни и в напъна си да станат по-едри, понякога стават и вождове. Много е смешно това, но е факт и историята го доказва. Наполеон, Хитлер, Сталин, Ленин, а ето сега и нашичкият, Волен.
цитирай
2. nkf - Увлича, защото говори това, което ...
16.06.2009 12:27
Увлича,защото говори това, което известен кръг хора искат да чуят.Но по всичко личи,че е достигнал предела си и повече от 300-400 хиляди привърженици едва ли има.
А що с еотнася до психологията и поведението на Сидеров,то там наистина трябва да се произнесат компетентни специалисти.В него има нещо дълбоко сбъркано .
И Мона,ако обичаш не сравнявай личности като Наполеон и Хитлер със ...сидеров.Мисля,че база за сравнение няма.Най-малкото и Наполеон и Хитлер са били военни и са показали качества на бойното поле (Хитлер дори има рицарски кръст за храброст) а мишока Сидеров е скатал казармата.
цитирай
3. haralanov - Здрасти!
16.06.2009 14:21
Волен Сидеров е от онзи тип хора,движени единствено и само от личният си интерес!Не,че не вярвам в промяната и ,,обръщането,,на човека.Тъкмо напротив!Но съгласете се,че не е съвсем редно,преди 15 години да си бил Демократ-сега да си Националист.Тогава да си бил Глобалист-сега да си за Националните Държави.Тогава да си бил за приватизация-сега за национализация.Тогава да си бил безбожник-сега току що да завършиш Богословие.Тогава да си бил за гейчетата-сега да си против тях.Тогава да си бил против Брака-сега самият ти да си встъпил в брачни отношения.Тогава да си бил Прозападно настроен-сега да си Анти.Списъкът е толкова дълъг,че чак го заболява главата човек да изрежда.Всичко това говори за една тотална безпринципност при Воленчо.С това трябва да са наясно преди всичко,привържениците на АТАКА.Поздрави!
цитирай
4. monna - Имах предвид..
16.06.2009 22:12
..единствено ръста, нищо друго.
цитирай
5. edinstvena - Съвсем нормално ми се струва един ...
17.06.2009 09:38
Съвсем нормално ми се струва един психически нестабилен човек да има неприемливи и дори леко извратено сексуални наклонности, ето защо ни най- малко се изумявам от това, което прочетох. Още повече знаем, че Сидеров е една пионка на времето и нравите- ако в зората на демокрацията беше модерно да си разкрепостен и освободен, то сега той той усети, че вълната обществено настроение е съвсем друга. След толкова чалга и силикон хората имат нужда морала да се възроди. Е, той с присъщата си актуалност се обърна на 180 градуса, единственият му проблем е, че хората не са чак толкова късопаметни и помнят какво се е случвало преди 15 години. Така че в момента е просто смешен с всичките си приказки за национализъм, педерастия и антикомунизъм :)


Поздрави за поста, Марти. Определено ми беше много интересно и забавно да го прочета :))
цитирай
6. monarchism - А помните ли снимката на Сидеров и ...
17.06.2009 22:20
А помните ли снимката на Сидеров и Капка на една маса със Сашка Васева? :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2533764
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930