Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 16:58 - Левицата - нищо ново под слънцето
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2558 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


    "От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от                                     тръни, или смокини от репей?"
                                            Евангелие от Матея 7-16 

      Отвратени от  "ГЕРБ", Борисов и Цветанов, много Българи пуснаха червената бюлетина на последните избори. Абсурдната идея за по - добро и компетентно управление се претвори в нещо очаквано, до болка познато, но и лесно предвидимо - коалицията "б"сп/"б"кп, дпс и партия "атака". Тоест, някак си се върнахме в 2009 г., само че хепатитно - жълтото ндсв е заменено със съветско-червената "атака" или партия "юруш".
      Явно, на немалко - уж "нормални" гласоподаватели, все още им се струва, че комунистите търпят промяна, един вид взели са си поуки от  управленските провали,  особено от мандат   2005-2009 г. Мислят си, че тоя път "добрите", загрижени за народа леви ще дадат втората си риза на ближния. Щот, нали, постоянно се тръби как до заветната пожарникарска оставка се е водела антисоциална, "дясна" (пази Боже от такова дясно) политика. Пък и нали по време на мандат 2005-2009 г. валеше златен, инвестиционен дъжд, значи може пак да се получи, стига само да им се даде пак шанс. Така продължават разсъжденията на "недоволните". Пък и така тръбеше де що  има медия. Е, хомосексуалиста - еврейн станишев взе властта ( някой, ако си мисли, че орешарски управлява самостоятелно и експертно, по-добре да си запише час при д-р Саян) и заедно с другата мека китка - местан - ченге от  НЕбившата държавна (антибългарска) сигурност, както и с присъдружния им лъжепатриот, също ченге от ДС, рубладжийчето - волен, вече осъществяват  политиката  по оправяне на "разочарованите", социалночувствителни и "нормални" гласоподаватели, както и на всички останали, за съжаление.
      Да, започнаха "оправянето", ама се оказа, че минималната заплата няма да е 500 лв., както обещаваше на избирателите си сидеров. А те, избирателите сидерови, са до един кръгли идиоти! Казвам го това без никакво извинение, защото наистина трябва да са много, много прости за да се вържат на подобни безпардонни лъжи. Още повече - не знаят ли, че "атака" е на директна руска хранилка? Пък и да се отстоява загробващия (съвсем непреносно) руски проект "Белене" не е проява на националисъм. Всъщност проява е, ама на съветско-руски такъв. От друга страна, орешарски и останалата кървавочервена камарила писнаха в един глас " Не сме очаквали толкова лошо състояние на държавата". То не че държава има - тя от 09.09.1944 г. е разтурена от бащите и дядовците на такива като станишев и орешарски, ама нейсе. Да приемем, че хипотетично това, в което живеем е държава, тогава какво са правили другарите в народното събрание? Как така, уж депутати, претендиращи за компетентност и авторитет, пък незнаят какво става с парите в хазната! Лъжат, знаели са! Ако положението е било толкова лошо, то знаели са го, но са лъгали предизборно. Май поговорката, че пред избори се лъже най-много, все още не е разбрана от "умните" гласоподаватели? Така излиза, ако съдим по резултата.
     И все пак, червените започнаха и реално да обгрижват едни свои специфични любимци, а именно циганите. Защо ли? ами ето какви спешни мерки са предприели за духовните си (най-малкото) братя:

http://www.novini.bg/news/141426-бсп-легализира-циганските-гета.html

Ромските махали в градовете и селата ще бъдат узаконени със специална поправка в Закона за устройство на територията (ЗУТ). Това съобщи депутатът от БСП Димчо Михалевски малко след като временната парламентарна комисия гласува 3-месечен мораториум за събарянето на незаконни къщи, когато са единствено жилище на собствениците. В периода на забраната кабинетът се задължава да промени ЗУТ.

 http://news7.bg/Новина/България/Общество/Окончателно-Вдигат-майчинските-от-1-юли_l.n_i.13702_c.22.html

От 1 юли майчинските се вдигат от 240 на 310 лв. Това реши окончателно парламентът, който прие на второ четене промените в закона за Държавното обществено осигуряване.

Изменението на закона влиза в сила веднага след обнародването му в Държавен вестник.


http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1096428

250 лв. еднократна помощ за първолак
250 лв. ще е еднократната помощ за ученици, записани в първи клас в държавно или общинско училище наесен. Това определи кабинетът “Орешарски” на първото си заседание.

Сумата ще се отпуска на семействата, в които доходът на всеки член от семейството е под 350 лева. Родителите на първокласници ще получават вече 250 лева вместо досегашните 150 лева.

Така от помощите щели да се възползват 45 000 първолаци.

Нужно ли е да се уточнява кой точно ще се възползва от цялата тази парична, държавна помощ? Аз мисля, че е ясно и на слепите котета. В случай, че на някой не му е ясно, то да продължава да вярва на левите - те що го дооправят.

И това не е всичко! Другарите, съвсем по заветите на своя месия - другарят кашел мордехай леви, по - известен с псевдонима "карл маркс", продължават да провеждат...класова борба. Това е другото име на гражданската война или, ако щете, на братоубийствената война. Да, и това е част от програмата на левите. Именно това целят - гражданска война. Случайно ли кремълският пудел сидеров е в състояние на ежеминутна провокация към всички? Случайно ли пияницата миков открито говори по медиите за гражданска война по същество? Даже, твърди се, че във военоморска база "Атия" са им спряли отпуските, поради "изострената обстановка". Това са комунистите - крадци, лъжци, убийци и българофоби. Ама все пак, ако не ви се вярва - ето, казва го сам лоестото мекотело кутев:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5883751

"В програмата на Орешарски са записани важни неща. Сега, когато протестите са 10 дни вече, да си дадем сметка кои са хората на протестите.

Говорим за заможните, умните в София, нали техните данъци искаме да вдигаме, нормално е да протестират.

От крайно време това е формата на класова борба. Данъците не са забравени", уточни Кутев".
   
     
Тук трябва специално да се подчертае, че пари няма да се вземат от олигарсите или криминалните босове, тъй бллизки до лявата, поетична и милосърдна душа на червената върхушка, ами точно от тези, които съставляват рехавата ни средна класа. Същите, които имат ум, качества и образование и по честен път си докарват невижданите и чудовищни доходи от 4000 - 5000 хиляди лева. Разбира се, другаря кутев е верен на криминалната традиция на партията си - да граби и трепе кулаци и буржоа. Ето от къде ще дойдат парите за "социални" програми за любимите им цигани. 
     После някои се чудят що тъй циганите се множат, ами ето защо! Ей затова! Ама така е. Нали ние останахме единствени, които не направихме декомунизация и лустрация. Не само това, ами си избираме агенти като гоце - трипера - един абсолютен морален дегенерат и по тази сила, и ченге. Приемаме да живеем по антибългарските и античовешки павила заложени в настоящата ни конституция и производните й закони.
      И така, протести не само трябва да има, но червената сган трябва веднъж и завинаги да се изрине от всякаква възможна власт и достъп до пари, да бъде съдена за престъпленията си към България и Българите и забранена,  защото:

           "Всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и                                              се хвърля в огън"
                                  Евангелие от Матея 7-19 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - Поздравление за поста, ПОЗИЦИЯТА И КОМЕНТАРИТЕ!
07.07.2013 12:39
Настъпил е момента да махнем завинаги от властта продажните руско - турски мекерета и кукли на конци, да изберем достойни, честни, грамотни и почтенни личности в управлението и да изведем България на добрия път свободна и независима от чужди апетити. Мисля, че вече и на слепците е ясно кои партии какво представляват, кои градят, кои крадат, кои ни продават, кои ни предават. Дошло е време да вземем полезните за нас като нация решения!
цитирай
2. nkf - Настъпил е момента да махнем зав...
07.07.2013 20:13
batogo написа:
Настъпил е момента да махнем завинаги от властта продажните руско - турски мекерета и кукли на конци, да изберем достойни, честни, грамотни и почтенни личности в управлението и да изведем България на добрия път свободна и независима от чужди апетити. Мисля, че вече и на слепците е ясно кои партии какво представляват, кои градят, кои крадат, кои ни продават, кои ни предават. Дошло е време да вземем полезните за нас като нация решения!

Благодаря за коментара. А, ако трябва по същество да отговоря, ще кажа, че това ще е трудна работа, болезнен процес. Червените са навсякъде и няма да пуснат току-така властта. За залъгване на народа постоянно продуцират партии, движения, лидери и какво ли още не само и само да удължат колкото с еможе по-дълго властта и парите. Ето, днес чувам, че се сформирал някакъв "реформаторски блок", съставен обаче от все същите синове и внуци на шумкари, садисти, българофоби и т.н. Същите мимикрират, Божем, като "десни".
цитирай
3. batogo - !!!:)))
10.07.2013 10:21
Мисля, че вече с всеки изминат ден хората се учат да различават и все по-добре различават житото от плевелите. Не вярвам и този път да бъдат подведени и излъгани от пишман-сценаристи и бездарни имитатори.
цитирай
4. nkf - Мисля, че вече с всеки изминат ден ...
10.07.2013 21:40
batogo написа:
Мисля, че вече с всеки изминат ден хората се учат да различават и все по-добре различават житото от плевелите. Не вярвам и този път да бъдат подведени и излъгани от пишман-сценаристи и бездарни имитатори.

От твоите уста в Божиите уши. Аз все пак не смея да подценявам ченгетата, сценаристите и т.н. и да надценявам редовите граждани, пък били те и "каймака" на настоящото ни общество. Обаче мисля, че без опит за "постановка" няма да се мине. И тая постановка вече я виждам изиграна от трупата на "реформаторския блок".
цитирай
5. batogo - !!!:)))
11.07.2013 07:56
Прав си за постановката с реформаторския блок в тоя му вид. Но десен реформаторски блок от чисти, доблестни и почтени и родолюбиви професионалисти непременно трябва да бъде създаден, защото само това е алтернативата. Нужен е нов, почтен качествен елит с десни идеи и доблестни професионалисти, които да работят за просперитета на нацията като цяло, а с такива обществото ни вече разполага. Просто трябва да ги намери и ще ги намери. Поздрав!
цитирай
6. nkf - Ето това е: нов, качествен елит. ...
11.07.2013 18:38
Ето това е: нов, качествен елит. Тоест говорим за контраелит по отношение на сегашният такъв. Обаче си мисля, че нов, неопетнен от комунистическата партия и службите й елит не може да се съдаде по нормативния ред на сегашното статукво, защото просто мимикриращата номенклатура няма да допусне такова нещо. Нужно е разрушаване на този перестроечен ред, за да се даде възможност за оформянето на нов елит. Силно с енадявам, че идеята за разрушаване на перестроечното статукво да е залегнала дълбоко в мотивировката на протестиращите, а и на по-голямата част от народа. Извън протокола на настоящият ни разговор ще кажа: Ежедневно се повишава дразнението ми от това безкрайно нагло пребиваване във властта на тези уроди.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2535353
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20217
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930