Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2013 10:37 - Лява патия ли е БСП
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2119 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 31.12.2013 01:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       В последните години из общественото пространство е набрало сила едно упорито и устойчиво твърдение, че „Б“СП не е лява партия, а напротив – крайнодясна била! Защо? Защото, видите ли, имало най-много милионери в нейните редици, защото въвела плосък данък...и май това са аргументите, в подкрепа на „дясната“ теза за „Б“СП. В случая е много важно да се види и от къде идат тези внушения за комунистите. Идат не от другаде, а от малки, маргинални партии, които са генетично свързани с „Б“СП/“Б“КП, особено що се отнася до лидерите и ръководствата им. Такива партии или по-точно да ги нарека партийки са: НФСБ, "Атака", разните комунистически крилца, яростно оспорващи политическата и идеологическа приемственост между „Б“СП и „Б“КП. Разбира се, към изброените трябва да се прибавят и разни групички леви „интелектуалци“, разбира се.
   Няма да е никак пресилено, ако кажа, че подобни лозунги, издигнати от така изброените политически ( и не дотам политически) субекти, сочещи „дясната“ същност на „Б“СП са доста удобни на Столетницата. Например, някоя заблудена, бедна душа, изпадаща в почти оргазмен екстаз, припомняйки си за „социалната“ – ерго лява – „държава“ на другарят Т. Живков, за това как „хубаво се живееше тогава“ и същевременно, виждайки как настоящите лимузинени социалисти се къпят в разкош и лукс, да не си каже: „ прав е Сидеров, само той ще ги оправи“. Така, в деня на вота, този колективен нещастник пуска десетки хиляди бюлетини за  Сидеров, с надеждата, че новият Левски от Ямбол ще въздаде справедливост и ще възстанови „държавата“ на Тодорживковото „благоденствие“. Обаче, колективният нещастник е скот по презумция...щом е ляв и си мечтае за Тодорживковата „държава“, и социализъм, какъв да е друг? Обаче, колетивният нещастник не знае, че сидеров е продукт на „Б“КП, чиято наследница без никакво съмнение се явява „Б“СП, както и на ДС, и милицията. Тоест Сидеров е едно мюре, действащо по заповед от „Позитано“ 20, чрез съответните си водещи офицери от НЕбившата ДС.  И така, колективният нещастник гласува точно за тези, които смята да накаже с вота си. Колко е жалко да си ляв.

      Все пак, защо обаче „Б“СП не е лява партия, ако и да е пълна с милионери и да е въвела плосък данък? Много просто – защото за да бъде някой определен като десен далеч не е достатъчно да е милионер, а не е и необходимо да бъде милионер. Не е необходимо да въвежда и плосък данък. Дясното, в собствен смисъл, далеч не е само икономически, материален мироглед или разбиране. Напротив, тези които твърдят, че дясното е ограничено само до данъците, икономиката, богатствата, ако щете, са или политически неграмотни, или откровено лъжат. Дясното е много повече, неговата същност надхвърля данъчната политика и размера на банковата сметка. Дясно е това, което е в неразрушима връзка с вярата, това което държи на кръвно-родствената връзка и близост на народа. Дясно, в крайна сметка е това, което е поставено и на здрава ценностна система, разграничаваща ясно добро от зло. Дясното е националистическо и патриотично - ВИНАГИ, постявя благоденствието, независимостта и развитието на народа, и държавата, като основа на политическата си платформа. Това е съвсем накратко дясното по съществото си. Дясното е вяра, морал, ценностна система, национализъм, съхранение, благоденствие и развитие на народа.

     Е, колко от тези характеристики се срещат в уж „дясната“ „Б“СП? Ами много просто – нито една! „Б“СП/“Б“КП е партия с интернационална, марксистка доктрина. Тази партия винаги със зъби и нокти се е борила срещу независимостта на България. Това е партия, която е на подчинение на московската управляваща върхушка, без значение последната какви форми и наименования приема. „Б“СП/“Б“КП е атеистична, антихристиянска организация, отговорна за най-жестоките репресии извършвани срещу християнската църква. Същата партия и до днес, макар и прикрито и не толкова явно, продължава своята свирепа война срещу вярата. „Б“СП/“Б“КП е напълнила църковния клир със свои агенти и от вътре продължава своята разрушителна дейност. Кървавочервената Столетница е отговорна за моралното и духовно падение на българския народ. Същата тази партия, чрез подкопаването на Христовата вяра и традиционната ценностна система в българското съзнание, превърна българският народ в една по-скоро аморфна, хедонистична маса, която дори почти е спряла своето биологично възпроизвеждане. Уж „дясната“ „Б“СП не само, че не се грижеше за благоденствието и развитието на Българите, но тя избиваше Българи. Тя прави това и днес, макар и не чрез концлагерите си. Комунистическата партия е тази, която развъди едно непригодно за каквато и да е култура, и цивилизация племе - циганите и си го отглежда, и харни и досега, но с потта, парите, собствеността и кръвта на Българите. Комунистите са антибългари, те продават България и българските интереси. Настоящото престъпно правителство, оглавявано от престъпника орешарски, прави точно това – продава България на руснаците.

      Поради тези, макар и изброени накратко причини „Б“СП/“Б“КП не е „дясна“ партия, а класическа лява, интернационална, атеистична и собствено яростна - антибългарска партия. Това, че има милионери в нея, не я прави дясна. Нека се запитаме дали Ал Капоне или Васил Илиев, след като са били богаташи и милионери са десни? Означава ли, че един забогатял престъпник е станал вече десен? Не, ни най-малко. Левичарството, комунизма, социализма са диагноза, умствена, нравствена, морална, човешка непълноценност. Някаква грешка в ДНК-то и затова никакви милиони и плоски данъци не могат да поправят тази грешка. „Б“СП/“Б“КП, ведно с производните й партии, не е дясна партия, а криминална, престъпна, следователно класическа лява.

 "Защото десните пътища Господ наглежда, а левите са развалени", Библия, Стар Завет, Притчи Соломонови, 4:28.



Тагове:   БСП,   комунисти,   леви,


Гласувай:
3



1. socialismus - Не сакам я да съм добре, сакам на БСП да е зле.
24.08.2013 12:22
Защото Благоев е написал "Pro domo sua", БСДП оцелява, а тези, които все се навират да я коментират нямат свой път. На това му се вика "Абе, `що не гледаш твоята си работа?"
цитирай
2. nkf - Защото Благоев е написал "Pro ...
24.08.2013 13:10
socialismus написа:
Защото Благоев е написал "Pro domo sua", БСДП оцелява, а тези, които все се навират да я коментират нямат свой път. На това му се вика "Абе, `що не гледаш твоята си работа?"

Другарю престъпник, само тов али успяхте да измислите в защита на антибългарската ви психокотерия? Всъщност, защо ли питам - то е ясно, че до един сте бездарници и некадърници. Просто комунисти!
цитирай
3. tit - понякога си толкова краен, че ми настръхва монитора!:)
24.08.2013 22:11
Мислех, че ще прочета опровержение на доктрината на социалистите....
Дясното може да бъде защитавано и по-умерено, но при твоя крайно десен захват, сено е невъзможно
Десните са мнозинството в добри времена, а нашето не е такова.
Що си мисля, че Хитлер и Мусолини са социалисти... Национал
цитирай
4. nkf - tit, защо да съм краен? Какво изобщо ...
25.08.2013 08:45
tit, защо да съм краен? Какво изобщо означава "краен"? Нещата или са правилни, или не, или добри, или лоши. Какво от написаното в статията не е истина?
За Хитлер и Мусолини е друга тема и не е в контекста на статията. Иначе социалисти не са. Специално за Хитлер и социализма съм писал тема, тук в блога си.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2524012
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031