Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2013 10:33 - Комунистите стимулират циганската раждаемост
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3162 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 31.12.2013 01:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Престъпниците от „Б“СП/"Б"КП и присъдружните им в настоящата коалиция, тип отечествен фронт, "Атака" и ДПС, проявяват изключителна загриженост за циганите. Другарят – престъпник  орешарски, има поставена задача да намери пари за увеличаване на детските надбавки за следващата година. Тоест увеличените средства трябва да се гласуват с приемането на  бюджет  -2014 г.

       Естествено, от това увеличение етническите Българи няма да се възползват или, ако има някои възползвали се, то те ще са буквално единици. Не така стоят обаче нещата с циганките, които по правило са „самотни“ майки и са с доходи под 350 лева. Така, загрижени за скъпоценните си дискриминирани, бедни и неинтегрирани цигани, комунистите ще увеличат надбавката за всяко дете - цигане до 50 лева за следващата година. Това не е никак нова практика за „Б“СП/“Б“КП плюс ДПС. Същите стимули прилагаха и по време на тройната коалиция, пък и по време на коалицията НДСВ – „Б“СП. Да не забравяме, че по времето на Симеон започна така нареченото „ромско включване“. Къде, как и защо ще се включват циганите не стана ясно, но пък другарят - еврейн сорос, дружески се гушкаше със Симеон и съплеменника си станишев, развързвайки кесията за индивидите от туземен индийски произход. Едва ли е необходимо да се споменава от къде ще дойдат парите за все по-набиращата мощ циганска фабрика за деца? Все пак, за протокола, както се казва, е редно да се отбележи от къде ще дойдат левчетата в циганските джобове – от нас – Българите - ще дойдат. Може би жалкото е, че няма да ги вземат от „социалночувствителните“ Българи, от социалдемократично настроените или направо от лумпените – леваци, просто защото изброените са непроизводителни и самите те чакат я на заплатка, я на някаква друга милостиня. Казано накратко – отново ще се източва българска собственост, труд, пот и сълзи за да се хрантути и размножава едно непригодно за добродетелен и съзидателен живот племе. В този ред на мисли се сещам за непрестанните вопли на гореупоменатите „социалночувствителни“ лигльовци  за вихрещият се „див капиталъзм“, „Дикенсов капитализъм“. Та- да попитам – де го тоя „див капитализъм“? Е, що за „див капитализъм“ е тая социална солидарност на комунистите по отношение на циганите? Това си е жив социализъм – раздаване пари на калпак. Аз лично искам да живея в тоя „див капитализъм“, ама по всичките му правила и без никакви там глупости за „социална солидарност“, „интеграции“, „неравностойни положения“, „социални помощи“, „социални държави“ и „хуманни отношения“. Обаче „Б“СП/“Б“КП и останалите офейци ги е страх, че ще си загубят цветнокожия  електорат, защото в условията на „див капитализъм“, циганьорите буквално ще умират от глад.

Ето ги и подкрепящите „социалната“ политика на престъпника Орешарски и комунистическата партия, с разклонения – "Атака"/ ДПС:
imageimage

image
image
image

   Това са тези, дето храним и търпим. Тези, дето комунистите ни ги качват на главата.
За да бъде прекратен културният, демографски и икономически геноцид над Българите трябва час по-скоро да бъде премахнато настоящото правителство, разпускане на парламента, свикване на велико народно събрание, приемане на нова конституция, закони за декомунизация и лустрация, забрана на комунистическата партия и съд за извършителите на този 70 годишен геноцид.

 




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nicodima - И аз искам див капитализъм, защото знам, че ще оцелея, но...
25.08.2013 10:44
... иди го разправяй на 2 млн. пенсионери, 1 млн цигани и 0,5 млн. турци и възпитаваните от тях потомци, колко е хубаво при соца, когато вземаме от богатите и даваме на бедните, това, което уж им се полагало... Но защо вземат от тебе, от мене, а не от Васил Божков, например? Ние знаем името на Божков и затова го споменаваме, а имената на банковите олигарси, които се крият от медиите и не ги знаем?! На тях им е изгодно да има тъпота и безпросветност, да се подхвърлят трохи на тези нещастници / всъщност нещастници ли са те? /, за да ги избират и това е. Ние, здравомислещите, сме малцинство и сме на доизживяване. Децата заминават там, където ще живеят поне с някакво достойнство!
цитирай
2. nkf - nicodima, напълно съм съгласен с ...
25.08.2013 10:49
nicodima, напълно съм съгласен с констатациите в коментара ти. Бих добавил само, че каквото и да се разправя на упоменатите от теб цигани турци и пенсионери е безнадеждно - те не могат да разберат, а и не искат. Тези са абсолютна пречка за отлепване от дъното.
цитирай
3. batimetriq - ИЗХОДЪТ Е ВЕДНАГА ДА ИЗГРАДИМ МОЩНА ФОРМАЦИЯ
25.08.2013 12:21
Можем да решим този и всички останали многобройни проблеми, само със създаване на единна, национална, многобройна и мощна организация на всички честни, почтени и родолюбиви българи. След това по законов път всичко се решава бързо. Не го ли направим това нещо веднага - загиваме. Умни и родолюбиви българи вече създадоха тази организация и предстои да се изградят структури в всички градове. Бъдете готови да участвате. Забравете дребните различия. Трябва да се съберем на първо време не по-малко от 500 хил човека. Всичко е занонно и в духът на Европейските ценности. Организацията се нарича ГД"Освобождение" и неин ръководител е Николай Колев - Босия. Изпишете bosia и ще влезнете в неговия блог. Там всичко е написано. Прочетете постинга му в блог BG от 07.08 11:20 - ДО НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ. Четете оттук нататък всичко, което там е написано. За да сте в крак с действителността и събитията. Ето това е нашата организация, за която толкова много говорехме. Тези, които са ни поробили имат изградени всевъзможни организации, с които са ни оплели отвсякъде. А ние нямаме нито една организация, която да се грижи за нас и да защитава правата ни. Как тогава ще се подобри животът ни, кой ще ни чуе?
Едно въже се състои от тънки нишки и всяка една от тях лесно може да бъде скъсана. Но когато са в едно, тогава ситуацията коренно се променя. Нека да се съберем в едно и да направим бързо живота си добър, красив и достоен!
цитирай
4. анонимен - Лично аз вече нямам никакви илюзии,
26.08.2013 09:13
че това може да стане. Целта на операцията е българите да изчезнат, а България да бъде поделена между Русия и Турция. Тогава циганите няма да бъдат проблем - руснаците и турците за една нощ ще ги ликвидират. Те не като нас.
цитирай
5. nkf - че това може да стане. Целта на оп...
26.08.2013 11:59
parasol написа:
че това може да стане. Целта на операцията е българите да изчезнат, а България да бъде поделена между Русия и Турция. Тогава циганите няма да бъдат проблем - руснаците и турците за една нощ ще ги ликвидират. Те не като нас.

явно това е целта на "операцията", както казваш. Само не съм съгласен, че не може да с енаправи декомунизация и лустрация. Може! Друг въпрос е дали ИСКАМЕ, дали има достатъчно хора, които искат декомунизация?
цитирай
6. batogo - !!!:)))
27.08.2013 18:21
Аз съм един от тези, които искат декомунизация и лустрация. Наистина е време всички будни, честни почтени и родолюбиви българи да се обединим по някакъв начин, за да противодействаме на операцията, за която говори Parasol... Поздрав за постинга и позицията!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2534588
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20214
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930