Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 15:19 - Мъки постсъветски
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3508 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

               „Истината има спокойно сърце“ – Уилям Шекспир

 

     Терористичният акт, с който беше свален „Боинг 777“ на „Malaysia Airlines“, извършен от руските сепаратисти в източна Украйна и довел до смъртта на двеста деветдесет и осем /298/ души на борда, предизвика очаквана истерична реакция сред силно оределите колони на местните съветски евразийци – путинофили и ерзац правослвани християни. Не че въпросните са възмутени и дълбоко потресени, че безвреме са си отишли от този свят двеста деветдесет и осем невинни човешки същества, сред които и невръстни деца. Не! Тях такива дребни неща не ги вълнуват. Та, нали според кумира им, другаряt йосиф джугашвили – сталин това е само досадна статистика и нищо повече. Изобщо наивно е да се търси каквото и да е чисто човешко морално състрадение при същества абсолютно дехуманизирани по своята същност. Защото липсата на морални норми и разум са отличителните белези на комунистите. И няма значение под каква външност и име се проявяват в настоящия момент същите тези комунисти.

    И така, не плачат другарите за жертвите на това сатанинско дело, даже минута мълчание не пазят. Няма такива неща. С пяна на уста тукашните русоблизи – путинисти – рубладжии се заеха да бранят твърдяната – но само от тях – „невинност“ на матушката русъ и бащицата им путин. Защото, нали, русия не може да извърши такова нещо. Абсурд! Тя, русия, според другарите рубладжии, е единствената надежда на човечеството от как свят светува. Разбира се, пак според другарите, вина за свалянето на Малайзийския „Боинг“ имат само и единствено „фашистите“ в Киев (има си хас) и естествено – архизлодеят на всички времена – САЩ. Няма как, САЩ са виновни за всичко по света: те държат в бедност и мизерия Латинска Америка, Африка, за България пък да не говорим; предизвикват бури, урагани, земетресения; водят войни и са в договорки с извънземни гущери и т.н., и т.н.

      Само че, другарите някак си незабелязват, че чисто поведенчески се държат като крадеца, дето вика дръжте крадеца. Не за друго, ами да насочва вниманието на хората в погрешна посока. Та и те така. Нищо, нито им е за пръв път, нито ще им е за последен. Ами, че нали в продължение на десетилетия проглушаваха света, че не те – съветските НКВД-ейци, са истинските убийци на  полските офицери в Катин и приписваха злодеяние на Германия. Същите съветчици нима не повтаряха до припадък, че нямат вина  за свалянето на корейския „Бойнг“ в края на 80-те години на миналия век? И само това ли е? Не е, ама е достатъчно показателно. После обаче, след години, сами си признаха, че са те касапите от Катин, че те унищожиха корейския самолет... Сега да не стане пак така, другари? - След някоя и друга година да признаете, че онези с горещите сърца, празните глави, бездънните джобове и петолъчки на муцуните са виновниците за терористичния акт в Украйна?  Определено така ще стане. Dйjа-vu, както се казва. Е, все ще се намери, я някой иванджийски, списващ парцалче като „Строго секретно“, я някоя шушумига като другаря сидеров – „Пегас“, я някой друг аналогичен психо типаж, дето ще изтъкват глупост след глупост, само и само да бъде хвърлена вината отново върху „прогнилия капиталистически, юдомасонски, фашистки... Запад“. Само че, света – този извън границите на русия, Афганистан, Сирия и Зимбабве – няма нужда да чака червените престъпници в кремъл, подложение под натиска на фактите, да се наканят да си признаят злодеянието. Наистина такава нужда няма, просто защото в геостационарна орбита има достатъчен брой сателити, както американски, така и европейски, които следят дори какви цигари пушат руските терористи в Източна Украйна; защото има достатъчно на брой канали за получаване на точна информация и в Брюксел, и във Вашингтон, Берлин, Хага...; защото именно руските терористи съвсем по махленски се похвалиха минути след свалянето на самолета какво „геройство“ са извършили; защото със стахановски плам и пионерска готовност руските терористи  започнаха да „разчистват“ мястото, където падна самолета; защото нито Обама, нито Камерън ще си позволят да излязат и открито да заявят, че точно руските терористи носят пряката вина за терористичния акт, ако нямаха достатъчно категорични доказателства; защото премиерът на Нидерландия – Марк Рюте директно заяви на русия, че я чакат тежки санкции, а прокуратурата на Кралството е започнало разследване за военно престъпление. Очевидно цивилизованият свят е пределно наясно кой е истинският извършител на този терористичен акт. И този някой е в кремъл. Защото истината за пореден път не е на страната на русия, затова и сърцата на тукашната руска пета колона са неспокойни, а те самите са се разлаяли като бесни кучета.

       Едва ли има здравомислещ човек, който би си помислил, че най- мощните и големи разузнавателни централи в света като ЦРУ или британските МИ, привлекли при себе си сътрудници с много висок интелектуален капацитет, биха извършили по такъв дърварски и левашки начин подобно нещо, ако, разбира се, бяха замесени в случая? Е, червените чугуни тъкмо в това се опитват да убеждават публиката. Все пак, обаче, да не забравяме, че въпросните централи разкулачиха иначе „непобедимия“ и „вечен“ СССР за около десетилетие, при това без дори „ненадминатото“ КГБ да  усети, че държавата, чийто "меч и щит" беше отива по дяволите, където впрочем й беше мястото..

       И така, другари, колкото и да се пените, и напъвате постфактум да доказвате, колко е „виновен злият Запад“, то обръча около матушката и бащицата ви гасудар се стяга. Тази престъпна простотия, която ВАШИТЕ терористи в Украйна извършиха, в крайна сметка ще усили още повече икономическия и политическия натиск над родината ви. Натиск, на който азиатската сатрапия не може да издържи. Видно е, че дори съвсем повърхностните и козметични санкции, които бяха наложени на кремъл, след престъпната окупация и анексиране на Крим,  водят до осезаеми икономически загуби. Е, колко ще издържи вашият дребен, плешив идол путин? Всъщност последният има късмет, че в Белия дом е именно Обама, но пък на Обама му остават по-малко от две години престой в президентското кресло. После идват републиканците - и тогава...?

      И най-важното, което ще бъде като последица на това конкретно престъпление: сред горящите отломки на сваления самолет, изгоря не само репутацията на престъпника путин (ако изобщо е имал такава), но там изгоря абсурдния план за „Евразийски съюз“, тоест за ново издание на о бозе почившите СССР и руска империя. Просто нито казахите, нито така наречените „беларуси“ ще са поблазнени да присъстват в съюз, чиято водеща държава неизбежно все повече и все повече ще стагнира икономически. Нещо повече, въпросната държава съвсем скоро може да се окаже отново пред въпроса за собствената си териториална цялост. Щом в Крим може да се проведе референдум, защо и в Сахалин да не се проведе? Също и в Поволжието, Кавказ, Карелия, Ингрия и др. окупирани от русия чужди земи, пък и в крайна сметка ще е демократчно да се чуе гласът на милионите китайци в Сибир.

 

       Наистина нямат край мъките постсъветски и русофилски, но това е неизбежно, щом целите им са лишени от разум и морал. А знайно е: „тоз, който Бог иска да накаже, първом ума му взема“.

 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lado - Красиво написано за отвратителните престъпници против човечеството
22.07.2014 15:41
Няма да може да се проведе референдум със сепаратистки искания в Блядистан. Пуйлото прокара такъв закон преди няколко месеца
цитирай
2. nkf - Няма да може да се проведе рефере...
22.07.2014 15:46
lado написа:
Няма да може да се проведе референдум със сепаратистки искания в Блядистан. Пуйлото прокара такъв закон преди няколко месеца

Виж това съм го пропуснал. Значи какво излиза? пичкин уж е демократ пък не дава на милионите неруснаци в окупираните от русия неруски територии да се произнесат демократично, дали искат да са част от северноазиатския хаганат. Ей, лошо нещо е туй москувлука.
цитирай
3. sestra - Агонията е факт неоспорим,
22.07.2014 22:13
както е неоспоримо, че България има такава история, че може с уникална лекота да отмахне от себе си руските мераци, че и Европа да отърве от тях, ама както казваш накрая, точно така е. Глупости и глупаци на килограм. Агония.
цитирай
4. nkf - както е неоспоримо, че България има ...
22.07.2014 23:06
[quote=sestra]както е неоспоримо, че България има такава история, че може с уникална лекота да отмахне от себе си руските мераци, че и Европа да отърве от тях, ама както казваш накрая, точно така е. Глупости и глупаци на килограм. Агония.[/quot
Руските мераци могат да се пресекат от раз, веднага щом се направи лустрация и декомунизация. Тогава влиянието на руските агенти ще спадне до санитарния минимум. Едва тогава ще тръгнем и напред и нагоре, и бързо ще стигнем останалите централноевропейски държави.
цитирай
5. zaw12929 - НАЗНАЧЕН СТЕ ЗА ГЛАВЕН ЧПРОКУРОР НА ...
23.07.2014 09:47
НАЗНАЧЕН СТЕ ЗА ГЛАВЕН ЧПРОКУРОР НА ВЕ , ДОРИ НА САЩ
Това са военопрестъпници по сми...
22.07 20:22
Това са военопрестъпници по смисъла на международното право и начело с архипрестъпника путин, трябва да бъдат докарани в Хага и съдени за военните си престъпления срещу мира и човечеството.
Комунистическото явление zaw12929 демонстрира нагледно какво е константното психо-интелектуално ниво и състояние на путинофилите - русоблизи, ерго обиккновени комунисти и престъпници.
ЗАЩОТО СТЕ ПО ВЕЧЕ ОТ ГЛУПАК- КАЗАНОТО ОТ МЕН ГО ПИШЕ В СВВТОВНИЯ ПЕЧАТ, А ВИЕ И СИ С ПАПАГАЛИТЕ МАНИПУЛАТОРИ... НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА СЪС ЗЛИ ОМРАЗНИ МИСЛИ
цитирай
6. nkf - zaw12929, вие освен, че сте прес...
23.07.2014 10:14
zaw12929, вие освен, че сте престъпница, тъй като сте причастна към комунистическата партия и идеология, която е обявена за престъпна на най-високо международно ниво, то сте и едно твърде несмислено същество, от чиито брътвежи и словесен талаш не става ясно какво собствено иска да изрази. Е, единствено става ясно, че в черепната ви кутия има единствено вакуум и нищо друго. Що се отнася до това какво пишат вестниците, то аз обръщам внимание само, ако са авторитетни, на световно равнище и домейна им не завършва на точка ру. Освен това, по отношение на казаното от мен - то е просто цитат, по общ смисъл, на международното право. Така, да ви повторя, другарко комунистическа престъпнице: По смисъла на международното право, извършеното от руските терористи-сепаратисти в Украйна е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Апропо, това каза и прокуратурата на КРАЛСТВО НИДЕРЛАНДИЯ ( а това не е прокуратурата на республика България, нито расийската, путинска прокуратура), в същия смисъл бяха и думите на премиера Рюте. Така, че, доколкото цитирам някого и нещо, то това са достатъчно достоверни и авторитетни източници, а не статийки от медии завършващи с точка ру и популярни само между масква и казахстан. Освен това, глупава и неграмотна другарко zaw12929, научете се в края на крайщата да пишете грамотно. Все пак комбинацията от неясната ви и абсурдна мисъл и функционална неграмотност, идват в повече.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2541870
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20231
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930