Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2014 15:55 - Путинофилите – обикновени глупаци или лицемери?
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 8186 Коментари: 15 Гласове:
21

Последна промяна: 13.08.2014 15:59


       От известно време насам правят силно впечатление няколко основни рефрена всред истеричното кресчендо на шепата путинофили (къде платени, къде участващи на добровлни начала в руския хор), тъпчещи земята българска и ядящи хляба й. В интерес на истината някои не са в България, а някъде из Западна Европа или САЩ. 

        Та – рефрен едно: „путин е консерватор и пази, отстоява (леко да не паднете от стола) Православието и християнските ценности“. Когато обаче редуцираме целия цитиран рефрен до само три думички, а именно – путин, пази Православието, трябва веднага да се запитаме, дали произнасящите тази опорна точка са  в нормална интелектуална и морална кондиция.

        Ето, веднага следва логичният и напълно разумен въпрос: как така офицерът от КГБ, сталинистът, комунистът*, клелият се в заветите на ленин, маркс, енгелс; крачилият бодро и самоотвержено в редиците на „щита и меча“ на КПСС; пламеният защитник на рухналия СССР*, е ...Християнин, че и Православен!!!? Нима не беше именно СССР държавата, която беше не само атеистична, но и в която бяха избити десетки милиони и то главно православни християни? Нима създателите на тази държава и на ЧК/КГБ не обявиха, че „религията е опиум за народите“? Нима не беше същото това КГБ, което посредством служителите си – да, същите онези с горещите сърца, хладните умове и чистите ръце - избиваше Християни и свещеници по най-зверски начин; взривяваше църкви и пазеше доктрината на официализираното богоборство? Все някак си ми се струва, че от комунист  Християнин не се става, не е ставало и няма да стане. Тук даже няма да коментирам, че на самия путин майчицата му е еврейка. Както се слива водата с олиото, така се и съчетава „комунистическия манифест“ със светото Евангелие. Толкоз за „православния пазител“ путин.  

      Рефрен две: „русия е морален стожер на нормалността, семейните и останалите Християнски ценности, срещу гейските ЕС и САЩ“.  Тук трябва да призная, че все пак има една мъничка трохичка истина. Става въпрос за хомосексуалните бракове – категорично това е извращение и не бива да се толерира, а още по-малко да се легализира. Но, има едно „но“, и то е, че хомосексуалните бракове са легализирани едва в по-малко от половината държави от ЕС, а да не забравяме, че Съюза има състав от двадесет и осем /28/ държави, засега.  Нека не се забравя, че в същия този ЕС, има и силна обществена съпротива срещу хомосексуалните извращения. Обаче, как стои въпроса с хомосексуалистите в путиновия нов СССР? Там да не би да няма хомосексуалисти? Убеден съм, че не само има, но и в никакъв случай не са по-малко, отколкото да речем в една Испания или Франция. Интересното е, че за хомосексуалните бракове в ЕС се застъпват основно левите партии / социалисти, комунисти, „зелени“/, тоест все идеологически съмишленици на тукашните путинофили. Няма и как да е по друг начин, след като същите путинофили са основен електорат на „Б“СП, а тя пък е в ПЕС, а ПЕС е сбирщина от леваци, а знаем, че леваците са за другите леваци, с меките китки. Това пък, ако не разкрива някакъв латентен хомосексуализъм сред тукашните сторонници на путин, пак си е една работа. Ама пък те толкова истерично го защитават, че чак си личи, че са влюбени в него. Е, това, ако не е педерасткият вариант на „крадеца вика дръжте крадеца“... Обаче християнското ценностно изражение хич не се свежда само до категорично неприемане на хомосексуализма. Затова, да оставим настрана тая поквара и да погледнем факта, че в „пазителката на християнските ценности русия“ са разрешени абортите.
         Явно според позоционираните в кремъл „християни“ от КГБ,  абортите са си направо част от християнския ред. Явно е така, щом  русия е на първо място в света по аборти. Нещо повече - тя е водеща и при аборти сред непълнолетните момичета. Между другото, най-много аборти се правят в държавите, които бяха и са под влиянието на русия. Също така в „християнска“ русия е разрешено и сурогатното майчинство, при това – то си е един доста печеливш бизнес. Сурогатното майчинство е също толкова гнусно, колкото и хомосексуализма. Поне в моите очи е така. Само не знам как е в очите на другарите „християни“, путинисти. Другари, как сте със сурогатното майчинство и абортите? Айде за хомосексуализма разбрахме -  мъжествени сте почти толкова, колкото горещо любените от ваши лидери  станишката, волен и путин.

     Само, че абортите и сурогатното майчинство далеч не изчерпват моралния фалит на русия и несъстоятелните й претенции за стожер на Православието. Защо ли? Ами, защото в русия бушува епидемия от СПИН. От тази епидемия с африкански мащаби, само за година умират по над двадесет хиляди души. А знайно е, че СПИН върлува най-вече в средите на наркоманите, хората с безразборни полови контакти и... хомосексуалистите. СПИН е наистина ужасна болест, бич, но тя е преди всичко една неморална болест, чиято жертва стават основно неморалните хора. В случая с русия, СПИН е не само бич по гърба на руснаците, но и индикатор за абсолютната морална деградация на тази псевдохристиянска държава. От тук следва и реторичния въпрос: може ли едни безнарвствени - в християнския смисъл на думата, власт и общество да претендират за „пазители на Православието“.

        Логично следва и друг въпрос: колко Християнска и Православна може да бъде държава, чието население мре като мухи и има една от най-късата продължителност на живота в световен мащаб. Със сигурност в една истинска християнска държава, където християнските ценности са водещ фактор в битието на обществото, хората не мрат със скорост и количества, като да са на предната фронтова линия.

         Освен това, "православна" и "християнска" русия е член на организацията ..."Ислямска конференция". 

        Интересно е и защо другарите „християни“, „православници“, върли любители на милиционера – КГБ-ист путин, категорично отказват да се преселят в неговия евразийски „християнски“ рай, ами все в „гейския“ ЕС стоят, че и все към най западните му части гледат и не само гледат – там се установяват. Някой „християни“-путинисти, даже отвъд океана се заселват, баш в леговището на звяра. Докога с това лицемерие бе, другари – „християни“? Ще излезе, че май не сте чак дотам глупави, ами сте повече лъжци и лицемери. 

 image
Путин обича да целува малките момченца по коремчетата, дори и публично. путин е "християнин". Да бе!


·           *При встъпването си в първия президентски мандат през 1998 г. путин обяви, че винаги е бил комунист.

 



Гласувай:
25



1. vmir - Пазители на християнските ценности. Жалка история. А хоризонта на руснаците е
13.08.2014 16:46
точно до датата за зарплата, и затова слушат който им я дава, а той безсрамно ги лъже, че без него западняците ще им вземат зарплатата. Мъка, ама иначе те си обичат да си ги яхат, яздят и пришпорват.

А най-брадатата лъжа на Путин е, че Русия е престанала да бъде суровинен придатък и е станала енергийна супердържава. Блажени вярващите. При 93% от износа суровини. На това аз му викам самоколонизиране. Защото етикета не прави съдържанието, а само колониалните икономики са базирани на износ на суровини. После Путин ще вика "кой ми а.а в гащите?", че народа му ще мизерства отново.
цитирай
2. volvosweden - Глупаци или лицемери? Много много сложен въпрос
13.08.2014 17:37
Толкова са зле, че за малко да ми дожалее за тях.
цитирай
3. nkf - точно до датата за зарплата, и за...
13.08.2014 18:21
[quote=vmir]точно до датата за зарплата, и затова слушат който им я дава, а той безсрамно ги лъже, че без него западняците ще им вземат зарплатата. Мъка, ама иначе те си обичат да си ги яхат, яздят и пришпорват.

А най-брадатата лъжа на Путин е, че Русия е престанала да бъде суровинен придатък и е станала енергийна супердържава. Блажени вярващите. При 93% от износа суровини. На това аз му викам самоколонизиране. Защото етикета не прави съдържанието, а само колониалните икономики са базирани на износ на суровини. После Путин ще вика "кой ми а.а в гащите?", че народа му ще мизерства отново.

А някои казват, че "горкия" руски народ нямал вина, вина имли само управляващите тая престъпна държава. Обаче 85 % от руснаците си харесват педофила путин, мафията, корупцията, простотията, затъването в блатото все повече и повече. Съдбата на русия е да бъде енергиен придатък на Европа и Китай. Голямата битка ще бъде между Китай, ЕС и САЩ за ресурсите на Сибир. Русия е пътник.
цитирай
4. nkf - Толкова са зле, че за малко да ми д...
13.08.2014 18:23
volvosweden написа:
Толкова са зле, че за малко да ми дожалее за тях.

Правилно, пази се от симптоми на милост към този спецефичен биологичен вид, за който става дума в статията. Иначе въпросът наистина няма толкова лесен отговор. Все пак, и са лицемери, и са глупаци. Тоест двойно прецакани.
цитирай
5. анонимен - Не гони досадните путиноиди.
13.08.2014 20:32
Те са няколко в блога, познаваме им и душичките, а и са достатъчно изтъркани и изнемощяли.

Нека пишат, за да не забравяме какво ни очаква, ако отново им бъде позволено да цитират с пяна на устата :

.................................
Води ме, Партийо, води ме,
под свойте бойки знамена !

.................................

аз знам, аз вярвам, че си права,
когато съгрешиш дори !

В същност, дали и Христо Радевски е вярвал наистина в това, което пише ?????
цитирай
6. nkf - andreshko, да ги гоня? Ами, няма ...
13.08.2014 21:04
andreshko, да ги гоня? Ами, няма такова нещо. От време на време, наистина доста рядко им чета глупостите. При това само на най-видните флагмани на путнизма, колкото да видя до къде са стигнали в падението. Да ти кажа във вражеския лагер положението е отчайващо - такава тъпота, примитивизъм и нравствена инфлация...Все пак би било другарите путинисти да бъдат надлежно регистрирани в МВР - така, да има списък на петата колона от майцепродавци. И кои са тези, дето отново с пяна ще цитират онова куплетче? Те са една шепа лумпени, кой ще ги върне на власт? Путин!? Ха, путин от тук нататък ще трябв ада се съсредоточи върху собственото си оцеляване. На никой не му дреме, всъщност, за няколко употребенич ервени проститутки. Гледай как започва да се срива задкулисната им власт тук. Само да минат изборите на пети. Дългата ръка на Чичо Сам ще намчка доста ояли се червени помияри, дето си мислеха, че ще векуват в блажените води на корупцията и националното предателство, изразяващо се в милиони в техните сметки.
цитирай
7. nkf - Предвещавам, че ще гласувате на ...
13.08.2014 21:05
анонимен написа:
Предвещавам, че ще гласувате на изборите за един, който напуснал служба защото не искал да подпише декларация за деполитизация, т.е. предпочел да остане комунист. Ама че лицемерие, бобофили!

Някак си странно и притеснено говориш?
цитирай
8. vmir - 5. анонимен,
13.08.2014 21:15
Че нали комунизма беше за светлото бъдеще, я запитай "капиталистите" в блога и да видиш какво тупане по гърдите ще настане, че са били комунисти. А ако нямаше разлика между комунистите, щяхте ли сега да бълвате змии и гущери по адрес на бившите комунисти и да се биете в гърдите като “винаги верни на партията”? Я виж чичо Венци лошо ли му е хем да превъзнася участието на бременни в граждански сблъсъци, хем да да се братосва с кандидат чорбаджиите, хем да заклеймява ренегатите? Няма нужда да признаваш, че това е идеала ти за политик, то си ти личи отдалече.
цитирай
9. анонимен - Да,
13.08.2014 21:33
много добре си изложил противоречията между приказките и реалността. Запазвам си правото на по-различно мнение за хората с различна сексуална ориентация обаче. Както и да е, това е по-скоро детайл, а не сюжетна линия в случая.
Иначе, ако не си стигнал до тази книга, ти я препоръчвам горещо - "Здрач" на Александър Яковлев. Това е един от перестройчиците, който разглежда периода от Октомврийската революция до Горбачов. С всичките прикривани зверства.
цитирай
10. анонимен - ПП.
13.08.2014 21:46
Наистина не разбирам защо този постинг, който е наистина смислен, беше свален от първа страница и се загуби някъде?
цитирай
11. nkf - много добре си изложил противор...
13.08.2014 21:56
angpiskova написа:
много добре си изложил противоречията между приказките и реалността. Запазвам си правото на по-различно мнение за хората с различна сексуална ориентация обаче. Както и да е, това е по-скоро детайл, а не сюжетна линия в случая.
Иначе, ако не си стигнал до тази книга, ти я препоръчвам горещо - "Здрач" на Александър Яковлев. Това е един от перестройчиците, който разглежда периода от Октомврийската революция до Горбачов. С всичките прикривани зверства.

Дори не съм чувал за въпросния Яковлев, а още по-малко за книгата му. Благодаря, ще я потърся.
цитирай
12. nkf - Наистина не разбирам защо този п...
13.08.2014 21:58
angpiskova написа:
Наистина не разбирам защо този постинг, който е наистина смислен, беше свален от първа страница и се загуби някъде?

Не съм забелязъл статията да е била на първа страница. Но щом казваш, че е била - сигурно е така. Чувствам с ерепресиран, щом са ми свалили статията :)
цитирай
13. анонимен - Наистина не разбирам защо този п...
13.08.2014 22:28
nkf написа:
angpiskova написа:
Наистина не разбирам защо този постинг, който е наистина смислен, беше свален от първа страница и се загуби някъде?

Не съм забелязъл статията да е била на първа страница. Но щом казваш, че е била - сигурно е така. Чувствам с ерепресиран, щом са ми свалили статията :)

В момента там виси един безумен постинг за ужасните неща в Америка. Ето поредният пример за прилагани двойни стандарти.
А книгата намери - струва си да се прочете. Много е интересна.
цитирай
14. nkf - Наистина не разбирам защо този п...
14.08.2014 09:12
angpiskova написа:
nkf написа:
angpiskova написа:
Наистина не разбирам защо този постинг, който е наистина смислен, беше свален от първа страница и се загуби някъде?

Не съм забелязъл статията да е била на първа страница. Но щом казваш, че е била - сигурно е така. Чувствам с ерепресиран, щом са ми свалили статията :)

В момента там виси един безумен постинг за ужасните неща в Америка. Ето поредният пример за прилагани двойни стандарти.
А книгата намери - струва си да се прочете. Много е интересна.

:) Предполагам, че госпожата писала поста за "ужасните неща в Америка", не се е заселила някъде около Магнитогорск или Сивтиквар? Бас държа, че е някъде из "лошия" свят на Европа или дори САЩ. Между другото, въпросната милейди май не се слави с добро реноме сред нормалните съблогъри.
цитирай
15. nacionallist - Абе колеги не разбрахте ли, че ру...
20.08.2014 21:26
Абе колеги не разбрахте ли, че руските националисти родени в България пет пари не дават за православие, Бог, религия, Родина и пр. ценности? Тях не ги интересуват такива неща като вяра, род и народност. Интересува ги само мнението на Хуйло и неговият вездесъщ ореол на спасител и "месия" на Украйна. Прави впечатление, че има много фалшиви "православни" които същевременно са и рубладжии. Изобщо не си струва да се омърсяваме духовно с подобна античовешка сган.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523671
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031