Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2021 19:58 - ГЕРБ ни били пазели от комунистите, че и от Русия!
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 3919 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
            Зависимите от ГЕРБ медии и отделни глашатаи неуморно тръбят, че въпросната партия и лично фюрерът й Бойко са последната преграда пред комунистите и Русия; че са единственият гарант за икономическото, политическото и държавно развитие на България в структурите на ЕС и НАТО. истината е доста по-различна. За дванадесет години /с малки интервали/ ГЕРБ и лично Борисов водят най-проруската и проевразийска политика, като всичко това е гарнирано с обилни дози корупция и следващите я деградация. Бойко не само изгради за сметка на България руско-турско-сръбски поток, но и го плати с български пари. Освен това, пусна руски самолети да доставят оръжие за Сърбия и освен това - пусна сърби да правят военни учения на наша територия! Сърбия в НАТО ли е? Така е, сръбската чалга и липсата на култура винаги водят до русофилия и сърбопоклонство. Абсолютен позор е лице, домогнало се до премиерския пост, да посреща някаква сръбска чалгаджийка в коридорите на министерски съвет, едва ли не пред държавния герб и флаг!  Наистина този чове е непоносим позор за България! Ако Борисов гони руски шпиони, то защо не се е самоарестувал досега? Защо Каракачанов не е редом до Николай Малинов?
Но нека се види какво пише журналистът Григор Лилов по случая с трагедията на нашия пилот, който загина по време на учение.

                     НЯМА СКАНДАЛ, А ТРЯБВА! https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/4008730725909503

Военните учения на сръбската армия у нас – на полигона край Шабла и вероятността изстреляна от сърбите ракета С-125 Нева (Печора) да е поразила нашия „МиГ” трябваше да предизвикат взривна политическа дискусия, особено в навечерието на поредните парламентарни избори.
А такава няма!
Всички партии, медии, коментатори мълчат. Мълчат като „комунисти на разпит”, както е лафът.
И съответно на част от тях евроатлантическата им окраска започна да избледнява не в очите на партньорските ни държави – те са наясно кой кой е, а дори и в очите на родния наивен и заслепен от пропагандата електорат.

Сръбските военновъздушни сили и зенитните им части са с руско оръжие. Напомням, че въпреки ембаргото върху Русия правителството на ГЕРБ разреши прелитането на на руски самолети с това оръжие, вкл. и зенитни комплекси за Сърбия.
Служебното правителство въпреки това ембарго разреши превоза на руски танкове по нашите железници за Сърбия.
.
*** На антинатовците и антиевропейците ще кажа : когато една държава е член на разни съюзи, тя освен екстрите, които получава за своята защита, носи и отговорности. Не може хем душата да е в рая, хем онази работа да е вътре докрая.
*** На нареклите се „патриоти”, които толерират руско-сръбската връзка у нас, също ще им кажа: Сърбия е вторият основен геополитически противник на България. Сръбското оръжие е концентрирано и покрай нашите граници, за да си позволяваме да им даваме екстри – доставки през наша територия на това оръжие, тренировки на наш полигон съвместно с нашата войска, та да се научат как още по-лесно да я победят.
Трябва ли да напомням, че съвсем наскоро в международните правителствени и дипломатически кръгове се разнасяше една карта, предизвикала скандал. Нейното основно послание с нови граници на Балканите беше „Велика Сърбия”.
.
И още нещо ще кажа на всички българи: проблемите ни с Македония в немалка степен са предизвикани от лобито на сръбските тайни служби в македонските партии и политици. Защото например те като с магическа пръчка щяха да се решат, ако България беше създала някакви спънки за Турски (Руско-сръбски) газопровод, беше поставила условия за прелитането на руско оръжие за Сърбия, не беше отстъпила полигоните си.
.
Например при 3.5 милиарда разходи и 1.5 милиарда загубени печалби, за да може Русия да снабдява с руски газ Сърбия, при военни учения на на сръбски войски на нашите полигони, един избягал банкер – босът на фалиралата Корпоративна банка Цветан Василев отдавна трябваше да е екстрадиран у нас и изправен пред Темида. А не сръбските власти да отказват да ни го предадат и да се отнасят към България с нескривано презрение.
Т.е. освен взаимоотношенията на НАТО и ЕС със Сърбия, България има отношения със Сърбия, в което съществуват и сметки за уреждане. И в тези сметки Родината ни е прецакана от съвкупния й политически елит.
.
Дори и най-добрият съсед се води като съсед, защото между нас и него все пак има някаква ограда, стена или врата. България не само е отворила широко тази врата, но е срутила и стената.




Гласувай:
14



1. notfun - тоочно!! имаш моите адмирации, мартин, но ти си знаеш,френд!)
23.06.2021 20:29
Бойко не само изгради за сметка на България руско-турско-сръбски поток, но и го плати с български пари. Освен това, пусна руски самолети да доставят оръжие за Сърбия и освен това - пусна сърби да правят военни учения на наша територия! Сърбия в НАТО ли е? Така е, сръбската чалга и липсата на култура винаги водят до русофилия и сърбопоклонство. Абсолютен позор е лице, домогнало се до премиерския пост, да посреща някаква сръбска чалгаджийка в коридорите на министерски съвет, едва ли не пред държавния герб и флаг! Наистина този чове е непоносим позор за България! Ако Борисов гони руски шпиони, то защо не се е самоарестувал досега? Защо Каракачанов не е редом до Николай Малинов?
Но нека се види какво пише журналистът Григор Лилов по случая с трагедията на нашия пилот, който загина по време на учение.

Благодаря ти за силната гражд позиция, пример на доблест, Ум и Чест!
Юлия
цитирай
2. nkf - Благодаря, Юлия. Смятам, че Григор ...
23.06.2021 20:47
Благодаря, Юлия. Смятам, че Григор Лилов е този, който заслужава истинските адмирации, защото той работи по темата със сваления самолет. Напоследък подлизурковците на хераковския тарикат, взеха да пускат партенки, че нашият пилот е станал жертва на "приятелски огън", сиреч - американски огън го е унищожил. Те така взеха другарите да подлайват тихичко срещу САЩ, след изкарването на списъка по закона "Магнитски"; започнаха да бранят ортака на Борисов Пеевски. Подхващат на анов глас старата руска пропаганда "За всичко са виновни американците"! Само че нещата стоят явно по съвсем различен начин! Питам се, къде ли е старото комунистическо ченге и убеден марксист Георги Марков - агент "Николай", да обясни от "страниците" на ПИК, че не някой друг, а лично Байдън е дал заповед да бъде свален нашият МиГ!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Поздрави, Мартине!
23.06.2021 22:02
Трудно мога да добавя нещо след членката на Германската Академия на науките, най- малкото е неин член- кореспондент!?
Истинският политик, независимо от цвета му- червен ,зелен, син, кафяв или пембян, трябва да обича страната си като родна майка!
На такива политици страните успяват!
А на такива, които считат страната си за дойна крава и като и издоят млякото, да се прехвърлят на друга дойна крава, от такива не може нищо добро да се чака! Те са помияри политиците от този сорт! Колко от тях смениха пет или повече партии!?

Лозунгът им е- С всяка власт да съм на ...власт!
Ами аз бях свидетел как СДС се окупира от бивши партийци и ченгета И обединени, взеха да дават тон Е истиствено компрометираха каузата! Е, какво да се чака от него тогава?

За съжаление ,не виждам един Български политик да обича страната си, както я е обичал например Стамболов! Със всичките си грехове! Затова е и постигнал резултати, немиксслими днес!

Хубава вечер!
цитирай
4. nkf - Така е, Иване, имаме сериозен пр...
24.06.2021 00:01
Така е, Иване, имаме сериозен проблем със съзнанието за отговорност към държава и народ от страна на политиците, макар и не всички да страдат от това. Причините лежат в нихилизма, в неукостта и пороците.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2522960
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20177
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031