Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2023 12:39 - Един следизборен въпрос към другарите русофили
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 2537 Коментари: 11 Гласове:
10

Последна промяна: 09.04.2023 12:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        Седмица след проведените парламентарни избори, на страницата на ЦИК са публикувани изборните резултати на участващите във вота партии https://results.cik.bg/ns2023/rezultati/index.html, което пък повдига един основен, доста нелицеприятен и щекотлив въпрос.

 

Прелюдия. Заемайки любимо амплоа на изразители на въжделенията на „широките народни маси“ хе-хе, другарите и другарките /за малко да пропусна нешка робева/ русофили с плам обясняват как всъщност „българският народ е генетично русофилски, влюбен е в московията, ама злата политическа класа ...! Била евро-америкаска и тя разваляла хилядолетната любов между „братските“! ха-ха-ха народи.“ Освен това, ако имало един референдум – казват другарите - и нешка им робева – русофили, българският народ веднага, с мнозинство от почти 100%, ще гласува за излизане от ЕС и НАТО. Разбира се, на денят следващ този исторически референдум, той – народът – ще поиска включване в евразийския съюз, БРИКС и направо казано - включване като губерния в руската федерация. ОБАЧЕ!

 

Първо действие: В подкрепа на тезата за „великото русофилство“, владеещо българската душа, дойде знак от не кой-да-е, а от самият късокрак бункерен гном. Другарят путин, като в някаква гротескна реминисценция от началото на 20-ти век, си назначи личен георги димитров в лицето на руския диверсант и шпионин другарят николай малинов. Сега, не е много ясно дали казаният другар-шпионин е алкохолик като първообраза си, но пък е награден с медал и по този начин канонизиран като /все още/ жив водач на русофилските колони в България. Символ-образ, борец, представен лично от путин.

Българските медии също достатъчно широко отразяваха всичко възможно свързано с новия георги димитров, ако и да става дума всъщност за новата лява подметка на актуалния кремълски психопат.

Следователно, тукашното „русофилско мнозинство“ хе-хе си има посочен от най-високото властово място в мордор водач. Този водач дори си има партия и тази партия би следвало да е най-известната, привличаща милиони или поне стотици хиляди гласоподаватели. За всеки случай, ако някой не я знае, аз ще я посоча именно „Русофили за възраждане на отечеството“ /вероятно имат предвид руското си отечество/. Нещо повече, тази партия на другаря николай малинов е в коалиция с други прононсирани русофилски партии като „атака“, „българска“ комунистическа партия /владимир спасов/ и партия на „българските“ комунисти. Тази коалиция се именува „Неутрална България“. Сериозна работа!

За истината обаче трябва да се воюва и поради това, аз съм задължен да кажа, че има и други партии – участници в миналите избори, които дори в именуването си казват, че България незабавно трябва да напусне ЕС и НАТО. Цветен пример за това е партия „Вън от ЕС и НАТО“. Вероятно има и други такива партии, но ще ги оставя настрана, защото никак не ми се рови в тъмните дебри на обществения маргиналитет.

 

Последно действие. Дойде втори април, топъл, с почти летни температури, спокоен, раззеленен, с дъх на истинска пролет - идеален ден за избори.

По твърденията и логиката на тукашните българоезични руснаци /те толкоз и български знаят, ама…/, новият вожд и учител, помазаният лично от путин другар малинов и неговата коалиция „Неутрална България“, следваше да са първа политическа сила с поне милион гласа. Горе-долу с толкова гласове трябваше да е и партия „Вън от ЕС и НАТО“. Двете партии следваше да имат има-няма 200 представители в парламента, сиреч спокойно да изпълнят програмите си, въплащаващи въжделенията на „българския народ“ хе-хе.

 

Действие последно. Връщам се там, откъдето започнах – с резултатите от изборите.

Резултатите на тези две ярки русофилски партии са кратки и ярки, като епитафия на надгробна плоча. Ето какви са: Неутрална България“ получава 10 505 /десет хиляди петстотин и пет/ гласа, а „Вън от ЕС и НАТО“ 6 598 /шест хиляди петстотин деветдесет и осем/ гласа.

 

И точно тук, макар след мълчанието, породено от шока, възниква тежкият ВЪПРОС: „Другари, ЗАЩО“! Нима бедният, страдащ от гнета на американци и брюкселски бюрократи народец,, някак си никак не иска „светло евразийско бъдеще“ и комай любовта му към русийката е една лъжа? Ами сега?

 

Другари русофили, знаете ли ЗАЩО Георги Раковски е национален герой и заедно с Левски, Ботев, Захари и Стамболов са БАЩИТЕ на третото българско царство? Има защо! На този въпрос сами намерете отговор, доколкото ви стигат интелектуалните и морални сили /щото те никога не ви стигат/. Та, ето нещо и от духовният и идеологически ментор на Левски.

image

И тъй като е неделя, нека послушаме заедно музика. Днес изборът ми падна върху един невероятен гений Вилхелм Фридеман Бах /да, син е Йохан Себастиян Бах/.






Гласувай:
10



1. krumbelosvet - .
09.04.2023 13:45
Ку ку ри гууу
Куткудяк
Снесъл е
5grig4o
Пак
Куткудяк
цитирай
2. nkf - Ето, един интелигентен, колкото ...
09.04.2023 13:50
Ето, един интелигентен, колкото майка на пиле комунист, успея да изкукурига по темата.
цитирай
3. notfun - круме, това,не ти прилича на годините, и, на Нивото на автора @
09.04.2023 14:57
иамш и 5 -6 грам грешки,ама..нейсе..

krumbelosvet написа:
Ку ку ри гууу
Куткудяк
Снесъл е
5grig4o
Пак
Куткудяк

цитирай
4. planinitenabulgaria - Ако на постинга Ви попаднат Крумбелосветнатият, Краваров/Говедаров, Ив69,
09.04.2023 16:32
Илия Ганчев или Джани, че им се дръпне акото обратно...
цитирай
5. getmans1 - Н. Малинов на едно русоробско сб...
09.04.2023 16:56
Н. Малинов на едно русоробско сборище му подариха водка в бутлка с формата на Калашник. Скъп подрък от посолството, първото го вдигна и се направи на Алйоша а после мило го прегърна:)))
цитирай
6. nkf - Илия Ганчев или Джани, че им се др...
09.04.2023 21:53
planinitenabulgaria написа:
Илия Ганчев или Джани, че им се дръпне акото обратно...

Няма, техните екскременти отдавна са напуснали чревните си обиталища и са засипали всичко наоколо. Вони, та се не трае.
цитирай
7. nkf - Н. Малинов на едно русоробско сб...
09.04.2023 21:54
getmans1 написа:
Н. Малинов на едно русоробско сборище му подариха водка в бутлка с формата на Калашник. Скъп подрък от посолството, първото го вдигна и се направи на Алйоша а после мило го прегърна:)))

Е, знчи си е досущ гошо тарабата - алкохолик и тъпанар.
цитирай
8. nkf - иамш и 5 -6 грам грешки, ама. . нейсе. ...
09.04.2023 22:09
notfun написа:
иамш и 5 -6 грам грешки,ама..нейсе..

krumbelosvet написа:
Ку ку ри гууу
Куткудяк
Снесъл е
5grig4o
Пак
Куткудяк


Като говорим за нива, трябва да се има предвид, че другарят крум, като всеки комунист, е под всякакво ниво. Тоест - няма никакво ниво. В този смисъл, да не бъдем особено придирчиви, особено, когато персоната мучи, кудкудяка, кряка, грухти... Комунист, мадам.
цитирай
9. bojil - Братски народи на Русия са само ...
11.04.2023 19:18
Братски народи на Русия са само беларусите и сърбите- никой друг! Ако "наште" таваришутковци не вярват,нека сравнят националните граници на България с реалните в момента и да си удрят главите от стените- тия граници ни продиктуваха техните брачушки и сеструшки,и нито метър повече не ни позволиха дори по времето на Тодор! Ако те ни имаха за братя,понеже сме "славяни" а "румънците" не са,защо не ни върнаха Северна Добруджа след 1944 г.??? Очевидно защо- защото не ни имат за братя!
цитирай
10. vandela007 - Аз
15.04.2023 16:13
Не знам колко гласа е имала партията-майка, но се радвам, че "Неутрална България“, „Вън от ЕС и НАТО“ и някои други й отнеха около 20-тина хиляди гласа.
цитирай
11. nkf - Не знам колко гласа е имала парти...
15.04.2023 16:35
vandela007 написа:
Не знам колко гласа е имала партията-майка, но се радвам, че "Неутрална България“, „Вън от ЕС и НАТО“ и някои други й отнеха около 20-тина хиляди гласа.

Това какво казва за партията-майка?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2541345
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20229
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930