Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 13:27 - Обреченият Путин и затъналата Русия
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 869 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

           Престъпната агресия на Путинова Русия накара дори и слепите да прогледнат за истината и фактите такива, каквито са. Да, пословично е, че истината не само е безсмъртна, но и колкото и да се крие било то зад тонове тъпа, хибридна пропаганда, или просто да бъде забравена временно, то тя – истината – винаги изгрява и осветява всичко.

           С петия ден на второто руско нападение над Украйна стана ясно, че банановата република с етикет Руска федерация, ръководена от несъмнения престъпник Путин, е затънала до крайна степен в собствения си упадък и деградация. От това блато Русия не може и няма да може да оцелее в този си вид с този политико-военен елит. Както не веднъж съм писал, а и казвал в последните поне пет години: Русия ще се разпадне на съставните си републики и това ще бъде вторичен, но окончателен разпад. Съдбата на Путин, в този контекст никак не е интересна. Впрочем той се доказа като нищожество, страхливец, комплексар и глупак. Толкова за великия „мъжкар“ и стратег от КГБ, криещ се от години по бункери и слагащ си ботокс, и който много искаше да стане чак император. Хубаво е маргиналите и страхливците, кланящи се пред това нискоръстово недоразумение да прогледнат. Дори и те!

Къде затъна Русия? На първо място затъна на най-важния фронт – пропагандно-психологическия. Развенча се абсурдната, глупава и откровено казано тъпанарска руска пропаганда. Какво имам предвид. Окончателно отиде на бунището лъжата за „великата и непобедима“ руска армия, която – видите ли – не само щяла да стигне Берлин, ами и Отава и Лондон. Ха! Руската армия щяла да превземе Украйна за ден-два; в Киев щели да я посрещнат с цветя; украинците щели да избесят „шайката бандеровци“, „управлявани“ от САЩ и Брюксел!

А сега истината:

Истината е, че украинците посрещнаха руските окупатори не с цветя, а с джавелини, NLAW, байрактари и ожесточена стрелба по всички фронтове. Украинците не само, че не обесиха политическия си елит, ами са плътно с него, президентът Зеленски е доблестен и не напусна Киев; редом е с войската и доброволците, както и с всички останали. Я да сравним страхливото, ботоксово нищожество путин със Зеленски!

Истината е, че руската армия е слаба, деморализирана, тъпанарски командвана, без планове, масово предаваща се. Всъщност руски войници биват пленявани от обикновени селяни, буквално с голи ръце. Има отказ на 5 000 /пет хиляди/ руски войници в Белгород да воюват в Украйна. Това е бунт!
На безброй кадри се виждат пленени руски войници, гледащи уплашено, оправдаващи се /не знаели, че ги карат да воюват в Украйна/, напикани /буквално/, треперещи. Руската армия до този момент е загубила в жива сила минимум 5 500 /пет хиляди и петстотин/ войници сержанти и офицери като загубите ѝ ще се увеличават с всеки час. Русия загуби вече голям брой бойна техника: над 500 БМП, близо 200 танка т72, камиони, оръдия и т.н. Според пропагандата танковете Т - 72 били непобедими и практически неуязвими…Е, видяха се кадри как байрактарите /американска бойна, безпилотна разработка, дадена на Турция, но не в цялост/ правят на талаш „непобедимите“ Т - 72.

Да попитам: с тази ли разпасана, небоеспособна и технологично изостанала армия руснаците ще превземат отново Берлин, че и Лондон, Вашингтон и Отава! Нещастници! Тук става ясна истината, че Русия се е нареждала сред победителите само, ако има съюзници, но сама - тя винаги губи.

Разпадна се най-голямата лъжа, а именно, че Русия нямало да напада Украйна; че искала мир! Русия нападна Украйна и виждаме, че сега убива дори деца и жени. Руската пропаганда казваше, че САЩ и ЕС били военолюбиви и агресори, но руските танкове са в Украйна и убиват украинци. 

Отиде на бунището и втората лъжа, а именно, че Европа е слаба и санкциите срещу Русия не работят! Не само работят, но и Русия вече е с такива незаличими репутационни щети, че и сто години няма да са достатъчни за да измие мерзкия си позор. Санкциите работят и вече руската рубла е в състояние на свободно падане, а Руската икономика е изолирана от света. Само да не се намери тъпанар, който да каже, че руснаците са свикнали и това няма значение. Ако такъв се появи, съветвам го да намери по най-бързия начин къде да се удави. Към допълнителните санкции се присъединиха Япония, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия. Тези страни, плюс цяла Европа с изключение на шумадия и Беларус, плюс Северна Америка, показват, че нищожната руска икономика, която е на ниво бананова република, ще се пречупи като тънка клечка. Скоро руснаците ще варят жаби за обед, а за вечеря шишарки. Нали искаха „Обратно в СССР“? Е, получиха го в стократен размер!

 

Третата лъжа, повтаряна тук от безсъвестни руски пропагандисти като комунистическите нищожества вацев, ДС-доносникът чуков, иво-дебилът-христов и някои други, че ЕС и НАТО били разединени, разпадали се, че даже руският ибрик вацев с течащи лиги, обявяваше колко е „разумно“ България да излезе от НАТО. Да, разумно е за Русия, че по-лесно да нахлуе отново тук. Е, няма да стане. За съжаление на гореизброените нищожества и руски лакеи, доверието на Българите в ЕС надминава рекордни нива и е над 70 %, а подкрепата за НАТО също расте и е над 50 %. Партийните позиции на разни открити руски лакеи като Костя Копейкин, Малинов, Сидеров, Марешки, Първанов и някои други се подкрепят от маргинали, които дори съвкупно не могат да съберат 4 %. Партия „Израждане“ на Копейкин влезе в парламента на вълната на антиковид истерията, популизма със зелените сертификати и антиваксърството, НО НЕ ИНА ВЪЛНАТА НА РУСОФИЛИЯТА! Къде са милионите Българи-русофили, влюбени в Путиновата бананова република. Нищожества лъжливи! Истината е, че Българите, в мнозинството, си не само не харесват путинофилската агентура тук, но и отлично знаят интереса си; отлично знаят, че русофил е равно на национален предател и българомразец!

Освен това, не само НАТО и ЕС не се разпадат, ами членството в НАТО на Швеция и Финландия е открит въпрос и е на масата. Нещо повече, днес ЕС обяви, че е открит въпросът за членство на Украйна в ЕС, това отделно от факта, че ЕС прие решение за военна подкрепа за Украйна. Нещо повече – консолидацията на ЕС и НАТО ще се засилва и шамарите по наглата руска муцуна ще стават все повече и все по-силни.

 

Четвърта лъжа, че Русия смята Украйна за братска страна. Затова ли нищожеството – престъпник путин прати десет хиляди чеченски главорези да убиват украинци; да извършват най-гнусните престъпления, унищожавайки генофонда на Украйна. Съветска русия направи същото и в България след окупацията на 09.09.1944 г.! – Изби елита на България. Това ли е православният Путин, дето пазел света от антихриста? Това ли е „вярващият“ в христос путин, който праща мюсюлмани с викове „алах акбар“ в православна християнска Украйна. Не, това е нищожеството путин, такова, каквото винаги е било това лайно!

 

Пета лъжа, че Украйна ще загуби войната. Не, Украйна ще спечели войната и руските агресори ще бъдат избити, а остатъците ще се спасяват с позорен бяг. Путин вече знае това. Той сега се е скрил някъде около Урал и вече иска да „преговаря“. Знае, че войната му струва по ДВАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА на ден. Колко ли ще издържи банановата му република?

И този нещастник, както и цялата му нещастна държавичка, искали да премерят сили със САЩ! Ха! А САЩ, подобно на гигантски дракон, дори не се е събудил нацяло и все още едва мръдва с опашка. Едва мръдва и още е сънен, но руската бананова република вече се тресе и трещи като разпадаща се кочина. Япония и Германия знаят отлично, какво става, когато драконът САЩ се събуди и се раздвижи. Е, СССР също разбра, ама явно забрави. Нищо, сега ще му се напомни.

 

Пета лъжа! България била отново на губещата страна. Пълни глупости. България беше три пъти на губещата страна през 20-ти век: първите два с Германия и третия – със съветска русия. Сега България безусловно е на печелившата страна, както беше на печеливша страна по време на югославските войни. На губещата страна е сърбия, венецуела и сирия, които са с вече загубилата Русия.

 

Сега България трябва радикално да скъса с Русия. Моментално премахване на ВСЯКАКВИ руски и съветски паметници, енергийна диверсификация, късане на дипломатически отношения, смяна на националния празник. Позор е да празнуваме трети март. Всички нормални държави празнуват денят на независимостта!

Пълна военна и хуманитрна помощ за Украйна; приемане на няколко хиляди американски, британски и т.н. военни части на българска територия; противоракетна брегова отбрана; разоръжаване на незаконните полувоенни части в България, които се обучават и заплащат от русия; замразяване на всякаква собственост на руснаци в България и експулсиране на такива, които са действащи военни, полицаи и служители на държавната администрация. Скоростно превъоръжаване на българската армия с американско оръжие и обучението ѝ от германски и американски инструктори. Национализация на „Лукойл“ и прочистване на страната от руски шпиони; ефективни мерки срещу руската пропаганда и тролове в медиите и социалните мрежи. Това като за начало.

 

Украйна ще победи

 

Слава Україні




Гласувай:
11



1. marana69 - ...ужасена съм, да видя, този Главорез Кадиров, там.../поздрави, мартин..
01.03.2022 12:23
Украйна ще победи



Слава Україні

Четвърта лъжа, че Русия смята Украйна за братска страна. Затова ли нищожеството – престъпник путин прати десет хиляди чеченски главорези да убиват украинци; да извършват най-гнусните престъпления, унищожавайки генофонда на Украйна. Съветска русия направи същото и в България след окупацията на 09.09.1944 г.! – Изби елита на България. Това ли е православният Путин, дето пазел света от антихриста? Това ли е „вярващият“ в христос путин, който праща мюсюлмани с викове „алах акбар“ в православна християнска Украйна. Не, това е нищожеството путин, такова, каквото винаги е било това лайно!
цитирай
2. nkf - Украйна ще победи Слава ...
01.03.2022 12:45
marana69 написа:
Украйна ще победи



Слава Україні

Четвърта лъжа, че Русия смята Украйна за братска страна. Затова ли нищожеството – престъпник путин прати десет хиляди чеченски главорези да убиват украинци; да извършват най-гнусните престъпления, унищожавайки генофонда на Украйна. Съветска русия направи същото и в България след окупацията на 09.09.1944 г.! – Изби елита на България. Това ли е православният Путин, дето пазел света от антихриста? Това ли е „вярващият“ в христос путин, който праща мюсюлмани с викове „алах акбар“ в православна християнска Украйна. Не, това е нищожеството путин, такова, каквото винаги е било това лайно!


Украйна ще победи и ще се съхрани. Кадиров, според мен, си прави много тънка сметка, която ще излезе през носа на путин, когото сега венцехвали и му се кълне във вярност. Иначе - да, отвратително и изключително мерзко е да се пращат чеченци з ада избиват украинци, като целта е унищожението на генофонда.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2543650
Постинги: 394
Коментари: 3811
Гласове: 20236
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930