Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2022 20:07 - Да чуем истинската друга гледна точка
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4034 Коментари: 24 Гласове:
12

Последна промяна: 13.07.2022 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

           Любимата теза на рубладжийската пета колона в България, е отстояването на "другата гледна точка", един вид - милеят за свободата на словото. Разбира се, всеки е наясно, че под "другата гледна точка" се подразбира безпретяственото прокарване на най-пошлата руска пропаганда - често включваща нетърпими лъжи -, насочена в частност и срещу България. За лош късмет или по правило, рашистите се провалят грандиозно и на полето на пропагандата. Е, с типажи като Дачков, Волгин, Вацев, Чуков, Иво-дебилът-Христов, Николайчо Марков, Костя Копейкин, Смоленов и др. 4 000 - ци /четири хилядници/, толкова. Тези нито са учени, нито вдействителност разбират какво се случва и какво ще се случи в Украйна, а ии русия. Техните брътвежи са предназначени за консумация от най-долните и тъпите, щъкащи по нашата земя.

           Ето защо е полезно  да се чуе какво казват хора от кухнята на събитията, дори лично участвали в тях. Естествено те са руснаци, а не платени от руското посолство с дребни суми  тукашни "журналисти", "интелектуалци" и "общественици".
           Освен това, тези руснаци не са "либерали", "евреи", "офисен планктон", НЕ-ПЕ-ОШ-НИ-ЦИ, "осъдени за престъпления", "английски агенти" и т.н. "дискредитирани" и "неблагонадеждни"! 
            Не! Става въпрос не просто за високо образовани хора /поне единият/ от кухнята на събитията, а за руски ШОВИНИСТИ, които със сигурност виждат много ясно зад калната мътилка на руската дезинформация и определено са запазили здравия си разум, за разлика от масово неспособното да мисли, страхливо и скотско руско население.

           Ето кои са тези двама руснаци:

           Игор Иванович Стрелков (Гиркин) - бивш главнокомандващ сепаратистите от понастоящем окупирания украински Донецк. Зад Гиркин със сигурност може да се каже, че стои ГРУ (ако някой четящ не знае какво е ГРУ и този четящ не спада към женския пол, веднага да спира да чете, да си пуска порното и да не се занимава с несвойствени за него неща). Може би именно заради това не го постига "случаен" инцидент, въпреки вдопада от напълно основателни и професионално обосновани критики към клептократите и откровени некадърници в Кремъл, начело с нищожеството путин.

           Леонид Григориевич Ивашов - Генерал - полковник от съветската и руската армия, доктор на историческите науки, професор в МГИМО. Подробно за Леонид Ивашов може да се прочете биографичната справка в Уикипедия. Аз предполагам, че той също има дебела връзка с ГРУ, но това е само предположение с голяма степен на вероятност, не мога да дам доказателства за това. 

Няколко тага от двамата:

Стрелков: За последните две седмици противникът (украинската войска) е унищожил не по-малко от осем големи артелирийски склада с ракетно-артелирийско въоръжение; унищожени са голям брой складове с горива, командни пунктове, позиции на ПВО и т.н.
В последните две седмици, врагът /украинската войска/ с изключителна резултатност унищожава руски военни обекти. Какъв оптимизъм може да с еима, след като на фронта вече изкараха и танкове Т-62! И т.н.

Ивашов: В близко бъдеще можем да очакваме деморализация на собствената ни армия (казано непосредствено преди началото на руското нападение над Украйна). Жизнено важните сфери като: икономика, култура и т.н., всичко това загива и по-важното е, че нашият (руският) президент и правителство осъществяват програма по изтребление на коренното население (!) на русия. Руските медии системно дезинформират за заплахата от НАТО към русия!

Заключение.
Само много глупав човек може да си въобразява, че русия ще спечли войната срещу Украйна или че някой ще разговаря с нея като равен с равен. Само много отчаян примитив може да вярва, че русия - икономическо, военно и всякакво джудже, има шанс срещу Блока Северна Америка - Европа, плюс Австралия, Япония, Корея и двулично дебнещият я Китай.

Казаното от Гиркин и Ивашов би следвало да имат отрезвяващ ефект върху тукашния цървул-русофилиат, ама... 








Гласувай:
12



1. nkf - Добре, аз ще ви премахна от фейсб...
13.07.2022 21:21
Добре, аз ще ви премахна от фейсбук-а, ще ви изключа и от следване тук в блога.
цитирай
2. vmir - Според мен, Стрелков и Ивашов не могат да проумеят, че путлер е най-великият и какво следва от това:
13.07.2022 21:29
След като приключи тридневната спецоперация в Украйна, путлер ще издаде указ за демилитаризация и денацификация на НАТО (гиди фашаги ниедни!). НАТО немедленно ще се демилитаризира и денацифицира още преди да е подканено, защото путлер е най-великия.
Понеже новия свят ще е базиран на руSSка култура, ще има още и приказ за забрана на всички езици освен руSSкия и приказът ще бъде изпълнен веднага, защото путлер както вече знаем е най-великия и никой не би си натресъл угризение от оспорване на величието му. И, понеже путлер е много добър човек, той ще направи изключение за бот Венцо и Радостинчето като им позволи тайно от всечки останали да си ползват българския език.

Хората по света ще започнат да учат руSSки, а руSSнаците и руSSкините ще станат най-търсените за да учат чужденците на руSSки език. Цената на уроците ще скочи до небесата и всички руSSнаци ще станат милионери.
цитирай
3. nkf - librarian, вече нещата са наред, ...
13.07.2022 21:35
librarian, вече нещата са наред, всичко е прекъснато, бъдете спокойна.
цитирай
4. librarian - !
13.07.2022 22:01
nkf написа:
librarian, вече нещата са наред, всичко е прекъснато, бъдете спокойна.

От моя страна също: Премахнах Ви от следвани тук и не само няма да Ви чета, а това беше сигнал, че няма смисъл да присъствам в това място, след като "печелят" идиотите!
Не визирам Вас, а въпросната, за която изложих позициите си, а не някакви условия!

Имам само молбата да премахнете и касаещите ме коментари и всичко най-хубаво Ви желая!
НАЙ-ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ, АКО СЪМ ПРИЧИНИЛА КАКВОТО И ДА Е НЕПРИЯТНО ЧУВСТВО, МАРТИН! :-(
цитирай
5. nkf - Молбата ви няма да удовлетворя, ...
13.07.2022 22:15
Молбата ви няма да удовлетворя, защото не виждам никакъв смисъл в нея. След ултиматумите, всякакви молби са безсмислени. Точка, тук наистина приключва комуникацията ни.
цитирай
6. nkf - librarian, вече нещата са наред, ...
13.07.2022 22:22
librarian написа:
nkf написа:
librarian, вече нещата са наред, всичко е прекъснато, бъдете спокойна.

От моя страна също: Премахнах Ви от следвани тук и не само няма да Ви чета, а това беше сигнал, че няма смисъл да присъствам в това място, след като "печелят" идиотите!
Не визирам Вас, а въпросната, за която изложих позициите си, а не някакви условия!

Имам само молбата да премахнете и касаещите ме коментари и всичко най-хубаво Ви желая!
НАЙ-ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ, АКО СЪМ ПРИЧИНИЛА КАКВОТО И ДА Е НЕПРИЯТНО ЧУВСТВО, МАРТИН! :-(

Молбата ви няма да удовлетворя, защото не виждам никакъв смисъл в нея. След ултиматумите, всякакви молби са безсмислени. Точка, тук наистина приключва комуникацията ни.
цитирай
7. getmans1 - Ха-ха-ха, като спомена „обратно ...
13.07.2022 22:40
Ха-ха-ха, като спомена „обратно мнение„ и Волгин се сетих, че само той може да покани Иво ХРИСТОВ и за обратно мнение Искра Баева или отдавна изпадналия от всякакви „политически каручки„ психиатър д-р Михайлов или проф. Л. Георгиев.

По основната тема, генерала не ме учудва, мнението му отдавна е известно но руснака може да не му се ходи на война но пък му се слуша за „успехи наши„ „Русия-световна сила„ и го неглижира. Колкото до нашенските путлеряги за тях си е предател а явно и на Путин да му е удобен и го приема както Волгин приема проф. Георгиев за второ мнение.

По мое скромно мнение и на Гиркин не му е „чист косъма„. Той наистина може да хвърли „ядрената бомба„ и да сложи край, достатъчно е да разкаже, как се започна 14-та год.
цитирай
8. zlika - Някъде чух, че окраина щяла да победи.
13.07.2022 23:41
Дръще ни в течение, да не проспим победата като Балев самолета за България.
цитирай
9. germantiger - украину потеряем навсегда - раз...
14.07.2022 00:01
украину потеряем навсегда - разбира с,е това е елементарно и аз се чудя защо руския елит в кремлин не схваща това години наред

за това че досега народа щеше да помете правителството още на медведев ми се струва пълна глупост, руския народ никога никого не е помитал в страната си, както добре знаем 1917 не е нродна революция и няма как да бъде от такъв тъп народ като масата на руския, камо ли на цялата империя

ако е прав за фрагментацията - великолепно

цитирай
10. vmir - Чух, че путлер наредил затишие за да докарат "Цар Пушка" от кремъл в Украйна.
14.07.2022 04:59
Щяло да отнеме малко време и да му направят достатъчно гюллета да чупел с тях Хаймърсите като орехчета. Но аз си мисля, че още преди да започне чупенето, НАТО би трябвало да си предаде всичките 4000 Хаймърси на путлер за да останат здрави и после американците да си ги получат обратно за да бъдат ползвани срещу когото путлер посочи. Радостинка ще потвърди.
цитирай
11. batogo - !!!:))) Бетонните путинофилски глави трудно увират, Мартине!
14.07.2022 07:33
Те винаги ще си останат слепи за Истината и за прогреса на Цивилизацията. По лесно може да се напълни с вода решето, отколкото със смисъл и здрав разум путинофилска бетонна глава...
Чест и почитания за публикацията, приятелю!
цитирай
12. germantiger - 9. zlika - Някъде чух, че окраина ...
14.07.2022 13:22
9. zlika - Някъде чух, че окраина щяла да победи.
13.07 23:41
Дръще ни в течение, да не проспим победата като Балев самолета за България.

...

някъде чух че за 5 дни щели да стигнат в берлин и париж

нейде чух че в целия свят щял да победи комунизма - нрб и ссср тогава умряха

баш чух, че патери нет - а мрат хиляди славянчета хаха
цитирай
13. nkf - Ха-ха-ха, като спомена „обратно ...
14.07.2022 16:53
getmans1 написа:
Ха-ха-ха, като спомена „обратно мнение„ и Волгин се сетих, че само той може да покани Иво ХРИСТОВ и за обратно мнение Искра Баева или отдавна изпадналия от всякакви „политически каручки„ психиатър д-р Михайлов или проф. Л. Георгиев.

По основната тема, генерала не ме учудва, мнението му отдавна е известно но руснака може да не му се ходи на война но пък му се слуша за „успехи наши„ „Русия-световна сила„ и го неглижира. Колкото до нашенските путлеряги за тях си е предател а явно и на Путин да му е удобен и го приема както Волгин приема проф. Георгиев за второ мнение.

По мое скромно мнение и на Гиркин не му е „чист косъма„. Той наистина може да хвърли „ядрената бомба„ и да сложи край, достатъчно е да разкаже, как се започна 14-та год.

В никакъв случай не целя да кажа, че "косъмът на Гиркин" е чист. Както съм упоменал в поста си - тези двамата са руски шовинисти, при това - те не са КОИ ДА СА. Това, което казват, прави на пух и прав сладникавата кремльовска пропаганда. Апропо, психиатърът Михайлов (нали за него иде реч?), май незабележимо, макар и не неочаквано, изглежда премина в лагера на 4 000 -ците.
цитирай
14. nkf - След като приключи тридневната ...
14.07.2022 17:00
vmir написа:
След като приключи тридневната спецоперация в Украйна, путлер ще издаде указ за демилитаризация и денацификация на НАТО (гиди фашаги ниедни!). НАТО немедленно ще се демилитаризира и денацифицира още преди да е подканено, защото путлер е най-великия.
Понеже новия свят ще е базиран на руSSка култура, ще има още и приказ за забрана на всички езици освен руSSкия и приказът ще бъде изпълнен веднага, защото путлер както вече знаем е най-великия и никой не би си натресъл угризение от оспорване на величието му. И, понеже путлер е много добър човек, той ще направи изключение за бот Венцо и Радостинчето като им позволи тайно от всечки останали да си ползват българския език.

Хората по света ще започнат да учат руSSки, а руSSнаците и руSSкините ще станат най-търсените за да учат чужденците на руSSки език. Цената на уроците ще скочи до небесата и всички руSSнаци ще станат милионери.

Нали!? хаха :) Да, путин е толкова велик, че докара уж ставащата от колене русия до ръба на разпада. :) Трудно обяснимо разбиране за величие, макар че винаги има величав момент във всяка една катастрофа. Всъщност, може ли да се очаква друг резултат от посредствен човечец с видими комплекси за малоценност, параноидни състояния и ограничен ум? Милиционер, сър!
цитирай
15. nkf - украину потеряем навсегда - раз...
14.07.2022 17:12
germantiger написа:
украину потеряем навсегда - разбира с,е това е елементарно и аз се чудя защо руския елит в кремлин не схваща това години наред

Има два варианта: или кремльовците са с тежка интелектуална и нравствена недостатъчност, нещо което не е невъзможно с оглед на 100 годишната активна антиселекция на населението там, или са наистина перфектно ешалонирани агенти.
germantiger написа:

за това че досега народа щеше да помете правителството още на медведев ми се струва пълна глупост, руския народ никога никого не е помитал в страната си, както добре знаем 1917 не е нродна революция и няма как да бъде от такъв тъп народ като масата на руския, камо ли на цялата империя

ако е прав за фрагментацията - великолепно


Абсолютно си прав, че в русия е невъзможно да има народен бунт, който да събори овластената им криминална шайка. разговарял съм не един и два пъти по тази тема с руснаци и те също казват, че е пълна илюзия да се очаква народен бунт срещу путин. А колкото до фрагментацията - да, пак по думите на руснаци, те приемат това като въпрос на време и са се примирили с разпада. Щяло е да се случи още в началото на 90-те, но реално САЩ ги спасиха тогава и отложиха разпада. Правил съм за себе си юридически анализ на конституционната уредба РФ и изводът ми е, че бомбата със закъснител е заложена в самия им конституционен ред.
цитирай
16. nkf - Щяло да отнеме малко време и да му ...
14.07.2022 17:14
vmir написа:
Щяло да отнеме малко време и да му направят достатъчно гюллета да чупел с тях Хаймърсите като орехчета. Но аз си мисля, че още преди да започне чупенето, НАТО би трябвало да си предаде всичките 4000 Хаймърси на путлер за да останат здрави и после американците да си ги получат обратно за да бъдат ползвани срещу когото путлер посочи. Радостинка ще потвърди.

Ама те американците не се ли предадоха на руснаците вече и не разпуснаха ли НАТО? Останаха ли изобщо американски военни неподали рапорт за уволнение от страх пред руската армия? :)
цитирай
17. nkf - Те винаги ще си останат слепи за И...
14.07.2022 17:15
batogo написа:
Те винаги ще си останат слепи за Истината и за прогреса на Цивилизацията. По лесно може да се напълни с вода решето, отколкото със смисъл и здрав разум путинофилска бетонна глава...
Чест и почитания за публикацията, приятелю!

Хм, бетонът има шанс да уври, но путинофилските глави...?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2542966
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20234
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930